Οι κατάσκοποι των 5 forum! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω σου λεω οτι τους πραγματικους χακερ δε τους σταματαει τιποτα και κανενας... και εσυ οσο και να το ψαχνεις το ιδιο σου κανει... καλα αστειευεσε τωρα πια προσωπικα δεδομενο εισαι πληροφορικαριος και το πιστευεις αυτο οτι καπιος δε μπωρει να χακαρει τα παντα? καταρχην και 20 χρονια να ασχολισαι με τη πληροφορικη και παλι οπιος ξερει μπωρει να βρει τα παντα.
    Δεεεεν τιιιιιθεται θεεεμα ουτε hack ούτε παραβίασης προσωπικών δεδομένων αλεξανδρε!
    Ξεκόλλα με αυτό....

Όσο για το να μου κάνει κάποιος πλάκα....εννοείς οτι κάποιος ταξίδεψε στο παρελθόν πριν 3 χρόνια έφτιαξε ένα account στο forum πριν καν εμφανιστώ εγώ και χρησιμοποιήσε το account αυτο τώρα που βρίσκομαι και εγώ εδω? :P

Banned
    μπωρει να χακαρε το λογαριασμο καπιοι αλλου και να σου εστιλε με το ονομα του αλλου

Senior Member
    Δεν με ενδιαφέρουν τα ισως τα μπορει τα αν κλπ αλέξανδρε...^^ λάθος το διαβάζεις το thread...γύρνα το ανάποδα!
    Ντε και καλά να ειναι χακερ όμως ε...έχεις κολλήσει εκεί μωρε αδερφε...:P

Banned
    Στο mnimonio δεν στελνει κανεις...!

Senior Member
    Ε ναι γιατι το mnimonio κάνει μονο safe jokes για να κρατά ψηλά τον πήχη της δημοτικότητας του στο forum....
    ωωωωπ....χτύπημα κάτω απο τη μέση ...^^

Banned
    Kαι οκ μπορει να ειναι καποιος περιεργος ή καποιο μελος που προσπαθει να σε ψαρωσει..Αναλογα και το μπλα μπλα ε?

Banned
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Ε ναι γιατι το mnimonio κάνει μονο safe jokes για να κρατά ψηλά τον πήχη της δημοτικότητας του στο forum....
    ωωωωπ....χτύπημα κάτω απο τη μέση ...^^

Senior Member
    Τομχετ απο αυτα που γραφεις φαινεται πως το μελος αυτο θελει ειτε να ψαρευει πελατες ειτε να πουλάει και καλα γιατρεια μεσω του φορουμ , αρα νομιζω πως η διαχειριση πρεπει να ενημερωθει.
    Last edited by betelgeuse; 19-08-2013 at 23:42.

Senior Member
    δηλαδη και το οτι σε ρωτισε ολα αυτα και τι εγινε δηλαδη αν σε συναντησει στο δρομο θα καταλαβει οτι εισαι εσυ χωρις να σε εχει δει ποτε του? μπωρει να σε συμπαθουσε απλα αλλα αν δε θες δεν απαντας απλο δεν ειναι...
    Μα ειπα Αλεξανδρε οτι το θεωρω ΟΚ . Αυτο που δεν θεωρω ΟΚ ειναι να μπω στο μειλμποξ θηλυκου μελους για να της την πεσω . Αν θελω να την πεσω σε καποια ( γιατι οχι ) το θεωρω πιο αντρικιο να το κανω δημοσιως.

Banned
    δεξια πανω στη καρτελα του προφιλ σου υπαρχει αυτο που λεει προσθηκη στη λιστα αγνοησης για οπιον δεν επιθυμεις να λαμβανεις μυνηματα του

Senior Member
    Μπα δεν πιστεύω να είναι έτσι betelgeuse, παρόλαυτα αν μου ζητηθεί δεν έχω κανένα λόγο να κρατήσω μυστική την ταυτότητα του εν λόγω ατόμου.
    Όπως είπα και στο ίδιο άτομο σε κάποια συζήτηση μας οι περισσότεροι εδω μέσα έχουν κάποιο "πρόβλημα" και παράλληλα κρύβουν και κανα 2 άλλα.
    Έτσι πιστεύω και για εκείνο το άτομο όπως αποδείχτηκε εν τέλει...
    Μάλιστα το αστείο είναι πως παρακολουθούσε στενότατα και το thread αυτό μέχρι πριν λίγο.
    Ίσως οι προθέσεις του να ήταν καλές αλλά ο τρόπος του όπως είπα επικίνδυνος και όπως φυσικά δείχνει κατ'εμε κάποιο ψυχολογικό υπόβαθρο όχι και τόσο υγιές, αν και δεν μπορώ να βγάλω απο το μυαλό μου τον λόγο ύπαρξης ενός account με καθημερινή δραστηριότητα επι 3 χρόνια πχ χωρίς να θέλει ποτέ να εκφράσει δημόσια κάτι πάνω σε κάποιο θέμα.
    Αν έχεις κάτι να πεις το βρίσκω λίγο παράξενο να κρύβεσαι επι 3 χρόνια παρακολουθώντας τους άλλους.

Senior Member
    δεξια πανω στη καρτελα του προφιλ σου υπαρχει αυτο που λεει προσθηκη στη λιστα αγνοησης για οπιον δεν επιθυμεις να λαμβανεις μυνηματα του
    Πολύ σωστά Αλέξανδρε.
    Το μόνο το οποίο έχω να σχολιάσω πάνω σε αυτό είναι πως το άτομο εκείνο μου παρουσιάστηκε με άλλες προθέσεις απο αυτές που είχε αρχικά και μάλιστα η επικοινωνία μας συνεχίστηκε και πέραν του forum.
    Στο κάτω κάτω ούτε έχω να φοβηθώ κανέναν, ούτε έχω κανένα λόγο να απορρίψω κανέναν πριν δω τι ακριβώς θέλει...όπως και έκανα.
    Αλλά δεν έχουν όλοι το δικο μου σκεπτικό οπότε καλό είναι να προσέχουμε.

Banned
    μου ειχε τυχει και εμενα παλιοτερα να εμφανιστει καπιος που ενω το ηξερα οτι δε με χονευε ηθελε να συναντηθουμε και δε μπωρουσα να καταλαβω πως ειναι δυνατον ενω καπιος δε σε γουσταρει μου ζηταει να συναντηθουμε.. το οτι πρεπει να προσεχεις αυτο ειναι κανονας της ζωης αν σε πιασουν αδιαβαστο την εκατσες απλα...

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Στο mnimonio δεν στελνει κανεις...!

To mnimonio το φοβουντε!!!!!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    To mnimonio το φοβουντε!!!!!!!!!

Kαι δεν υπαρχει και λογος..

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast