Results 1 to 15 of 46
Thread: ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΛΙ?
-
20-08-2013, 14:59 #1
ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΛΙ?
( το αναρτησα σε λαθος θεμα, οποτε το ξανααναρτω κ εδω!!!)
Πηρα τα αποτελεσματα απο κατι εξετασεις αιματος στα χερια μου.... ουφφφφφφφφφφ
φοβηθηκα! εχω αυξημενα καποια λευκα αιμοσφαιρια τα οποια στο διαδυκτιο λεει οτι αυξανονται με λευχαιμια!!! εχω λευχαιμια? θα τρελαθω μεχρι να παω στο γιατρο!
Παλι φοβαμαι.... αυτο το αιμα μου δν παει καλα.... ουτε το μυαλο μου παει καλα! θα αρχισω να ουρλιαζω σε λιγο!!! θα τρελαθω στο τελος!!!ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
…………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!
- 20-08-2013, 15:09 #2
Ω θεοί!! Ηρεμήσε! Κοίτα να δεις και πάω στοίχημα πως δεν θα έχεις τίποτα! Η αύξηση λευκών αιμοσφερίων συνήθως είναι κάποια λοίμωξη η κάποια ίωση η κάποιο μικρόβιο. Τα λευκά αιμοσφαίρια αυξάνονται όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν κάποια απειλή και συνήθως έως PANTA είναι κάτι που αντιμετωπίζεται έγκαιρα χωρίς άγχος και πολλά πολλά. Οπότε ηρεμήσε και περίμενε τις εξετάσεις σου να δεις πως όλα είναι μια χαρά.
20-08-2013, 15:12 #3
ωωωω spyroko!!! σε επρηξα!!! συγνωμη........ μου βγαινει τοσο μα τοσο αυθορμητα!!!
ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
20-08-2013, 15:13 #4
αρα? κατι εχωωωωωωωωωωωωωωω??????
20-08-2013, 15:18 #5
Μα δεν με πρήζεις ρε συ... Για την ψυχική σου υγεία πρέπει να ηρεμήσεις.. Πρέπει να το αντιμετωπίσεις ψυχραιμα. Oti και να είναι με το να αγχώνεσαι δεν πρόκειται να βρεις λύση έτσι δεν είναι?
Και ποιος δεν έχει κανα μικρόβιο που και που. Το πολύ πολύ να είναι καμία ίωση.. Πόσο αυξημένα είναι αυτά τα λευκά αιμοσφαίρια ξέρεις?
20-08-2013, 16:21 #6
Aκομα και απο ενα δοντι μπορουν να αυξηθουν τα λευκα..Don't worry!!
20-08-2013, 16:24 #7
ξερω εγω τι εχεις! οτι εχω και γω,οτι κατι δε βρισκουν οι γιατροι και μετα υπεραναλυση και αστα να πανεεεεε
τραβατες σε εναν παθολογο κανα δυο φορες για να σου φυγει.εγω τωρα νομιζω κατι εχω.
τις πρωτες μερες δεν εβλεπα καλα δεν ακουγα δε μιλαγα οτι και αν πω θα ειναι πολυ λιγο.
αδερφια μην απελπιζεστε,εγω ομως απελπιζομαι ωρες ωρες σαν *******.περικοπη του αγχους τωρα!Never believe the ever of drunk and everything of lovers
20-08-2013, 17:20 #8
επειδη βλεπω εχουμε κανει ολοι μας διατριβη στα ιατρικα...ειναι οι τυποι των λευκων,οχι το συνολικο! ειναι αυξημενα αρκετα τα λεμφοκυτταρα κ πολυ μειωμενα τα πολυμορφοπυρηνα... ο μικροβιολογος ειπε να τα παω στο γιατρο γιατι ειναι αντιστροφα... τες πα σε λιγο φευγω... θα σας πω τα αποτελεσματα μετα! απ τη μια μου εχει μεινει φοβος κ απ τν αλλη λεω"παλι τιποτα δν θα ειναι" ...ξερετε!!! να τα πεταξω ολα μου ερχεται ρε παιδια!!!
21-08-2013, 00:46 #9
Λοιπον........ τα ξερετε τα αποτελεσματα!!! καποια ιωση ειναι κ κατι σπυρακια με πυον στο λαιμο...(σν αφθες? δν ξερω)
θα περασει μονο του, μονο κατι γαργαρες θα κανω...'' εξεπλαγην,ε?'' ευτυχως ειναι τοσο καλος ο γιατρος κ με αντεχει!!! κ μου λεει συνεχεια αν θελω κατι, για να ησυχαζω να τον παιρνω τηλ! αντε για καποιες μερες θα "πεταω"!!! σας ευχαριστω ολους βρε παιδια...
Ευτυχως εχουμε κ αυτο το site να μας καταλαβαινει κ καποιος!!! αλλιως που να μιλησεις κ τι να πεις! ολοι κρινουν..........ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
21-08-2013, 11:02 #10
Είδες? Τζάμπα το άγχος.. Μπράβο που είσαι καλά και ναι ισχύει για αυτό το site εκφράζεσαι... όταν τα λες στους άλλους σε κοιτάνε λες και είσαι alien χαχα! Πάντως απ όσα καταλαβαίνω με εμάς σε αυτό το φόρουμ είμαστε μια χαρά όσο αναφορά την σωματική υγεία απλά πρέπει να το καρφώσουμε στον εγκέφαλο μας πως είμαστε μια χαρά και μην περνούμε τα πράγματα τόσο σοβαρά... Τι λες hapydays τώρα θα το βάλεις το στοίχημα? :P
21-08-2013, 15:05 #11
Με πετυχαινεις σε μεγαλα κεφια σημερα spyroko!!! το στοιχημα εχει μπει!!! θα το νιωσω ομως οταν δν θα ειμαι στα καλα μου! εκει μας θελω!!! ολους μας!!! μιας κ ειπες για alien.... μηπως εμεις ειμαστε οι ""φυσιολογικοι"" τελικα? μου ειχε πει η πρωτη ψυχολογος που ειχα παει οτι λογο υψηλης νοημοσυνης κ συναισθηματικης νοημοσυνης αντιλαμβανομαστε πραγματα τα οποια ενας μεσος ανθρωπος δν μπορει... μη μπορωντας λοιπον να τα συνηδειτοποιησουμε αντιδρουμε αγχωτικα! γιατι δν εχουμε μαθει να τα συνηδειτοποιουμε... γιατι δν ξερουμε τι ειναι αυτα κ τι να τα κανουμε... (λες να το ελεγε για να μου διορθωσει τν αυτοπεποιθηση?) τες πα! λες να ειναι απλα ετσι? τα λεω μπας κ δν ειμαστε εμεις τα alien!!! χαχαχα
21-08-2013, 15:11 #12
Να μαι κ εγω!!!! Δν ξερω αν ξερετε κ το δικο μου ιστορικο αλλα ανηκω στην κατηγορια των αρρωστοφοβικων!!!! Σημερα εκανα σπειρομετρηση κ μ εξετασε πνευμονολογος ολα τελεια κ εκανα λαρυγγοσκοπηση κ ολα επισης τελεια! Αυριο θα παω για ακπτινογραφια στομαχου με βαριουχο γευμα να δω αν τελικα αυτο το καψιμο στο λαιμο ειναι απο γαστροοισοφαγικη παλλινδρομηση να ηρεμησω!!!! Κατα τ αλλα δν πιστευω οτι αφησα καμια ειδικοτητα κ καμια εξεταση αρμοζουσα της ηλικιας μου! Χαιρομαι που ειςαι καλα χαπιντεις!!! Ετσι να συνεχισεις απο δω κ περα ευχομαι!!!!
21-08-2013, 15:14 #13
συγνωμη πραγματικα συγνωμη που ρωταω κατι τετοιο στο συγκεκριμενο θεμα,αλλα ειμαι καινουργιο μελος και θελω καποιος αν μπορει να μου στηλει ενα προσωπικο μυνημα για να μου εξηγησει καποια πραγματα που δεν καταλαβαινω σχετικα με το forum! ευχαριστώ και πάλι συγνωμη!
21-08-2013, 15:40 #14
αυτο ακριβως μου ειπε και εμενα ο ψυχιατρος μου hapydays με το τοσο αισιοδοξο ονομα!!! αχ παιδια σας νιωθω τοσο πολυ που δεν φανταζεστε! αραγε θα βγουμε ποτε απο οοοολο αυτο;;; για μενα προσωπικα δεν υπαρχει καμια ειδικοτητα ειλικρινα που να μην εχω παει! κι ειμαι μολις 29!!! κριμα!!!
21-08-2013, 15:58 #15
ακου φοβισμενη μου.... επειδη τις εχω κανει κ γω ολες τις εξετασεις εις διπλουν, τριπλουν, τετραπλουν........... κ ξερετε να μετρατε!
ειμαστε η χαρα της τσεπης των γιατρων! για ποσο ομως? αδειασε η δικια μας! εγω τελος... κ ο μηνας τελος κ ερχεται κ το ενοικιο!!!
δν ξερω... λεω να το ριξω στη τσιγκουνια για να εχω κ μια δικαιολογια να μν πηγαινω συνεχεια στο γιατρο!(αν κ χθες δν μου επαιρνε)... στο χερι μας ειναι...
α! κ κατι αλλο! στα λογια ολοι καλοι ειμαστε! ξερουμε ακριβως τι μας γινεται κ τι πρεπει να κανουμε... αυτος ο ρημαδοφοβος δν μας αφηνει.... λες να μας κουνησει το μαντηλι καποια στιγμη? (αραγε θα βγουμε ποτε απο οοοολο αυτο;;ποιος ξερει αν θα το καταφερουμε?