Results 1 to 15 of 15
-
05-08-2013, 17:33 #1
παιδια εχω μεινει πισω σε θεματα σχεσεων
]Γεια σας παιδια..εχω ενα προβλημα που λιγο πολυ με βασανιζει...Εγω γενικα ειμαι ενα παιδι 17 ετων οπου στις συζητησεις με τους φιλους μου οταν μιλαμε για κοπελες και λενε οτι πανε με τιν μια και με τιν αλλη εγω βλεπω οτι ποτε δεν το κανει η καρδια μου να κοροιδευω τις γυναικες σαν ολους τους αλλους...μεχρι τωρα αν ειχα 1-2σχεσεις..μικρες..καιμαλιστ� � η πρωτη μου σχεση δεν τις ζιτισα να ειμαστε μαζι αλλα αφτη...εκτη δημοτικου..δεν ειχα ιδεα περι σχεσεων....οταν ειμουνα γυμνασιο ειμουν απο τους 2-3 χορις σχεση και αυτο με εριξα πολυ..νομιζα ειμουνα ασχημος κτλπ..τωρα που βλεπω τα πραγματα καλητερα λεω οτι ασχημος δεν ειμουνα ποτε..παντα ειχα ευκαιριες για σχεσης..ομως το λαθος το βρισκο σε εμενα ...εβλεπα κοπελες που με αγαπουσαν και εγω απλα εκανα τα στραβα ματια διοτι δεν ητανε αφτο που ηθελα..γενικα οσες μου αρεσαν δεν τους αρεσα για διαφορους λογους π.χ. Ανοριμος..η αλιθια παντα ειμουνα ανοριμος..μεχρι τωρα εσος ηθελα να κανω σχεσεις ξεκινασα στραβα και κατελιγα χορισ καν να εχω τα μουτρα να τους μιλησω για αφτα που ενιωθα..τεσπα..με αφτες που εδιξαν οτι τους αρεσα και εκανα τα στραβα ματια ποτε δεν εγινε τιποτα και τωρα εμινα πισο..δεν εχω φιλισει καμια.(μια φορα μονο οταν ημουνα μεθισμενος και δεν θιμαμε τπτ..αυτη μου το ειπε).σχεση δεν εχω κανει σοβαρη εν ω το θελω ....ομως ο κυκλος μου ειναι σχετικα μικρος και ειμαι σε τεχνικο σχολιο...στιν ταξη ειμαστε μονο αγορια..στο σχολιο εχει λιγες κοπελες ομως δεν μπορω να ξεχορισω τις π......ς για να μιν πλιγοθω..ξερω οτι κοποτε θα βρω το αλλο μου μισο κτλπ αλλα εμινα πολυ πισο..ουτε να φιλαω δεν ξερω..και ανισιχω..και οταν ειμαι με μια κοπελα που μα αρεσει τα χανω και ουτε να μιλαω δεν μπωρω..μονο βλακιες λεω...εχω τιν ανακγη να βρω καποια που να μου αρεσει ομως οταν τιν βρω να μην κομπλαρο και να διαλισω τα παντα πριν ακομα καταλαβει τι νιωθω...μεχρι τωρα ολα λαθος τα 3εκινισα..
.τι να κανω ρε παιδια θελω λιγη βοηθια.
- 05-08-2013, 17:38 #2
Επησης..δεν ξερω να πλησιασω μια κοπελα..τι να κανω..?ουτε το τηλεφονο δεν ξερω πως να το ζιτισω χορις να κινισω πολυ οποψιες..
05-08-2013, 17:44 #3
Πες της ότι είναι επείγον να πάρεις την μητέρα σου γιατί σου'χει πέσει το κινητο απο μπαταρία και πάρε τον αριθμό σου.
Αν και εδώ που τα λέμε ρε φίλαρακι,όταν ζητάς το τηλέφωνο μιας κοπέλας είναι αδύνατον να μην κινήσεις υποψίες.Οπότε απλά ζήτα το και αν σου πει γιατί πες της "γιατί μ'αρέσεις.όχι ψέμματα...μ'αρέσεις πάρα πολύ"Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.
05-08-2013, 17:47 #4
07-08-2013, 17:59 #5
Καλα τα λες ...καλο πραγμα να εισαι ειλικρινης..ομως αν μου αρεσει καποια πολυ δεν ειναι και τοσο ευκολο να το πω..τεσπα ευχαριστω για τον χρονο σας..ωμος αν καποιος θελει να πει κατι ας το πει...να ξερω και αλλες αποψης
07-08-2013, 18:25 #6
ολοι κομπλαρουν αμα τουσ αρεσει καποια φυσιολογικοσ εισαι απλα οι αλλοι κοιταν τα ευκολακια μια χαρα εισαι σε εκεινη που τη φιλησεσ κ δεν το θυμασαι να πασ τησ πεισ να το επναλαβετε για να το θυμηθεισ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-08-2013, 17:44 #7
Γνώρισε τον εαυτό σου..Δούλεψε πάνω σε αυτό.Απέκτησε αυτοεκτίμηση και μετά όλα θα έρθουν απο μόνα τους.
08-08-2013, 18:59 #8
απλά παίξε το παιχνίδι της ζωής, των σχέσεων κτλ ... Φλέρταρε και μην φοβάσαι την απόρριψη και αυτή με στο παιχνίδι είναι .... άλλωστε αν δεν προσπαθήσεις καθόλου είσαι εξ αρχής χαμένος... Στον έρωτα, όπως και στο κυνήγι, η πραγματική ευχαρίστηση είναι στο καρτέρι..... http://www.tokleidi.com/2013/07/flert/
Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/
09-08-2013, 16:18 #9
Την κοπελα που εχω φιλισει δεν ειναι ευκολο να σιναντιθουμε διοτι τυχαια σε club γνοριστικαμε οταν ειμασταν σε ξενοθοχιο με κατι φιλους...αυτοπεπιθιση δεν ειχα καθολου..ομως αφτους τους 3 μηνες εχασα αρκετα κιλα.. Προσπαθω να ειμαι πιο εφανισιμος.κ.α. Ετσι εχω περισσοτερη αφτοπεπιθιση..ομως ακομη ειναι χαμιλα πιστεβω.... Πιστευω πως δεν ειμαι καλος στο φλερτ απο την αποψη πιγα σε ενα μπαρακι ειδα μια αγνωστη και μου αρεσει..τι να κανω? Τι να πω?
09-08-2013, 22:23 #10
οτι και να πεισ δεν εχει σημασια αυτο να θυμασαι κοιτανε τον τροπο σου ευγενικοσ να εισαι και απο εκει και περα αν τησ αρεσεισ σε αφηνει κ μιλασ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-08-2013, 01:34 #11
Αν πας για καμάκι και δεν είσαι τέτοιος τύπος, τότε είναι σίγουρη η αποτυχία!
Γιατί δεν δοκιμάζεις μια πιο οργανική προσέγγιση, πχ ρώτα την αν συνοδεύεται, αν θέλει να την κεράσεις ένα ποτό
και πιάσε της την κουβέντα. Νομίζω ούτε ατάκες χρειάζονται ούτε τίποτα, εξάλλου στις γυναίκες αρέσει να μιλάνε,
άρα μπορείς απλά να την ακούς!
11-08-2013, 07:30 #12
Να την ακουω δεν εχει προβλιμα...το θεμα ειναι οτι δεν θα μιλαει σε εναν αγνωστο...αν μιλισει ολα καλα..ευχαριστω για τις απαντισεις παιδια...αν θελει καποιοσ να συνεχιση τη συζιτιση εγω απλα θα ειμαι εδω...
11-08-2013, 08:19 #13
Κοιτα τα μαθηματα σου γιατι οι εποχες ειναι δυσκολες και ασε που του χρονου θα σαι σε αλλη πολη (αν διαβαζεις), οποτε και να κανεις κατι τωρα μετα παει περιπατο...και αφου εισαι αρχαριος ασε τις αγνωστες στα κλαμπακια, καμμια συμμαθητρια στα φροντιστηρια μπλαμπλαρησε λιγο για το μαθημα κ καλα και προτεινε βολτιτσα, να διαβασετε μαζι κλπ κλπ. Δεν ειναι κ πυρηνικη φυσικη το φλερτ, ουτε θα πεθανεις αμα φας ακυρο. Τι ειναι το χειροτερο που μπορει να συμβει? αμα σε πει καμμια μαλακια πανε αλλου. Μη φοβου, οι γυναικες ειναι γενικα ευγενικες ακομα και οταν δε γουσταρουν.
Last edited by kerasi; 11-08-2013 at 08:59.
11-08-2013, 13:55 #14
Θα συμφωνησω απολυτως , κ θα προσθεσω οτι η πολλη ειλικρινεια στις γυναικες δεν ειναι οτι καλυτερο ( οχι στο ψεμα ) . Κρατα κ αρκετα πραματα για τον εαυτο σου , δημιουργησε λιγο μυστηριο......Βεβαια ειμαι 52 , κ ισως να μην ειμαι ο καταλληλοτερος να σε κατευθυνει . Αποφυγε παντως την τακτικη ( οπως την αποκαλω εγω ) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ , ΣΑΣ ΑΝΗΚΩ ......
21-08-2013, 00:55 #15
Ευχαριστω για τις συμβουλες..παντος ξεκινισανε να πιανουν τοπο..οταν βγηκα τιν κυριακη σιναντισα μια παλια φιλη...τις προτινα να παμε βολτα και δεχτικε...μια χαρα μιλισαμε και αυτη φενετε σαν εμενα..μονογαμικη...μιαζουμ� � σε πολα..και μου μιλαγε και γενικα ηταν φενετε να ανδιαφεροτανε..στο τελος τις βολτας..και καλα ζητισα να παμε και ποτα το σαβατο ..για να παρω το τηλ να το κανονισουμε..ομως μου ειπε οτι δεν θα εχει χρονο..και οντος..η κοπελα δουλευη καθιμερινα στον πατερα της.. Φενετε να τιν ενδιεφερα ομως τελικα συφονισαμε να μην βρεθουμε λογο μαθηματον...ηδη ξεκινισαν τα ιδιετερα και σε μενα και σε αυτην..ειμαστε και γ λυκειου...ομως τις αρεσα και μου μου αρεσει.γενικα μου εδωσε να καταλαβο οτι την ενδιεφερα....ομως ειναι δισκλολη χρονια....στην τελικη ομως βρικα τον τροπο να πλησιασω κοπελα..τελικα δεν ειναι τοσο δυσκολο..ασε που αυτη η κοπελα ειναι απο της πιο δισκολες...ομως πιτε και αλλα..καθημερινα μαθενουμε..και θελω να μαθω και αλους τροπους..ευχαριστω..