Δεν αντεχω....! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Θα τα πω...γιατι δεν εχω καπου να εκφρασω τις σκεψεις μου. Εχω αγανακτησει κυριολεκτικα...ξυπναω...υπολ ογιστης....υπνος.. Εχω ψαξει στην περιοχη μου για οτιδηποτε εχει να κανει με εργασια....σε καφετερια μου ειπαν οτι δεν εχω 'προυπηρεσια'...εμ....στον οαεδ τπτ( εχω καρτα ανεργιας εδω κ καιρο αν μου πει καποιος να κοιταξω) σε οτι προγραμματα//κατι 6μηνες συμβασεις κλπ εχουν βγει σχεδον παντα εκανα τα χαρτια μου ....ΤΙΠΟΤΑ. Θα βγω(οποτε και αν ) και δεν θα με γεμισει τπτ,ας ειμαι και μιση μερα εξω,θα γυρισω και θα εχω αυτο στο μυαλο μου...ποτε θα σηκωθω να φυγω να κανω την ζωη μου, οι γονεις ενταξει μου δινουν να βγω για ενα καφε κλπ....αλλα δεν πολυ γουσταρω. Τελευταια προτιμω να καθομαι και σπιτι,δεν μου αρεσει αλλο εδω που μενω....νιωθω πως πνιγομαι,δεν μπορω να κανω κ πραγματα,δεν υπαρχουν επιλογες.Δεν ξερω...δοκιμασα 2 φορες με χαπια....δεν επαθα κατι αν και ηταν μεγαλη ποσοτητα. Μου περνανε ιδεες διαφορες,αλλα ειναι και αυτο ...που την αλλη μερα σαν να μην εχει γινει τπτ,ευτιχως δεν μου εχει γινει εμμονη να θελω να αυτοκτονησω,κατι σαν τελευταια επιλογη ας πουμε ...22χρονων και νοιωθω αχρηστος,αλλοι στην ηλικια μου εχουν τελειωσει και το πανεπιστημιο,εγω τι? Και να πω οτι δεν ηθελα,ηταν και οι συγκοιριες ετσι.

Senior Member
    Ηρεμησε και εχε στο πισω μερος του μυαλου σου το εξης,οτι αργα η γρηγορα θα βρεις αυτο που σε ικανοποιει και θα ανταμιφθεις απο τις πραξεις σου. Στο λεω ετσι γιατι καμια φορα προκαταβαλουμε και εμεις οι ιδιοι τον εαυτο μας για τα αποτελεσματα!!υπαρχουν site εαν θελεις στα δινω αλλα δεν ξερω εαν μπορω για λογους διαφημισεις,που μπορεις να δεις αγγελιες για δουλεια η ακομα μπορεις να βαλεις και εσυ αγγελια.(να το βαλεις κ σε αλλα site) με οτι προυπηρεσια εχεις η δεν εχεις(με οτι πιστευεις οτι μπορεις να προσφερεις.)
    Βοηθαει στο να το λες και σε φιλους και γνωστους εαν ακουσουν η ξερουν κατι για καποια δουλεια,οαεδ κτλ δεν σου λεω γιατι αναφερεις οτι εκανες προσπαθειες!!
    και που εισαι ακου και κατι αλλο γιατι τρελενομαι οταν τα ακουω αυτα...γιατι καλε να αυτοκτονησεις???????????δλδ αυριο μεθαυριο εαν γινει κατι που πραγματικα ειναι σοβαρο τι θα κανεις?ναι σε καταλαβαινω σε αυτη την φαση που εισαι νιωθεις οτι εχεις ενα τεραστιο προβλημα αλλα και παρα πολυ αλλος κοσμος στις μερες μας το εχει,αποδειξε τους οτι τα προβληματα ειναι και ευκαιριες μερικες φορες για να μας κανουν καλυτερους,αμα αυτοκτονησεις σε ποιον θα το αποδειξεις στον αγιο πετρο?
    συμβουλη αλλαξε τον τροπο που σκεφτεσαι και ολα μια χαρα θα πανε και εχει στα υποψιν οτι στα νεα παιδια παντα υπαρχουν περισσοτερες ευκαιριες επαγγελματικα για λογους ευνοητους,υπομονη!!!

Senior Member
    εγω στα 22 ξεκινησα ουσιαστικα τις σπουδες και ειμαι 26 και δεν εχω τελειωσει ακομα...

Page 2 of 2 FirstFirst 12