Results 16 to 27 of 27
Thread: Δεν ξέρω τι να κάνω...
-
11-08-2013, 12:58 #16
- 11-08-2013, 15:45 #17
Βιταλη Κερασι..Βιταλη οχι Βιδαλη!
Παπακι..Σεξ αγγαρεια,να τον δεις δεν τρελενεσαι,σου τελειωσε κοριτσι μου..Θα ερθει η μερα που θα τον αφησεις στα κρυα του λουτρου,γιατι ποσο να αντεξεις να καταπιεζεσαι και να προσποιεισαι οτι τον θες?Και ειναι αδικο και για εσενα και γι'αυτον.
11-08-2013, 16:07 #18
Συμφωνώ με κεράσι...
Βρήκα αυτό σε ένα σάιτ, μού άρεσε πολύ και είπα να το μοιραστώ μαζί σας...
"Love is a temporary madness; it erupts like volcanoes and then subsides. And when it subsides you have to make a decision. You have to work out whether your roots have so entwined together that it is inconceivable that you should ever part. Because this is what love is. Love is not breathlessness, it is not excitement, it is not the promulgation of eternal passion. That is just being in love, which any fool can do. Love itself is what is left over when being in love has burned away, and this is both an art and a fortunate accident. Those that truly love have roots that grow towards each other underground, and when all the pretty blossoms have fallen from their branches, they find that they are one tree and not two."
~Louis de Bernieres
11-08-2013, 18:12 #19
Eναμιση χρονο... και ενιωθα παντα οπως εσυ, καποια στιγμη δεν αντεξα αλλο κ απλα του ειπα οτι δε νιωθω οπως αυτος κ καλυτερα να χωρισουμε, εκλαψε, παρακαλεσε ε κ μετα το πηρε αποφαση.... Οταν χωρισαμε κ βρηκα το αλλο παιδι που τον ερωτευτηκα at first sight που λενε, σκεφτηκα "πω,πω τι εχανα τοσο καιρο"! Ποτε δε μετανιωσα!
11-08-2013, 20:48 #20
QUOTE=Lena01;451217]Συμφωνώ με κεράσι...
Βρήκα αυτό σε ένα σάιτ, μού άρεσε πολύ και είπα να το μοιραστώ μαζί σας...
"Love is a temporary madness; it erupts like volcanoes and then subsides. And when it subsides you have to make a decision. You have to work out whether your roots have so entwined together that it is inconceivable that you should ever part. Because this is what love is. Love is not breathlessness, it is not excitement, it is not the promulgation of eternal passion. That is just being in love, which any fool can do. Love itself is what is left over when being in love has burned away, and this is both an art and a fortunate accident. Those that truly love have roots that grow towards each other underground, and when all the pretty blossoms have fallen from their branches, they find that they are one tree and not two."
~Louis de Bernieres[/QUOTE]
Διαλογος απο την ταινια το μαντολινο του λοχαγου Κορελι μεταξυ της Penelope Cruz και του John Hurt που υποδυοταν τον πατερα της ...Πολυ ωραια σκηνη!
http://youtu.be/ifvQ2_bPIiY
11-08-2013, 21:07 #21
11-08-2013, 21:51 #22
11-08-2013, 23:38 #23
kerasi δε μου είπε ότι δε μου ξαναμιλάει κ ούτε θα με ''πετάξει'' απλά ότι δεν θα μπορέσει να κρατήσει επαφές μαζί μου γιατί δεν θα το αντέξει, κ τον καταλαβαίνω κατά κάποιο τρόπο.
επίσης πριν από καιρό που είχαμε κάνει άσχημο τσακωμό (εγώ έφταιγα) μου είπε ότι έχει σκεφτεί να με χωρίσει αλλά δεν μπορεί να το κάνει γιατί με αγαπάει, κ εγώ του είπα ότι δεν θέλω να χωρίσουμε που όντως δεν ήθελα εκείνο το διάστημα.
τώρα δεν έχω δώσει κ κανα τρομερό δικαίωμα ώστε να με στείλει οπότε δε νομίζω να το κάνει.
κ εντάξει τα παραλές τώρα, οκ έχω κάποιες ανασφάλειες αλλά απελπισμένη δεν είμαι κ ούτε τον κοροϊδεύω μιας κ απ'την αρχή ήξερε πως νιώθω, δεν του έχω πει ψέματα.
απλά του κρύβω τις τωρινές μου σκέψεις.
ίσως έχεις δίκιο ότι δεν έχουμε μέλλον :/
eutuxia πωπω μου θυμίζεις τόσο πολύ εμένα, τι ζώδιο είσαι ταύρος?:p
ούτε εγώ δεν είμαι έτοιμη για το ''για πάντα'' κ δεν μπορώ τη ρουτίνα αν κ ο δικός μου έχει πετάξει κάτι σποντούλες εγώ του έχω δώσει να καταλάβει ότι δεν!
μόνο στην 1η μου σχέση το έλεγα αυτό, τραγικό!
11-08-2013, 23:42 #24
Το δε σου ξαναμιλαει δεν ειναι το ιδιο με το δε θα χουμε επαφες?
11-08-2013, 23:53 #25
ναι, αλλά δεν το εννοεί με τέτοιο τρόπο, απλά ότι δεν θα μπορεί να είμαστε φίλοι πλέον, να με βλέπει κ να μη με έχει.
αυτό θέλω να σου πω.
12-08-2013, 05:23 #26
Κοιτα το ξανασκεφτηκα το θεμα και πιστευω καλυτερα αυτο που λες. Που να τρεχεις τωρα παλι απ την αρχη και αν θα βρεις καλο κομματι γτ ως γνωστον τα καλα κομματια σπανιζουν και ειναι και ρεζερβε. Αφου ομως ξερει οτι δεν περνας και ουαου ας κανει μια προσπαθεια για ανανεωση, γτ κι αυτος πολυ βολεψακιας ειναι μου φαινεται. Και εννοειται ο,τι ειπα πριν για σενα ισυουν κ ακομη παραπανω για τον ιδιο. Αλλα θεωρω οτι ειναι κ προσωπικη επιλογη, δεν υπαρχει σωστο κ λαθος σ αυτα. Υπαρχουν απλα προτιμησεις. Τι θα κανα εγω αν ημουν στη θεση του? Θα αραιωνα καπως, λιγο θα ψιλοχανομουν χωρις να φαινεται οτι το κανω επιτηδες. Μετα στο κρεβατι θα σ εκανα δικη μου, να ξεχνας τ ονομα σου. Τη μια ρομαντικο σεξ, την αλλη αγριο κλπ και καθε φορα να τελειωνεις. Αλλα και στην επικοινωνια θα κανα κινησεις και ισως να εβαζα και λιγο ζηλεια στο παιχνιδι.
12-08-2013, 05:32 #27
εισαι 21 !πρέπει να ζεις σ ενα μεγαλο ερωτα μεσα κι οχι σε συμβιβασμουσ , αστο για μεγαλυτερη ηλικια το συμβιβαζομαι μ εναν καλο ανθρωπο! τωρα ζησε το παθος σου ερωτευσου στα ουρανια κι ασ ειναι και κωλοπαιδο ο αλλος...μετραει να νιωσεισ εσυ ζωντανη!!! οταν πασ σαραντα μποριεσ ν κατασταλαξεισ με βαση τη λογικη