Results 31 to 45 of 57
-
22-08-2013, 22:20 #31
- ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
Αυτο που σου εδωσαν να πιεις δεν ειναι ολο βαριο απλα ειναι μια ποσοτητα μεσα σε αυτο για να μπορει να φανει το στομαχι στην ακτινογραφια. Τι να σου πω λογικα και φυσικα αποβαλλεται δια της ...φυσικης οδου που λενε και οιγιατροι.
Κοιτα επειδη απο το αγχος τραβαω χρονια (και ιδιαιτερα με τα ψυχοσωματικα τα δυο τελευταια) θα σου πω δυο πραματα. Αφου δεν σου βρηκαν τιποτε σωματικο πρεπει να επικεντρωθεις στο αγχος και να ψαξεις (μονη σου , με βοηθεια ψυχολογου) τι το προκαλει.
Αυτο που λενε οι ψυχιατροι/ψυχολογοι οτι το αγχος χτυπαει παντα εκει που εχεις καποια σωματικη ευαισθησια ειναι μεγαλη αληθεια.
Δηλαδη αν ας πουμε εχεις μια απλη γαστριτιδα που , αν δεν εχεις αγχος, δεν σε πολυνοιαζει οταν ομως εισαι σε κατασταση στρες ο πονος απο την γαστριτιδα γινεται πολυ πιο εντονος και αρχιζεις και "τρελλενεσε". Να στο πω αλλιως πες οτι εχεις ενα μικροπονακι στο στομαχι ε αυτο το μικροπονακι το αγχος καταφερνει και το μεγενθυνει τοσο που πονας πολυ. Και οταν πονας πολυ φυσικο ειναι να βαλεις χιλια δυο στο μυαλο σου. Οταν δηλαδη οι γιατροι λενε "ψυχοσωματικο" ειναι στην ουσια δυο σε ενα. Απο τηνμια η "ψυχη"(το μυαλο δηλαδη) και απο την αλλη το σωμα. Ε λοιπον το μυαλο εχει τοση δυναμη τελικα που μπορει ενα μικρο πονακι στο σωμα να το κανει να σε "τρελενει"
Ομως οπως λεει και η ψυχολογος μου αν καταφερουμε να βρουμε τι προκαλει το αγχος τοτε μονο θα μπορουμε να πουμε ποσος ειναι ο πραγματικος πονος μονο απο το σωμα.
Δηλαδη το βασικο "κλειδι" ειναι η αντιμετωπιση του αγχους. Με την ψυχολογο μου καταφεραμε να καταλαβω ποιες ειναι οι αιτιες που μου προκαλουν αγχος και τωρα ειμαι σε μια διαδικασια να τις αντιμετωπισω η να απομακρυνθω απο τις αιτιες που το προκαλουν. Ελπιζω σε μερικους μηνες να μπορω να πω οτι ο πραγματικος σωματικος πονος μου ειναι τοσος και ολο το υπολοιπο ηταν τελικα αγχος.Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
- 22-08-2013, 22:28 #32
Φιλεμου εχεις δικιο σε ολα οσα γραφεις! Αφου σημερα ολοκληρωσα εναν τεραστιο κυκλο εξετασεων κ πλεον ειναι επιστημονικα αποδεδειγμεννο οτι ειμαι υγιης στο σωμα θ ασχοληθω με την ψυχη μου!!!!
Ξερω τι ειναι αυτο που με αγχωνειτστην πραγματικοτητα κ ηδη εχω μπει σε διαδικασια διαχειρισης!!!! Σ ευχαριστω για τις ιατρικες κ ψυχολογικες σου συμβουλες!!! Ηταν πολυ χρησιμες!!! Ελπιζω κ εσυ να τα καταφερεις ν απαλλαγεις συντομα απ οτι σε βασανιζει!!!!
22-08-2013, 23:02 #33
23-08-2013, 12:51 #34
23-08-2013, 13:22 #35
- ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
23-08-2013, 14:16 #36
xaxaxa... οχι βρε συ! γραφω καθε φορα τι με φοβιζει, τι σκεφτομαι κ μετα ξεκινω τν αμφισβητηση!!! χαχαχα τρισκαταρατο δν λες τιποτα!
οταν ξαναεχω τν ιδια φοβια μπαινω κ τα διαβαζω... κ ναι!καθε φορα ξεκιναω καινουρια σελιδα πανω στο θεμα!... χαχαχα εχω χασει τη μπαλα εκει μεσα...ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
…………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!
23-08-2013, 14:47 #37
ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΑ.... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?
ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
23-08-2013, 15:44 #38
Δες μια ταινια!!! Η μπες στο greek movies κ δες καμια ελληνικη κωμικη σειρα που σε κανει να γελας!!!! Πεσε στην αγκαλια του καλου σου!!!! Εεπισης δν ξερω τι σχεση εχεις με το θεο αλλα εκβω εχω εναν πνευματικο κ τρεχω εκει κ δως του κλαμα,οταν δν ειμαι καλα κ μετα ειμαι περδικι!!! Μμμ,τι αλλο:κοιταξου στον καθρεφτη κ πες δυνατα μεχρι να σ ακουσουν τα κυτταρα σου ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!
23-08-2013, 15:48 #39
23-08-2013, 18:55 #40
στο να αντιμετωπιζουμε τους φοβους παιδια! οχι για αποσπαση...
26-08-2013, 13:49 #41
Καλημερα σε ολους!!!! Σημερα ειναι η πρωτη μερα μετα απο2μηνες που δν εχω παει σε κανεναν γιατρο κ ουτε εχω αναζητησει συμπτωματα στο ιντερνετ!!! Βεβαια το μυαλο μου ειναι κολλημενο ολη μερα στο στομαχι μου(το οποιο ομολογω πως καλυτερευει)!!!! Δν νομιζω οτι υπαρχει αλλη εξεταση αρμοζουσα της ηλικιας μου για να με πεισει οτι ειμαι καλα!!!!! Εσεις;;;;;; Ελπιζω να μπαινω επιτελους σε μια ζωη οπως πριν,με ενδιαφερον κ χαρα!!!! (by the way την παρασκευη τσεκαρα κ με μεγαλη οθονη το εσωτερικο του λαιμου κ τις φωνητικες μου χορδες κ εκανα κ ηλεκτροκαρδιογραφημα ολα ευτυχως αριστα!!!)
27-08-2013, 01:55 #42
σου ευχομαι μεχρι τν αλλο μηνα να πηγαινεις στο γυναικολογο για υπερηχους!!! (οχι καθε μερα) α!!! (κ μν κατασκηνωσεις εξω απ το ιατρειο του!)
να ερθει στη ζωη σου ενα υπεροχο παιδακι, γιατι νιωθω οτι εχεις πολυ αγαπη να του προσφερεις!!! κ αν εχεις αναγουλες μν πας για γαστροσκοπηση! η απο αγχος η απ την εγκυμοσυνη θα ειναι!!!ειδες φοβισμενη μου γλυκια! ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
27-08-2013, 11:22 #43
ευχαριστω κοριτσακι μου παρα παρα πολυ!! κι εγω μου το ευχομαι!!! οσο για το αν θα κατασκηνωσω στο ιατρειο του το σκεφτομαι πολυ σοβαρα!!! χαχα! :-)
μακαρι να μας πανε ολα καλα σε ολους και να μπαινουμε εδω μονο να γελαμε!!! και να λεμε ο ενας στον αλλο πως ξεπερασαμε τις κρισεις και τους φοβους μας!!!
27-08-2013, 19:59 #44
Γεια σε ολους σας!Ειχα καιρο αρκετο να μπω & να διαβασω μηνυματα.Δεν εχω πολυ χρονο αυτη τη στιγμη αλλα θελω & εγω να γραψω οτι πολλες φορες εχω σκεφτει οτι θα το "παθω" σαν τον ψευτη βοσκο(οπως το εγραψε & καποιος αλλος εδω)γιατι ετσι ειναι η σκεψη του υποχονδριου!Καθε μερα εχει & "κατι"....αληθεια ομως,σωματικη ενοχληση,απλα αντι να μην δωσει καμια σημασια οπως οι περισσοτεροι,ΕΜΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ χτυπαμε την κουδουνα του κινδυνου για το οτι θα συμβει κατι κακο.....και περιμενουμε....περιμενουμε.. ...χρονια τωρα γινεται αυτο και εμεις ακομα ζουμε....αλλα ΠΩΣ ζουμε ειναι το θεμα,γιατι αυτο ειναι βασανο με ολη τη σημασια της λεξης!Αυτο ειναι αυτοκαταστροφικο και χασημο ζωης.....φυσικα πολλες φορες ειμαι πολυ περηφανη για μενα γιατι παλευω υπερβολικα γενναια με αυτο το ΤΕΡΑΣ που μου τρωει τη ζωη......παιδια,θα νικησουμε,αν δεν το αφησουμε,θα νικησουμε....μονο εμεις ξερουμε ΤΙ ειναι αυτο που μας βασανιζει,κανενας αλλος δεν μπορει να το καταλαβει!
27-08-2013, 22:55 #45
Κ εγω παλευω ρε συ (ετσι νομιζω δλδ)αλλα αυτο το τερας ολο εκει ειναι κ μου τρωει την ψυχη!!!! Κ ημουν μια χαρα ολη μερα!!! Εχει απ το απογευμα παλι σκαλωσε το κωλομυαλο μου οτι κατι εχω στο στομαχι!!! Πφ σκ@τ@!!!