Πολύ Άγχος με φοβίες , κρίσεις πανικού κτλ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Junior Member
    Νομίζω έτσι μου την είχε αναφέρει ....Συζητούσαμε για το πως αντιμετωπίζω την καθημερινότητα , τις αρνητικές σκέψεις που μου έρχονται, τις στιγμές που δεν νιώθω καλά κτλ και μου ανέφερε που έκανα λάθος , πως μπορώ να το βελτιώσω κτλ.
    Επίσης κάναμε και κάποιες βιωματικές'' ασκήσεις, δηλαδή για παράδειγμα μου ζήτησε μια μέρα να σηκωθούμε όρθιοι να ενώσουμε τις παλάμες και να προσπαθήσουμε να σπρώξουμε ο ένας τον άλλον.
    Σε αυτήν την άσκηση την πρώτη φορά δεν έσπρωξα δυνατά από την αρχή αλλά οπισθοχώρησα λίγο και απλά μετά κράτησα την θέση μου.Έλεγε λοιπόν μετά πως αυτό δείχνει πως δεν διεκδικώ την ζωή μου και κρατάω αμυντική στάση
    και αυτό με φορτώνει ψυχολογικά κτλ.
    Μια άλλη φορά μέσα από συζήτηση μου είπε πως υπεραναλύω τα πάντα και δεν δίνω χώρο στα συναισθήματα μου.

Υπεραναλύω σημαίνει αναβάλλω, σημαινει προκαλω αμφιβολίες και ως συνεπεια αυτου δε διεκδικώ. Η αναλυση ως ενα σημειο ωφελα, συμβαλλει στο να κανουμε λιγοτερα λάθη. Απο ενα σημειο και μετα μετατρεπεται σε διλημματα, σε ψυχικη πίεση απο τον καταιγισμο σκέψεων γι αυτο που με απασχολει και αποτελεσμα δεν κάνω τιποτα, κι αυτο που μου μενει ειναι η κοπωση απο την ψυχικη πίεση.

Η ελλειψη διεκδικησης ειναι αποτελεσμα φοβου και χαμηλης αυτοεκτιμσης και ελλειψης αυτοπεποιθησης. Αμα δε διεκδικας χανεις τις ευκαιριες μεσα απ τα χερια σου, αδικεισαι απο τους αλλους και γενικα μενεις στασιμος στη ζωη. Ως αποτελεσμα αυτου φορτωνεσαι με απωθημενα, λύπη γι αυτα που συνέβησαν, χαμηλη αυτοεκτιμηση που ωθει στο να κρατας ολο και περισσοτερο αμυντικη σταση και να μη διεκδικας. Καλα μου φαινονται αυτα που σου λεει ο ψυχολογος.
    Τις φοβιες και την ελλειψη διεκδικησης τα νατιμετωπιζεις με το να κανεις αυτα που φοβασαι χωρις να τα αποφευγεις και περνώντας γρηγορα απο τη σκεψη στην πραξη πριν προλαβουν να εισχωρησουν στη σκεψη σου οι αμφιβολίες και οι αναλυσεις. Κανοντας το αυτο σε συστηματικη βαση αποκτας δυναμεις, επιβεβαιωνεις οτι οι φοβοι σου ηταν παραλογοι και τα πραγματα πολύ πιο ευκολα απ οτι τα φανταζοσουν και ετσι στη συνεχεια αυτα που φοβοσουν τα κανεις όλο και πιο ευκολα. Καπως ετσι ξεπερνιεται το προβλημα. Ξερω ότι οι αντιστασεις μεσα μας ειναι πολλες και δεν μας αφηνουν, όμως δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως.
    γιάννης

Senior Member
    εγω [αροτι ειμαι χαλια εδω και 15 χρονια..σε ψυχολογο δεν εχω παει γιατι απλα πιστευω οτι δεν μπορει να με κανει τιποτα...μην τρελαθουμε..δεν μπορει κανεις να μας αλλαξει τον τροπο σκεψης...και εκτος αυτου ολοι ξερουμε γιατι μας πιανει ολο αυτο...αλλα δεν μπορουμε να το αλλαξουμε..και ποιος εχει 50 ευρω την συνεδρια να πεταει για να ακουει φουμαρα..?εγω παντως ΟΧΙ..Α και χαπια ειχα παρει για κανα χρονο και τα σταματησα..δεν θελω να εξαρτωμαι απο αυτα..και οπως ειπε και ο φιλος μου ο spyro ko STADIAKA TA FARMAKA MAW KANOYN XEIROTERA...αυτα απο μενα...

Junior Member
    Ζωζα, για τα χρήματα που αναφέρεις δεν έχεις άδικο , αυτός ειναι άλλωστε και ο λόγος που σταμάτησα .
    Οσο αφορά όμως στο αν οφελεί η επίσκεψη στον ψυχολόγο η όχι , προσωπικά πιστεύω πως βοηθάει.
    Το να σου δείξει κάποιος που κάνεις λάθος και που όχι δεν ειναι κακό . Το θέμα μου ειναι να μην προσπαθήσει να
    Με αλλάξει σαν προσωπικότητα .
    Αυτή που είχα διαλέξει ηταν πολυ καλή στο κομμάτι αυτό !
    Τέλος για τα φάρμακα πλέον ξέρω απο προσωπική εμπειρία πως ναι θα είμαι καλύτερα όταν τα πάρω αλλά μετα
    την επίδραση τους θα νιώθω χειρότερα από ότι στην αρχή. Γι'αυτό κάνω προσπάθεια να μην παίρνω τίποτα . ´οχι ότι τα καταφέρνω πάντα....

Κουρασμένε, δοκίμασες το γυμναστήριο? αν δεν υπάρχουν χρήματα για αυτό ξεκινά κάτι μόνος σου.. Κάνε ποδήλατο η ξεκίνα τρέξιμο σε ένα πάρκο.
    Νομίζεις ότι αυτοί που τρέχουν μόνοι τους είναι τρελοί? Πίστεψε με όλοι τους κρύβουν κάτι μέσα τους και τους οδήγησε στο να κάνουν joging σε ένα πάρκο η οπουδήποτε. Βάζω στοίχημα πως τελευταία έχεις λίγο πολύ καθιστική ζωή και απλά το σώμα σου σε χρειάζεται!! Εμένα μούδιαζε το πρόσωπο μου τα χέρια μου κρίσεις πανικού αγοραφοβίες ψυχοσωματικά άγχος κιαλλο άγχος αλλά όταν ξεκίνησα να γυμνάζομαι και να βγάζω όλο αυτό το άγχος με το να ξεδίνω στο τρέξιμο και στην γυμναστική έγινα άλλος άνθρωπος! Ένιωσα ποιο δυνατός και στο σώμα μου και στο μυαλό μου.
    Χίλια συγνώμη που σε κουράζω με το γυμναστήριο αλλά μπορεί να είναι η λύση σου και επιτέλους να απαλαγεις σταδιακά από αυτό το μαρτύριο. Και αυτό μου το είχε προτείνει ο θείος μου ο οποίος και αυτός έδιωξε όλα αυτά τα απαίσια αισθήματα με γυμναστική και καλή διατροφή όπως είχα εξηγήσει στην αρχή. Τουλάχιστον δοκίμασε το για 1 μήνα δεν χάνεις τίποτα! Ψυχολόγους και όλα αυτά δεν ξέρω μπορεί να είναι οκ αλλά πολλά τα λεφτά.. και στην τελική δεν μπορεί να πετύχει μπορεί και όχι. τουλάχιστον με αυτό που σου λέω εγώ άντε να δόσεις 50 ευρώ τον μήνα και καλό στον εαυτό σου θα κανείς είτε πετύχει είτε όχι. Σκέψου το.

Junior Member
    SpyroKo ίσως και να έχεις δίκιο.... Για λίγο διάστημα που έκανα γυμναστική σπίτι , ένιωθα λίιιιιιιγο καλύτερα. Τότε σκέφτηκα το γυμναστήριο . Απλά επειδή μένω πολύ έξω από την Αθήνα και εργαζομαι κέντρο , έχω καθημερινά πολλές ώρες στον δρόμο !!
    ( το θέμα του σπιτιού είναι κάτι που με πειράζει , γι'αυτό ψάχνω να μετακομίσω!!) Ποδήλατο έχω και μέχρι πέρσυ έκανα πολύ .Φέτος όμως δεν τολμάω να το αγγίξω,όταν σχεδόν καθημερινά νιώθω από περίεργα εώς χάλια όπως πχ. ότι θα σταματήσει η καρδιά μου ή ότι θα λιποθυμίσω κτλ. δεν τολμάω να βγω έξω μαζί του!!!
    Last edited by Kourasmenos; 19-08-2013 at 19:54.
    Life Begins Where Fear Ends...
    -OSHO-

Senior Member
    Κουραγιο φιλε μου παλι καλα που η γυναικα σου ειναι κοντα σου,Κ εγω παθαινω απανωτα καταθλιψη κ προσπαθω να ειμαι καλα για το αγορι μου κ τους δικους μου,Πραγματικα προτεινω να πας να δεις πνευματικο εκκλησια εμενα με βοηθαει τρομερα,Επισης μην πηγαινεις διαρκως στον γιατρο θα σου μεινει μανια κ δεν θα περναει κανε αραια κ που το απαραιτητο τσεκ απ για να εισαι ηρεμος,Η μητερα μου εχει μια φιλη που ειναι μεγαλης ηλικιας με το ιδιο προβλημα που αντιδρα πολυ εντονοτερα απο σενα κ σε πληροφορω οτι οι γιατροι την εκμεταλλευονται επειδη ολο πηγαινει ενω ειναι καλα κ της τρωνε λεφτα

Spyroko καλωσόρισες! Συμφωνώ με τις απόψεις σου ! Εύχομαι να συνεχίσεις να γράφεις για την διατροφή και την γυμναστική και στα επόμενα θέματα ώστε πολύς κόσμος που διαβάζει να παρασυρθεί και να ξεκινήσει να κάνει βήματα βελτίωσης της ζωής του.

Vigor Καλώς σας βρήκα. Θα συνεχίζω να γράφω γιατί είναι πολύ σημαντικό για όλους μας. Αν και καταλαβαίνω της δυσκολίες του Κουρασμένου.
    Παντός αυτό το ότι να σταματήσει η καρδιά μου και εγώ το έχω. Είναι πρόβλημα ναι ισχύει, αλλά δεν θα με σταματήσει από την καθημερινή μου ζωή. Π.χ στην δουλειά το ποδήλατο την γυμναστική κ.ο.κ. Στην τελική άμα είναι να σταματήσει θα σταματήσει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό. Με το να αγχώνομαι για τον θάνατο μου σημαίνει πως είμαι ήδη νεκρός διότι δεν έχω ζωή άμα το πάρουμε έτσι. Διότι κλείνομαι σε ένα δωμάτιο χωρίς να βγαίνω έξω χωρίς τίποτα περιμένοντας να σταματήσει η καρδιά μου? Δεν είναι λογικό. Το θέμα είναι να κανείς ότι θέλεις ποδήλατο τρέξιμο να βγεις έξω με φίλους να περνάς καλά χωρίς να αγχώνεσαι για αυτό και άμα είναι να σε βρει θα σε βρει. Δεν έχει νόημα να αγχώνεσαι για την καρδιά καρδιά. Φυσικά σχεδόν όλοι που είμαστε σε μια αγχώδη διαταραχή το περνάμε και το σκεφτόμαστε. Αλλά είναι στο χέρι μας να ξεφύγουμε όσο το γρηγορότερο δυνατό από αυτό. Ξεκινά με το να βάλεις στοίχημα με τον ευατό σου πως δεν θα ξανακουμπήσεις τους σφυγμούς σου κουρασμένε διότι είναι σίγουρος πως το κανείς (και εγώ το κάνω.) Θα δεις μετά από αυτό θα νιώσεις καλλίτερα. Απλά να μην σε νοιάζει. Και άμα νιώσεις κάτι άστο να το νιώσεις. Είμαι σίγουρος πως μερικές φορές νιώθεις την καρδιά σου να μην χτυπά σαν μια απόλυτη ηρεμία μέσα στο σώμα σου σωστά? Και νομίζεις πως είναι το τέλος σωστά? και αμέσως πιάνεις τους σφυγμούς σου και μπορεί να νιώσεις μια αρυθμία και σε πιάνει κρίση πανικού σωστά? αυτή η απόλυτη ηρεμία που νιώθεις είναι το φυσιολογικό, έτσι πρέπει να νιώθεις πάντα. Θυμάσαι πως ήσουν πριν από την διαταραχή άγχους? Δεν ένιωθες ούτε τους σφυγμούς σου ούτε τίποτα αλλά ξαφνικά όλα αυτά σε νοιάζουν? Αφού έχεις κάνει τις εξετάσεις σου. Τι φοβάσαι? Και όλες αυτές της φορές που νόμιζες ότι η καρδιά σου θα σταματήσει? σταμάτησε? είσαι ακόμα εδώ μαζί μας όπως και όοολοι μας.
    Το καταλαβαίνω ότι είναι ηλίθιο συναίσθημα και εγώ μην νομίζεις δεν έχω ξεπεράσει πλήρως αλλά... δεν νομίζεις ότι είναι λίγο υπερβολικό να μην βγαίνεις από το σπίτι και να περιμένεις ποτέ να σταματήσει η καρδιά σου? :P

Junior Member
    @μυσπ Ναι είναι πολύ σημαντικό που η γυναίκα μου είναι κοντά μου , αλλά δεν θέλω να την φορτώνω και πολύ γιατί και αυτή έχει να διαχειριστεί μια πολλή άσχημη κατάσταση ( Τον θάνατο του αδελφού της.)
    Όσο για τους γιατρούς αφού μέσα σε μία χρονιά έκανα
    όλες τις εξετάσεις αίματος , μαγνητική εγκεφάλου ,υπέρηχο- triplex καρδιάς , τεστ κοπώσεως και καμιά δεκαριά καρδιογραφήματα προσπαθώ να μην σκέφτομαι γιατρούς εξετάσεις κτλ
    Τέλος ελπίζω το αγόρι σου και οι δικοί σου να είναι εκεί για σένα όταν τους χρειάζεσαι!

@spyroKo Συμφωνώ μαζί σου , αν κλειστούμε σε ένα δωμάτιο και απλά λέμε δεν νιώθω καλά δεν καταφέρνουμε τίποτα , απεναντίας χάνουμε στιγμές από την ζωή μας. Γι'αυτό και προσπαθώ και παλεύω καθημερινά να πάω στην δουλειά μου , να βγω μια βόλτα
    να περπατήσω λίγο μόνος , να πάω διακοπές ή εκδρομές με την γυναίκα μου , να δω φίλους κτλ.... Παρόλο που ξέρω ότι θα με πιάσει ''κάτι'' ... Άλλες φορές μια μικρή κρίση , άλλες μια ταραχή , άλλες ταχυκαρδία κτλ...
    Αυτό που δεν αντέχω είναι αυτό που με έχει πιάσει τελευταία , η αίσθηση ότι όλα γύρω μου είναι ''όνειρο'' ή ''ψεύτικα'' και ότι ''κάτι'' θα γίνει!!- νομίζω αποπραγμάτωση το λένε ή αποπροσωποίηση και το βιώνω καθημερινά πλέον.Απλά προσπαθώ να μηντ ου δίνω πολύ σημασία γιατί αν αρχίσω να το σκέφτομαι πολύ το επόμενο βήμα είναι να νιώσω ότι θα χάσω τις αισθήσεις μου , θα λιποθυμήσω, θα τρελαθώ, θα πεθάνω κτλ.Όμως εξ αιτίας του δεν ευχαριστιέμαι τίποτα.
    Τέλος αυτό που λες για τους σφυγμούς έχεις δίκιο.Πότε την κόλλησα αυτή την μαλακία ούτε που θυμάμαι , αλλά λίγο να μην νιώσω καλά ,τσακ το χέρι κατευθείαν στο λαιμό να δω τους σφιγμούς....Λες και θα καταλάβω κάτι!!
    Tελευταία κάνω προσπάθεια να το κόψω και αυτό , αλλά έχει γίνει τόοοοσο πολύ συνήθεια που απλά το κανω χωρίς καν να το καταλάβω , πχ όταν οδηγώ...!!!
    (και τώρα που γράφω έπιασα τον εαυτό μου να βάζω το χέρι στο λαιμό για να δω τους σφυγμούς , και ταυτόχρονα να σκέφτομαι γιατί νιώθω σφίξιμο στο στήθος?? )
    -OSHO-

Junior Member
    @μυσπ Ναι είναι πολύ σημαντικό που η γυναίκα μου είναι κοντά μου , αλλά δεν θέλω να την φορτώνω και πολύ γιατί και αυτή έχει να διαχειριστεί μια πολλή άσχημη κατάσταση ( Τον θάνατο του αδελφού της.)
    Όσο για τους γιατρούς αφού μέσα σε μία χρονιά έκανα
    όλες τις εξετάσεις αίματος , μαγνητική εγκεφάλου ,υπέρηχο- triplex καρδιάς , τεστ κοπώσεως και καμιά δεκαριά καρδιογραφήματα προσπαθώ να μην σκέφτομαι γιατρούς εξετάσεις κτλ
    Τέλος ελπίζω το αγόρι σου και οι δικοί σου να είναι εκεί για σένα όταν τους χρειάζεσαι!

@spyroKo Συμφωνώ μαζί σου , αν κλειστούμε σε ένα δωμάτιο και απλά λέμε δεν νιώθω καλά δεν καταφέρνουμε τίποτα , απεναντίας χάνουμε στιγμές από την ζωή μας. Γι'αυτό και προσπαθώ και παλεύω καθημερινά να πάω στην δουλειά μου , να βγω μια βόλτα
    να περπατήσω λίγο μόνος , να πάω διακοπές ή εκδρομές , να δω φίλους κτλ.... Παρόλο που ξέρω ότι θα με πιάσει ''κάτι'' ... Άλλες φορές μια μικρή κρίση , άλλες μια ταραχή , άλλες ταχυκαρδία κτλ...
    Αυτό που δεν αντέχω είναι αυτό που με έχει πιάσει τελευταία , η αίσθηση ότι όλα γύρω μου είναι ''όνειρο'' ή ''ψεύτικα'' - νομίζω αποπραγμάτωση το λένε ή αποπροσωποίηση και το βιώνω καθημερινά πλέον.Απλά προσπαθώ να μηντ ου δίνω πολύ σημασία γιατί αν αρχίσω να το σκέφτομαι πολύ το επόμενο βήμα είναι να νιώσω ότι θα χάσω τις αισθήσεις μου , θα λιποθυμήσω, θα τρελαθώ, θα πεθάνω κτλ.Όμως εξ αιτίας του δεν ευχαριστιέμαι τίποτα τελευταία.
    Τέλος αυτό που λες για τους σφυγμούς έχεις δίκιο.Πότε την κόλλησα αυτή την μαλακία ούτε που θυμάμαι , αλλά λίγο να μην νιώσω καλά ,τσακ το χέρι κατευθείαν στο λαιμό να δω τους σφιγμούς....Λες και θα καταλάβω κάτι!! :P
    Tελευταία κάνω προσπάθεια να το κόψω και αυτό , αλλά έχει γίνει τόοοοσο πολύ συνήθεια που απλά το κανω χωρίς καν να το καταλάβω , πχ όταν οδηγώ...!!!
    (και τώρα που γράφω με έπιασα να βάζω τον χέρι στο λαιμό να δω τους σφυγμούς μου και σκέφτομαι ότι έχω ένα σφίξιμο στο στήθος)
    -OSHO-

Χαχα! Φίλε Κουρασμένε σε νιώθω. Αυτό με την αποπροσωποποίηση σου το έχει διαγνώσει κάποιος ψυχίατρος η ψυχολόγος? Διότι αν έκανες την διάγνωση από μόνος σου μπορεί και να μην έχεις και τίποτα και να είναι απλά υπερβολικό άγχος που σου δημιουργεί αυτόν τον σκοταδισμό. Το παθαίνω και εγώ. Πως είσαι σήμερα?

Junior Member
    @spyroko καλησπέρα , δυστυχώς σημερα δεν ειναι πολυ καλη μέρα γιατί δεν εχω κοιμηθεί καλα
    και αυτό δεν με βοηθάει καθόλου . Δηλαδή δεν φτάνει που νοιώθω ότι έχω περιγράψει , σήμερα εχω συν
    την ζαλαδα της κούρασης και δυστυχώς με ενοχλεί και ο αυχένας( τον νοιώθω μουδιασμένο - πιασμένο ) !!!Απλα δεν την παλεύω
    γιατί με το άγχος που έχω ακόμα και τα συμπτώματα της κούρασης και της έλλειψης ύπνου τα βλέπω
    απειλητικά.Επίσης να σου πω ότι όταν είμαι άυπνος δεν μπορώ να κοιμηθώ ι έυκολα και την επόμενη μέρα γιατί
    δεν μπορώ να ηρεμήσω και να δω τον ύπνο θετικά !!! ( άλλο κουλό αυτό , να φοβάσαι τον ύπνο )
    Οσο αφορά για την απροσωποποίηση πρώτη φορά την ένιωσα με την κρίση πανικού , αργότερα την ένιωθα και στην κουραση , τώρα πλέον σχεδόν συνέχεια!!
    Είχα ρωτήσει έναν ψυχολόγο και μου είχε πει ´οτι αυτό είναι ουσιαστικά άμυνα του οργανισμού οταν νοιώσει κάποια απειλή ´οπως
    μια κρίση πανικού ή ενα παραλίγο τρακάρισμα κτλ και πως οφείλεται στο άγχος. Μου είχε εξηγήσει ακόμα ότι το ένιωθα όλο και πιο συχνά γιατί έχω στο μυαλό μου συνέχεια ότι κάτι θα συμβεί κτλ.άρα συνεχόμενο άγχος.
    Αργότερα διάβασα στο Ίντερνετ ότι πολύς κόσμος με κρίσεις πανικού το αισθάνεται ακόμα και τις στιγμές που δεν βιώνει μια κρίση
    και πως οφείλεται σε φόβο και άγχος.
    Αυτά από εμένα ... Ελπίζω εσύ να είσαι καλύτερα !!
    -OSHO-

Προσπαθώ... Αν και τώρα 2 μέρες δεν έχω αισθανθεί άγχος η ανυσηχία η κάποιο σφίξιμο η ταχυπαλμία η οτιδήποτε. Μπορώ να πω πως είμαι ήρεμος... Αλλά άκου το περίεργο. Με ψηλοπιάνει άγχος που αισθάνομαι ήρεμος και πως κάποια έως όλα από τα ψυχοσωματικά όπως μικροπονάκια, σφίξιμο στο στήθος, και κάτι αλλά έχουν φύγει τώρα τελευταία. Ίσως επειδή μετά από 2 χρόνια στο εξωτερικό γυρνάω επιτέλους Ελλάδα για διακοπές σε 3 μέρες. Αλλά νιώθω πολύ περίεργα που όλα αυτά τα συμπτώματα έχουν φύγει και αυτό πραγματικά μου προκαλεί άγχος το πιστεύεις? !! Αλλά είναι ένα άγχος περίεργο, ένα ωραίο άγχος . Λίγο ανεξήγητο, τι να πω.. Ίσως επειδή είχα συνηθίσει να ζω με αυτά τα ψυχοσωματικά και τώρα μου κακοφαίνεται? θα με πεις τρελό το ξέρω.. αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω.. Νομίζω πως έχω την λύση σε αυτό που περνάμε.. Τώρα τελευταία να σου πω την αλήθεια αγνοούσα τα πάντα, ότι και an παθαίνω. Είτε είναι ταχυπαλμίες όταν της ένιωθα γελούσα με τον εαυτό μου και έλεγα ας πούμε στην καρδιά μου "ναι ναι βαρα να δω πόσα θα πιάσεις" η όταν ένιωθα αυτόν τον σκοταδισμό που λέγαμε έλεγα "οκ και που το παθαίνω σιγά, δεν θα πεθάνω κιόλας..." και συνέχιζα να κάνω αυτό που έκανα. Είχα μικροπονάκια και ότι άλλο να ναι? έλεγα οκ και να πεθάνω σιγά.. πόσο να κρατήσει 1 δευτερόλεπτο? είναι σαν να πηγαίνω για ύπνο απότομα (μακάβριο το ξέρω αλλά έτσι είναι) και γενικότερα τα έγραφα όλα δεν με ένοιαζε τίποτα. Πήγαινα έξω αγόραζα ένα milkshake έλεγα από μέσα μου έλα μορε τελικά ωραία είναι η ζωή ας την απολαύσουμε όσο μπορούμε.. με το να αγχώνομαι δεν μπορώ να αλλάξω και τίποτα.. Πονάω? ας πονάω... Ταχυκαρδία? Ταχυκαρδία εκεί!
    Κρίσεις πανικού? Ευσπροδεκτοι! Μούδιασμα? Θα περάσει... κ.ο.κ. Που να αγχώνομαι για καρδιές εγκεφάλους και όλα αυτά.. δεν πα να γ...., έτσι και τώρα είμαι σε μια φάση που όλα έχουν σταματήσει μετά από πολύ καιρό όμως.. έτσι έχω τώρα 2 μερούλες που είμαι ήρεμος και συνεχίζω να σκέφτομαι αυτά που σκεφτόμουνα.. Na σου πω την αλήθεια προσπάθησα να προκαλέσω καμία κρίση πανικού η κάτι τέτοιο έτσι για να δω αλλά δεν τα κατάφερα.. Δεν ξέρω.. ίσως πρέπει να το δούμε λίγο ότι να ναι το θέμα και να μην το περνούμε τόσο σοβαρά... Ίσως να μας λείπει το ότι είμαστε παιδιά... Εγώ παντός εκεί παιδάκι θα ξαναγίνω να μην με νοιάζει τίποτα και ας λένε πως είμαι ανώριμος. Καλλίτερα να έχω την ψυχική μου υγεία στην τελική άντε μας πρήξανε ότι πρέπει να μεγαλώσουμε και να παθαίνουμε ότι παθαίνουμε.

Junior Member
    Παιδιά SOS... Τις τελευταίες μέρες η έκτακτες συστολές δίνουν ρεσιτάλ. Νιώθω συνέχεια την καρδιά μου να χοροπηδάει . Δεν την παλεύω , έχε χ3στεί από τον φόβο μου !!!
    Τι να κάνω να πάω σε γιατρό ? Τις προηγούμενες φορές που πήγα (με την τελευταία στην αρχή του καλοκαιριού ) ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι τίποτα προέρχονται από το άγχος , την κόπωση , μια πολύ μικρή πρόπτωση της μιτροειδούς που έχω και την καφείνη! Μου έκανε και ένα τεστ κοπώσεως και όλα ήταν καλά .Απλά μου είχε πει να ηρεμήσω να ελαττώσω τον καφέ και να παχύνω γιατί είμαι πολύ αδύνατος και αυτό με κάνει να τις αισθάνομαι περισσότερο.
    Τώρα όμως τι γίνεται , δεν μπορώ να ηρεμήσω .Γενικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα , με πιάνει και ζαλάδα και σφίξιμο στο στήθος , είδικά όταν δεν είμαι σπίτι ...Δεν ξέρω τι να κάνω για να μου περάσουν!!!!
    -OSHO-

Page 2 of 2 FirstFirst 12