Results 46 to 50 of 50
Thread: Παιδοφιλια.
-
14-01-2011, 13:24 #46
Mowaaaahax, γεια στο στόμα σου ρε oboro! Τι δημοσιοτραμπούκος! Αυτό το κυνήγι μαγισσών που έγινε στον Κορκολή, ήταν τόσο ανήθικο και ποταπό που καμία σχέση ούτε είχε ποτέ με δημοσιογραφία, ούτε καν με εισαγωγή αμυγδαλωτών από την Τουρκία. Ξεχειλώνοντάς το κι άλλο, μη σου πω ότι για τον Τριαντ η δημοσιογραφία ισούται με τον αυνανισμό του (σε όλα τα σόγια παρόντα ξαδέρφου) που πέρασε την εφηβεία του με το μάτι του αγκαζέ με την κλειδαρότρυπα του υπαίθριου καμπινέ/λουτερί της θειας Λόλας.;P
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 14-01-2011, 14:03 #47
Α, δημοσιογραφος ειναι στο επαγγελμα? ελα ρε συ... Wow. Δε λεω, το "ηξερα" μεν μεσα μου, αλλα χωρις πλακα τωρα, δεν ειχε περασει το κατωφλι της συνειδησης μου αυτη η πληροφορια μεχρι τουτη τη στιγμη. Ισως γιατι δεν εχει καμια μα καμια ουσια η πληροφορια "Ο Μακης δημοσιογραφει για τα προς το ζην". Η και γιατι η συνειδηση μου υπολειπεται συμπαντικως του νταβατζη της δημοσιομανιας.
Για τον "Τριαντ"... Λολ. Τυφλα να 'χουν οι Τριαδες του Χονγκ Κονγκ, οντως! Ου μπλεξεις and no mistake."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
14-01-2011, 15:17 #48
τα μαθατε οποιος λεει το ονομα του πληρωνει προστιμο................οπως και για τον νταλαρα
I m a Good Person With Bad Attitude
11-04-2011, 18:02 #49
lamegirl πραγματικα μπραβο σου..σιγουρα δεν μπορω να καταλαβω πως νιω8εις..δεν μπορω να δικαιολογησω καμοία συμπεριφορα εκτος απο την δικη σου..χαιρομαι που υπαρχουν αν8ρωποι με τετοια δυναμη μεσα τους..
πανε σε ενα τει που εχει εστια, παρε την ζωη στα χερια σου.δουλεψε καπου..φυγε απο το μερος που εισαι και κατεστρεψε τις αναμνησεις σου μαζι.ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα σκεψου οτι ολα ηταν ενας κακος εφιαλτης και οτι τωρα εισαι μονη σου πολυ μακρια.βρες μια δουλεια.αν εχεις την δυναμη να ξεπερασεις κατι τετοιο τοτε εχεις την δυναμη να ξεπερασεις τα παντα.δεν ξερεις ποση δυναμη μου εδωσες αυτην την στιγμη.νιω8ω σχεδον ανοητη για τα μικρα προβληματα μου.μπραβο σου και παλι μπραβο σου πραγματικα αξιζεις και βαλε τα δυνατα σου με την βοη8εια του 8εου η ακομα και της εκκλησιας να φυγεις μακρια και να τα καταφερεις.
οσο για τους παιδεραστες δεν υπαρχει καμμοια δικαιολογια, μακαρι να υπηρχαν τα βασανιστηρια γι αυτους τους αν8ρωπους(μιλωντας παντα για ατομα που δεν ειχαν παρομοια εμπειρια, γι αυτα που ειχαν δεν εχω αποψη)
Kaciopea σε καταλαβαινω απολυτα για την αντιδραση σου για το παιδι σου..αν στο μελλον παντα καποιος πειραζε το παιδι μου 8α τον εκοβα κομματακια αν ειχα παρει ηρεμιστικο.απλα μην του μεταδωσεις κανεναν φοβο σου ωστε να γινει ευτυχισμενο.απλα να προσεχει
σε αυτο που ακουσα για τα 15 χρονα που ντυνονται σαν 20 χρονα και δικαιολογειται ετσαι η παιδεραστια δεν το σχολιαζω καν!ντροπη σου και που το εγραψες οποιος και να ησουν.σκεψου μονο να ηταν το παιδι σου.!!!!
13-04-2011, 13:26 #50
Γενικα σπαζομαι παρα πολυ οταν ακουω το εξης :'' Tα 15-16χρονα του σημερα ειναι σεξουαλικως ενεργα και πολυ προχωρημενα οποτε και επειτρεπεται να συναπτουν σχεσεις μαζι τους μεγαλυτεροι''. Συμφωνω οτι ειναι πολυ προχωρημενα για την ηλικια τους αλλα δεν παυει οσο εξυπνα ή δεν ξερω και εγω τι ειναι να εχουν την ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ωριμοτητα της αντιστοιχης ηλικιας.
Οταν ακουω 25-30 χρονων να μπλεκουν με τετοιες ηλικιες χρησιμοποιωντας την παραπανω δικαιολογια τρελλαινομαι!!!
Κατ'εμε μονο ενας κομπλεξικος που δεν θελει να εμπλακει με καποιον στην ηλικια του για να μην φαει τα μουτρα του ή με καποια σεξουαλικη δυσλειτουργια ή κομπλεξ θα εκανε κατι τετοιο!
Αν ειναι να κανουν σεξ ας το μοιραστουν με παιδια της ηλικιας τους ή αντε ελαχιστα μεγαλυτερα..
Και επειδη θα ακουσω ισως διαφορες δικαιολογιες ξανα θα σας πω το εξης.
Ας πουμε εγω που ειμαι γυναικα .... εαν τωρα που ειμαι σχεδον 30 τα εφτιαχνα με ενα αγορι 15-16-17 και 18 να μην σου πω ακομα και εαν ειναι το πιο ξεπεταγμενο... ο πιο αληταρας που κυκλοφορει πιστεψτε με θα του εκανα (αν ηθελα) το μυαλο σουπα. Συναισθηματικα θα μπορουσα να το διαλυσω το παιδι.
Μπορει να προκληθει μεγαλη ζημια απο μια τετοια σχεση. Πολυ μεγαλη και να στιγματισει ψυχικα τον ανηλικο για παρα πολυ καιρο .
Μην ξεχναμε οτι η επιδειξη σεξουαλικης ''ωριμανσης'' για εναν εφηβο αποτελει και μεσο κοινωνικοποιησης ... τα παιδια αυτα πιστευουν πως τους προσδιδουν status.
Θελουθν να τραβανε την προσοχη, παιρνουν επιβεβαιωση απο ολο αυτο.
Ειναι ευθυνη του ενηλικου να αποτρεψει την συναψη μιας τετοιας σχεσης ακομα και αν σε πρωτη φαση τον τραβαει ενα τετοιο ''15χρονο''
Τα παιδια αυτα εχουν δικαιωμα να ωριμασουν φυσιολογικα ειτε επιλεγουν να ειναι σεξουαλικως ενεργα ειτε οχι.
Δεν υπαρχει τιποτα πιο ανηθικο απο καποιον που εμπιπτει στην παραπανω κατηγορια. Και ανηθικο/προστυχο οχι με την εννοια που χρησιμοποιειται σημερα αλλα συμφωνα με τα απωτερα κινητρα του.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία