Δεν ξέρω τι να κάνω... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    παπακι, η διαφορα αναμεσα στο φιλο και στο γκομενο ειναι οτι με το φιλο δεν κανεις σεξ. Κρατα το το παλικαρι για φιλο, να βγαινετε, να μιλατε κλπ απλα να μην πηδιεστε και στο μεσοδιαστημα μπορει να συναντησεις καποιον που να σου κανει το κλικ και να χει ολο το πακετο. Αν σου πει ο τυπας οτι αμα με χωρισεις δε σου ξαναμιλαω, τοτε σημαινει οτι δεν ειναι κ τοσο καλο παιδι οσο λες, διοτι δεν πεταμε ανθρωπους ετσι για πλακα. Και μια φιλικη προτροπη, κοιτα μη σε σουταρει ο φιλος απο κει που δε το περιμενεις κανενα χειμωνιατικο πρωι που λεει και η βιδαλη....!

Εμενα παντως η σταση σου μου βγαζει γυναικα απελπισμενη, χωρις πιστη στον εαυτο σου, με τρελες ανασφαλειες, χωρις αντοχες, και ωφελιμιστρια. Δε μ αρεσει το στυλακι αυτο γτ ειναι σαν να κοροιδευεις και τον εαυτο σου και τον αλλο. Ας μεινετε φιλοι λοιπον, αν σ εκτιμαει οντως θα το σεβαστει και δε θα σε εκβιασει οπως κανει τωρα. Την καλη του την παρεα θα την εχεις. Αλλωστε τι μελλον και τι προοπτικη θα χει η συνεχιση αυτης της σχεσης? Αμα η φλογα πηγε περιπατο απο τωρα τι να περιμενεις στο μελλον?
    ..από τις σπάνιες φορές που συμφωνώ 100% μαζί σου.
    Να το κοιτάξω.

Banned
    Βιταλη Κερασι..Βιταλη οχι Βιδαλη!

Παπακι..Σεξ αγγαρεια,να τον δεις δεν τρελενεσαι,σου τελειωσε κοριτσι μου..Θα ερθει η μερα που θα τον αφησεις στα κρυα του λουτρου,γιατι ποσο να αντεξεις να καταπιεζεσαι και να προσποιεισαι οτι τον θες?Και ειναι αδικο και για εσενα και γι'αυτον.

Senior Member
    Συμφωνώ με κεράσι...

Βρήκα αυτό σε ένα σάιτ, μού άρεσε πολύ και είπα να το μοιραστώ μαζί σας...
    "Love is a temporary madness; it erupts like volcanoes and then subsides. And when it subsides you have to make a decision. You have to work out whether your roots have so entwined together that it is inconceivable that you should ever part. Because this is what love is. Love is not breathlessness, it is not excitement, it is not the promulgation of eternal passion. That is just being in love, which any fool can do. Love itself is what is left over when being in love has burned away, and this is both an art and a fortunate accident. Those that truly love have roots that grow towards each other underground, and when all the pretty blossoms have fallen from their branches, they find that they are one tree and not two."
    ~Louis de Bernieres

Senior Member
    Quote Originally Posted by papakii View Post
    σ'αυτό ακριβώς το δίλημμα βρίσκομαι.
    έχω μιλήσει στους γονείς μου κ σε ένα φίλο-γνωστό (49 χρ), οι φίλοι μου δεν ξέρουν τίποτα γιατί δεν θέλω να μαθευτεί το παραμικρό.
    οι γονείς μου λένε αυτό που λέει η Αλκμήνη, ότι τα καλά παιδιά σπανίζουν.
    ήδη έχω κάνει 6 σχέσεις αλλά μόνο ο τελευταίος αξίζει, για τους άλλους ας μη μιλήσω καν.
    ο φίλος-γνωστός λέει αυτό που λέει η eutuxia ότι πρέπει να ζήσω τη ζωή μου, κ μη φάω τα νιάτα μου σε μια κατάσταση που δεν με καλύπτει.
    κ οι 2 πλευρές έχετε τα δίκια σας, κ εγώ αυτά ακριβώς σκέφτομαι κ έχω καταμπερδευτεί..

eutuxia από περιέργεια, πόσο καιρό τα είχες με το παιδί στα 21 που ήταν παρόμοια περίπτωση κ πως τον χώρισες?
    αν θες απαντάς φυσικά:p
    Eναμιση χρονο... και ενιωθα παντα οπως εσυ, καποια στιγμη δεν αντεξα αλλο κ απλα του ειπα οτι δε νιωθω οπως αυτος κ καλυτερα να χωρισουμε, εκλαψε, παρακαλεσε ε κ μετα το πηρε αποφαση.... Οταν χωρισαμε κ βρηκα το αλλο παιδι που τον ερωτευτηκα at first sight που λενε, σκεφτηκα "πω,πω τι εχανα τοσο καιρο"! Ποτε δε μετανιωσα!

Senior Member
    QUOTE=Lena01;451217]Συμφωνώ με κεράσι...

Βρήκα αυτό σε ένα σάιτ, μού άρεσε πολύ και είπα να το μοιραστώ μαζί σας...
    "Love is a temporary madness; it erupts like volcanoes and then subsides. And when it subsides you have to make a decision. You have to work out whether your roots have so entwined together that it is inconceivable that you should ever part. Because this is what love is. Love is not breathlessness, it is not excitement, it is not the promulgation of eternal passion. That is just being in love, which any fool can do. Love itself is what is left over when being in love has burned away, and this is both an art and a fortunate accident. Those that truly love have roots that grow towards each other underground, and when all the pretty blossoms have fallen from their branches, they find that they are one tree and not two."
    ~Louis de Bernieres[/QUOTE]

Διαλογος απο την ταινια το μαντολινο του λοχαγου Κορελι μεταξυ της Penelope Cruz και του John Hurt που υποδυοταν τον πατερα της ...Πολυ ωραια σκηνη!
    http://youtu.be/ifvQ2_bPIiY

Banned
    Quote Originally Posted by eutuxia View Post
    Eναμιση χρονο... και ενιωθα παντα οπως εσυ, καποια στιγμη δεν αντεξα αλλο κ απλα του ειπα οτι δε νιωθω οπως αυτος κ καλυτερα να χωρισουμε, εκλαψε, παρακαλεσε ε κ μετα το πηρε αποφαση.... Οταν χωρισαμε κ βρηκα το αλλο παιδι που τον ερωτευτηκα at first sight που λενε, σκεφτηκα "πω,πω τι εχανα τοσο καιρο"! Ποτε δε μετανιωσα!
    Και πάλι δεν κράτησε, Ευτυχία. Οπότε λοιπόν ποιος είναι ο σκοπός; Να κάνεις μια σχέση που θα είσαι τρελά ερωτευμένη και θα κρατήσει για κάποιο διάστημα, ή να κάνεις μια σχέση ζωής; Δεν ξέρω, ο καθένας έχει τα δικά του 'πιστεύω' και τις δικές του προτεραιότητες,βέβαια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Και πάλι δεν κράτησε, Ευτυχία. Οπότε λοιπόν ποιος είναι ο σκοπός; Να κάνεις μια σχέση που θα είσαι τρελά ερωτευμένη και θα κρατήσει για κάποιο διάστημα, ή να κάνεις μια σχέση ζωής; Δεν ξέρω, ο καθένας έχει τα δικά του 'πιστεύω' και τις δικές του προτεραιότητες,βέβαια.
    Kρατησε οσο επρεπε θεωρω... 7 χρονια δεν ειναι κ λιγο... Εγω το τελειωσα κ παλι, δεν ημουνα ετοιμη για το "για παντα"... Ειναι τι θελει ο καθενας, εγω μεσα στη σχεση θελω να ζω, οχι να ρουτινιαζω...ε, σε καμια 10ετια μπορει :rolleyes:

Junior Member
    kerasi δε μου είπε ότι δε μου ξαναμιλάει κ ούτε θα με ''πετάξει'' απλά ότι δεν θα μπορέσει να κρατήσει επαφές μαζί μου γιατί δεν θα το αντέξει, κ τον καταλαβαίνω κατά κάποιο τρόπο.
    επίσης πριν από καιρό που είχαμε κάνει άσχημο τσακωμό (εγώ έφταιγα) μου είπε ότι έχει σκεφτεί να με χωρίσει αλλά δεν μπορεί να το κάνει γιατί με αγαπάει, κ εγώ του είπα ότι δεν θέλω να χωρίσουμε που όντως δεν ήθελα εκείνο το διάστημα.
    τώρα δεν έχω δώσει κ κανα τρομερό δικαίωμα ώστε να με στείλει οπότε δε νομίζω να το κάνει.
    κ εντάξει τα παραλές τώρα, οκ έχω κάποιες ανασφάλειες αλλά απελπισμένη δεν είμαι κ ούτε τον κοροϊδεύω μιας κ απ'την αρχή ήξερε πως νιώθω, δεν του έχω πει ψέματα.
    απλά του κρύβω τις τωρινές μου σκέψεις.
    ίσως έχεις δίκιο ότι δεν έχουμε μέλλον :/

eutuxia πωπω μου θυμίζεις τόσο πολύ εμένα, τι ζώδιο είσαι ταύρος?:p
    ούτε εγώ δεν είμαι έτοιμη για το ''για πάντα'' κ δεν μπορώ τη ρουτίνα αν κ ο δικός μου έχει πετάξει κάτι σποντούλες εγώ του έχω δώσει να καταλάβει ότι δεν!
    μόνο στην 1η μου σχέση το έλεγα αυτό, τραγικό!

Senior Member
    Το δε σου ξαναμιλαει δεν ειναι το ιδιο με το δε θα χουμε επαφες?

Junior Member
    ναι, αλλά δεν το εννοεί με τέτοιο τρόπο, απλά ότι δεν θα μπορεί να είμαστε φίλοι πλέον, να με βλέπει κ να μη με έχει.
    αυτό θέλω να σου πω.

Senior Member
    Κοιτα το ξανασκεφτηκα το θεμα και πιστευω καλυτερα αυτο που λες. Που να τρεχεις τωρα παλι απ την αρχη και αν θα βρεις καλο κομματι γτ ως γνωστον τα καλα κομματια σπανιζουν και ειναι και ρεζερβε. Αφου ομως ξερει οτι δεν περνας και ουαου ας κανει μια προσπαθεια για ανανεωση, γτ κι αυτος πολυ βολεψακιας ειναι μου φαινεται. Και εννοειται ο,τι ειπα πριν για σενα ισυουν κ ακομη παραπανω για τον ιδιο. Αλλα θεωρω οτι ειναι κ προσωπικη επιλογη, δεν υπαρχει σωστο κ λαθος σ αυτα. Υπαρχουν απλα προτιμησεις. Τι θα κανα εγω αν ημουν στη θεση του? Θα αραιωνα καπως, λιγο θα ψιλοχανομουν χωρις να φαινεται οτι το κανω επιτηδες. Μετα στο κρεβατι θα σ εκανα δικη μου, να ξεχνας τ ονομα σου. Τη μια ρομαντικο σεξ, την αλλη αγριο κλπ και καθε φορα να τελειωνεις. Αλλα και στην επικοινωνια θα κανα κινησεις και ισως να εβαζα και λιγο ζηλεια στο παιχνιδι.

Senior Member
    εισαι 21 !πρέπει να ζεις σ ενα μεγαλο ερωτα μεσα κι οχι σε συμβιβασμουσ , αστο για μεγαλυτερη ηλικια το συμβιβαζομαι μ εναν καλο ανθρωπο! τωρα ζησε το παθος σου ερωτευσου στα ουρανια κι ασ ειναι και κωλοπαιδο ο αλλος...μετραει να νιωσεισ εσυ ζωντανη!!! οταν πασ σαραντα μποριεσ ν κατασταλαξεισ με βαση τη λογικη

Page 2 of 2 FirstFirst 12