Results 1 to 15 of 17
Thread: παραμελημενη
-
05-08-2013, 13:52 #1
παραμελημενη
χρειαζομαι στην ψυχολογικη σας υποστηριξη.
εχω σχεση με καποιον εδω και 3 χρονια (εκεινος 46 εγω 38) περνουσαμε καλα εως οτου βρηκε και δευτερη εργασια λογω οικονομικης κρισης με αποτελεσμα να μην εχει χρονο για μενα αν και τωρα βρισκεται σε αδεια αλλα παρ ολη την αδεια εχει εξαφανιστει ουτε τλφ ουτε μνμ
Λεφτα δεν εχει για επισημοποιηση της σχεσης αν και αυτο το βλεπει πολυ μακρινο λες και ειναι 20 χρονων.
επισης εχει κοψει και το sex μαζι μου 6 μηνες τωρα και παραπανω..
με την δικαιολογια οτι δεν εχει ορεξη λογω οικονομικων δυσκολιων...
Εμενα μου κανουν ολα αυτα οτι εχει ξενερωσει με μενα (δεν γνωριζω τους λογους)γιατι ενα μνμ θα μπορουσε να στειλε οσο πολυ και να δουλευει
ετσι αισθανομαι παρεισακτη και δεν τον ενοχλω κι εγω...
Εχω μπλοκαρει και δεν ξερω αν πρεπει να χωρισω ή να προσπαθησω παλι μαζι του περισσοτερο
μου προτεινετε κατι να κανω?[I]Love...[/I]
- 05-08-2013, 14:11 #2
Γειά σου μικρή νεράιδα. Γράφεις οτι έχει εξαφανιστεί, ενώ βρίσκεται σε άδεια από τη δουλειά του. Εδώ και πόσες μέρες είναι σε άδεια? Εχεις προσπαθήσει εσύ να επικοινωνήσεις μαζί του? Τι σημαίνει οτι δε θες να τον ενοχλείς...Πώς ενοχλείς κάποιον με τον οποίο σχετίζεσα ερωτικά με το να επικοινωνείς μαζί του? Ομολογώ οτι δεν το καταλαβαίνω...
Γράφεις οτι δεν κάνετε σεξ εδώ και 6 μήνες. Ισχυρίζεται πως έχει οικονομικές δυσκολίες, αλλά ενώ πριν βρει δεύτερη δουλειά είχατε ερωτικές επαφές, τώρα που βρήκε (άρα δεν πρέπει να έχει πλέον οικονομικές δυσκολίες) σταματήσατε τις επαφές. Λίγο παράδοξα ακούγονται αυτά...
Πόσο πιό φανερό μπορεί να είναι πως αυτός ο άνθρωπος δε σε θέλει πιά στη ζωή του? Προσπάθησε να επικοινωνήσεις εσύ μαζί του και συζήτησέ το ανοιχτά, απλά για να αποκλείσεις την περίπτωση να του συνέβη κάτι σοβαρό. Μετά, μάζεψέ τα και προχώρα παρακάτω στη ζωή σου...
05-08-2013, 14:18 #3
εδω και μια εβδομαδα ειναι σε αδεια απο την πρωτη δουλεια αλλα συνεχιζει την δευτερη...μαλλον κατι αλλο συμβαινει και εξαφανιστηκε ,ισως καποια αλλη
εγω δεν του στελω γιατι θελω να με αναζητησει αυτος αφου αυτος ηπιε το εξαφανιαζολ
παντως και εσενα σου κανει πως δεν με θελει αλλο στην ζωη του ετσι? γιατι αυτο πιστευω κι εγω απλως μια γνωμη παραπανω ηθελα για αυτο και το ποσταρα[I]Love...[/I]
05-08-2013, 14:34 #4
Αυτοί οι ανόητοι τακτικισμοί θα μας φάνε... Ασε τους εγωισμούς κατά μέρος και μίλησέ του. Μπορεί να του συνέβη κάτι και να μη μπορεί να σε πάρει τηλέφωνο. Κομμάτι απίθανο βέβαια, αλλά γιατί να μην το ξεκαθαρίσεις.
Πώς ήταν η σχέση σας τον τελευταίο καιρό? Πέρα από το ερωτικό, παρατήρησες κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του απεναντί σου?
05-08-2013, 15:15 #5
δικαιολογιες δικαιολογιες και ακομα περισσοτερες δικαιολογιες σε εχει δεδομενο ισως και ειναι στον κοσμο του
06-08-2013, 03:07 #6
Εφοσον μιλαμε για 3 χρονια σχεση νομιζω οτι ειναι ανωριμο να μη το συζητας ανοιχτα! Δεν ειστε ξενοι, προς Θεου! Υπαρχει και το ενδεχομενο να εχει κουραστει και να μην εχει διαθεση για τιποτα! Πολλοι αντρες οταν δυσκολευονται στα επαγγελματικα δε μπορουν να λειτουργησουν σε τιποτα... Να συναντηθεις μαζι του και να το συζητησεις, ειναι το πιο απλο, δε χρειαζονται εγωισμοι
06-08-2013, 03:41 #7
εγω απορω πως ειναι δυνατο μ εναν ανθρωπο να εχεις δεσμο 3 χρονια που ειναι παααρα πολυ, εχετε μοιραστει τοσα, εχετε γνωριστει τοσο καλα, και γενικα υπαρχει τετοια πολυετης σχεση, και ρωτας ξενο κοσμο τη γνωμη του για τη σταση του αυτη...Δεν σε κατηγορω που το μοιραζεσαι οχι!!! απλως απορω πως δεν ,μιλας μαζι του γι αυτο να το λυσεις και απευθυνεσαι σε "εξωτερικη βοηθεια".Αυτο ισωσ δειχνει κατι για την επικοινωνια στη σχεση σας..... και γιατι φτασατε ως εδω.....κατι κανεις λαθος μηπως???στο τροπο που του επικοινωνεις συναισθηματα η πληροφοριες και τον απομακρυνες????δεν ξερω...υποθεσεις κανω μπορει να σφαλλω....
06-08-2013, 04:01 #8
Αυτο που λες ειναι η γνωστη καραμελα..Εναν ανθρωπο τον γνωριζεις καθε μερα,ολο κατι καινουργιο εχει να σου βγαλει,καπου θα σε μπερδεψει..Εκτος αν εχεις την Λιτσα Πατερα συντροφο και σου λεει καθε φορα που βρισκεται το φεγγαρι και ο Ερμης ο αναδρομος..Οχι δεν γνωριζεις ποτε τον αλλον απολυτα.
06-08-2013, 04:13 #9
Καντην...αν ο ερωτας περασε μην το παλεψεις καθολου..το μονο που θα καταφερεις ειναι να χασεις κ αλλα χρονακια απο την ζωη σου!!!Αν σε αγαπουσε θα εβρισκε χρονο..αν στην ζωη του εχει αλλες προτεραιοτητες τοτε του εχεις τελειωσει...το γεγονος οτι δεν εχετε κανει σεξ 6 μηνες τα λεει ολα!!!τι να παλεψεις?
06-08-2013, 04:28 #10
ε οχι και τετοιο χασμα επικοινωνιας ομως!!! δεν ξερω ο καθενασ εδω λεει τη γνωμη του βασει της προσωπικης εμπειρίας....για μενα ειναι αδιανοητο στα τρια χρονια να γινονται τετοιες εξαφανισεισ και να γεννιουνται αποριες , γιατι το κανει??? εγω αν εχω περασει τρια χρονια μ εναν ανθρωπο θα ξερω που χολαινει το πραγμα, τι μας απομακρυνε και σε τι γεγονοτα οφειλεται η φθορα... μπορει να μη σωζεται η σχεση αλλα οχι και να μην ξερω τι μου γινεται και απο που εσκασε η αδιαφορια η η αλλαγη....γιατι στη σχεση παρατηρουμε και μαθαινουμε τον αλλο, ασχολουμαστε με την προσωπικοτητα του , μασ νοιαζει τι σκεφτεται και πωσ αντιδρα.... μονο οποιοσ Δεν ενδιαφερεται να διεισδυσει στο μυαλο και στα συναισθηματα του αλλου, μενει με 1000 αποριες στο τελοσ.... αυτο νομιζω...και εχω μια απορια για στατιστικους λογους και μονο mnimonio, εισια αντρασ η γυναικα...πραγματικα στατιστικα.... και πανω απ ολα φιλικα και με διαθεση για δημιουργικο διαλογο! ;)
06-08-2013, 04:40 #11
Γυναικα ειμαι αλλα οπως ειπες ολοι μιλαμε βασει προσωπικης εμπειριας..Αρα λοιπον θα λεει ο καθενας τα δικα του,γι'αυτο και δεν απαντησα στην θεματοθετρια αλλα σε εσενα γιατι πιστευω οτι οσα χρονια και αν περασεις με καποιον δεν θα τον μαθεις ποτε απολυτα..Αν και συμφωνα με αυτα που περιγραφει η παραμελημενη πιο ξεκαθαρος δεν γινεται στο οτι την βαρεθηκε..Μαλλον!
06-08-2013, 04:54 #12
εγω πιστεψα οτι εισαι αντρασ , γιατι συνηθωσ οι αντρεσ δυσκολευονται ν ακαταλαβουν μια γυναικα, ενω εμεισ και απο διαθεση και απο φυσικο χαρισμα τους διαβαζουμε καλυτερα.... αλλα μαλλον θα επεσε τσο δρομο σου καποιο μυστηριο τρενο και γιαυτο εχεισ τετοια εμπειρια ισωσ ..... στην περιπτωση τησ φιλησ μασ , προσωπικα απο τα λεγομενα της ,νιωθω οτι η ιδια ισωσ τον απομακρυνε με καποιο τροπο ...καποιοι ανθρωποι ειναι πιο "παγωμενοι"πιο ψυχροι η δεν μπορουν να επικοινωνησουν οπωσ πρεπει , κρατανε μεσα τουσ πραγματα συναισθηματα, και παραλληλα μπορει ν αγαπανε παααρα πολυ καποιον και ν αεχουν σταθερα και πιστα συναισθηματα , και ομωσ αυτη η καλη ποιοτητα τουσ , να μην μπορει να εκτιμηθει, γιατι βγαζουν στον αλλο κατι ¨ψυχρο"....αυτο νιωθω....
06-08-2013, 04:57 #13
06-08-2013, 04:59 #14
;) kalh nyxta
06-08-2013, 19:08 #15
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει με τον φίλο σου. Αν όμως δεν θέλουμε να δούμε κάτι, δεν το βλέπουμε ακόμη κι αν είναι μπροστά μας και φωνάζει.
Υποθέτω ότι μιλάς για το ίδιο άτομο, που πριν από μερικούς μήνες σε προβλημάτιζε ότι ψαχνόταν και φλέρταρε διαδικτυακά. Και τότε εθελοτυφλούσες.
Τώρα έκοψε το σεξ και εξαφανίζεται. Τι παραπάνω πρέπει να κάνει για να καταλάβεις ότι του τελείωσε;
Πιθανόν να εμφανιστεί ξανά αν δεν του κάτσει αυτό που κυνηγάει τώρα.
Και πιθανόν να δεχτείς σαν αληθινή όποια δικαιολογία σκαρφιστεί.
Μέχρι να το πάρεις απόφαση και να την κάνεις.
Πάντως, καμιά απορία δεν πρέπει να έχεις. Απλά και ξεκάθαρα είναι τα πράγματα.
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή