εγω θεωρω οτι ο τροπος με τον οποιο σε χωρισε δεν εδειξε οτι σε σεβεται και πολυ... Πρωτα απο ολα οταν εισαι σε μια σχεση, καλο ειναι οτι κ να νοιωθεις να το συζητας με τον αλλον. Δεν ειναι σωστο κατ'εμε να ερχεται ενα βραδυ κ απλως να σου ανακοινωνει τον χωρισμο!
Κατα δευτερον, πιστευω στον ειπε τον λογο που σε χωρισε μεσα στις γενικουρες που πεταξε. Ηθελε να ζησει την ζωουλα του. Γυρισε κ σου πε οτι ετσι οπως το πηγαινατε, 1,5 χρονο σχεσης στα 17 σας η οσο ειστε, τον τρομαξε, γιατι δεν ηθελε να περασει την εφηβεια του μονο με μια κοπελα, ηθελε κ αλλες εμπειριες με λιγα λογια. Δεν τον κατηγορω, γιατι εχει ενα δικιο σε αυτο που λεει, ειστε πολυ μικροι για δεσμευσεις. Ομως η γνωμη μου ειναι, οτι οταν ο αλλος γυριζει κ σου λεει οτι θελει κ αλλες εμπειριες καταβαθος για αυτον η σχεση εχει τελειωσει προ πολλου. Κ το λεω απο εμπειρια, τον πρωην μου ετσι τον χωρισα, 2 χρονια σχεδον ημασταν μαζι, 22 εγω , 28 αυτος καποια στιγμη μου ειπε σε σκεφτομαι ακομα κ για γαμο, καπου εκει εγω τα επαιξα κ τον χωρισα επειδη δεν τον εβλεπα τοσο σοβαρα.
Μεχρι εδω ομως ολα καλα. Ηταν ειλικρινης μαζι σου, ακομα κ αν σε χωρισε απο την μια μερα στην αλλη κ σενα σου ηρθε ουρανοκατεβατο (εγω ας πουμε με τον πρωην μου ειχα κανει καποιες συζητησεις σχετικα με το οτι με πιεζει οταν αναφερεται σε γαμους κλπ, του ειχα ζητησει κ λιγο χρονο για να σκεφτω, δεν του το πα απο την μια μερα στην αλλη)
Το ασχημο ειναι οτι μετα απο 4 μηνες ηρθε ξανα να σε ταλαιπωρησει! Να σου πω εγω πως θα το εκλαμβανα;; Σε χωρισε για να βρει γκομενακια, δεν βρηκε κ ειπε να ξαναγυρισει στο σιγουρακι! Οχι οτι το κανει επειδη δεν σε αγαπαει κ οτι το κανει καθαρα επιτηδες, για να ησασταν μαζι προφανως κ σε αγαπαει, αλλα το θεμα ειναι οτι πολυ απλα δεν ειναι ερωτευμενος μαζι σου πια! Αν ηταν δεν θα σε ειχε χωρισει εξαρχης! Οποτε τωρα τον επιασε η ανασφαλεια οτι σε χωρισε χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος(που πιστεψε με υπηρχε, δεν λες στον αλλον σε χωριζω επειδη θελω κ αλλες εμπειριες, κ μετα απο 4 μηνες ξαναγυρνας λες κ δεν εχει γινει τιποτα). Θελει να ξαναγυρισει σε σενα λοιπον. Το θεμα ειναι τωρα εσυ τι κανεις...Θελεις να τα ξαναβρειτε κ να σε ξαναταλαιπωρησει;;; Γιατι προφανως εσυ εισαι πολυ κολλημενη μαζι του. Θελεις να τα ξαναβρειτε κ να παρεις εκδικηση, με αποτελεσμα να πληγωθεις τρεις χειροτερα κ συ,να νοιωσεις ασχημα που το εκανες κ να συνεχισεις να εισαι χαλια;; Η να το παρεις αποφαση πια οτι η ζωη πολυ απλα ειναι ετσι, πληγωνεσαι αλλα βρισκεις το κουραγιο κ ξανασηκωνεσαι στα ποδια σου. Μπορει να παρει καιρο να γινεις καλα, αλλα θα γινεις. Κ θα βρεις κ καλυτερο, που θα σε εκτιμησει πραγματικα, κ δεν θα σου πει τερμα μεσα σε ενα βραδυ λες κ εσυ δεν υπηρχες καν σε αυτη τη σχεση. Απο οτι καταλαβα κιολας πρεπει να εισαι και κοντα σε πανελληνιες(κατι ειπες για την μητερα σου οτι ειναι κατα των σχεσεων στην 3η λυκειου;; ) τεσπα, το καλυτερο για σενα τωρα ειναι να κοιταξεις τα ονειρα σου, να δεις τι θες να κανεις στο μελλον, τι θες να σπουδασεις κ να τα καταφερεις. Το παρελθον μονο πισω θα σε πηγαινει. Ποτε μπροστα.