Ενα τρελά αγχωμένο σώμα!!! ΦΟΒΟΣ!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 57
    Quote Originally Posted by SpyroKo View Post
    Φοβισμένη τελικά τι σου είπαν οι γιατροί?
    Ο ωριλα μετα απο λαρυγγοσκοπηση μου πε δν ειναι κατι, ο πνευμονολογος μετα απο σπειρομετρηση κλπ.μου πε οτι ειμαι αψογη κ η γαστρεντερολογος μου εγραψε ακτινα στομαχου,οισοφαγου,δωδεκαδ ακτυλου με βαριουχο γευμα(ετσι λεγεται)για να ολοκληρωσω τον κυκλο να δουμε αν ειναι οντως παλλινδρομηση!!!!! Αν δν ειναι απλως ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να ξεκολλησω!!!! Αλλα καιει ο λαιμος μου,καταλαβες;;; Πφ!!! Σκατα!!!

Quote Originally Posted by hapydays View Post
    φοβισμενη σε τι γιατρο πηγες? τι ειχες? τι σου ειπε? για να παιρνουμε κ νεες πληροφοριες!!! να μαθαινουμε τι αλλο προκειται να μας συμβει! τι αλλο να μου πεις!? δν εχουμε αφησει ειδικοτητα για ειδικοτητα!))
    γενικως εχω παει απ το μαιο μεχρι σημερα σε: γυναικολογο(τα παντα μεχρι κ ουρεοπλασμα,τεσπ παπ κλπ.!
    Νευρολογο,ωριλα(δυο φορες)

3φορες εξετασεις αιματος,3καρδιογραφηματα,δ� �ο γαστρεντερολογοι,ακτινα θωρακος,πνευμονολογος,παθο λογος,οδοντιατρος αυτα!!!! Ευτυχως ολα καλα! Ομως παω κ σε ψυχιατρο που κανω γνωσιακη ψυχοθεραπεια! Τα παω αρκετα καλα μου λεει! Αισθανομαι καλυτερα ΑΛΛΑ...

Α! Ξεχασα κ σε ουρολογο,εχω κανει κ καλλιεργεια ουρων(με λιγο αιμα)κ επισης υπερηχο ανω κοιλιας κ υπερηχο κ εξεταση θυροειδους!!!! Δν νομιζω να υπαρχει ειδικοτητα που αφησα!!! Ε;;;τι λες;;; Εχω ξεφτιλιστει τελειως!!!!;;;;κ τωρα εχω τρελο αγχος για την αυριανη εξεταση!!! Λες να χω τπτ κακο στο στομαχι η στον οισοφαγο;;;;; Θεουλη μου πως θα ξημερωσει;;;;;;

Senior Member
    ταλαιπωρουμαστε αδικως!!! γιατι το κανουμε αυτο? μηπως τιμωρουμε τν εαυτο μας?
    η απλα ετσι του δινουμε τη σημασια που θα θελαμε? ειμαστε πολυ εγωιστες αν το καλοσκεφτουμε! ασχολουμαστε συνεχεια με εμας!!! τι συμβαινει?
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    Εάν έχεις τα χρήματα και αντί να πας ταξιδάκι γουστάρεις γιατρειά,απλά σου εύχομαι καλή δύναμη στο να το πάρεις απόφαση γρήγορα ότι ότι δεν έχεις τίποτα.

ακριβως ετσι ειναι! με αυτα τα χρηματα θα μπορουσα να παω ταξιδι με τον αντρα μου κι εγω η @@@@@ τα εχω φαει σε βλακειες!!! ελεος;;; ναι ειμαι μαλλον πολυ εγωιστρια! βεβαια ο ψυχιατρος μου λεει οτι μαλλον δεν αγαπαω πολυ τον εαυτο μου εως καθολου! εχω πολυ χαμηλη αυτοεκτιμηση και αυτο που μου συμβαινει ειναι η συγκρουση της λογικης με το συναισθημα!!! τρεχα γυρευε τωρα να τα χωρισω αυτα τα δυο!!!!! πφφφφφφφφφφ
    υ.γ. γιατι δεν φαινεται ολο το μηνυμα μου να γελασετε λιγο κι εσεις με την καταντια μου;;;

Quote Originally Posted by hapydays View Post
    ταλαιπωρουμαστε αδικως!!! γιατι το κανουμε αυτο? μηπως τιμωρουμε τν εαυτο μας?
    η απλα ετσι του δινουμε τη σημασια που θα θελαμε? ειμαστε πολυ εγωιστες αν το καλοσκεφτουμε! ασχολουμαστε συνεχεια με εμας!!! τι συμβαινει?
    αυτα τα ψυχοσωματικα ειναι το καμπανακι του σωματος μας να το προσεξουμε μαλλον αλλα εμεις τοου παραδινουμε σημασια!!!!

τα μνμ μου φαινονται;

Senior Member
    Ναι ρε συ.
    Δεν είσαι εδώ για να γελάσει κανεις μαζί σου πάντως.
    Είσαι εδώ μπας και κάποιος σου πει κάτι που θα σε ωθήσει στο να ξεκολλήσεις το κεφαλάκι σου από την τρυπα στρουθοκαμήλου και προχωρήσεις παρακάτω.

Senior Member
    οντως ειναι στη μεση τα μνμ σου φοβισμενη!!! μηπως να τα αναρτησεις παλι?

καλο ξεστρουθοκαμηλιασμα μας ευχομαι.... αντρεα τα φωτα σου!

Αντρεα προσπαθω αλλα ο πανικος ειναι πιο πανω απο μενα!!!! Π.χ. Τωρα τρεμω για αυριο που εχω ακτινα οισοφαγου-στομαχου-δωδεκαδακτυλου!!!! Κ αν βρεθει αντι για γοπ κατι κακο;;;;; Δν θελω να πεθανω!!! Ρε παιδια μετα απο τοσες εξετασεις αν ηταν κακοηθεια δν θα φαινοταν;;;;;Σας εχω πρηξει ε;;;; Αθελα μου ειλικρινα!!!

Senior Member
    Δν μας πρηζεις καθολου...... αλλωστε ολοι μας ετσι δν ειμαστε? ομολογησε ομως στν εαυτο σου πως ξερεις ηδη τα αποτελεσματα.... γιατι τα ξερεις...... ετσι δν ειναι?

Senior Member
    ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
    Quote Originally Posted by φοβισμένη View Post
    Αντρεα προσπαθω αλλα ο πανικος ειναι πιο πανω απο μενα!!!! Π.χ. Τωρα τρεμω για αυριο που εχω ακτινα οισοφαγου-στομαχου-δωδεκαδακτυλου!!!! Κ αν βρεθει αντι για γοπ κατι κακο;;;;; Δν θελω να πεθανω!!! Ρε παιδια μετα απο τοσες εξετασεις αν ηταν κακοηθεια δν θα φαινοταν;;;;;Σας εχω πρηξει ε;;;; Αθελα μου ειλικρινα!!!
    Το βαριουχο γευμα οπως λεγεται δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα αρκετα παχυρευστο υγρο που το πινεις και εχει γευση βανιλια , τουλαχιστον τετοιο μου ειχαν δωσει καποτε, δεν ξερω αν βγαινει και σε αλλες γευσεις
    Ειναι η πιο απλη μεθοδος για να ελεγξουν οισοφαγο στομαχι. Το υγρο καλυπτει οισοφαγο στομαχι και μετα σου βγαζουν μια ακτινα και η περιοχη φαινεται ασπρη ασπρη στην ακτινογραφια.
    Καρκινο και τα λοιπα ΔΕΝ εχεις γιατι απλα οταν λενε οτι ο καρκινος ειναι υπουλος εννοουνε οτι δεν ποναει...εξελισεται χωρις να δινει συμπτωματα. Γι αυτο συνηθως ο καρκινος ανακαλυπτεται σε μεσαιο η τελικο σταδιο και γι αυτο οι γιατροι λενε οτι μια στις τοσες να κανουμε εξετασεις ωστε ετσι πιθανως να ανακαλυφθει σε αρχικα σταδια και να αντιμετωπιστει ευκολα.
    Ειδημων δεν ειμαι αλλα για καποιο λογο αγχωνεσε πολυ και το αγχος στο δειχνει στο σωμα. Το ζητημα ειναι να βρεις τι σε αγχωνει.
    Παντως ενταξει καλως η κακως κανεις διαφορες εξετασεις οποτε μπορεις να το δεις σαν ενα ...πολυ καλο τσεκαπ
    Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...

Εχω ευχαριςτα παιδια!!! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ Κ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!!!! Εχω μονο μια γαστριτιδα θεουλη μου!!! Ουτε καν παλλινδρομηση!!!! Σας ευχαριστω ρε παιδια να στε ολοι καλα!!!!! Περαστικα στα μυαλα μας!!!!! Σας φιλω!!!!

Senior Member
    .... αχ αχ αχ ξυλο που θελουμε!!! με εβαλες σε σκεψεις ομως γιατι ποναει ωρες ωρες το στομαχι μου, εχω δυσπεψια κ αερα!!! δν θα παω ομως στο γιατρο!!! οχι δν θα παω!!!

Quote Originally Posted by ti einai touto pali View Post
    Το βαριουχο γευμα οπως λεγεται δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα αρκετα παχυρευστο υγρο που το πινεις και εχει γευση βανιλια , τουλαχιστον τετοιο μου ειχαν δωσει καποτε, δεν ξερω αν βγαινει και σε αλλες γευσεις
    Ειναι η πιο απλη μεθοδος για να ελεγξουν οισοφαγο στομαχι. Το υγρο καλυπτει οισοφαγο στομαχι και μετα σου βγαζουν μια ακτινα και η περιοχη φαινεται ασπρη ασπρη στην ακτινογραφια.
    Καρκινο και τα λοιπα ΔΕΝ εχεις γιατι απλα οταν λενε οτι ο καρκινος ειναι υπουλος εννοουνε οτι δεν ποναει...εξελισεται χωρις να δινει συμπτωματα. Γι αυτο συνηθως ο καρκινος ανακαλυπτεται σε μεσαιο η τελικο σταδιο και γι αυτο οι γιατροι λενε οτι μια στις τοσες να κανουμε εξετασεις ωστε ετσι πιθανως να ανακαλυφθει σε αρχικα σταδια και να αντιμετωπιστει ευκολα.
    Ειδημων δεν ειμαι αλλα για καποιο λογο αγχωνεσε πολυ και το αγχος στο δειχνει στο σωμα. Το ζητημα ειναι να βρεις τι σε αγχωνει.
    Παντως ενταξει καλως η κακως κανεις διαφορες εξετασεις οποτε μπορεις να το δεις σαν ενα ...πολυ καλο τσεκαπ
    Να σε ρωτησω κατι;;;(ευτυχως ολα καλα,εχω γαστριτιδα κ ισως μικρη γοπ κ πηρα συμβουλες διατροφης κ ξεαγχωματος,οχι χαπια)αυτο το βαριο το αποβαλεις καπως στην τουαλετα;;;; Δυσκολευομαι να μπω σε λεπτομερειες αν καταλαβαινεις τι εννοω!!!!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast