Results 31 to 45 of 64
Thread: απόγνωση
-
10-08-2007, 00:57 #31
Απ\'τα λίγα που διάβασα κατάλαβα ότι η Κάλια ζηλεύει κάπως παραπάνω απ\'όσα λέει και ότι ο φίλος της πυροδοτεί την ζήλεια της.....Γιατί λοιπόν Κάλια δεν βρίσκεις κάποιον που θα σου δημιουργεί περισσότερη ασφάλεια;;Αν έχεις το πρόβλημα και με την στάση του στο ενισχύει ο άλλος πώς θα το ξεπεράσεις;;;Και εν τέλει αν σκεφτείς και διαφορετικά μπορεί χτες να ήταν με δύο δίμετρες καλλονές αλλά παραμένει μαζί σου και δεν είναι με τις καλλονές....Την επόμενη φορά απαξίωσέ το λιγάκι στυλ \"Ε,και εμένα τι μου το λες;\"
- 10-08-2007, 07:54 #32
Αυτός ξέρει ότι ζηλεύω και μου δυναμώνει το αίσθημα αυτό νομίζοντας ότι ετσι θα με κάνει να τον θέλω πιο πολύ...
Δεν θέλω ούτε να χωρίσω ούτε να τον χάσω, τον αγαπώ .
Πρόσφατα αραβωνιαστικαμε και δεν θέλω ούτε τη μαμα μου να την στεναχωρήσω γιατι κι αυτή τράβηξε πολλα...ειναι κι αυτη χωρισμενη πρόσφατα...Εγω το μόνο που προσπαθω να λύσω αυτό το πρόβλημα...μέχρι τώρα δεν τα καταφερα αλλα θα συνεχίσω....
Τα συζητήσαμε πολλές φορές και μου είπε ότι δεν ασχολείτε αλλα εγω γιατι να τον βλέπω ότι ασχολείτε και να με βγάζει εμενα ότι ολα τα φαντάζομαι και ότι είναι όλα στο νου μου? :(
10-08-2007, 08:13 #33
Κάποτε προσπαθώ να του κάνω αντίπινα να δω πως θα αντιδράσει
και βλέπω κάποιον συνέχεια και μου αρχίζει....\"ξεκόλα,,,,ξεκόλα\" και του λέω όταν θα ξεκολήσεις κι εσυ θα ξεκολλήσω κι εγω...εντάξει μου λέει εγώ δεν ασχολούμε....και σταματάει...την αλλη μερα παλι τα ιδια :p
10-08-2007, 10:01 #34
φαυλος κύκλος δλδ...αν το χεις κ το πυροδοτει κ ο άλλος. οι ευθυνες ειναι μοιρασμενες. ανελαβε τις δικες σου. οσο νωριτερα τοσο καλυτερα!
10-08-2007, 10:46 #35
Πωπωωωω.... εμένα μου την δίνει αν δω τον άλλον που με συνοδεύει να κοιτάει άλλη γκόμενα.... όχι να το κάνει συνέχεια και επίτηδες...θα είχε φάει πόδι....
Παλιά τα είχα με ένα παιδί που το έκανε αυτό μια φορά...είμασταν έξω με φίλους του..τον παράτησα , πήρα ταξί και έφυγα.... δεν το ξαναέκανε απο τότε.Το έχεις δοκιμάσει αυτό? Αλλά αν ο άλλος δεν παίρνει απο λόγια... αφού του λες ότι τον ενοχλεί κι αυτός συνεχίζει...δεν πρόκειται να κοπεί.
10-08-2007, 10:56 #36
εμενα μενει σπιτι μου ...πως θα φύγω?
βρείτε μου κάτι να του κάνει να χεστεί πάνω του να μην το ξανακάνει
10-08-2007, 17:34 #37
Δεν θα φύγεις εσύ,διώξτον αυτόν από το σπίτι σου αν σου ξανακάνει κάτι τέτοιο.Πες του ότι δεν μπορείς να το ανεχτείς άλλο αυτό οπότε να φύγει.Ισως έτσι να καταλάβει ότι η συμπεριφορά του είναι λάθος και να αλλάξει αν δει ότι σε χάνει.Αν βέβαια σ\'αγαπάει πραγματικά.Γιατί με τις ίδιες συζητήσεις και υποσχέσεις που κρατάνε μία μέρα δεν βλέπω να γίνεται τίποτα.Μάλλον σε θεωρεί δεδομένη και δεν δίνει και πολύ σημασία σ\'αυτά.
13-08-2007, 10:08 #38
χθες συζητούσαμε το θέμα με τον γαμπρό μου και ήταν και ο άραβωνιαστικός μου εκει ο Β. του είπαμε το πρόβλημα μας και μας μιλούσε για καμια ώρα περίπου. Και τι δεν μας είπε....τωρα να δουμε αν αλλάξει τπτ...πάντως όταν του μιλούσε τον κατάλαβα ότι έφταιγε και δεν μιλούσε πολύ...ήταν κατσουφιασμένος....ελπίζω να αλλάξει....μου είπε και ο γαμπρός μου ότι φταίει ΚΑΙ αυτός...γιατι που του έλεγα ότι βλέπει μ λέει είναι επειδή ζηλεύεις ...
13-08-2007, 11:10 #39
Είναι και δικό μας θέμα είναι και τι σου βγάζει ο άλλος. Για παράδειγμα σε μία σχέση μου δεν ζήλευα καθόλου. Ήταν ο τρόπος που φερόταν η κοπέλα το τι έκανε, τι έλεγε... Δεν υπήρχε λόγος ζήλειας. Εκείνη όμως εμένα με είχε ξεκάνει με τη ζήλεια της. Ένα μήνυμα να ερχόταν το βράδι στο κινητό γινόταν θέμα. Αν με πλησίαζε καμία, το δρόμο να ρωτήσει, έπεφτε να τη φάει. Και παρά τη ζήλεια της που μου την είχε εξομολογηθεί, ότι δυστυχώς ζηλεύει πάρα πολύ, εγώ δεν ζήλευα καθόλου. Έκανα και πράγματα για να απαλύνω αυτή τη ζήλεια αλλά κάπου οι αντιδράσεις της ήταν τόσο οριακές που.. τέλος πάντων.
Σε άλλη μου σχέση επίσης. Καμία ζήλεια αλλά εκεί ήταν εκατέρωθεν. Κι αν υπήρχε οι περιπτώσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού κι ήταν χαζές, παιδικές και άνευ λόγου. Αυτή ήταν κι η πιο ισότιμη, ισορροπημένη σχέση (άνετα με έβλεπα παντρεμένο αν κι εγώ έφυγα τελικά - αλλά στερνή μου γνώση) και λυπάμαι που τελείωσε. Επίσης ήταν κι η πιο μακροχρόνια. Για τις δύο αυτές κοπέλες έχω κλάψει. Αν αυτό σημαίνει κάτι. Οι πιο βαθειές. Οι πιο ουσιαστικές.
Σε άλλη σχέση μου η κοπέλα ζήλευε αλλά έκανε το παν να μην το δείξει. Όμως η ζήλεια φέρνει ζήλεια και έτσι κατέληξα κι εγώ να ζηλεύω. (κακό συναίσθημα). Με τη συγκεκριμένη νόμιζα ότι δεν έχουμε μέλλον έτσι κι αλλιώς αλλά έγινε τελικά μία πολύ έντονη σχέση. Με πολύ άγχος, τρομερές προσπάθειες να σωθεί κτλ Τελικά κρατήσαμε μια αξιοπρέπεια εν τέλει.
Σε άλλη σχέση μου μιλάμε για μία κοπέλα η οποία διατίνονταν ότι απλά δεν ζηλεύει. Αυτό που έκανε ήταν ότι ζήλευε αλλά θεωρούσε πολύ μπας κλας να το δείξει με αποτέλεσμα να γίνεται κακή κι απότομη μαζί μου και μετά με συγκεκριμένο σκοπό να κάνει τα πάντα για να ζηλέψω. Κι όταν είδε ότι τσιμπούσα κι όλας μου άλλαξε τα φώτα. Βέβαια έφυγα. Ξενέρωσα. Αφότου της άλλαξα και τα φώτα. Ηλεκτρολόγοι είχαμε γίνει. Αξιοπρέπεια μηδέν εκατέρωθεν. Γουρούνια!
Ότι όλοι μας έχουμε μια προδιάθεση έχουμε. Αλλά είναι και τι σου βγάζει ο άλλος. Όχι μόνο από θέμα ζήλειας. Γενικότερα.
Νομίζω ότι γενικά, αν αισθάνεσαι καλά σε μία σχέση, δεν πρόκειται να ζηλέψεις. Η ζήλεια έχει να κάνει με πολλά, με κακώς εννοούμενη κτητικότητα, με αίσθημα ότι δεν τον φτάνω/δεν την φτάνω, με προσωπικές ανασφάλειες του καθενός, με προηγούμενα \"παραδείγματα\"... Με το αν ο άλλος/η μας θέλει πραγματικά.... Αλλά αντανακλά την ποιότητα μιας σχέσης. Βέβαια υπάρχουν κι εκείνοι που και στην τέλεια σχέση να είναι θα ζηλέψουν και θα την κάνουν κομμάτια. Γενικά πάντως είναι ένα κακό, επιζήμιο αίσθημα. Κι ίσως η μόνη απάντηση να είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου ούτως ή άλλως και εάν υπάρχει πρόβλημα, να το μιλάς, όμορφα κι ωραία να δεις αν λύνεται.
Τέλος, κατά την άποψη μου, τίποτα δεν μιλάει δυνατότερα από την αίσθηση ότι δεν σε έχω ανάγκη και φεύγω ανά πάσα στιγμή. Αν μένω είναι επειδή το θέλω.
Ξέρεις που μπορεί να καταλήξεις; Να μισήσεις τελικά τον ίδιο σου τον εαυτό για τις παραχωρήσεις που κάνεις. Αύριο, ο αραβωνιαστικός σου, σου λέει γειά. Τα έμπλεξα με άλλη. Εσύ τι θα κάνεις; Θα μείνεις μόνη σου με τις υποχωρήσεις σου τις οποίες δεν ήθελες να κάνεις. Και θα σε πιάσει μια οργή μεγάλη, απέναντι στον εαυτό σου. Εκτός αν είσαι στη φάση του βαράτε με κι ας κλαίω. Εντάξει. Αλλά αυτό είναι φάση και δεν διαρκεί. Δεν μπορείς να ζήσεις έτσι επ αόριστον.
Αν ο δικός σου κοιτάει συνέχεια μια άλλη όταν εσείς είσαστε μαζί παύει να έχει σημασία αν το κάνει επειδή τη γουστάρει ή επειδή θέλει να σε πικάρει. Η πράξη μετράει. Είναι προσβολή. Φεύγεις.
13-08-2007, 23:58 #40
Σωστός ο Άλεξ...
17-08-2007, 13:53 #41
και το ασχημο είναι οτι δεν μπορω να δω ομορφοτερη μου στην παρεα μας
:( γιατι φοβαμαι οτι θα αρεσει του φιλου μου και θα την βλέπει ...ενω δεν ειναι ετσι
17-08-2007, 13:56 #42
μα η ζήλεια δεν εχει να κανει με πραγματικά γεγονοτα ντε κ καλα....
17-08-2007, 14:07 #43
εννοας οτι μπορει να ζηλεύω πραγματα τις φαντασιας μου?
17-08-2007, 14:12 #44
φυσικα!
17-08-2007, 14:16 #45
δλδ μπορεί να τον βλέπω να βλέπει κάποιαν και επειδη ζηλεύω να τα μεγαλοποιώ και να νομιζω ότι του αρεσει αυτη που βλέπει αλλα να μην ειναι έτσι ?
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία