απόγνωση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 64
    Senior Member
    να σου πω την αλήθεια μερικές φορες ούτε εγώ δεν καταλάβω τι λέω

κάποτε λέω έτσι και κάποτε αλλιώς...

γιατί άραγε?

Senior Member
    αυτο σου λεω! πρεπει να δεις τί γινεται...βλεπεις ενα κομματι μονο. τη ζηλεια.αλλα δεν ειναι αυτο μονο....

Senior Member
    τι αλλο να συμβαίνει? δεν ξερω

Senior Member
    ισως να με έμαθε να τον ξέρω σαν ανώμαλο και να μου μπαίνουν οι ιδέες με αυτό τον τρόπο και γιαυτό να ζηλεύω?

Senior Member
    δεν μπορει να εχεις ή να περιμενεις έτοιμες απαντησεις....δεν υπάρχουν μεντιουμ εδώ να σου πουν τί έχεις:))...άλλωστε κανεις δεν ξέρει!πρεπει να δουλεψεις με τον εαυτο σου, να δεις μέσα σου. τους φόβους σου, πώς σε οδηγουν να συμπεριφέρεσαι στον ιδιο σου τον εαυτο πρωτα απο ολα κ μετα στους άλλους...Αυτά δεν γίνονται αυτοματα, ουτε εύκολα. ειναι ομως μια διεργασια που κατά την ταπεινή μου γνωμη αξιζει να την κάνεις...

Senior Member
    αρα επιμένεις ότι ξεπερνιέται η ζήλια?

Senior Member
    Φ Υ Σ Ι Κ Α , ΑΝ ΘΕΣ!

Senior Member
    θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωω :P

Senior Member
    ε, τοτε κανε κάτι....κριμα δεν ειναι να τρώγεσαι μια ζωή με τις σάρκες σου?

Senior Member
    ψες μου είπε \"δεν θέλω να σε χάσω,, ούτε να με απατήσεις...θέλω απο σήμερα να αρχίσουμε μια νέα αρχή... κι εγω ζηλεύω κι εσυ ζηλεύεις..και πρέπει να το σταματήσουμε και να είμαστε πάντα χαμογελαστοί...\" ενταξει του λέω και δώσαμε υπόσχεση ότι απο σήμερα δεν θα προκαλούμε ο ένας στον αλλο ζήλια...και θα μου δίνει συνέχεια σημασία θα μου μιλάει όταν είμαστε με κόσμο για να μην νομιζω ότι βλέπει αλλού..

Junior Member
    πρεπει ο ενας να εχει εμπιστοσυνη στον αλλο αλλιως δεν γινετε δουλεια

εσυ δηλαδη θες να μου πεις οτι δεν κοιτας αλλους ... ετσι να πεσει το ματι σου ρε παιδι μου ... και επειδη κοιταξε τι εγινε ?

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

;)

Senior Member
    έχεις το λόγο μου απο τον καιρο που τον γνώρισα ήταν σαν και δεν υπήρχαν άλλοι άντρες στον κόσμο....ούτε κοίταζα ούτε με ένοιαζε ούτε θυμόμουν ότι υπάρχουν άλλοι δίπλα μου μέχρι και τώρα, αφοσιώθηκα σαυτόν, γιαυτό μου την δίνει όταν αυτός ασχολείται...

Senior Member
    βρε καλλια, πραγματικά πιστεύεις οτι επειδή υποσχεθήκατε ο ενας στον άλλο να μην κανει σκηνές ζηλοτυπίας δεν θα ξαναγίνει?

και κάτι ακομα, πολλές φορές για να ζηλέψω δεν χρειάζεται να μου το προκαλέσει ο άλλος...μπορώ μια χαρά να το προκαλέσω η ιδια στον εαυτό μου.

Senior Member
    αυτός καθημερινά μπορεί να πει σαν αστείο κάτι για να με κάνει να ζηλέψω....μπορεί να μου πει ας πουμε...\"σήμερα που πήγαμε στο εξοχικό είχαμε και 2 δύμετρες μαζί μας\" π.χ.
    περισσότερο το κάνει για να κολληθώ πάνω του πιστέυω...όπως λέει και το τραγούδι \"παίξτω και λιγάκι αδιαφορος να της έρθει έρωτας παράφορος. ;)

Member
    \"αυτός καθημερινά μπορεί να πει σαν αστείο κάτι για να με κάνει να ζηλέψω....μπορεί να μου πει ας πουμε...\"σήμερα που πήγαμε στο εξοχικό είχαμε και 2 δύμετρες μαζί μας\" π.χ.
    περισσότερο το κάνει για να κολληθώ πάνω του πιστέυω...όπως λέει και το τραγούδι \"παίξτω και λιγάκι αδιαφορος να της έρθει έρωτας παράφορος. ;) \"

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως ίσως και αυτός να σε προκαλεί με τον τρόπο του θέλοντας να τονώσει την αυτοπεπoίθησή του;Πρέπει να έχεις πάντα υπ\' όψη σου τα πράγματα που προσφέρεις εσύ σ\' αυτόν και αν θα ήταν αρκετά έξυπνος ούτως ώστε να τα διατηρήσει. Ζηλεύοντας κάποιον δεν εμποδίζουμε την απιστία, μάλλον περισσότερο οδηγούμε σ΄αυτή.Ακόμα και με γνώμονα αυτό στο μυαλό σου, μπορείς σταδιακά να περιορίζεις τις σκηνές. Ξέρεις πως μόνο κακό κάνουν στη σχέση σου, σωστά;Γιατί εσύ η ίδια να είσαι υπεύθυνη με τη συμπεριφορά σου για κάτι τέτοιο;Και, πίστεψε με, κορίτσι μου, αν ο άλλος θέλει να \"στην κάνει\", θα το κάνει και κλειδωμένος σε κλουβί! Γι\' αυτό, λοιπόν μη δηλητηριάζεις τις όμορφες στιγμές που μπορείς να περάσεις με έναν άνθρωπο.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast