ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 18 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 268
    Senior Member
    υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που βιαζονται να βγαλουν συμπερασματα για το τι συμβαινει. εμενα εναςγυρισε κ μου ειπε "μου εβγαζες οτι το πηγαινες σοβαρα" μεσα σ ενα διαστημα μιας βδομαδας που ακομα καλα καλα δε τον ξερεις τον αλλο. κ αυτος θεωρησε οτι εγω το βλεπω σοβαρα επειδη τον πηρα κ δυο τηλεφωνα στην τελικη να δω τι κανει!
    αυτο που θελω ν πω ειναι πως ο καθενας (κ οχι μον οι αντρες) μπορουν να πιαστουν απ το οτιδηποτε για να ηενερωσουν κ τελικα να φυγουν...

Senior Member
    Οντως, και στο κατω κατω που ειναι το κακο αν το εβλεπες σοβαρα? Που για μενα αυτο δεν ειναι σοβαρα, ειναι φυσιολογικο ενδιαφερον! Σοβαρα βλεπω γενικα τις σχεσεις μου κ ετσι ειμαι σαν ανθρωπος! Οποιος θελει ξεπετες κτλ εμενα δε μου κανει! Απορω δηλαδη πως φτασαμε στο σημειο να θεωρουμε τα φυσιολογικα περιεγα!

Senior Member
    κ ομως φτασαμε. γτ φοβομαστε να δωσουμε κ να παρουμε.

Senior Member
    Γι αυτο υπαρχει τοση μοναξια και μετα τρεχουν ολοι για ψυχαναλυση και δε ξερουν τι τους φταιει!

Senior Member
    σαν εμας!!! χαχαχαχα

Quote Originally Posted by eutuxia View Post
    Συγγνωμη ρε παιδια αλλα εμενα ολο αυτο μου ακουγεται πολυ ανωριμο! Αν ο αλλος ειναι σε φαση οτι να ναι οκ... Αλλα δεν ειναι ολοι ετσι! Σε ολες τις σχεσεις μου με τον ενα η με τον αλλο τροπο ειχαμε ξεκαθαρισει απο την αρχη πως το βλεπουμε! Οταν θελεις τα ιδια πραγματα με τον αλλο, γνωριζεις καποιον που σου αρεσει, συζητατε κ αν θελετε το ιδιο τα πραγματα κυλανε ομαλα! Δεν ειπα οτι με το καλημερα θα γινετε αυτοκολλητοι, οχι οτι δε συμβαινει κ αυτο... Αλλα ειμαστε υποτιθεται μεγαλοι ανθρωποι, εννοουμε αυτα που λεμε κ συμπεριφερομαστε αναλογα! Οταν ο αλλος το βραδυ μου λεει περι σχεσης, συζηταει μονος του ποτε θα ξαναβρεθουμε, δειχνει οτι θελει συνεχεια, κ την επομενη μερα μου λεει θα σε παρω το βραδυ και δε παιρνει, για μενα το προβλημα ειναι δικο του! Αυτος ειναι η ανωριμος, η ψευτης... Σιγα, δε του εβαλα κ το μαχαιρι στο λαιμο! Τωρα αν αυτος εχει κατι αλλο κ δε το ειπε η απλα ειναι σε φαση ξεπετας, σορυ αλλα δεν ειναι δικο μου λαθος αυτο!
    ..ευτυχία συμφωνησα με τον πέπε σε γενικες γραμμές αλλά πάνω απ όλα στο "που πάει η σχεση" στη μια εβδομάδα.
    Μόνη σου το είπες ότι έθεσες θέμα. Τώρα, αν ο άλλος ξεκινά και σου μιλά για δεσμευση με το καλημέρα σας, ή δεν είναι σοβαρός, ή ρίχνει άδεια, ή σου πετάει στάχτη στην ξεπέτα.
    Το θέμα όπως είπαμε και στην αρχή δεν είναι τίποτε απ όλα αυτά και ίσως δεν θα πάρεις ποτέ πραγματική απάντηση. Το κυριότερο είναι το πως φέρεται και αυτό είναι που μετράει.

Senior Member
    Ναι, μα δεν ειπα να μου κανει προταση γαμου βρε παιδια... Εγω απλα εννοουσα αν το βλεπει ως σχεση η ως περναμε καλα... για να ξερω κ εγω πως να φερθω... και αφου μου ειπε για προοπτικες σχεσεις κτλ περιμενα κ την αναλογη συμπεριφορα, την οποια ομως δεν ειδα... Ετσι καταληγω στο συμπερασμα οτι ηταν παραμυθιασμα κ οτι ειτε ηθελε μια ξεπετα ειτε εχει κατι αλλο... δε θα το παραδεχτει ποτε κ thats it...

Senior Member
    Quote Originally Posted by eutuxia View Post
    Ναι, μα δεν ειπα να μου κανει προταση γαμου βρε παιδια... Εγω απλα εννοουσα αν το βλεπει ως σχεση η ως περναμε καλα... για να ξερω κ εγω πως να φερθω... και αφου μου ειπε για προοπτικες σχεσεις κτλ περιμενα κ την αναλογη συμπεριφορα, την οποια ομως δεν ειδα... Ετσι καταληγω στο συμπερασμα οτι ηταν παραμυθιασμα κ οτι ειτε ηθελε μια ξεπετα ειτε εχει κατι αλλο... δε θα το παραδεχτει ποτε κ thats it...
    Απάντησες μονη σου.τώρα μένει να καταλάβεις τι είπες.
    Να τα εκατοστίσεις.
    Θα μεγαλώσεις και θα μάθεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    νομιζω οτι αυτο ειναι οτι πρεπει για τη περιπτωση.. http://www.youtube.com/watch?v=Cx62_2cV8CU
    και γω μολις ειδα τον τιτλο του θεματος αυτο σκεφτηκα...

Senior Member
    χαχαχαχα.... Ενταξει, την πατησα σα βλακας, τι να κανουμε? Απιστευτος ο κοσμος κι ο χαρακτηρας μας :D

Senior Member
    χαχα και για να το εμπλουτισουμε ακου και αυτο...
    http://youtu.be/5g7Wmckhe-4

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    χαχα και για να το εμπλουτισουμε ακου και αυτο...
    http://youtu.be/5g7Wmckhe-4
    χαχαχαχα... θα το βαρυνω
    http://youtu.be/i9CaomyP0SQ
    τα πιο μεγαλα ψεμματα στα πιο αθωα βλεμματα.... κρασακι κανεις?

Senior Member
    δωσε πονο! χικ!!

Ευτυχία γειά σου και από μένα... και γω καινούργια είμαι στο site :) ...

Διάβασα το θέμα σου από την αρχή και πιστεύω ότι κάπου στράβωσε το πράμμα. Θεωρώ ότι όταν τον ρώτησες τι γίνεται με σας, ήθελες μια επιβεβαίωση, να σου πει "εεεε να είμαστε μαζί", "τα χουμε", ή πως το λένε! Αυτό που άκουσες "προοπτική σχέσης" σαν απάντηση σε κόμπλαρε, προφανώς είναι η πρώτη φορά που ακούς κάποιον να μην σου λέει "ναι είμαστε μαζί" ή να μην σε ρωτάει πρώτος... Εκεί είναι που "φρίκαρες" και πίεσες για περισσότερες απαντήσεις/επιβεβαιώσεις και εκεί είναι που αυτός ένιωσε πως είσαι πιεστική και προτίμησε να κόψει...

Γενικά από εμπειρία (όση εν πάση περιπτώσει έχω) και απο όσα έχω δει κατά καιρούς γύρω μου έχω να πω τα εξής:
    1. μην ρωτάς πρώτη που πάει η "σχέση"
    2. να είσαι πάντα άνετη και ο εαυτός σου, να μην φρικάρεις και να τα βλέπεις όλα ψύχραιμα ακόμα και αν εκείνη την ώρα θέλεις να ανοίξει η γη και να σε καταπιεί
    3. δες το λίγο εσύ εγωιστικά, πέρασες καλά? αν ναι επιδίωξε να ξαναβρεθείτε για επανάληψη χωρίς αναφορές σε σχέσεις
    4. δείξε του ακριβώς τι άνθρωπος είσαι, μη το παίζεις ιστορία (έτσι είμαι, δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο κοκ) γιατί θα νομίζει ότι ζεις σε ένα γυάλινο κόσμο και δεν θα σε πάρει στα σοβαρά
    5. καμιά φορά δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε απάντηση για να ξαναστείλουμε μνμ, μπορείς να του πεις: "πέρασα καλά θα ήθελα να σε ξαναδώ... και οτι προκύψει... τι λες για το επόμενο σκ που θα είμαι εκεί?" πάω στοίχημα ότι θα απαντήσει

γενικά μετέτρεψέ το, κάνε αυτόν να σε κυνηγήσει, δώστου και μετά δες αν θέλει να πάρει κιάλλο (αν με πιάνεις...), ρίξε και καμιά ιδέα του τύπου "τι θα έλεγες να έρθεις να με βρεις εδώ, να δεις που μένω" χαλαρά χωρίς δεσμεύσεις...

τι πιστεύεις και εσύ?

Senior Member
    Κατ αρχην σε ευχαριστω για το χρονο κ το... σχεδιο εξοντωσης που προτεινεις... χεχε.... Το σκεφτηκα κ εγω, αλλα... ειπες οτι το σημαντικο ειναι να ειμαστε ο εαυτος μας... Και εγω αν κανω ολα αυτα δε θα ειμαι νομιζω... Γενικα δε μπορω να λειτουργησω αν δε μου δειχνει κ ο αλλος ενδιαφερον... Ενταξει, προφανως μου αρεσε πολυ αλλα... η συμπεριφορα αυτη δε μου αρεσει καθολου κ αν εκεινος δε κανει κατι για να την αλλαξει, που δε βλεπω να κανει, δεν προκειται να του δωσω το χρονο μου κ τον εαυτο μου εν τελει στο πιατο! Ας κανει κατι κ αυτος! Στελνοντας ενα μηνυμα αυτη τη στιγμη απλα του δινω τη χαρα να νομιζει οτι ειναι γαματος κ οτι ενω αυτος δεν εκανε τιποτα εγω ακομα τον κυνηγαω... Ομως ετσι οπως φερεται για μενα δεν ειναι καθολου... γαματος κ νομιζω οτι αυτο πρεπει κ να δειξω! Δηλαδη πραγματικα, αυτος τι εκανε? Ουτε ενα τηλεφωνημα δε μπηκε στον κοπο να κανει! Γιατι να αξιζει λοιπον τοση προσπαθεια απο μεριας μου?

Page 5 of 18 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast