Προβληματα με τη μαμα μου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Banned
    Quote Originally Posted by Αγγελικη_18 View Post
    Αλκμηνη το σκεφτομαι θα ηταν το καλυτερο αλλα ειμαι πεπεισμενη οτι θα αρχισει παλι τα ιδια και αμα την πιεσω και πολυ θα αρχισει να κλαιει και δεν μπορω να τη συνεφερω μετα για αυτο και δεν εχω επιχειρησει να της μιλησω ηρεμα γιατι απλα ο,τι πω θα παει στο βροντο και ουτε καν που θα το λαβει υποψιν... αλλα θα το δοκιμασω και ο,τι γινει δεν αντεχεται αλλο η κατασταση
    καλα δε το πιστευω ιδια η γιαγια μου στηλτη σε κανενα ιποκομο για να του βγαλει τη πιστη για να γλιτωσεις...

Senior Member
    ο,τι προσπαθειες εχουν γινει ειναι αμετανοητος...τηλεοραση και ξερο ψωμι :Ρ
    καλά έτσι κι αλλιώς δεν το έλεγα σαν σοβαρή λύση...
    Στα σοβαρά, όταν ξανατεθεί το ζήτημα, πες της πως έχει πρόβλημα και πρέπει να το λύσει με ειδικό...
    Και όταν θα σε ρωτήσει γιατί έχει πρόβλημα, επειδή αγαπάει το παιδί της και θέλει να της το δείξει...
    Πες της να πάει να ρωτήσει τον ειδικό...

Αλήθεια... Είναι μεγάλη η μητέρα σου ε..;
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

Banned
    Αλκμηνη το σκεφτομαι θα ηταν το καλυτερο αλλα ειμαι πεπεισμενη οτι θα αρχισει παλι τα ιδια και αμα την πιεσω και πολυ θα αρχισει να κλαιει και δεν μπορω να τη συνεφερω μετα για αυτο και δεν εχω επιχειρησει να της μιλησω ηρεμα γιατι απλα ο,τι πω θα παει στο βροντο και ουτε καν που θα το λαβει υποψιν... αλλα θα το δοκιμασω και ο,τι γινει δεν αντεχεται αλλο η κατασταση
    Προσπάθησέ το και υπομονή!!! :)

Senior Member
    Σιγα μην αλλαξει με συζητησεις...αμα ηταν ετσι θα λυνονταν ολα στο λεπτο! Παντως αγγελικη και μακρια να περασεις παλι μπορει να σου ρχεται στο σπιτι που θα μενεις και να κοιμοσαστε μαζι. Αμα εισαι φοιτητης και ερχοντε οι δικοι σου, ολο λες ποτε θα φυγουν...! Μαλλον κατι της φταιει, δεν ξερω τι ακριβως και οσο να ναι με τοσα ατομα στο σπιτι ο γαμος εχει βαρεσει φουντο.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    καλα δε το πιστευω ιδια η γιαγια μου στηλτη σε κανενα ιποκομο για να του βγαλει τη πιστη για να γλιτωσεις...
    χαχαχαχα εχεις δικιο! αυτο θα της εστρεφε το υπερβολικο ενδιαφερον πανω σε κατι αλλο και οχι πανω μου

Quote Originally Posted by Leda View Post
    καλά έτσι κι αλλιώς δεν το έλεγα σαν σοβαρή λύση...
    Στα σοβαρά, όταν ξανατεθεί το ζήτημα, πες της πως έχει πρόβλημα και πρέπει να το λύσει με ειδικό...
    Και όταν θα σε ρωτήσει γιατί έχει πρόβλημα, επειδή αγαπάει το παιδί της και θέλει να της το δείξει...
    Πες της να πάει να ρωτήσει τον ειδικό...

Αλήθεια... Είναι μεγάλη η μητέρα σου ε..;
    θα την κανω τη συζητηση το θεμα ειναι το μετα...αλλα προκειμενου να υποφερω καλυτερα ετσι ! ειναι πατημενα 50! Παντως σ ευχαριστω πολυ :)

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Σιγα μην αλλαξει με συζητησεις...αμα ηταν ετσι θα λυνονταν ολα στο λεπτο! Παντως αγγελικη και μακρια να περασεις παλι μπορει να σου ρχεται στο σπιτι που θα μενεις και να κοιμοσαστε μαζι. Αμα εισαι φοιτητης και ερχοντε οι δικοι σου, ολο λες ποτε θα φυγουν...! Μαλλον κατι της φταιει, δεν ξερω τι ακριβως και οσο να ναι με τοσα ατομα στο σπιτι ο γαμος εχει βαρεσει φουντο.
    κερασι ναι μου το εχει δηλωσει ασχετα αν θελω η οχι !για αυτο ευχομαι οσο πιο μακρια γτ οσο να ναι θα ειναι λιγοτερο πιθανο να ερχεται

Senior Member
    Ο μπαμπας τι θεση παιρνει?

Κερασι αυτα δε τα λεει μπροστα στ μπαμπα και αμα τυχει κ τα πει ο μπαμπας δε μιλαει!

....αγγελική, απ όσο μπορώ να καταλάβω η μητέρα σου είναι η κλασική μαμά που νιώθει το παιδί της να φεύγει και την έχει πιάσει πανικός.
    Η αδελφή σου παντρευτηκε, ο αδελφός αρραβωνιασμένος, εσύ μπορεί να περάσεις χιλιομετρα μακριά και όλο αυτό συν τη φθορά στη σχέση με το μπαμπά μετά από τόσα χρόνια, της έχουν δημιουργήσει πανικό.
    Κάνε λίγο υπομονή να δεις που θα περάσεις, προσπάθησε να τη διώξεις από το κρεββάτι σου χωρίς να την πληγώσεις και δειξτης με τον τρόπο σου πως πάντα θα είσαι εκεί και ας μεγάλωσες.
    Δεν το συζητώ πως τα καφεδάκια μαζί τους πρέπει να κοπούν, απλά κάντο με τακτ και χαλαρή διάθεση. Αργά η γρήγορα η ζωή σου θα πάρει τη φυσική της πορεία.
    Μη πελαγώνεις :)

Page 3 of 3 FirstFirst 123