Θα κάνατε ποτέ σχέση.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    κεεπ νομιζω και! πιστευω οτι αλλο να επανελθει πληρως(που αμφιβαλω αν υπχαρχει τετοιος πρωην ψυχωτικος) και αλλο να ειναι λειτουργικος.ναι λειτουργικος μπορει να ειναι πληρως αλλα να επανελθει καιμαλιστα πληρως χλωμουτσικο...

δυστυχως δλδ(μην νομισεις οτι ταλεω εκ του ασφαλους και εγω ψυχωτικος ειμαι...)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    κεεπ νομιζω και! πιστευω οτι αλλο να επανελθει πληρως(που αμφιβαλω αν υπχαρχει τετοιος πρωην ψυχωτικος) και αλλο να ειναι λειτουργικος.ναι λειτουργικος μπορει να ειναι πληρως αλλα να επανελθει καιμαλιστα πληρως χλωμουτσικο...
    Αυτοι ειναι οι αριθμοι πανω- κατω μαλλον στατιστικα απο το www.schizophrenia.com

After 10 years, of the people diagnosed with schizophrenia:

• 25% Completely Recover
    • 25% Much Improved, relatively independent
    • 25% Improved, but require extensive support network
    • 15% Hospitalized, unimproved
    • 10% Dead (Mostly Suicide)

After 30 years, of the people diagnosed with schizophrenia:

• 25% Completely Recover
    • 35% Much Improved, relatively independent
    • 15% Improved, but require extensive support network
    • 10% Hospitalized, unimproved
    • 15% Dead (Mostly Suicide)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    παρεπιπτόντως ρε παιδάκια...
    ένα δικό μου θεματάκι που απλά δεν κατάλαβα τόσο καλά....
    είχα γνωρίσει προ τριετίας,έναν τύπο ο οποίος ενδιαφέρθηκε για μένα και έβαλε κάποιους κοινούς γνωστούς να μου μιλήσουν αν ενδιαφερόμουν...οι κοινοί αυτοί γνωστοί όμως μου μίλαγαν πάντα με έμμεσο τρόπο,ενώ εγώ από την αρχή είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον γι'αυτόν...

Να μην τα πολυλογώ πέρασε τόσος πολύς καιρός και δεν γινόταν τίποτα από μέρους του,ήρθε από τη δική του πόλη στην δική μου για να με βλέπει,με παρακολουθούσε(τον είχα πιάσει πάμπολλες φορές στα πράσα) και τελικά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα..!!!

Ελεγε διάφορα προσωπικά θέματα δικά μου σε τρίτους και καλά για να με βοηθήσει...αλλά δεν του είχε ζητηθεί ποτέ κάτι τέτοιο από κανέναν.
    Σε όσους γνωστοποίησα την κατάσταση,καθώς και οι τρίτοι που ήταν ενήμεροι για την κατάσταση,μου είπαν ότι ο άνθρωπος δεν ήταν ''στα καλά του''

Κατα τα άλλα δουλεύει σε οργανισμό και νομίζω ότι τα πηγαίνει μια χαρά εκεί....απλά απ'όσο έχω καταλάβει την μεγαλύτερη ''κομπλα''την έχει στο θέμα ''γυναίκες''...σήμερα είναι 43 χρονών.
    Μπορείτε να καταλάβετε τί συμβαίνει μ'αυτόν; αλήθεια θα μπορούσε ένας τέτοιος άνθρωπος να είναι επικίνδυνος;

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Αυτοι ειναι οι αριθμοι πανω- κατω μαλλον στατιστικα απο το www.schizophrenia.com

After 10 years, of the people diagnosed with schizophrenia:

• 25% Completely Recover
    • 25% Much Improved, relatively independent
    • 25% Improved, but require extensive support network
    • 15% Hospitalized, unimproved
    • 10% Dead (Mostly Suicide)

After 30 years, of the people diagnosed with schizophrenia:

• 25% Completely Recover
    • 35% Much Improved, relatively independent
    • 15% Improved, but require extensive support network
    • 10% Hospitalized, unimproved
    • 15% Dead (Mostly Suicide)
    recovery ομως εννοουν καλος η κακος την λειτουργικοτητα μονο.και απο οσους μιλαν στο ιντερνετ( και στη ζωη) για recovery καινεις τους δεν λεει οτι ειναι τελεια...ΥΓ ελπιζω να παρω σαν απαντηση οτι κανεις δεν ειναι τελεια...

Senior Member
    Completely recover σημαινει πληρη αναρρωση. Απο κει και περα εγω τουλαχιστον ειμαι και νιωθω μια χαρα. Τωρα εαν περιμενεις καποιον να σου πει οτι η ζωη ειναι στρωμενη με ροδοπεταλα , μαλλον αυτο δεν θα το ακουσεις απο κανεναν ... με ψυχολογικα προβληματα ή μη.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    παρεπιπτόντως ρε παιδάκια...
    ένα δικό μου θεματάκι που απλά δεν κατάλαβα τόσο καλά....
    είχα γνωρίσει προ τριετίας,έναν τύπο ο οποίος ενδιαφέρθηκε για μένα και έβαλε κάποιους κοινούς γνωστούς να μου μιλήσουν αν ενδιαφερόμουν...οι κοινοί αυτοί γνωστοί όμως μου μίλαγαν πάντα με έμμεσο τρόπο,ενώ εγώ από την αρχή είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον γι'αυτόν...

Να μην τα πολυλογώ πέρασε τόσος πολύς καιρός και δεν γινόταν τίποτα από μέρους του,ήρθε από τη δική του πόλη στην δική μου για να με βλέπει,με παρακολουθούσε(τον είχα πιάσει πάμπολλες φορές στα πράσα) και τελικά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα..!!!

Ελεγε διάφορα προσωπικά θέματα δικά μου σε τρίτους και καλά για να με βοηθήσει...αλλά δεν του είχε ζητηθεί ποτέ κάτι τέτοιο από κανέναν.
    Σε όσους γνωστοποίησα την κατάσταση,καθώς και οι τρίτοι που ήταν ενήμεροι για την κατάσταση,μου είπαν ότι ο άνθρωπος δεν ήταν ''στα καλά του''

Κατα τα άλλα δουλεύει σε οργανισμό και νομίζω ότι τα πηγαίνει μια χαρά εκεί....απλά απ'όσο έχω καταλάβει την μεγαλύτερη ''κομπλα''την έχει στο θέμα ''γυναίκες''...σήμερα είναι 43 χρονών.
    Μπορείτε να καταλάβετε τί συμβαίνει μ'αυτόν; αλήθεια θα μπορούσε ένας τέτοιος άνθρωπος να είναι επικίνδυνος;

Εδω δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα εσυ που τον ξερεις λιγο ... εμεις τι συμπερασμα να βγαλουμε?

Το οτι εχει καποιος μια ασθενεια δεν σημαινει οτι παιρνει και καποια χαρακτηριστικα γνωρισματα , οπως προανεφερα ο καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος ασχετως εαν αντιμετωπιζει καποια προβληματα.

Senior Member
    Για να συμπληρωσω καποια γνωρισματα μπορει να υπαρχουν οταν "ξεσπασει" η ασθενεια , οπως καχυποψια ,κοινωνικη απομονωση κλπ. αλλα σιγουρα δεν μπορεις να βγαλεις καποιο συμπερασμα μιας και αυτο που μετραει εντελει ειναι η προσωπικοτητα.

Senior Member
    Το οτι σε παρακολουθουσε ειναι φυσικα σημαντικο , εγω θα φρικαρα εαν ειχα καποιον ή καποια να με παρακολουθει... και θα τον/ την αποφευγα , οπως και τα αλλα που περιγραφεις. Δεν δειχνουν υγιη προσωπικοτητα. Τωρα τι προβλημα εχει , δεν ξερω.

Completely recover σημαινει πληρη αναρρωση. Απο κει και περα εγω τουλαχιστον ειμαι και νιωθω μια χαρα. Τωρα εαν περιμενεις καποιον να σου πει οτι η ζωη ειναι στρωμενη με ροδοπεταλα , μαλλον αυτο δεν θα το ακουσεις απο κανεναν ... με ψυχολογικα προβληματα ή μη.
    μακαρι να σημαινει κατα ουσιαν αυτο.μονο μακαρι...
    Last edited by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817; 10-11-2013 at 23:23.

ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ:μηπως μπορει να διορθωθει αυτο το θεματακι με την καθυστερηση των μηνυματων?γραφουμε ενα μηνυμα ή θεμα και μεσολαβει καποιος χρονος να εκδοθει δλδ.ευχαριστω

Senior Member
    ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ:μηπως μπορει να διορθωθει αυτο το θεματακι με την καθυστερηση των μηνυματων?γραφουμε ενα μηνυμα ή θεμα και μεσολαβει καποιος χρονος να εκδοθει δλδ.ευχαριστω

κάνε ανανέωση σελίδας κάθε φορά που γράφεις κάτι και θα εμφανίζεται το μήνυμα σου...

Senior Member
    Εδω δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα εσυ που τον ξερεις λιγο ... εμεις τι συμπερασμα να βγαλουμε?

Το οτι εχει καποιος μια ασθενεια δεν σημαινει οτι παιρνει και καποια χαρακτηριστικα γνωρισματα , οπως προανεφερα ο καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος ασχετως εαν αντιμετωπιζει καποια προβληματα.
    θα συμφωνησω με τον κιπ.
    οσο για την πιθανη επικινδυνοτητα του, οποιοσδηποτε αγνωστος σου μπορει να ειναι επικινδυνος, ασχετως ασθενειας. να προσεχεις τις γνωριμιες σου και ειδικα αυτες με απολυτως αγνωστους, μεσω ιντερνετ π.χ.

ελπιζω βεβαια αυτοι που εχουν complety recovery na mhn παιρνουν τα ψυχοτροπα καταστολικα αντιψυχωσικα γτ αλλιως τουλαχιστον το πληρη σαν λεξη απο το πληρη αναρωση ειναι υπερβολη της υπερβολης

Senior Member
    ελπιζω βεβαια αυτοι που εχουν complety recovery na mhn παιρνουν τα ψυχοτροπα καταστολικα αντιψυχωσικα γτ αλλιως τουλαχιστον το πληρη σαν λεξη απο το πληρη αναρωση ειναι υπερβολη της υπερβολης

Γιατι ειναι υπερβολη? Επειδη καποιοι μπορουν να ζησουν γεματες ζωες παρολο που τους χτυπησε η ψυχωση? Εαν θεωρεις τον εαυτο σου καταδικασμενο τοτε εισαι πραγματι . Αλλοι ομως δεν τον θεωρουν. Η ονομασια των φαρμακων ειναι αντιψυχωσικα και οχι ψυχοτροπα - καταστολικα - "αδυνατον να γινω καλα" φαρμακα.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast