Προβληματα με τη μαμα μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40

Προβληματα με τη μαμα μου

Καλησπερα σας ! Θα ηθελα να σας μιλησω για το προβλημα που εχω τωρα τελευταια με τη μαμα μου το οποιο μου προκαλει πιεση και μπολικο αγχος ! Φετος εδινα πανελλαδικες εξετασεις και η μητερα μου ειχε εναν ιδιαιτερα υποστηρικτικο χαρακτηρα απεναντι μου σε ολο το διαστημα της προετοιμασιας μου για τις εξετασεις, και νιωθω ευγνωμων για αυτο. Ομως τωρα που τελειωσαν οι εξετασεις νομιζω πως εχει κολλησει πανω μου αφου μερικες φορες θελει να κοιμομαστε και μαζι και οποτε προσπαθω να φερω αντιρρηση θυμωνει και λεει οτι δεν τη θελω οτι δεν την αγαπαω και αλλα τετοια ... Επισης ολο αυτο το διαστημα μετα τις εξετασεις θελει οπωσδηποτε να συμμορφωνομαι με τις επιθυμιες της η με τις επιθυμιες του μπαμπα μου για εξω κτλ ασχετα με το αν θελω η οχι βαζοντας την προφαση οτι θα εχουμε φασαριες με το μπαμπα, αλλες φορες με αγριοκοιταει... Ολη αυτη η κατασταση με εχει κανει να μη τη θελω και τοσο κοντα μου και νιωθω τοσο πιεσμενη ...Θελω να εχουμε καλες σχεσεις με τη μαμα μου αλλα δεν εχει ακομη καταλαβει οτι ενηλικιωθηκα και το θεμα ειναι οτι δε μπορω να της εξηγησω γιατι θα αρχισει τα δραματα! Τι μου προτεινετε να κανω;; Ευχαριστω εκ των προτερων.

Senior Member
    Να ευχεσαι να εχεις περάσει σε άλλη πόλη.

Senior Member
    στείλ' την σε ψυχολόγο...
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

Πιστεψε με αυτο ευχομαι και ευχομαι να ειναι και μακρια....

Leda υπηρξε ενα διαστημα που επισκεπτομουν ψυχολογο επειδη ειχα κρισεις πανικου και το ειχαμε συζητησει το θεμα με την ψυχολογο...της μιλησε και η ψυχολογος κ τα πραγματα πηγαιναν καλυτερα ομως μετα απο λιγο καιρο...ξανα μανα τα ιδια...

Banned
    αυτα που περιγραφεις μου θυμιζουν τη γιαγια μου sorry κ ολας αλλα μηπως πρεπει να προσλαβεις ενα αραπη να κολησει πανω του για να τη παλευει?

Banned
    Σε άφησε να δηλώσεις στο μηχανογραφικό σχολές που να είναι εκτός της βάσης σου??? Τότε δεν είναι τόσο βαριά η κατάσταση.
    Αλλά γιατί δεν το συζητάτε ήρεμα και ωραία? Να της πεις πως αισθάνεσαι ότι πιέζεσαι μερικές φορές?

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αυτα που περιγραφεις μου θυμιζουν τη γιαγια μου sorry κ ολας αλλα μηπως πρεπει να προσλαβεις ενα αραπη να κολησει πανω του για να τη παλευει?
    χαχαχαχαχαχα νομιζω πως ειναι ελκυστικη η ιδεα τουλαχιστον δε θα εχω προβλημα !

Senior Member
    Σορρυ Αγγελικουλα αν γινω σκληρη , αλλα ειναι τουλαχιστον ανεπιτρεπτο το να κοιμαται μαζι σου η μαμα σου σε αυτη την ηλικια.
    Μαλλον θα συμφωνησω με την Ληδα πως θα πρεπει να την στειλεις σε ψυχολογο.

Senior Member
    Αδερφια εχεις αγγελικουλα?

Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Σε άφησε να δηλώσεις στο μηχανογραφικό σχολές που να είναι εκτός της βάσης σου??? Τότε δεν είναι τόσο βαριά η κατάσταση.
    Αλλά γιατί δεν το συζητάτε ήρεμα και ωραία? Να της πεις πως αισθάνεσαι ότι πιέζεσαι μερικές φορές?
    ναι με το μηχανογραφικο δεν ειχα θεμα αν και παιζει να ριχνει του κοσμου τις προσευχες να περασω κοντα... (φτου φτου φτου)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αγγελικη_18 View Post
    Leda υπηρξε ενα διαστημα που επισκεπτομουν ψυχολογο επειδη ειχα κρισεις πανικου και το ειχαμε συζητησει το θεμα με την ψυχολογο...της μιλησε και η ψυχολογος κ τα πραγματα πηγαιναν καλυτερα ομως μετα απο λιγο καιρο...ξανα μανα τα ιδια...
    τότε πήγες εσύ όμως... πρέπει κι αυτή να πάει μια βόλτα...
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Σορρυ Αγγελικουλα αν γινω σκληρη , αλλα ειναι τουλαχιστον ανεπιτρεπτο το να κοιμαται μαζι σου η μαμα σου σε αυτη την ηλικια.
    Μαλλον θα συμφωνησω με την Ληδα πως θα πρεπει να την στειλεις σε ψυχολογο.
    το ξερω και δεν το θελω αλλα δεν μπορω τη γκρινια και τα μουτρα μετα...εχετε δικιο ισως αυτο πρεπει να κανω

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αδερφια εχεις αγγελικουλα?
    εχω αλλα 2 αδερφια πολυ μεγαλυτερα απο εμενα 35 και 29.

Senior Member
    Μενουνε στο ιδιο σπιτι?

Page 1 of 3 123 LastLast