απόγνωση - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 64 of 64
    Senior Member
    Το έχω ξαναγράψει οτι η ζήλια είναι πριν απ όλα ανασφάλεια. Βρες και ανάκτησε την αυτοπεποίθησή σου κάλλια και θα δεις τη διαφορά. Είναι κρίμα να σε κατατρώει παντού αυτό το συναίσθημα. Στο κάτω κάτω τι σημασία εχει αν κοίταξε κάποια άλλη τη στιγμή που το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ? Ακόμα κι αν πάει με κάποια άλλη πρέπει να το δεις ψυχρά και να αναλογιστείς και τις δικές σου ευθύνες.Μη ξεχνάς οτι οι σχέσεις δεν είναι για πάντα και οτι όλα έχουν ημερομηνία λήξεως. Μαθε να χαίρεσαι αυτό που έχεις την παρούσα στιγμή και να μην αγχώνεσαι για το μέλλον. Αυτό το φτιάχνεις εσύ με τα χεράκια σου και τα ποδαράκια σου.Οταν κάτι πάει καλά πάει καλά και συμβάλεις εσύ σ αυτό.Οταν ζηλεύεις ομως τα καταστρέφεις όλα. Αν θες να κρατήσει κάτι μάθε να δουλεύεις πάνω σ αυτό και να μη το αφήνεις να φθείρεται με διάφορα τερτίπια.Οταν ομως τελειώσει θαχεις ήδη δώσει τον καλύτερό σου εαυτό και θα βγεις έξω μ ένα συναίσθημα υπεροχής και οχι ήττας.

Senior Member
    Μη ξεχνάς οτι οι σχέσεις δεν είναι για πάντα και οτι όλα έχουν ημερομηνία λήξεως.

Μόνο που εμεις δεν εχουμε μια απλή σχέση
    Ειμαστε αραβωνιασμένη και παμε για σοβαρα ασχετα με οτι γινετε μεταξύ μας λέμε ότι δεν θα χωρίσουμε.....γιατι αγαπιόμαστε τρελλά..

απλα ρε παιδί μου μπορεί να το εχει το παιδι να του αρεσει και λιγο το μάτι
    ή εγω να το έχω να ζηλεύω πολύ

γιαυτό συζητάω εδώ
    για να βρω ποιο απο τα 2 είναι
    και να το λύσω

Senior Member
    Originally posted by kallia13
    Μη ξεχνάς οτι οι σχέσεις δεν είναι για πάντα και οτι όλα έχουν ημερομηνία λήξεως.

Μόνο που εμεις δεν εχουμε μια απλή σχέση
    Ειμαστε αραβωνιασμένη και παμε για σοβαρα ασχετα με οτι γινετε μεταξύ μας λέμε ότι δεν θα χωρίσουμε.....γιατι αγαπιόμαστε τρελλά..

απλα ρε παιδί μου μπορεί να το εχει το παιδι να του αρεσει και λιγο το μάτι
    ή εγω να το έχω να ζηλεύω πολύ

γιαυτό συζητάω εδώ
    για να βρω ποιο απο τα 2 είναι
    και να το λύσω
    1. Η σοβαρές ή όχι σχέσεις δεν καθορίζονται απο ενα συμφωνητικό (π.χ. γάμος, αρραβώνας).

2. Η΄του αρέσει πολύ/λίγο το μάτι ή εσύ ζηλεύεις πολύ. ΑΠΛΑ. έτσι γράφεις. Αν ειναι απλα τα πραγματα γιατί η απογνωση σου? Γιατί έχεις σκεφτεί να πας σε ψυχολογο? ειναι καλά να μην πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο, αλλά καλά ειναι να συνειδητοποιούμε κ τη σοβαρότητα των προβληματων που μας ταλαιπωρουν. Ωστε να μη μας τρώνε σιγά σιγά μα σταθερα.

Senior Member
    δεν ειναι απλα τα πραγματα
    αντιθέτως πολύ μπερδεμενα
    είπα ότι ενα απο τα 2 θα συμβαίνει ή μπορεί και τα 2 και δεν μπορω να καταλάβω τουλάχιστον το 1 αν όντως συμβαίνει ....το αν αυτός βλέπει .....γιατί εγώ ξέρω ότι ζηλεύω

Τεσπα αν όντως συμβαίνει θα φανεί στη πορεία ....θα φανερωθεί με κάποιο τρόπο

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345