Results 16 to 30 of 30
-
10-08-2013, 23:24 #16
- 10-08-2013, 23:28 #17
Δεν έχω σοβαρό πρόβλημα, θέλω έναν ειδικό να μου δώσει συμβουλές και να με βοηθήσει να γνωρίσω τον εαυτό μου και να εντοπίσω τα λάθη μου.
Όποιος έχει να μου προτείνει κάποιον ινμποξ πλιζ.
10-08-2013, 23:30 #18
Noμιζω στην κεντρικη σελιδα του e psy εχει αναζητηση ειδικων ανα περιοχη..Νομιζω.
10-08-2013, 23:36 #19
Έχει άλλα χαίρω πολύ, έτσι δεν θα πάω με κλειστά μάτια? και στο google βρίσκω τότε.
Και αυτά τα site που κάνουν τελευταία δεν τα εμπιστεύομαι, έχω πάει σε γιατρό άλλης ειδικότητας τον οποίο είχα βρει από το ιντερνετ τυχαία και ήταν άκυρος ενώ στην σελίδα του έλεγε ότι έχει κάνει ένα σορό σπουδές και το πόσο φοβερός είναι.
11-08-2013, 00:12 #20
Γεια σου φενια. Τι ακριβως σε απασχολει ομως? Απ οτι καταλαβα αφορα τις ερωτικες σου σχεσεις και τον εαυτο σου. Αν θες πες 2 λογια συνοπτικα τι σκεπτεσαι.
11-08-2013, 02:06 #21
Για να βρεις καποιον μπορεις να ρωτησεις ή καποιο στενο σου ανθρωπο που εχει επισκεφτει ή επισκεπτεται ψυχολογο/ψυχιατρο ή να ρωτησεις καποιον απο τους γιατρους σου..(λογικα θα ξερουν και καποιον ειδικο ψυχικης υγειας για να σου συστισουν)..Αλλα αν οντως επισκεφτεις ψυχιατρο ή ακομα και ψυχολογο..μπορει εκει που θα μιλατε για τους προβληματισμους σου..μπορει να σου πει καποια πραγματα τα οποια θα σε επηρεασουν ή θα σε βαλουν να σκεφτεις αλλιως τα πραγματα..επισης μπορει να σου πει ''αυτα θελουν συζητηση για αυτο να κανονισουμε ραντεβου για την επομενη φορα''..και ετσι να πεσεις στο τρυπακι..Στα λεω αυτα για να μην εππηρεαστεις οπως ειχα εππηρεαστει παλια και εγω και μπεις στο τρυπακι αυτο,το οποιο μπορει να προχωρησει σε σημειο οπου θα ''κρεμεσε'' απο τον ειδικο..Θα σου προτεινα παντως ψυχολογο αν θες μονο συμβουλες και αμα σου πει να κλεισετε κι αλλο ραντεβου,πες ναι αλλα προσεχε μην πεσεις στο τρυπακι,γενικα προσπαθησε να μην εππηρεαστεις πολυ απο τις συζητησεις σας.
11-08-2013, 08:16 #22
Σιγουρα ο ψυχολογος βοηθα σε τετοιου ειδους ' προβληματα ' . Εχω κολλητη ( πρωην ) που πηγαινε τακτικα , αλλα ουτε ξερει ποσα εδινε ( ουτε π την ενοιαζε ) αλλα ισχυριζεται οτι εχει βοηθειθη . Εγω εχω τον επι 35χρ κολλητο μ , κ με καλυπτει απολυτα .Να την ρωτησω ? Τωρα μενει 1,5 χρονο Μιαμι . Καταλαβες κοστος ?
Παντως , μια φορα καθε 40 μερες που πηγαινω στο ψυχιατρο μ , μετα απο 3,5 χρ. σχεσης , θαλεγα οτι βοηθιεμαι λιγο ( 50 ευρω ) .Last edited by vagpap; 11-08-2013 at 08:48.
11-08-2013, 11:03 #23
Σε ψυχολόγο θα πάω τελικά, αυτό ακριβώς που λες είναι που φοβάμαι, να πάω εγώ να πω τον πόνο μου περιμένοντας βοήθεια και αυτή αντί να σκέφτεται τι να μου πει για να με βοηθήσει να σκέφτεται πως θα με κάνει να της τα σκάω για μεγάλο διάστημα και συχνά. Να έχω εγώ τα προβλήματα μου ελπίζοντας για γιατριά και να με κοροιδεύουν και από πάνω αντί να με βοηθάνε.
Σε αυτό που λες πάντως ''μπορει να σου πει καποια πραγματα τα οποια θα σε επηρεασουν ή θα σε βαλουν να σκεφτεις αλλιως τα πραγματα''
αυτός είναι ο σκοπός, να με επηρεάσει και να με βάλει να σκεφτώ με σκοπό όμως να βελτιώσω αυτά που με προβληματίζουν όχι με σκοπό να με κάνει καλή πελάτισσα.
εσύ για πόσο διάστημα έβλεπες ειδικό? σε βοήθησε?
11-08-2013, 11:28 #24
fenia 77 να το κοιταξεισ καλα πρωτα και να βρεισ καπιον καλο και οσο γινεται πανω απο ολα γιατροσ
11-08-2013, 12:15 #25
Εδω Φενια , εχει δικιο . Με τον δικο μ , αν κ ψυχιατρος ( κ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ) , ταιριαξαν τα ' χνωτα ' μας , κ αισθανομαι οτι με καταλαβαινει . Βεβαια , για να τον πετυχω , αλλαξα 4 γιατρ. Δεν ξερω ποσο καλος ειναι , αλλα απο τους προηγουμενους καλυτερος . Σιγουρα θα υπαρχουν κ καλυτεροι.
κ εγω οταν πρωτοπηγα σε γιατρο , συστημενος , νομιζα , απο απειρια οτι ειναι καλος . Τωρα ευχαριστως , θα τον επνιγα!!!!!!!!
11-08-2013, 17:13 #26
11-08-2013, 17:20 #27
μακάρι να βρω και εγώ κάποιον που να μου κάνει και κυρίως να μη νιώθω ότι με κοροιδεύει για να κρατήσω μακροχρόνια σχέση,
είναι αλλιώς όποτε έχω κάποιο πρόβλημα να πάω σε κάποιον που με έχει δει πολλές φορές και έχει αρχίσει να καταλαβαίνει περισσότερα για μένα, τον χαρακτήρα μου, πως αντιδρώ, τον τρόπο που σκέφτομαι, και αλλιώς είναι να αλλάζω συνέχεια ψυχολόγο και να πρέπει να λέω την ιστορία μου από την αρχή.
11-08-2013, 17:21 #28
σωστο γενικα, μονο που δεν ειναι ολοι οι ψυχολογοι ΚΑΙ θεραπευτες, ακομα κι αν εχουν αδεια ασκησης, η ειναι και καλοι.
επισης, πολλοι ψυχιατροι ειναι ΚΑΙ θεραπευτες.
οι ψυχολογοι που ειναι οντως θεραπευτες, το εχουν στον τιτλο τους σε τι θεραπεια ακριβως ειδικευονται, και εχουν φυσικα και αντιστοιχα εγκυρα πιστοποιητικα που το αποδεικνυουν.
ενας ψυχολογος που κανει συμβουλευτικη για παραδειγμα, οπως αυτος που αναφερθηκε, δεν συνεπαγεται οτι ειναι θεραπευτης, ενω μπορει να ειναι καθ ολα νομιμος (το καλος ειναι μια αααααλλη ιστορια).
αυτο σημαινει οτι μπορει να σε δεχτει, αλλα να μην εχει τα ουσιαστικα προσοντα να κανει θεραπεια.
να ψαχνετε καλα τους τιτλους του καθενα αναλογα με την δουλεια για την οποια απευθυνεστε.Last edited by Remedy; 11-08-2013 at 18:14.
11-08-2013, 19:21 #29
Φενια , δεν προμοταρω τον γιατρο μου . Απλα ειπα οτι αν ταιριαξεις μαζι του , ειναι σημαντικοτατο . Εχω κολλησει σαυτον διοτι κανει κ ολιγον ψυχοθεραπεια , παροτι εχω αρνηθει να κανουμε συστηματικα ψχθρπια , λεμε κ μερικες κουβεντες , διοτι δεν πιστευω στην ψυχοθεραπεια . Απο τοτε δεν μου εθιξε το θεμα ξανα . Σαυτον μου αρεσει οτι δειχνει πραματικο ενδιαφερον να σε κανει καλα , κ δεν σε βλεπει σαν 50αρικο . Δεν γνωριζω αν εχει αδεια ψυχοθεραπευτου .
13-08-2013, 02:57 #30
Εγω επισκεπτομουν εναν ψυχολογο-ψυχοθεραπευτη για 6-6,5 μηνες..αλλα το διεκοψα επειδη καθε φορα που πηγαινα και (κυριοτερα οταν εφευγα) απο εκει ειχα τρομερο αγχος..Βοηθησε λιγο μπορω να πω (ειδικα με την αυτοεκτιμηση),αλλα στο θεμα με το αγχος που ειχα δεν νιωθω να βοηθησε,αντιθετως επειδη τα συζητουσα με εναν τρομακτικο(για εμενα),αυτα γινοντουσαν χειροτερα..Ετσι αρχισα σιγα σιγα να ελλατωνω και το αγχος ελλατωνοταν..μεχρι που ξεκοψα εντελως...Παλια κυριολεκτικα,εβλεπα τον ειδικο που επισκεφτομουν ως το μονο πραγμα που μπορω να κανω(κρεμομουν απο αυτον),αλλα με το καιρο ενιωθα ολο και καλυτερα.Γενικα νομιζω οτι ειναι καλυτερα που ξεκοψα.
Οκ,οπως σου ειπα προσπαθησε να μην εππηρεαζεσε αρνητικα απο αυτα που σου λεει..και αμα βλεπεις οτι δεν υπαρχει χημεια και καλη συνεργασια επισκεψου καποιον αλλον.