Results 31 to 33 of 33
Thread: Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ
-
13-09-2013, 23:31 #31
H ελληνική οικογένεια και ιδιαίτερα η ελληνίδα μάνα, είναι Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ για την ανάπτυξη της ανθρώπινης προσωπικότητας!
Έχω περάσει τα ίδια και γω και ξέρω..
Ευτυχώς μένω μόνος εδώ και χρόνια (αν και όχι ακόμα οικονομικά ανεξάρτητος)
- 14-09-2013, 22:31 #32
κοπάνα την όσο είναι καιρός. το έργο σου το βλέπω κάθε μέρα στην κολλητή μου κι έπαιξε από το 1990 ως το 2009 και σε μένα. ασφυκτιούσα, πέθαινα έως που την κοπάνησα. ζήτησα μετάθεση και έφυγα 4 ώρες μακριά. 30 χιλιόμετρα είναι αρκετά για να δεις τη ζωή με άλλα μάτια. πού κοντά 400.. πλήρωνα ό,τι είχα και δεν είχα στα μετόπισθεν για να αντιμετωπιστεί η αρρώστια και τα σαββατοκύριακα επέστρεφα για να γίνω δούλα, μα πάλι έφευγα και έπαιρνα κουράγιο. όταν η άρρωστη χήρα μάνα μου συγχωρέθηκε ανέπνευσα... σε 15 μέρες εκκαθάρισα κάθε τι από το παρελθόν, ανθρώπους και πράγματα. ντύθηκα επιτέλους, λίγα αλλά ντύθηκα. έβαψα τα μαλλιά μου επιτέλους, τα νύχια μου, πήρα παπούτσια και σε ένα μήνα είπα οκ στον πρώτο άντρα που μου την έπεσε, πιο πολύ για να θυμηθώ πώς είναι να είσαι με άντρα παρά γιατί μου άρεζε. Ακόμη τον συναντώ τον άντρα αυτόν, έχω γυρίσει πίσω αλλά ο άντρας κάνει 4 ώρες ταξίδι για να με δει. είναι ένας καλός άνθρωπος κι ας μην θέλω να είμαι μαζί του κάθε μέρα. καταπίεση μαμάς? να ψάχνει τα γράμματά σου, το ημερολόγιό σου, και να πηγαίνει να βρίσκει τον φίλο σου για να του πει ότι δεν έχει καμιά δουλειά με την κόρη της. κάποτε με περίμενε έξω από τη σχολή ένας πάλαι ποτέ γκόμενος ολίγων ημερών (πήγε φαντάρος και με παράτησε, δεν μπορούσα να το εξηγήσω αλλά σιγά σιγά τον ξέχασα). Επέμενε να μου πει κάτι, και όταν μου το είπε τον έστειλα στο διάολο γιατί δεν τον πίστεψα. τον είχε βρει η μάνα μου λέει και τον είχε απειλήσει να με αφήσει ήσυχη και έτσι φοβήθηκε και έφυγε. γύρισα σπίτι και τη ρώτησα ευθέως και πήρα ευθεία απάντηση. Ω ναι! τζάμπα τον διαολόστειλα τον άνθρωπο. Πού να πιάσω και πού να αφήσω. Συγχίστηκα, σόρρυ
14-09-2013, 23:35 #33
ειμαι παθουσα απο την επισης περιβοητη "Ελληνιδα αδερφη" συντροφου μου καθως μητερα δεν υπηρχε και πιστεψτε με ειναι 100 φορες χειροτερο! Απιστευτη επιβολη και καταργηση της προσωπικοτητας οικονομικα ανεξαρτητου ατομου ηλικιας 34 χρονων (αναφερομαι στον πρωην μου)
πλεον το πιστευω στην Ελλαδα τουλαχιστον, "αγαπανε" τη μανα και την αδερφη τους οι αντρες σε σημειο ομως περαν της φυσιολογικης αγαπης. Λιγοι απογαλακτιζονται...
και ενταξει ενοοειται οτι αμα δεν σε εγκρινει πεθερα ή κουνιαδα θα καταληξεις ή στο χωρισμο- διαζυγιο ή σε δυστυχισμενο γαμο..