Μονη στο εξωτερικο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Athens
    Posts
    699
    Γεια.
    Καταρχάς στην ελλάδα μην γυρίσεις κοπελια,έχεις βρει δουλίτσα σε κράτος,μην γυρνάς στην τρυπα...
    Όσο για το μονη,γιατί ρε συ?25 χρόνον είσαι.Γυναικάκι φρέσκο.Ψάξου λίγο από θέμα διασκεδάσεις τι παίζει και που(σκυλάδικα δεν θα βρείς)και θα πάψεις πολύ σύντομα να είσαι μονη.
    Θα βρείς παρέα,σύντροφο ότι γουστάρεις απλά "βγες".

  2. #17
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    19
    Ειναι ορισμενες φορες το τελευταιο διαστημα που απλα νιωθω οτι δεν προκειται να καταφερω τιποτα και αλλες που λεω δεν βαριεσαι θα πανε ολα καλα, με βλεπω να οδευω ολοταχως προς διπολικη διαταραχη ελπιζω προσωρινα

  3. #18
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    4
    Μένεις μόνη σου; Πιστεύεις πως αν έβρισκες ένα συγκάτοικο θα σε βοηθούσε; Με τον πρώην σου έχετε πολύ καιρό που χωρίσατε; Γιατί αν είναι πρόσφατο είναι πολύ λογικό να αισθάνεσαι έτσι.

  4. #19
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by afroditi86 View Post
    Μένεις μόνη σου; Πιστεύεις πως αν έβρισκες ένα συγκάτοικο θα σε βοηθούσε; Με τον πρώην σου έχετε πολύ καιρό που χωρίσατε; Γιατί αν είναι πρόσφατο είναι πολύ λογικό να αισθάνεσαι έτσι.
    Χωρισαμε πριν μια εβδομαδα περιπου και μενω μονη τωρα, σε τελειως καινουρια πολη αρκετα μικρη

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Κοιταξε μπορεις να διατηρησεις μια φιλια. Ας τελειωσε η σχεση. Μπορειτε να μεινετε φιλοι αμα ειναι καλο παιδι.

  6. #21
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    4
    Κουράγιο! Κάνε μια λίστα με απλά πράγματα που σε ευχαριστούν και προσπάθησε να κάνεις ένα κάθε μέρα. Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος αλλά ο δικός σου είναι ακόμα πιο πολύ. Έχεις γνωρίσει καθόλου Έλληνες εκεί; Ή άτομα από τη δουλειά σου; Με κάποιον άνθρωπό να βγεις για ένα καφέ τέλοσπάντων.

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    4,913
    Γεια σου Εύα, εγώ είμαι μόνη και άνεργη στην Ελλάδα. Αλήθεια με τι ασχολήσε στην Σουηδία;;; Έχω και εγώ σκοπό να μεταναστεύσω για να βρω δουλειά. Σκέφτομαι για Γερμανία γιατί έχει πολλούς Έλληνες. Μόνη θα πάω δεν έχω κανέναν να έρθει μαζί μου. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να είσαι μόνη στο εξωτερικό, αλλά και αυτός πως το αποφάσισε να χωρήσετε σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή και αφού ήρθε πρώτα μαζί σου στο εξωτερικό;;; Εγώ είμαι της άποψης να μείνεις εκεί αν και το επαγγελμά σου είναι εξελίξιμο εκεί...και εγώ μόνη μου θα μείνω για πάντα δεν πρόκειται να παντρευτώ.

    ...

  8. #23
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by afroditi86 View Post
    Κουράγιο! Κάνε μια λίστα με απλά πράγματα που σε ευχαριστούν και προσπάθησε να κάνεις ένα κάθε μέρα. Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος αλλά ο δικός σου είναι ακόμα πιο πολύ. Έχεις γνωρίσει καθόλου Έλληνες εκεί; Ή άτομα από τη δουλειά σου; Με κάποιον άνθρωπό να βγεις για ένα καφέ τέλοσπάντων.
    Επειδη περα του γεγονοτος οτι χωρισα βρηκα δουλεια και σε αλλη πολη Bollnäs ετυχε οταν πηγα για συνεντευξη να γνωρισω τους εκει Ελληνες οποτε μαλλον θα μπορεσω ισως να εχω καποιους για ενα καφε η ποτο οποτε μαλλον θα ξεκινησω ετσι( η αισιοδοξη πλευρα μ ειναι αυτη τωρα)

  9. #24
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Γεια σου Εύα, εγώ είμαι μόνη και άνεργη στην Ελλάδα. Αλήθεια με τι ασχολήσε στην Σουηδία;;; Έχω και εγώ σκοπό να μεταναστεύσω για να βρω δουλειά. Σκέφτομαι για Γερμανία γιατί έχει πολλούς Έλληνες. Μόνη θα πάω δεν έχω κανέναν να έρθει μαζί μου. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να είσαι μόνη στο εξωτερικό, αλλά και αυτός πως το αποφάσισε να χωρήσετε σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή και αφού ήρθε πρώτα μαζί σου στο εξωτερικό;;; Εγώ είμαι της άποψης να μείνεις εκεί αν και το επαγγελμά σου είναι εξελίξιμο εκεί...και εγώ μόνη μου θα μείνω για πάντα δεν πρόκειται να παντρευτώ....
    Ειμαι ειδικευομενη σε νοσοκομειο θα ηθελα να βλεπω πιο θετικα τα πραγματα κατι που θα επρεπε να κανεις και εσυ βεβαια δεν ξερω τι εχεις περασει

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    4,913
    Και εγώ νοσηλεύτρια είμαι. Ωραία μια χαρά τότε. Από τει είσαι;;;;; Είσαι εξελίξιμη εκεί... για πες λεπτομέρειες για την δουλειά σου μιας και θα ακολουθήσω και εγώ τον ίδιο κλάδο στο εξωτερικό. Πώς είναι οι συνθήκες εργασίας εκεί;;; Εδώ στην Ελλάδα είχες δουλέψει κάπου;;; Είχες προυπηρεσία;;;

  11. #26
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Και εγώ νοσηλεύτρια είμαι. Ωραία μια χαρά τότε. Από τει είσαι;;;;; Είσαι εξελίξιμη εκεί... για πες λεπτομέρειες για την δουλειά σου μιας και θα ακολουθήσω και εγώ τον ίδιο κλάδο στο εξωτερικό. Πώς είναι οι συνθήκες εργασίας εκεί;;; Εδώ στην Ελλάδα είχες δουλέψει κάπου;;; Είχες προυπηρεσία;;;
    Δυστυχως ιατρικη τελειωσα και οχι νοσηλευτικη οποτε σχετικα με την νοσηλευτικη ξερω μονο οτι μου λενε και οτι ακουγεται, γενικα οι νοσηλευτριες ασχολουνται ως επι το πλειστο με τους ασθενεις θεωρητικα υπαρχουν αναγκες για νοσηλευτριες αλλα και παλι δεν μπορω να σπυ πω με σιγουρια γιατι εχω ασχοληθει περισσοτερο με τις αναγκες του κλαδου μ

  12. #27
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    295
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω παντος δε μπωρω να καταλαβω για πιο λογο καπιος φευγει απο αυτη τη χωρα που ειναι παραδεισος σχετικα με τον καιρο για να μινει στον ανελειτο καταψυκτη... και εγω εκανα ταξιδια στο εξωτερικο πολα ως τουριστας και τα απολαυσα αλλα για να μινω εκει εγω με τιποτα σορρυ...
    Τι παραδεισος? Που το καλοκαιρι με την κωλοζεστη δεν μπορεις να ζησεις χωρις aircondition... Απαπα!

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Ευα και ο γκομενος γιατρος ειναι?

  14. #29
    Member
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    athens
    Posts
    87
    γεια σου ευα!φανταζομαι το σοκ που βιωνεις αυτη τη στιγμη με το να βρεθεις μονη ξαφνικα σε μια ξενη χωρα...και μαλιστα να βιωνεις ενα χωρισμο που προφανως δε περιμενες.καταρχην μπορει να τα ξαναβρειτε με το αγορι σου και δευτερον οταν εφυγες απο την ελλαδα δε σκεφτηκες οτι υπαρχει η πιθανοντητα να μεινεις μονη σου στην αρχη?νομιζω οτι ηταν λαθος να στηριχτεις μονο στο αγορι σου,γτ πολυ απλα κανενας ανθρωπος δεν ειναι δεδομενος.τωρα νομιζω το βλεπεις....αλλα λενε πως καθε αρχη και δυσκολη.και εγω σκεφτομαι για εξωτερικο αλλα σκεφτομαι ολες τις πιθανοτητες.οτι δλδ τα πραγματα μπορει να πανε καλα η μπορει να πανε χαλια!!!!τελοσπαντων τωρα οτι εγινε εγινε.το θεμα ειναι να μαζεψεις ολες τις δυναμεις σου και να κανεις αυτη τη νεα αρχη που πηγες να κανεις.στην ελλαδα πως εκανες φιλους?ετσι κανε κ εκει.γραψου σενα γυμναστηριο η δε ξερω ποιο αλλο χομπι σου αρεσει η ακομα και μεσω της ελληνικης πρεσβειας εχω ακουσει οτι μπορουν να σου γνωρισουν ελληνες.και στη τελικη μπορεις να δωσεις μια αδεια στον εαυτο σου,και να μεινεις μονη για ενα διαστημα.που ειναι το κακο?ξερω οτι τωρα τα βλεπεις ολα μαυρα,και εγω μαλλον ετσι θαντιδρουσα.αλλα μεχρι ποτε?ελπιζω να μη σου φανηκε σκληρο το μηνυμα μου απλα ετσι ειναι η ζωη σκληρη.σιγουρα ομως πρεπει να προσπαθησεις για να ερθουν και οι καλες μερες.μη περιμενεις να σου χτυπησουν τη πορτα οι καινουριοι φιλοι,βρες το τροπο να τους βρεις εσυ!!!φιλικα,βικυ!

  15. #30
    Banned
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2,515
    Εύα, είναι μόλις μία εβδομάδα που χωρίσατε... οπότε ίσως και να τα ξαναβρείτε. Εξάλλου για να είχατε 'αρραβωνιαστεί' φαντάζομαι ότι ήταν ήδη σημαντική και δοκιμασμένη η σχέση σας?
    Πάντως παρά τη θλίψη που προξενεί ένας χωρισμός, αυτή η ιστορία είναι μια ευκαιρία για να δεις ότι χρειάζεται πάνω και πρώτα από όλα να μπορείς να στηρίζεσαι στον εαυτό σου.
    Το ότι έχεις ήδη εργασία εκεί είναι πάρα πολύ θετικό, γιατί έχεις τη βασική προϋπόθεση για να καλύπτεις τα έξοδα σου, να γνωρίσεις νέο κόσμο, να αποκτήσεις χόμπι.
    Κι όσο για την οικογένεια... αλίμονο βρε Εύα μου αν σκέφτεσαι πως δεν θα κάνεις ποτέ οικογένεια.... Νομίζω πως χρειάζεται λίγο να ανοίξεις τα φτερά σου, για να δεις ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρέμεσαι από κάποιον και όταν φεύγει να απελπίζεσαι ότι όλα τέλειωσαν για τους δικούς σου στόχους. Άκου την αισιόδοξη πλευρά σου που ανέφερες παραπάνω και προχώρα μπροστά!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Βοήθεια για άμεση μετανάστευση στο εξωτερικό
    By dimitsos in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 7
    Last Post: 03-01-2013, 10:34
  2. Η μονη που ειμαι μονη???
    By Dream collector in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 16
    Last Post: 04-03-2012, 22:51
  3. Βρεφονηπιοκόμοι - Νηπιαγωγοί στο εξωτερικό
    By Flumen in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 0
    Last Post: 25-02-2012, 03:30
  4. Επαγγελματικές αναζητήσεις και στρες - Εξωτερικό
    By flyingbubble in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 11
    Last Post: 25-10-2010, 16:12
  5. τόσο μόνη....
    By gataki in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 20
    Last Post: 12-12-2005, 16:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •