απόγνωση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 64
    Senior Member
    μπορει να ειναι και έτσι ανετα! η ζήλεια σε τυφλώνει,μεγαλοποιεις ή διαστρεβλώνεις καταστάσεις....αυτο ειναι ένα σημειο.
    Αυτο όμως δεν σημαινει απαραιτητα οτι κ ο ανθρωπος σου δεν εχει ευθύνες, π.χ. μπορει να σε μπριζώνει, ή να κανει οντως κάτι....

Senior Member
    ε και πως θα το μαθω εγω αυτό αφου είμαι ζηλιάρα....και τα βλέπω διαφορετικά?

Senior Member
    πρωτα πρεπει να δεις καθαρά τον εαυτό σου....τί σε μπλοκαρει κ τυφλώνεσαι, γιατί αντιδρας έτσι? τί φοβάσαι? τί ανασφάλειες έχεις? ξεκινόντας απο σένα θα φτάσεις κ στους γύρω σου και στα γεγονοτα που γινονται κ επιλέγεις (ασυνειδητα) να κλεινεις τα ματια....

Senior Member
    Originally posted by kallia13
    και το ασχημο είναι οτι δεν μπορω να δω ομορφοτερη μου στην παρεα μας
    :( γιατι φοβαμαι οτι θα αρεσει του φιλου μου και θα την βλέπει ...ενω δεν ειναι ετσι

Πω αυτό το έχω βιώσει από την αντίθετη άποψη...Λοιπόν έχω μια \"φίλη\" η οποία έχει σκεπτικό ότι στον φίλο σου/άντρα σου δεν πρέπει να γνωρίζεις τις φίλες σου και γενικά να βγαίνεις εσύ οι φίλες σου κι ο σύντροφός σου γιατί λέει βάζεις τα χέρια σου και βγάζεις τα μάτια σου.....Λυπάμαι που θα το πω τόσο ωμά αλλά επειδή έχω φάει περιθώριο από τέτοιες κοπέλες και βίωσα μια \"ζήλεια\" το θεωρώ εντελώ κομπλέξικο αυτό το σκεπτικό και ανόητο....καθώς αν είναι να του αρέσει δεν θα του αρέσει η φίλη σου αλλά και όποια άλλη...Αν είναι να γίνει θα γίνει......Δεν σώζεις έτσι καταστάσεις......περιορίζοντ ας τους \"κινδύνους\" καθώς μόλις σε απέκλεισες από 4 κινδύνους εκ των εκατομμυρίων που υπάρχουν στη γη.........Αν σκεφτούμε έναν μύθο του Αισώπου όπου κάποιοι γονείς στην αναγγελία από έναν προφήτη ότι ο γιος τους θα πέθαινε από λιοντάρι τον κλείσανε σε χρυσό κλουβί για να μην βγει ποτέ και έτσι να πάθει κάτι..Το παιδί δεν βγήκε αλλά πέθανε από λιοντάρι ζωγραφιστό...ένα από αυτά που του είχαν ζωγραφίσει στο κλουβί.....Το έξυσε με το νύχι του και κανείς γιατρός δεν κατάφερε να τον σώσει από την μόλυνση που έπαθε.......Αν το παραπάνω λέει κάτι....Κανείς δεν μας ανήκει...Ας σταματήσουμε οι άνθρωποι να είμαστε τόσο κτητικοί και να χαλάμε την ζωή του άλλου...Υπάρχουν άτομα που αντέχουν να τους ζηλεύουν-καταπιέζουν και άλλα που μόνο και μόνο γι\'αυτό τον λόγο σηκώνονται και φεύγουν....

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Πω αυτό το έχω βιώσει από την αντίθετη άποψη...Λοιπόν έχω μια \"φίλη\" η οποία έχει σκεπτικό ότι στον φίλο σου/άντρα σου δεν πρέπει να γνωρίζεις τις φίλες σου και γενικά να βγαίνεις εσύ οι φίλες σου κι ο σύντροφός σου γιατί λέει βάζεις τα χέρια σου και βγάζεις τα μάτια σου.....
    ευχομαι κ πιστεύω αυτος ο τρόπος σκεψης να σταματά στα 18...ΕΛΕΟΣ!ειμαι κάργα ανασφαλής, αλλά αυτο το θεωρώ τουλάχιστον γελοίο!

Senior Member
    kassi πολύ σωστά τα λες.Οτι και να κάνεις αν ο άλλος θέλει να σε παρατήσει και να βρει άλλη θα το κάνει.Με το να προσπαθείς να τον κρατήσεις μακριά από τις όμορφες φίλες σου για να μην σου τον πάρει κάποια από αυτές δεν κερδίζεις κάτι.Ούτε με τις ζήλειες μπορείς να καταφέρεις κάτι.Ασε που μπορεί να τον κουράσεις με όλες αυτές τις σκηνές και την γκρίνια και να καταφέρεις ακριβώς το αντίθετο,δηλαδή να τον κάνεις να φύγει.Σκοπός είναι να τον έχεις κοντά σου γιατί θα σε αγαπάει και δεν θα έχει μάτια για άλλες.Αν σε αγαπάει πραγματικά όσες ωραίες κοπέλες και να είναι στην παρέα σας δεν θα τον ενδιαφέρουν.Αν πάλι δεν σε αγαπάει τότε δεν αξίζει να προσπαθείς να τον κρατήσεις δίπλα σου.

Senior Member
    εκτος ολων των άλλων, ειπε κανεις οτι ο έρωτας ειναι διαγωνισμος ομορφιας? αλοιμονο, αν σκεφτομαι οτι κινδυνευω απο μια πιο ομορφη...κινδυνευω απο μια πιο έξυπνη, πιο γοητευτική...πιο, πιο, πιο...αρα κ εγώ ερωτεύομαι τον πιο ομορφο, τον πιο έξυπνο....?

Senior Member
    Σωστό κι αυτό.Μπορεί να \"προστατεύεσαι\" από τις όμορφες και τελικά να την πατήσεις από κάποια που δεν θα φανταζόσουν ότι σε \"απειλεί\".

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Originally posted by kassi_21
    Πω αυτό το έχω βιώσει από την αντίθετη άποψη...Λοιπόν έχω μια \"φίλη\" η οποία έχει σκεπτικό ότι στον φίλο σου/άντρα σου δεν πρέπει να γνωρίζεις τις φίλες σου και γενικά να βγαίνεις εσύ οι φίλες σου κι ο σύντροφός σου γιατί λέει βάζεις τα χέρια σου και βγάζεις τα μάτια σου.....
    ευχομαι κ πιστεύω αυτος ο τρόπος σκεψης να σταματά στα 18...ΕΛΕΟΣ!ειμαι κάργα ανασφαλής, αλλά αυτο το θεωρώ τουλάχιστον γελοίο!

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν...Το πιο \"ασφαλές\" άτομο ουδέποτε υπήρξα αλλά δεν θέλησα να καταπιέσω κανέναν όπως δεν θέλω να με καταπιέζουν στο ελάχιστο...Αν ο άλλος μας την κάνει ε δεν δείχνει και κάτι καλό για τον εαυτό του...Θα ρίξω ένα και μόνο-αχαχαχ-δάκρυ θα θελήσω να τον εκδικηθώ αλλά θα πάρω τον πόνο μου και θα πάω αλλού....Γιατί να κακιώσω σε μία κοπέλα;Αν δεν προκάλεσε βέβαια και αυτή...Γιατί αν είναι φίλη και μας την κάνει πισώπλατα ε δεν ήταν και πολύ φίλη......Μάλλον ανταγωνιστική και ωφελιμίστρια......α και επίσης υπήρξα πιο όμορφη από επιλογές ατόμων που μου άρεσαν αλλά δεν παράτησαν τις φίλες τους στον \"βωμό\" της γοητείας μου....Κοινώς, δεν είναι όλοι μαλάκες.....Μην ξεχνάμε πως η ομορφιά είναι υποκειμενική σε θέματα ερωτικών σκιρτιμάτων και δεν μπορείς να παλεύεις πάντα να είσαι η καλύτερη από άλλες για να καλύψεις τις ανασφάλειές σου..Είναι ψυχοφθόρο.......Άλλωστε και εμείς δεν επιλέξαμε τον πιο όμορφο αλλά τον υποκειμενικά πιο όμορφο......γοητευτικό,έξυπν� �...Μακάριοι όσοι δεν υποφέρουν από τέτοιες ανασφάλειες...Μοιάζουν να είναι οι πραγματικά πιο όμορφοι...

Senior Member
    πρωτα πρεπει να δεις καθαρά τον εαυτό σου....τί σε μπλοκαρει κ τυφλώνεσαι, γιατί αντιδρας έτσι? τί φοβάσαι? τί ανασφάλειες έχεις? ξεκινόντας απο σένα θα φτάσεις κ στους γύρω σου και στα γεγονοτα που γινονται κ επιλέγεις (ασυνειδητα) να κλεινεις τα ματια....

Senior Member
    Να σου πω ενα παραδειγμα....μπορει σαν ειμαι μαζι του να μιλαμε κλπ και να ερθει η (αδερφη μου) για παραδειγμα και να καθησει διπλα του και να πιασουν κουβεντα και εγω να κατσω τωρα να παρατηρω....πως την βλέπει, αν την βλέπει, πως της συμπεριφερετε, αν αγγιζουν τα ποδια τους κλπ :(

Senior Member
    Να σου πω ενα παραδειγμα....μπορει σαν ειμαι μαζι του να μιλαμε κλπ και να ερθει η (αδερφη μου) για παραδειγμα και να καθησει διπλα του και να πιασουν κουβεντα και εγω να κατσω τωρα να παρατηρω....πως την βλέπει, αν την βλέπει, πως της συμπεριφερετε, αν αγγιζουν τα ποδια τους κλπ :(
    Πάντως καλό είναι που το αναγνωρίζεις. Έτσι θα μπορέσεις να το λύσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός είναι κι ο σωστός άνθρωπος για σένα. Άσχετο το ένα με το άλλο.

Senior Member
    νε εμενα ομως πως με χαρακτιριζεις....................

Senior Member
    νε εμενα ομως πως με χαρακτιριζεις....................
    μη - χαρούμενη :)

Senior Member
    πινγκο! χαχαχαχα

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast