ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 18 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 268
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δεν ειναι ετσι οπως το λες η αληθεια ειναι μια και δεν αρεσει οπιος ασχολειτε πολυ με το σωμα του η με τον εαυτο του σημαινει οτι ειναι εγωηστης σαν ανθρωπος ο θειος μου πχ μια ζωη ασχολουνταν συνεχως με το σωμα του και δε γυριζε να κοιταξει τον ισκιο του εβλεπε τις γυναικες σαν εφημερα παιχνιδακια που θα τον κυνηγανε μια ζωη.κανενας ανθρωπος που ξερει να δινει και να ενδιαφερετε για τον αλλο δεν θα ασχολουνταν 24 ωρες με τον εαυτο του...
    Ενταξει, δεν ειπαμε να ασχολεισαι ολη μερα με τον κοιλιακο κ τη φατσα σου αλλα ουτε κ να αφηνεσαι τελειως, μια ισοροπια νομιζω ειναι το ιδανικο!

Senior Member
    εγω βασικα προτιμω καπιος να εχει ωραιο σωμα με το ωραιο σωμα κολαω πολυ οντος στο προσωπο δεν με ενδιαφερει και πολυ αλλα αν εχει καπια ωραια μπουτια σαν αυτη που εχω και στηθος μπωρει και να την ακουσω αγρια και να παραδοθω...
    δασκαλε που διδασκες και νομο δεν εκρατεις!

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..μιλάμε πως θα γκρεμοτσακιστεί να την κυνηγάει μετά από αυτό :ΡΡΡΡΡΡ
    να την κυνηγάει ίσως όχι αλλά σίγουρα θα τσιμπήσει :p :p :p

Banned
    ηταν ομορφουλης και μετα τσαο δουλευω 24 ωρες και εχε γεια.. ευχαριστω πολυ αλλα ομορφουλες με τετοια συμπεριφορα δε μου χρειαζονται...

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    τι της λες της κοπελας βρε καινουργια??? ελα να δεις που μενω??? ελεος
    καλά ντε μια ιδέα είπα... κάπως να τον παρασύρει στον δικό της χώρο που όπως καταλαβαίνω είναι σε άλλη πόλη... :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by eutuxia View Post
    Ενταξει, δεν ειπαμε να ασχολεισαι ολη μερα με τον κοιλιακο κ τη φατσα σου αλλα ουτε κ να αφηνεσαι τελειως, μια ισοροπια νομιζω ειναι το ιδανικο!
    Η ανθρωπότητα δεν φημίζεται για την λογική και το μέτρο όμως....
    Κάποιος που ασχολείται με τα νύχια τα μαλλιά τα ρούχα τα σεα και τα μέα, "λίγο" απο το κάθε ένα, λόγικο δεν ειναι να μην έχει χρόνο για άλλα πράγματα?
    Όπως επίσης και κάποιος ο οποίος έχει κόσμο συνέχεια να του επιβεβαιώνει την ύπαρξη του λόγω της εμφάνισης του, λογικό δεν είναι να μην την αμφισβητήσει ποτέ?

Quote Originally Posted by kainourgia View Post
    να την κυνηγάει ίσως όχι αλλά σίγουρα θα τσιμπήσει :p :p :p
    ..λίγο δύσκολο αν του πει "ελα στο χωρο μου αβαδιστα" :ΡΡΡ
    Αν υπάρχει μια ελπίδα να τσιμπησει αυτή θα προκύψει απ το απόλυτο φτυσιμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Η ανθρωπότητα δεν φημίζεται για την λογική και το μέτρο όμως....
    Κάποιος που ασχολείται με τα νύχια τα μαλλιά τα ρούχα τα σεα και τα μέα, "λίγο" απο το κάθε ένα, λόγικο δεν ειναι να μην έχει χρόνο για άλλα πράγματα?
    Όπως επίσης και κάποιος ο οποίος έχει κόσμο συνέχεια να του επιβεβαιώνει την ύπαρξη του λόγω της εμφάνισης του, λογικό δεν είναι να μην την αμφισβητήσει ποτέ?
    Εξαρταται πως μετραει κανεις την αξια του... Κ εγω εχω παντα προσοχη απο το αλλο φυλο, αυτο δε μου λεει κατι απο μονο του! Αν καποιος νομιζει οτι επειδη τον προσεχουν οι γυναικες αρχικα μετραει πολυ σαν ανθρωπος, σορυ αλλα ειναι λιγο... επιφανειακος να το πω? Φελλος να το πω?

Senior Member
    συμφωνω 100%

Senior Member
    Quote Originally Posted by eutuxia View Post
    Εξαρταται πως μετραει κανεις την αξια του... Κ εγω εχω παντα προσοχη απο το αλλο φυλο, αυτο δε μου λεει κατι απο μονο του! Αν καποιος νομιζει οτι επειδη τον προσεχουν οι γυναικες αρχικα μετραει πολυ σαν ανθρωπος, σορυ αλλα ειναι λιγο... επιφανειακος να το πω? Φελλος να το πω?
    Δεν ανέφερα άντρα η γυναίκα....
    Τέλος παντων...βρίσκω πάρα πολλές τρύπες στο κειμενάκι σου που θα μπορούσα να σχολιάσω αλλά λέω να μην σε τσαντίσω βραδυάτικα. Δε ξέρω και θα το σηκώνεις το κρασί.

Banned
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    δασκαλε που διδασκες και νομο δεν εκρατεις!
    εγω εχω συναντισει στη ζωη μου μετριες κοπελες σαν προσωπο και σαν σωμα κολαζαν θεους και δαιμονες και ηταν πολυ καλυτερες απο τις κουκλες και καλυτερο χαρακτηρα ειχαν γιατι δεν ηταν κουκλες και κορμι θανατηφορο ειχαν που πολοι θα παρακαλαγαν να τις εχουν... μια νυχτα εχω γνωρισει κοπελες με εκατο θαμαστες να πανε και να ερχονται διπλα τους να τις βλεπω μια ζωη να τις την πεφτουν εκατο μαζι να τις χουφτωνουν να τις αγκαλιαζουν ικανοτατες να ανοιξουν ακομα και fanclub και να τις κοιτανε συνεχεια απο πανω μεχρι κατω... και ας εχουν βαλει και στο προσοπο σακουλα

Senior Member
    εγω εχω συναντισει στη ζωη μου μετριες κοπελες σαν προσωπο και σαν σωμα κολαζαν θεους και δαιμονες και ηταν πολυ καλυτερες απο τις κουκλες και καλυτερο χαρακτηρα ειχαν γιατι δεν ηταν κουκλες και κορμι θανατηφορο ειχαν που πολοι θα παρακαλαγαν να τις εχουν... μια νυχτα εχω γνωρισει κοπελες με εκατο θαμαστες να πανε και να ερχονται διπλα τους και να τις κοιτανε απο πανω μεχρι κατω... και ας εχουν βαλει και στο προσοπο σακουλα
    Ναι γιατί οι γυναίκες που προκαλούν θεωρούν οτι παίρνουν αξία όταν τις χαζευουν οι άντρες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Δεν ανέφερα άντρα η γυναίκα....
    Τέλος παντων...βρίσκω πάρα πολλές τρύπες στο κειμενάκι σου που θα μπορούσα να σχολιάσω αλλά λέω να μην σε τσαντίσω βραδυάτικα. Δε ξέρω και θα το σηκώνεις το κρασί.
    χαχαχα τρυπες λοιπον? ελα, πεστα, μη τα κρατας μεσα σου:)

ok γράψτε λάθος...
    εσύ πως θα ανέτρεπες την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η Ευτυχία (καθαρή περιέργεια)?

Senior Member
    Δεν είναι το να τα κρατήσω μέσα μου αλλά αν ειναι να παρεξηγηθείς και εσύ όπως και όλες οι άλλες εδω μέσα απο μια αντρική άποψη και να βγάλεις αμέσως οτι χολή κρύβεις μέσα σου με οτι κακή σκέψη έχεις κάνει ποτέ για οποιονδήποτε άντρα και να γράψεις απο κάτω το ονομα μου....επειδή δεν είναι αυτός ο σκοπός μου, δεν αξίζει.
    Αν θεωρείς οτι έχεις μυαλό και κριτική σκέψη και μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με επιχειρήματα τότε να συνεχίσω...

Page 7 of 18 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast