ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 268
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..λίγο δύσκολο αν του πει "ελα στο χωρο μου αβαδιστα" :ΡΡΡ
    Αν υπάρχει μια ελπίδα να τσιμπησει αυτή θα προκύψει απ το απόλυτο φτυσιμο.
    οχι να του πει ελα να δεις που μενω χαλαρα χωρις δεσμευσεις οπως το εγραψε αρχικα ...:rolleyes:

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Ναι γιατί οι γυναίκες που προκαλούν θεωρούν οτι παίρνουν αξία όταν τις χαζευουν οι άντρες.
    Μετοχές.
    Up and Down
    Up and Down

Senior Member
    Δεν είναι το να τα κρατήσω μέσα μου αλλά αν ειναι να παρεξηγηθείς και εσύ όπως και όλες οι άλλες εδω μέσα απο μια αντρική άποψη και να βγάλεις αμέσως οτι χολή κρύβεις μέσα σου με οτι κακή σκέψη έχεις κάνει ποτέ για οποιονδήποτε άντρα και να γράψεις απο κάτω το ονομα μου....επειδή δεν είναι αυτός ο σκοπός μου, δεν αξίζει.
    Αν θεωρείς οτι έχεις μυαλό και κριτική σκέψη και μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με επιχειρήματα τότε να συνεχίσω...
    Δεν εχω σκοπο να παρεξηγηθω εφοσον δε με προσβαλλεις προσωπικα και ουτε μισω τους αντρες... αποψεις ανταλλαζουμε!

Quote Originally Posted by kainourgia View Post
    ok γράψτε λάθος...
    εσύ πως θα ανέτρεπες την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η Ευτυχία (καθαρή περιέργεια)?
    ...κοίτα, αν ήμουν 20 θα φερόμουν ακόμη χειρότερα απ όλα αυτά που συζητάμε. Πάνω στον ενθουσιασμό μας και όντας άπειρες έχουμε κάνει απίστευτες μλκιες ;)
    Με τους χιλιάδες μήνες, (που κουβαλώ στις λεπτεπίλεπτες πλάτες μου), έμαθα πως σε οποιαδήποτε σχέση μας απογοητεύει ο καλύτερος και εξυπνότερος τρόπος να αντιμετωπίσουμε τους άλλους είναι η πλήρης αδιαφορία.
    Δεν υπάρχει χειρότερο πλήγμα.
    Εχω δει ανθρώπους να φτάνουν σε υστερία από φτύσιμο ;)

...κοίτα, αν ήμουν 20 θα φερόμουν ακόμη χειρότερα απ όλα αυτά που συζητάμε. Πάνω στον ενθουσιασμό μας και όντας άπειρες έχουμε κάνει απίστευτες μλκιες ;)
    Με τους χιλιάδες μήνες, (που κουβαλώ στις λεπτεπίλεπτες πλάτες μου), έμαθα πως σε οποιαδήποτε σχέση μας απογοητεύει ο καλύτερος και εξυπνότερος τρόπος να αντιμετωπίσουμε τους άλλους είναι η πλήρης αδιαφορία.
    θα το έχω υπόψη μου στο μέλλον... υστερία ε??? θα ήθελα να το δω αυτό σε ένα δύο άτομα...thanks

Senior Member
    Πιο σωστη δε γινεται :)

θα το έχω υπόψη μου στο μέλλον... υστερία ε??? θα ήθελα να το δω αυτό σε ένα δύο άτομα...thanks
    ..σου εύχομαι να το ζήσεις :Ρ
    Μπορεί να είναι χαιρεκακο συναίσθημα, αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο απολαυστικό ;)

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    οχι να του πει ελα να δεις που μενω χαλαρα χωρις δεσμευσεις οπως το εγραψε αρχικα ...:rolleyes:
    η Θεοφανία απάντησε και έγραψε και πολύ ωραία τεκμηρίωσε βάσει εμπειρίας (θα κρατήσω την τακτική της στα υπόψη μου)... Εσύ μόνο "την λες", δεν βλέπω αντιπροτάσεις μόνο σαρκασμό (και είμαι και δεκτική λέγοντας "γράψτε λάθος")...

Ευτυχία τελικά τι θα κάνεις; μήπως έχεις στο μεταξύ κανα νέο?

Senior Member
    Ας δούμε τοτε πόσο μακρυά μπορείς να φτάσεις....
    Quote Originally Posted by eutuxia View Post
    Εξαρταται πως μετραει κανεις την αξια του... Κ εγω εχω παντα προσοχη απο το αλλο φυλο, αυτο δε μου λεει κατι απο μονο του! Αν καποιος νομιζει οτι επειδη τον προσεχουν οι γυναικες αρχικα μετραει πολυ σαν ανθρωπος, σορυ αλλα ειναι λιγο... επιφανειακος να το πω? Φελλος να το πω?
    Θα πρέπει να δώσεις ορισμό στην λέξη "αξία" γιατί, πχ απο την ζωή μου έχουν περάσει άπειρα άτομα που θεωρουν οτι "απλά αξίζουν". Έτσι, χωρίς κάποια δικαιολογία. Χωρίς να συμβαίνει κάτι το ιδιαίτερο. Απλά "αξίζουν". Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη γιατί αν ήταν να "κοστολογούμε" έτσι την αξία τότε θα υπέθετα και εγώ οτι είσαι όπως είπες φελός και οπότε είσαι ανίκανη να κρίνεις το τι πραγματικά έχει αξία και το τι όχι.
    Μου έχει τύχει αρκετές φορές πχ γυναίκες να μου συστήνονται με ύφος, έγω εχω κάνει το ένα εχω κάνει το άλλο, διαβάζω, μαθαίνω, μορφώνομαι κλπκλπ...και όταν τελικά τις γνωρίσεις και περάσουν πχ λίγες μέρες απο την καθημερινότητα τους αναρωτιέσαι....που διάλα βρίσκει χρόνο να τα κάνει όλα αυτά αφου τη μισή μέρα πηγαίνει στη δουλειά της και την υπόλοιπη στολίζεται και βγαίνει έξω. Αυτό ισχύει και για τους άντρες σε αντιστοιχία φυσικά.
    Αλλά αν τις ρωτήσεις...θα σου πουν όλα αυτά που ανέφερα πιο πάνω και που ουσιαστικά βλέπω να αντικατοπτρίζονται και στο δικό σου κείμενο...μια γενικότητα δηλαδή περι "αξίας", μια γενικότητα οτι "τραβαω τους άλλους με την εμφάνιση μου αλλά παράλληλα δεν πέφτω και στην παγίδα του να είμαι επιφανειακή" κλπ.....δεν είναι προσωπικά όλα αυτά, δεν σε γνωρίζω...
    Αλλά σε συνδιασμό με το αρχικό σου post αυτή την εντύπωση σχηματίζω...ειδικά στις φράσεις που αφήνεις να ενοηθεί με εναν "αθώο" (οχι για εμενα) τρόπο πως ...."ε δεν ειμαι έτσι...αλλα ναι πηγαμε σπίτι του κατευθειαν και βγαλαμε τα ματια μας...αλλα δεν ειμαι ετσι εγω"....α...όλα και όλα...αν δεν εισαι ετσι δεν το κανεις...οταν το κανεις γιατί λες μετα "δεν ειμαι έτσι"? δηλαδή αυτοί που όντως δεν είναι "ετσι" τι θα λενε αν η παραπάνω φράση ειναι καπαρωμένη απο αυτους που ΕΙΝΑΙ ετσι?

Senior Member
    η Θεοφανία απάντησε και έγραψε και πολύ ωραία τεκμηρίωσε βάσει εμπειρίας (θα κρατήσω την τακτική της στα υπόψη μου)... Εσύ μόνο "την λες", δεν βλέπω αντιπροτάσεις μόνο σαρκασμό (και είμαι και δεκτική λέγοντας "γράψτε λάθος")...

οχι, απολυτως τιποτα! Το μονο που μπορω να κανω ειναι να το δεχτω και να μην κανω τιποτα!

Senior Member

α καλα καινουργια ... αστειευτηκα!!!!
    εγω τι να πω βασει εμπειριας οτι και αυτο που λεει η Θεοφανια δεν πιανει παντα...αν ενδιαφερεται ο αλλος δεν θα σε παρει μονο και μονο επειδη τον φτυνεις

Banned
    Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    Καλά πρόσωπο τώρα,βάζεις σακούλα.
    "μπουταρες" πάνω από όλα.
    Απίστευτος.
    αχ-χα-xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0x0a0xa0xa0xa0xa0xa0xa0x a0xa
    μπουταρες δε λες τιποτα
    οσο αξιζει ενας κ@@λος δεν αξιζει ο κοσμος ολος χαχαχχαχαχαχαχαχα;)

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    α καλα καινουργια ... αστειευτηκα!!!!
    εγω τι να πω βασει εμπειριας οτι και αυτο που λεει η Θεοφανια δεν πιανει παντα...αν ενδιαφερεται ο αλλος δεν θα σε παρει μονο και μονο επειδη τον φτυνεις
    ...αν, δεν κατάλαβες: δεν είπα εγώ πως όταν φτύνεις κάποιον γυρίζει.
    Είπα πως όταν απογοητευεσαι από κάποιον το καλύτερο είναι το φτύσιμο. Μπορεί να μη γυρίσει ποτέ, αλλά πάντα θα σε θυμάται.
    Το λιγότερο που κερδίζεις από μια τέτοια τακτική είναι η αξιοπρέπεια σου. Το περισσότερο έχει βαθμίδες και εκεί μίλησα για υστερικές συμπεριφορές.

Senior Member
    Ας δούμε τοτε πόσο μακρυά μπορείς να φτάσεις....

Θα πρέπει να δώσεις ορισμό στην λέξη "αξία" γιατί, πχ απο την ζωή μου έχουν περάσει άπειρα άτομα που θεωρουν οτι "απλά αξίζουν". Έτσι, χωρίς κάποια δικαιολογία. Χωρίς να συμβαίνει κάτι το ιδιαίτερο. Απλά "αξίζουν". Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη γιατί αν ήταν να "κοστολογούμε" έτσι την αξία τότε θα υπέθετα και εγώ οτι είσαι όπως είπες φελός και οπότε είσαι ανίκανη να κρίνεις το τι πραγματικά έχει αξία και το τι όχι.
    Μου έχει τύχει αρκετές φορές πχ γυναίκες να μου συστήνονται με ύφος, έγω εχω κάνει το ένα εχω κάνει το άλλο, διαβάζω, μαθαίνω, μορφώνομαι κλπκλπ...και όταν τελικά τις γνωρίσεις και περάσουν πχ λίγες μέρες απο την καθημερινότητα τους αναρωτιέσαι....που διάλα βρίσκει χρόνο να τα κάνει όλα αυτά αφου τη μισή μέρα πηγαίνει στη δουλειά της και την υπόλοιπη στολίζεται και βγαίνει έξω. Αυτό ισχύει και για τους άντρες σε αντιστοιχία φυσικά.
    Αλλά αν τις ρωτήσεις...θα σου πουν όλα αυτά που ανέφερα πιο πάνω και που ουσιαστικά βλέπω να αντικατοπτρίζονται και στο δικό σου κείμενο...μια γενικότητα δηλαδή περι "αξίας", μια γενικότητα οτι "τραβαω τους άλλους με την εμφάνιση μου αλλά παράλληλα δεν πέφτω και στην παγίδα του να είμαι επιφανειακή" κλπ.....δεν είναι προσωπικά όλα αυτά, δεν σε γνωρίζω...
    Αλλά σε συνδιασμό με το αρχικό σου post αυτή την εντύπωση σχηματίζω...ειδικά στις φράσεις που αφήνεις να ενοηθεί με εναν "αθώο" (οχι για εμενα) τρόπο πως ...."ε δεν ειμαι έτσι...αλλα ναι πηγαμε σπίτι του κατευθειαν και βγαλαμε τα ματια μας...αλλα δεν ειμαι ετσι εγω"....α...όλα και όλα...αν δεν εισαι ετσι δεν το κανεις...οταν το κανεις γιατί λες μετα "δεν ειμαι έτσι"? δηλαδή αυτοί που όντως δεν είναι "ετσι" τι θα λενε αν η παραπάνω φράση ειναι καπαρωμένη απο αυτους που ΕΙΝΑΙ ετσι?
    Κατ αρχην θεωρω οπως ειπα οτι πρεπει να υπαρχει ισοροπια στον ανθρωπο! Δε μπορει να αφηνεις τον εαυτο σου σε μαυρα χαλια, να μην προσεχεις καθολου την εμφανιση σου, το σωμα σου κτλ, να φορας οτι να ναι...Αλλα με ενα μετρο ολα! Δε μπορει η εμφανιση να ειναι το μονο σου ενδιαφερον! Δευτερον καποιος που θεωρει δεδομενο το "αξιζω" επισης ειναι λαθος! Ολοι ομως σαν ανθρωποι θεωρω αρχικα οτι αξιζουμε να μας φερονται με σεβασμο κ ειλικρινεια! Αυτο ναι, ειναι δεδομενο! Απο εκει κ περα η αξια ενος ανθρωπου κρινεται κ απο την παιδεια του, απο τη μορφωση του, απο τα ενδιαφεροντα κ γενικα την προσωπικοτητα του αλλα κ απο τη συμπεριφορα του προς τους αλλους! Ειπα οτι συνηθως οι αντρες με προσεχουν, σαν πρωτη εντυπωση ας πουμε γιατι ετσι ειναι! Αλλα απο κει κ περα αυτο δε με κανει να λεω οτι οκ, μετραω και τελος! Αυτο ειναι επιφανειακο, η πρωτη εντυπωση και τιποτα παραπανω! Τελος οσον αφορα το δεν ειμαι ετσι, τι να κανουμε, δεν ειμαι! Πες οτι παρασυρθηκα, πες οτι ημουν σε περιεργη φαση... Αν ημουν οντως ετσι δε θα καθομουνα να σκαω τωρα, θα ελεγα οκ, και τι εγινε? Αλλος ενας! Μου βγηκε και το εκανα, χωρις τακτικη, απλα το ενιωσα! Αλλα δεν ηθελα να μεινει εκει γιατι αυτο απο μονο του δε μου λεει τιποτα!

Senior Member
    ...αν, δεν κατάλαβες: δεν είπα εγώ πως όταν φτύνεις κάποιον γυρίζει.
    Είπα πως όταν απογοητευεσαι από κάποιον το καλύτερο είναι το φτύσιμο. Μπορεί να μη γυρίσει ποτέ, αλλά πάντα θα σε θυμάται.
    Το λιγότερο που κερδίζεις από μια τέτοια τακτική είναι η αξιοπρέπεια σου. Το περισσότερο έχει βαθμίδες και εκεί μίλησα για υστερικές συμπεριφορές.
    Το ιδιο εγραψα και γω Θεοφανια πριν απο εσενα να κρατησει την αξιοπρεπεια της...εσυ εγραψες οτι εχεις δει ανθρωπους να φτανουν σε υστερια λογω φτυσιματος εκτος και να δεν καταλαβα καλα τον ειρμο της σκεψης σου
    τελοσπαντων

Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast