Results 61 to 75 of 85
Thread: θελω παρεα
-
22-08-2013, 00:06 #61
Χαζογκομενίτσα εεε...χαχα
Στη δουλειά μου δε παίζει ρόλο η εμφάνιση, αλλά αν το αφεντικό είναι αρσενικό εχω θέμα...
Για τα λεφτά που λες θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα ελληνικής νοοτροπίας αλλά και εναπόκειται στη γυναικεία ανασφάλεια..
Οταν ημουν μικρή η γιαγιά μου μου λεγε..μη κοιτάς τα λεφτα, να βρεις αντρα να σ αγαπαει..κ ας πηγαίνει στο μεροκάματο.
Πόσο δίκιο είχε...Ποτέ δε κοιταξα την τσέπη του άλλου..αλλά πλεον με την κρίση έχουν κ οι αντρες την ιδια ανασφάλεια,,όταν βγαίνω για γνωριμία με κπν οι ερωτήσεις είναι πλέον κλασικές
1) που μένεις
2) πόσα βγάζεις
3) οι δικοί σου με τι ασχολούνται (ενίοτε).....
Αρα δεν επιδιώκουμε μόνο εμείς την εξασφάλιση...
Η εμφάνιση παίζει κ για μένα ρόλο..επειδη ειμαι κ γω εμφανίσιμη, αν δεν ημουν, ίσως κ να μην επαιζε..έχει να κάνει με το timing..αλλά και με τον τρόπο που θα σε κοιτάξει ο άλλος και πως θα στο δείξει..
Εχω δει και κτ κούκλους μες την υστερία...[FONT=Book Antiqua][FONT=Verdana]«Και μήπως είναι τίποτα άλλο από ένα όνειρο η ζωή μας;»[/FONT][/FONT]
- 22-08-2013, 00:24 #62
Nαι! ο κύριος σοβαρός intellectuel γούσταρε αυτήν... κλασικός φανφαρώνος αλλά το κατάλαβα αργά!
Κοίτα, ο δικός μου ο μπαμπάς δούλευε στο μεροκάματο και το είχε όνειρο να με σπουδάσει κλπ. Πάντα μου έλεγε μακριά από το μεροκάματο, θα ζήσεις δύσκολα, θα υποφέρεις, δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονται, η ζωή είναι δύσκολη και όλα τα γνωστά. Βέβαια στην εποχή μας είναι σχετικά όλα αυτά, έχουν αλλάξει τα δεδομενα.
Καλά ναι! κοιτάνε και οι άντρες την εξασφάλιση, εννοείται!!!
Έχω φίλες δασκάλες, που παντρεύτηκαν χωρίς να το καταλάβουν, επειδή είχαν το μόνιμο μισθό και διορίστηκαν από τα 22.
Πάντως δεν ένιωσα ποτέ κάποιος να με πλησιάζει επειδή πχ έχω ένα σπίτι, είμαι μοναχοπαίδι οπότε όλα των γονιών μου περνάνε σε μένα, ή βγαζω καλά λεφτά. Ίσα ίσα που νομίζω ότι η δουλειά μου αποτέλεσε εμπόδιο λόγω του ωραρίου και της αφιέρωσης που απαιτεί...
22-08-2013, 18:51 #63
παλι μοναξιες. χαλια νιωθω. απο χτες δε παλευεται.. πολυ μεγαλο πεσιμο. ξανα τα ιδια..
δε μπορω να το καταλαβω.. δε με πιανουν τα χαπια δε ξερω.. αλλα ποσες φορες θα γινω ετσι πια.. δε τη παλευωLast edited by in_flames; 22-08-2013 at 19:08.
trying to find a balance
22-08-2013, 19:57 #64
Η μοναξιά είναι το πρόβλημα ή κάτι άλλο?
22-08-2013, 20:05 #65
οχι δεν ειναι η μοναξια. ειναι που εχω πεσει απο χτες στα πατωματα. απελπιστηκα. δεν αντεχω αλλα πανω κατω. και δε με παιρνει κι ο υπνος σημερα.. αυτα τα κατω μου απο χτες δεν τα παλευω. παλι κοπηκα, παλι ηπια, παλι τα εσπασα, παλι χαλια. δε βλεπω τελος πουθενα σε ολο αυτο. κουραστηκα να το παλευω καθε μερα. δε τα καταφερνω
ξερει κανεις απο την ουσια ολανζαπινη ποια ειναι η μεγιστη δοση? παιρνω 20mg/μερα αλλα δε με καλυπτει νομιζω..δε θα επρεπε να μην ειχα σκαμπανεβασματα? ο γιατρος λεει παιρνω τη μεγιστη δοση.πως θα συνεχισω ετσι? νομιζω δε με πιανουν οσο θα πρεπε. αλλα κι ο γιατρος δε ξερει τι αλλο να κανει απο φαρμακα μου ειχε πει πριν 2 βδομαδεςtrying to find a balance
22-08-2013, 20:13 #66
Φυσικά μόνο ο γιατρός μπορεί να σου πει τι θα κάνεις με τα φάρμακα και μονο αυτόν θα έπρεπε να ρωτήσεις...οχι τον κόσμο εδώ.
Πριν κάνεις όλα αυτά που λες γιατί δεν μιλάς σε κάποιο κοντινό σου πρόσωπο?
22-08-2013, 20:16 #67
ηταν μπροστα σε ολα αυτα καποιοι φιλοι/κοντινοι ανθρωποι. δε μπορουν να με συμμαζεψουν. απλα απογοητευτηκα. γιατι παλι θελω να πεθανω? γιατι παλι θελω να κοπω? γιατι με πιανουν αυτα ενω παιρνω τα χαπια μου. προσπαθω καθε μερα αλλα..
ποτε θα τελειωσουν ολα αυτα? θα τελειωσουν. σημερα εφαγα απο τις μεγαλυτερες φρικες μου. ηταν κολαση. και εχω απογοητευτει. τιποτα εδν εχει αποτελεσμαtrying to find a balance
22-08-2013, 20:20 #68
Δε σε καταλαβαίνω ρε συ in_flames ...μακάρι να μπορούσα αλλα δεν σε καταλαβαίνω...
Σε έχω ρωτήσει πολλές φορές αλλα στα βγάζω πάντα με το τσιγκέλι ρε συ...
Ποιος ήταν ο λόγος που τα έκανες λοιπον όλα αυτά που λες σήμερα?
Μη μου πεις παλι οτι τα έκανες γιατι θες να πεθανεις γιατι θα σου απαντησω και παλι το ιδιο....αυτος δεν ειναι ο λογος, αλλα το αποτελεσμα...γιατι θες να πεθανεις δεν καταλαβαινω..?
22-08-2013, 20:25 #69
δε ξερω απο χτες ενω βγηκα ωραια για καφε αρχισα να πεφτω. σημερα ειχα παει για καφε. αρχισα να κλαιω και να γελαω ταυτοχρονα. το κεφαλι μου εκανε 1500 σκεψεις το δευτερολεπτο. δεν υπαρχει αφορμη. και οσο με βλεπω οτι ανεβοκατεβαινω χωρις λογο, εγω δε βλεπω τουλαχιστον καποιο, τοσο απογοητευομαι. τα εσπασα παλι σημερα γιατι δεν αντεχα τα συναισθηματα μου τα πεσμενα. δεν αντεχα που ξανακοπηκα χτες. γιατι? γιατι δε βλεπω πως θα ξεφυγω απο ολο αυτο. γιατι παιρνω τα φαρμακα αλλα οι φρικες υπαρχουν
trying to find a balance
22-08-2013, 20:32 #70
βασικα ειναι μερικες φορες που οταν πιεζομαι, τωρα που το σκεφτομαι, η αντιδραση μου ειναι αυτη, βγαινω εκτος ελεγχου.. μπορει να με πιεσει που υπαρχει καποιος στο διπλα δωματιο και εγω να αφινιασω, ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω και δε συμαζευομαι ας πουμε. βεβαια καποιες φορες οπως ειπα και πριν δεν υπαρχει λογος
trying to find a balance
22-08-2013, 20:34 #71
Αβυσσος η ψυχη σου...!
"δεν αντεχα που ξανακοπηκα χτες. γιατι? γιατι δε βλεπω πως θα ξεφυγω απο ολο αυτο. "
Δηλαδή κόπηκες γιατι δεν μπορεις να ξεφυγεις απο "αυτο"...απο ποιο? απο το να εισαι down? δεν μου δινεις να καταλαβω το γιατι εισαι down...τι σκεφτεσαι την ωρα που εισαι down...
Να σου δωσω ενα παραδειγμα...
Σε παρατάει ο φιλος σου για άλλη..νιωθεις ενα τιποτα κλπκλπ και νιωθεις απορριψη ...λες δεν αξιζω ειμαι ενα σκατο κλπκλπ ...εισαι down για αυτο το λογο...
Ο δικος σου λογος ποιος ειναι?
22-08-2013, 20:43 #72
ναι κοπηκα γιατι δεν αντεχα να νιωθω αλλο χαλια. ο πονος ειναι ενας τροπος να ξεφυγω. οταν νειμαι χαλια νιωθω απλα οτι τιποτα δεν εχει νοημα, η ζωη μου, η προσπαθεια μου να γινω καλυτερα κλπ.ναι δε μπορω να ξεφυγω απο το το να ειμαι πεσμενη. με τρομαζει.με φρικαρει.
δεν εχει νοημα τιποτα ετσι νιωθω, οτι δε μπορω να διαχειριστω τιποτα στη ζωη μου, φιλιες, σχεσεις, υποχρεωσεις. καποιοι λενε οτι ειμαι ετσι μετα απο τη σχεση που ειχα γιατι ηταν δυσκολη. δεν το πιστευω οτι μπορει να με εχει επηρεασει ετσι. δε νιωθω και τοσο ασχημα γι αυτο.και εχουμε πλεον φιλικη επαφη.
δε ξερω τι μου φταιει. ειναι σαν να τρωγομαι με τα ρουχα μου. νομιζω αντιδρω ετσι σε οτι με πιεζει/αγχωνει/φρικαρει. μπορει και ενα τηλ σε λαθος ωρα να με κανει να ξεσπασω ετσι.ολα πηγαιναν ρολοι σημερα το πρωι απλα η διαθεση μου αρχισε να πεφτει απο μονη της, μεχρι που δεν ηξερα πως να την αλλαξω και φρικαρα εντελως και ξεσπασα οπως οπως
δε ξερω αν σε βοηθαω να καταλαβεις
ισως με βαραει το διπολικο θεμα μου δε ξερωtrying to find a balance
22-08-2013, 20:47 #73
Οχι δεν με βοηθάς ούτε τώρα...
είπες "οταν ειμαι χαλια νιωθω απλα οτι τιποτα δεν εχει νοημα".
Δεν πιστεύεις πως τα πράγματα συμβαίνουν με την αντιστροφη σειρά? Δηλαδή δεν είναι πιο φυσιολογικό να πεις οτι "νιώθεις πως τίποτα δεν εχει νόημα και λόγω αυτού νιώθεις χάλια"? Αυτό θα μου ακουγόταν πιο λογικό και οπότε θα σε ρωτούσα τι θα έλεγες οτι σου λείπει για να σου δώσει νόημα...
Αν ο συλλογισμός μου σου ακουγεται λογικός τότε θα περιμένω απάντηση σε ακριβώς αυτό...τι σου λείπει για να σου δώσει νόημα στην ζωή σου?
22-08-2013, 20:50 #74
μηπως φταιει που ειμαι διπολικη? ενδεχεται?
trying to find a balance
22-08-2013, 20:55 #75
πχ βγηκα για καφε, ωραια ολα, μετα σκεφτομαι "σιγα και που βγηκα για καφε τι εγινε? και που γελαω τωρα..μετα μπορει να κλαιω, μια αρνητικη σκεψη ή μια πιεστικη κατασταση θα με ξαναβγαλει εκτος. μετα παλι θα ξαναπεσεις στην ανιαρη ζωη σου."
καπως ετσι σκεφτομαι..trying to find a balance