ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΛΙ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Ελα ντε!!! Κ εγω μενω στο νοικι με τον υπομονετικο μου αντρουλη κ μας εχω φαει ολη τη μπανκα!!! Χαχαχα!!! Πρεπει να σταματησουμε για το καλο της ψυχης μας!!!! Φαινεσαι παντως πολυ αισιοδοξο ατομο,χαιρομαι να σε διαβαζω ειλικρινα!!!

Βίκη, Αυτό που είπες ισχύει. Όταν η συνείδηση σου αυξάνεται αυξάνεται και η νοημοσύνη σου. Χωρίς να παινευτώ η οτιδήποτε απλά σαν παράδειγμα ο δείκτης νοημοσύνης μου είναι 127. Όταν λοιπών έχεις αυξημένη νοημοσύνη και συνείδηση το σώμα σου μπαίνει σε διαφορετικές συχνότητες πιο υψηλές από αυτές που έχει ήδη συνηθίσει και το μυαλό δεν μπορεί να ακολουθήσει και υπάρχει αυτό "χάσμα" μεταξύ μυαλού και σώματος και για αυτό νιώθεις αυτά που νιώθεις. Γιατί νομίζεις πως πολλοί επιστήμονες είναι ψιλοτρελαμένοι ? Πάρε παράδειγμα τους φυσικούς σου στο σχολείο και τους μαθηματικούς σου. Πιστεύω πως θυμάσαι. Πως ξέρεις αν και εκείνοι πέρναγαν τα ίδια? Μπορεί ναι μπορεί και όχι αλλά σκέψου το. Το θέμα είναι πως μπορεί όντος να είμαστε φυσιολογικοί κατά βάθος. Εγώ βασικά άρχισα να νιώθω έτσι όταν επίσης έμαθα πως ότι και αν κάνουμε στην σημερινή εποχή είναι καθαρά ψυχαναγκαστικό και ενάντια των ενστίκτων που έχουμε σαν οργανισμοί. Όταν ας πούμε είσαι 6 χρόνων και σε βάζουνε να κάθεσαι σε ένα θρανίο και να έχεις κάποιον πάνω από το κεφάλι σου να σου λέει τι θα κανείς είναι καθαρά ενάντια των ενστικτών σου και αυτό βέβαια έχει συνέπειες αργότερα ειδικά όταν πάρεις λίγο χαμπάρι τη γίνεται στον κόσμο γενικότερα. Έχω σκεφτεί μερικές φορές πως άμα πες ήμουνα τεράστιος και κοίταγα την γη με μικροσκόπιο και έβλεπα πως λειτουργούμε σαν οργανισμοί θα έλεγα ότι είμαστε πραγματικά τρελοί. Μην το βλέπεις ανθρωποκεντρικά δες το λίγο σαν κάτι άλλο σαν ένας τρίτος έξω από τον πλανήτη μας. Θα δεις πως είμαστε ένα είδος που καταστρέφουμε το σπίτι μας σκοτώνουμε το ίδιο μας το είδος για υλικά αγαθά και θα αρχίσεις να κατανοείς και πολλά άλλα . Είναι λογικό να νιώθουμε έτσι. Το θέμα όμως είναι να ξέρεις ποιος/α είσαι να γνωρίζεις τι πραγματικά σου γίνεται και να αποκτήσεις έλεγχο. Εκεί που λες κρύβεται η δύναμη αγαπητή Βίκη. Το να γνωρίζεις και να αποδεχτείς αυτό που είσαι και να βλέπεις τον κόσμο και την ζωή σου με διαφορετικό μυαλό. Η ζωή είναι ωραία αλλά μην την περνεις στα σοβαρά. Είμαστε αυτό που είμαστε και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε είναι η φύση μας τέτοια. Αυτό που ζούμε είναι η πραγματικότητα. Φυσικά κάνουμε ότι μπορούμε να έχουμε έναν καλλίτερο κόσμο για να αισθανθούμε και εμείς καλλίτερα αλλά πρέπει επίσης να γνωρίζουμε και που βαδίζουμε και ποιες είναι οι δυνατότητες μας. Μιλάω πολύ και κουράζω το ξέρω.. αλλά να έχουμε κάτι να λέμε :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by φοβισμένη View Post
    Ελα ντε!!! Κ εγω μενω στο νοικι με τον υπομονετικο μου αντρουλη κ μας εχω φαει ολη τη μπανκα!!! Χαχαχα!!! Πρεπει να σταματησουμε για το καλο της ψυχης μας!!!! Φαινεσαι παντως πολυ αισιοδοξο ατομο,χαιρομαι να σε διαβαζω ειλικρινα!!!

σημερα ναι.... ειμαι καλα! αλλες μερες να δεις... κ τν καλο μου τι τραβαει!!! αχ βρε κοριτσακι.... εχουμε ανοιξει κουβεντα σε 2 θεματα! θα τη βρουμε τν ακρη! παω στο γιατρο τωρα...... εεεε πλακα κανω! παω βολτιτσα!! φιλακια..... να εισαι καλα!!!!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Quote Originally Posted by SpyroKo View Post
    Βίκη, Αυτό που είπες ισχύει. Όταν η συνείδηση σου αυξάνεται αυξάνεται και η νοημοσύνη σου. Χωρίς να παινευτώ η οτιδήποτε απλά σαν παράδειγμα ο δείκτης νοημοσύνης μου είναι 127. Όταν λοιπών έχεις αυξημένη νοημοσύνη και συνείδηση το σώμα σου μπαίνει σε διαφορετικές συχνότητες πιο υψηλές από αυτές που έχει ήδη συνηθίσει και το μυαλό δεν μπορεί να ακολουθήσει και υπάρχει αυτό "χάσμα" μεταξύ μυαλού και σώματος και για αυτό νιώθεις αυτά που νιώθεις. Γιατί νομίζεις πως πολλοί επιστήμονες είναι ψιλοτρελαμένοι ? Πάρε παράδειγμα τους φυσικούς σου στο σχολείο και τους μαθηματικούς σου. Πιστεύω πως θυμάσαι. Πως ξέρεις αν και εκείνοι πέρναγαν τα ίδια? Μπορεί ναι μπορεί και όχι αλλά σκέψου το. Το θέμα είναι πως μπορεί όντος να είμαστε φυσιολογικοί κατά βάθος. Εγώ βασικά άρχισα να νιώθω έτσι όταν επίσης έμαθα πως ότι και αν κάνουμε στην σημερινή εποχή είναι καθαρά ψυχαναγκαστικό και ενάντια των ενστίκτων που έχουμε σαν οργανισμοί. Όταν ας πούμε είσαι 6 χρόνων και σε βάζουνε να κάθεσαι σε ένα θρανίο και να έχεις κάποιον πάνω από το κεφάλι σου να σου λέει τι θα κανείς είναι καθαρά ενάντια των ενστικτών σου και αυτό βέβαια έχει συνέπειες αργότερα ειδικά όταν πάρεις λίγο χαμπάρι τη γίνεται στον κόσμο γενικότερα. Έχω σκεφτεί μερικές φορές πως άμα πες ήμουνα τεράστιος και κοίταγα την γη με μικροσκόπιο και έβλεπα πως λειτουργούμε σαν οργανισμοί θα έλεγα ότι είμαστε πραγματικά τρελοί. Μην το βλέπεις ανθρωποκεντρικά δες το λίγο σαν κάτι άλλο σαν ένας τρίτος έξω από τον πλανήτη μας. Θα δεις πως είμαστε ένα είδος που καταστρέφουμε το σπίτι μας σκοτώνουμε το ίδιο μας το είδος για υλικά αγαθά και θα αρχίσεις να κατανοείς και πολλά άλλα . Είναι λογικό να νιώθουμε έτσι. Το θέμα όμως είναι να ξέρεις ποιος/α είσαι να γνωρίζεις τι πραγματικά σου γίνεται και να αποκτήσεις έλεγχο. Εκεί που λες κρύβεται η δύναμη αγαπητή Βίκη. Το να γνωρίζεις και να αποδεχτείς αυτό που είσαι και να βλέπεις τον κόσμο και την ζωή σου με διαφορετικό μυαλό. Η ζωή είναι ωραία αλλά μην την περνεις στα σοβαρά. Είμαστε αυτό που είμαστε και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε είναι η φύση μας τέτοια. Αυτό που ζούμε είναι η πραγματικότητα. Φυσικά κάνουμε ότι μπορούμε να έχουμε έναν καλλίτερο κόσμο για να αισθανθούμε και εμείς καλλίτερα αλλά πρέπει επίσης να γνωρίζουμε και που βαδίζουμε και ποιες είναι οι δυνατότητες μας. Μιλάω πολύ και κουράζω το ξέρω.. αλλά να έχουμε κάτι να λέμε :P
    τα λες πολυ ωραια φιλε μου! ετσι ακριβως ειναι αλλα οταν ερχεται ο πανικος τι γινεται;;; οταν διογκωνεται μεσα σου ο φοβος;;;;; και το παραξενο ειναι αυτο που λες οτι υπαρχει συνειδηση του τι μας συμβαινει τοτε λοιπον γιατι δεν το κοβουμε;;;; νιωθω σαν ναρκωμανης που ψαχνει τη δοση του και καθε μερα τρεχω σε γιατρους!! πιστευω αυριο επιτελους να κλεισω τον κυκλο των χαμενων μου χρηματων!!! ευχαριστω για το ενδιαφερον!!
    και ναι hapydays θα τα καταφερουμε!!! πρεπει για μας και για τους ανθρωπους που μας αγαπανε!!!

Φοβισμένη, όταν αγχώνεσαι και νιώθεις φόβο μέσα σου. Έχεις ψάξει γιατί φοβάσαι και γιατί αγχώνεσαι? Ποια είναι τα πραγματικά αίτια? Με το να φοβάσαι και να αγχώνεσαι δεν πετυχαίνεις απόλυτος τίποτα. Ο φόβος θα φέρει πιο πολύ φόβο και θα μπαίνεις σε έναν φαύλο κύκλο και το πρόβλημα θα παραμείνει. Όσο και να αγχώνεσαι για αυτό δεν θα το λύσεις. Προσπάθησε να καταλάβεις κάτι. Δες το σαν τρίτος. Ας πάρουμε σαν παράδειγμα την χειρότερη σου σκέψη ( θα το θίξω το θέμα όσο φόβο και αν προκαλεί. Ας το αντιμετωπίσουμε) ότι θα σταματήσει η καρδιά σου από στιγμή σε στιγμή. Φοβάσαι για αυτή την στιγμή και δεν μπορείς να βγάλεις αυτή την σκέψη από το μυαλό σου και παθαίνεις κρίσεις πανικού και οτιδήποτε άλλο. Να σε ρωτήσω όμως. Μπορείς να κανείς κάτι για αυτό? Πιστεύεις πως με το αγχώνεσαι και να φοβάσαι για αυτή την στιγμή θα αλλάξει το γεγονός ότι κάποτε θα γίνει? Είναι μια πραγματικότητα που όλοι μας θα βιώσουμε δυστυχώς η ευτυχώς δεν το ξέρουμε ακόμα. Σε οποιαδήποτε ηλικεία σε οποιαδήποτε στιγμή. Αξίζει όμως να αγχώνεσαι και να περιμένεις κάτι τέτοιο να γίνει? Και άμα ζήσεις 100 χρόνια και όταν είσαι πλέον γριούλα και πεις "ποπο τι χαζή που ήμουνα έχασα τόσα χρόνια από την ζωή μου για να αγχώνομαι για το ποτέ θα πεθάνω η για να αγχώνομαι για το αν έχω τίποτα και τώρα που τελικά έρχεται η ώρα μου το μετανιώνω. το έχεις σκεφτεί ποτέ έτσι? Η φαντάσου πως κάτι γίνεται και αύριο (ου μη γενητο, χτυπά ξύλο το λέω μόνο για παράδειγμα και μην με παρεξηγήσεις) γίνει κάτι. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως αξίζει να αγχώνεσαι για αυτό? Στην τελική με το να φοβάσαι και να νιώθεις έτσι δεν μπορείς να απολαύσεις την ζωή τώρα που μπορείς και ζεις μέσα σε έναν φόβο. Αλλά όταν τελικά φτάσει αυτή η στιγμή που κανένας μας δεν μπορεί τελικά να αποφύγει θα καταλάβεις πως δεν αξίζει να σκέφτεσαι για κάτι τέτοιο. Ότι είναι να γίνει θα γίνει και δεν γίνεται να το αλλάξεις. Μην αγχώνεσαι για αυτό. Κανένας δεν μπορεί.. και? και τι έγινε? είσαι εδώ μαζί μας και το συζητάς έτσι δεν είναι? Ζεις και είσαι μια χαρά όπως όλοι οι γιατροί σου λένε. φουντώνει ο φόβος και ο πανικός? Μην το σκέφτεσαι! Ευχαρίστησε τον εαυτό σου και το σώμα σου που είσαι δυνατή και γερή και ακόμα συνεχίζεις ακάθεκτη και απλά άστο ξεχνά το. Κάνε αυτό που κανείς καθημερινά χωρίς να σκέφτεσαι τι και πως. Απλοποίησε τις σκέψεις σου. Με λίγα λόγια ξαναγίνε 12 χρονών... Θυμάσαι? Ξαναγίνε.. και τι έγινε? Δεν σου λείπει να είσαι 12?
    Θυμάσαι πως ήσουνα τότε? Σε ένοιαζε τίποτα? Φυσικά και όχι και ούτε τώρα θα έπρεπε. Είσαι η ίδια κοπέλα που ήσουν τότε! Δεν άλλαξε κάτι... Σκέψου το λίγο... Νιώσε λίγο παιδί ίσως είναι αυτό που χρειαζόμαστε στην τελική..

Senior Member
    συμφωνω με τα περισσοτερα που λες αλλα εχω κ κατι αλλο..... εγω απο μικρη θυμαμαι τν εαυτο μου να φοβαται... παντα κ κατι διαφορετικο!απλα δν γινοταν εμμονη γιατι η σκεψη ηταν καθαρη! ασυναισθητα γινοταν φοβος...ωσπου εζησα τν απολυτο φοβο κ εγκατασταθηκε στη ζωη μου μονιμοτερα! μια απειλη ενωθα, αλλα απο που?,
    οντως ζουμε στν μικροκοσμο μας! τωρα κ να θελουμε να γινουμε 12 δν γινετε δν μας επιτρεπουν οι συνθηκες που εμεις εχουμε δημιουργησει... αυτο το αγχος κ το βαρος στο στηθος δν το ειχες απο παιδι? εγω παντα ενιωθα ελατωματικη... κ να σου πω να γελασεις? καθε φορα που περνουσαμε με τους γονεις μου εξω απο ενα συγκεκριμενο ψυχιατρειο παντα το κοιταζα κ σκεφτομουν οτι μια μερα εδω θα καταληξω...δν ξερω γιατι! καταλαβαινα οτι κατι δν παει καλα...ωσπου μια μερα το ξεστομισα!παιδι ημουν,γυμνασιο...ισως!!! ειδα τη μητερα μου να με κοιταει με γουρλωμενα ματια!!! γιατι το λες αυτο μια χαρα κοριτσι μου ειπε? κ εμεινε εκει.. να το θυμαται λες? βεβαια δν κατεληξα εκει αλλα θελω να πω πως υπηρχε παντα ενα θεματακι...

129 εγω!!! σου ριχνω!!! χαχαχα ειμαι ακομα πιο "αρπαγμενη"!!!

Quote Originally Posted by hapydays View Post
    συμφωνω με τα περισσοτερα που λες αλλα εχω κ κατι αλλο..... εγω απο μικρη θυμαμαι τν εαυτο μου να φοβαται... παντα κ κατι διαφορετικο!απλα δν γινοταν εμμονη γιατι η σκεψη ηταν καθαρη! ασυναισθητα γινοταν φοβος...ωσπου εζησα τν απολυτο φοβο κ εγκατασταθηκε στη ζωη μου μονιμοτερα! μια απειλη ενωθα, αλλα απο που?,
    οντως ζουμε στν μικροκοσμο μας! τωρα κ να θελουμε να γινουμε 12 δν γινετε δν μας επιτρεπουν οι συνθηκες που εμεις εχουμε δημιουργησει... αυτο το αγχος κ το βαρος στο στηθος δν το ειχες απο παιδι? εγω παντα ενιωθα ελατωματικη... κ να σου πω να γελασεις? καθε φορα που περνουσαμε με τους γονεις μου εξω απο ενα συγκεκριμενο ψυχιατρειο παντα το κοιταζα κ σκεφτομουν οτι μια μερα εδω θα καταληξω...δν ξερω γιατι! καταλαβαινα οτι κατι δν παει καλα...ωσπου μια μερα το ξεστομισα!παιδι ημουν,γυμνασιο...ισως!!! ειδα τη μητερα μου να με κοιταει με γουρλωμενα ματια!!! γιατι το λες αυτο μια χαρα κοριτσι μου ειπε? κ εμεινε εκει.. να το θυμαται λες? βεβαια δν κατεληξα εκει αλλα θελω να πω πως υπηρχε παντα ενα θεματακι...

129 εγω!!! σου ριχνω!!! χαχαχα ειμαι ακομα πιο "αρπαγμενη"!!!
    Να σου πω κατι;;; Κ μόνο στην ιδεα να εχω κατι οπως π.χ. Καρκινο στο στομαχι η στον οισοφαγο τρελαινομαι!!! Αισθανομαι τοσο στρες αυτη την ωρα που νιωθω οτι δν θα κοιμηθω το βραδυ!!!! Ελεος;;;;; Θεουλη μου τι τραβαω!!!! Ολα αυτα που γραφετε τα ξερω κ τα χω σκεφτει αμετρητες φορες κ τα χω κανει πραξη καποιες φορες αλλα αυτο το διαστημα τραβαω κολλημματα!!!!
    Δν θελω να πεθανω νεα,ουτε αρρωστη!!! Τρεμω τον καρκινο!!!!! Πως να το ξορκισω;;; Θελω να κανω οικογενεια με τον αντρουλη μου κ να γερασουμε ευτυχισμενοι με τα εγγονια κ τα παιδια μας αλλα αν αυτο σταματησει;;;;; Φ ο β α μ α ι για αυριο!!! Πως θα κοιμηθω;;;;

Senior Member
    φοβισμενη μου γλυκια...... αν ειχες καρκινο θα ειχες αλλα συμπτωματα! οτι κ να σου πω τωρα δν θα σε καλυψει...το ξερω! πιες ενα χαμομηλακι κ παρε αγκαλιτσα τν καλο σου να ηρεμησεις,οσο γινεται....
    παλινδρομηση θα ειναι κ βαζω στοιχημα οτι θες!!! ειχα κ γω... βασικα ερχεται κ φευγει δν ξερω πως γινεται αυτο! ο γαστρεντερολογος ειχε πει στν καλο μου... αντε καν'της κανα παιδι να δεις πως θα περασουν ολα!!!

Junior Member
    Να σου πω κατι;;; Κ μόνο στην ιδεα να εχω κατι οπως π.χ. Καρκινο στο στομαχι η στον οισοφαγο τρελαινομαι!!! Αισθανομαι τοσο στρες αυτη την ωρα που νιωθω οτι δν θα κοιμηθω το βραδυ!!!! Ελεος;;;;; Θεουλη μου τι τραβαω!!!! Ολα αυτα που γραφετε τα ξερω κ τα χω σκεφτει αμετρητες φορες κ τα χω κανει πραξη καποιες φορες αλλα αυτο το διαστημα τραβαω κολλημματα!!!!
    Δν θελω να πεθανω νεα,ουτε αρρωστη!!! Τρεμω τον καρκινο!!!!! Πως να το ξορκισω;;; Θελω να κανω οικογενεια με τον αντρουλη μου κ να γερασουμε ευτυχισμενοι με τα εγγονια κ τα παιδια μας αλλα αν αυτο σταματησει;;;;; Φ ο β α μ α ι για αυριο!!! Πως θα κοιμηθω;;;;

Πρώτο μου μήνυμα, όντας καινούριος στο φόρουμ Εεεε επειδή είχα και εγώ το συγκεκριμένο φόβο ότι δε θέλω να πεθάνω και τα λοιπά, ένιωσα καλύτερα αφού έπεσε τυχαία στα χέρια μου ένα ποίημα του Χ.Π. Λάβκραφτ το οποίο το θεωρώ παρηγορητικό. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ψαρώσετε από το όνομα

Θάνατος

Μη νομίζεται πως ο Θάνατος με κακία περιμένει
    σαν ένα όπλο της εχθρικής Μοίρας
    έτοιμο να χτυπήσει τον αμαρτωλό.
    Είναι μονάχα ένας κρίκος στο σχέδιο της φύσης
    για να εξελιχθεί ο Άνθρωπος και οι διάδοχοί του
    που είναι η κορωνίδα της ζωής.

Όλα τα φθαρτά πράγματα έχουν αρχή και τέλος
    γιατί τι είναι ο Χρόνος παρά μια Αλλαγή;
    Τι ανάπτυξη θα είχε η Ζωή και τι σκοπό
    αν συνεχιζόταν μέχρι το κενό
    με βαρετή επανάληψη χωρίς κάτι το διαφορετικό;

Ποιος βάρδος θα μπορούσε ποτέ να τραγουδήσει
    την παγωμένη ομορφιά μιας Άνοιξης που ποτέ δεν τελειώνει
    ή να υμνήσει μιαν ατέλειωτη μέρα;
    Μιας και ο Άνθρωπος στο Χρόνο υπακούει μοναχά
    ο σοφός το θάνατο σαν φίλο πρέπει να βλέπει
    και να υποκλίνεται στο νόμο της Φύσης.

Να θυμόσαστε ότι γενικά όταν μας πιάνουν αυτοί οι φόβοι, βλέπουμε τα πάντα σαν να φοράμε παρωπίδες.
    Η ζωή είναι ωραία απλά πρέπει να βγάλουμε τις παρωπίδες αυτές και να τη ζήσουμε!!!

Senior Member
    εχεισ καποια λοιμωξη μεσα στον οργανισμο ασ πουμε οτι το ανοσοποιητικο σου τρωει πακετο που μπορει να γινει και απο το πολυ αγχοσ αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomahok View Post
    Πρώτο μου μήνυμα, όντας καινούριος στο φόρουμ Εεεε επειδή είχα και εγώ το συγκεκριμένο φόβο ότι δε θέλω να πεθάνω και τα λοιπά, ένιωσα καλύτερα αφού έπεσε τυχαία στα χέρια μου ένα ποίημα του Χ.Π. Λάβκραφτ το οποίο το θεωρώ παρηγορητικό. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ψαρώσετε από το όνομα

Θάνατος

Μη νομίζεται πως ο Θάνατος με κακία περιμένει
    σαν ένα όπλο της εχθρικής Μοίρας
    έτοιμο να χτυπήσει τον αμαρτωλό.
    Είναι μονάχα ένας κρίκος στο σχέδιο της φύσης
    για να εξελιχθεί ο Άνθρωπος και οι διάδοχοί του
    που είναι η κορωνίδα της ζωής.

Όλα τα φθαρτά πράγματα έχουν αρχή και τέλος
    γιατί τι είναι ο Χρόνος παρά μια Αλλαγή;
    Τι ανάπτυξη θα είχε η Ζωή και τι σκοπό
    αν συνεχιζόταν μέχρι το κενό
    με βαρετή επανάληψη χωρίς κάτι το διαφορετικό;

Ποιος βάρδος θα μπορούσε ποτέ να τραγουδήσει
    την παγωμένη ομορφιά μιας Άνοιξης που ποτέ δεν τελειώνει
    ή να υμνήσει μιαν ατέλειωτη μέρα;
    Μιας και ο Άνθρωπος στο Χρόνο υπακούει μοναχά
    ο σοφός το θάνατο σαν φίλο πρέπει να βλέπει
    και να υποκλίνεται στο νόμο της Φύσης.

Να θυμόσαστε ότι γενικά όταν μας πιάνουν αυτοί οι φόβοι, βλέπουμε τα πάντα σαν να φοράμε παρωπίδες.
    Η ζωή είναι ωραία απλά πρέπει να βγάλουμε τις παρωπίδες αυτές και να τη ζήσουμε!!!
    ωραιο το ποιημα .... πολυ ωραιο! αλλα εκεινη τν ωρα δν βλεπεις μπροστα σου! απ τη τρομαρα σου! μερικες φορες δν φοβαμαι το θανατο ως θανατο η το τι θα συμβει στη μετα θανατο ζωη....
    φοβαμαι τν αισθηση της στιγμης!!! (αν κρινω απ τους πανικους) φοβαμαι αυτους που θα αφησω πισω μου... κυριως τη μητερα μου!!! πως θα αντεξει κ αλλο θανατο μεσα στο σπιτι της?
    φοβαμαι οτι δν θα μπορω να ειμαι διπλα τους οταν θα με χρειαστουν....τωρα που αρχισα να "ζω" (χωρις τη πλανη κ το χασιμο των φαρμακων)... θελω να το χορτασω.... αλλα ο φοβος(του μυαλου μου) δν με αφηνει.... του μυαλου η της ψυχης? δν ξερω!!! ουφ! ειναι η συνηθεια μας αυτη?.... η ζωη μας,..... εμεις ,....η προσωπικοτητα μας πλεον!
    παλευουμε για το καλυτερο!!

Senior Member

κοριτσακι μου γλυκο? τι εγινε? πως τα πηγες? κοιμηθηκαμε το βραδυ τελικα? στειλε μας!!! αγωνιω να δω πως εισαι κ τι λες τωρα!!! χαχαχα

Senior Member
    ωχ! τι μου εκανες τωρα?(δν φταιει το κεφαλι μου κ καλα!) νομιζω πως εχω κ γω γαστρτιδα τωρα!!! δν θελω παλι γαστροσκοπηση!!! αυτη τν ακτινα που τν εκανες? μπλοκαρα παλι!!! οχι θεε μου!!! κολλησα!!! δν θελω!!! τι σκατα συμβαινει? οτι ασθενεια βλεπω η ακουω τν αποκτω!!!! αν κ με ενοχλουσε απο πριν το στομαχι μου! φοβισμενη να ανταλλαξουμε ονοματα? ειμαι εγω η φοβισμενη τωρα! δν θελω.... δν μου αρεσει!

Βίκη, ξέρεις τι έχεις! Τίποτα Στομαχόπονους έχουμε κατά καιρούς. Επίσης το άγχος μπορεί να ταράξει το στομάχι σου. Είδες πόσο δυνατό είναι το μυαλό μας? Δεν είναι τίποτα δώστου λίγο χρόνο και θα περάσει όπως περνάνε όλα. Πιες ένα χαμομηλάκι η φάε μια γιαούρτι με μέλι και θα είσαι περδίκι. Τζάμπα αγχώνεσαι πάλι και βάζω στοίχημα αυτή την φορά θα σου στείλω τον αριθμό λογαριασμού μου επειδή θα το κερδίσω! Ξου ξου άγχος!

Επ τι βλεπω;;;; Σ υ ν ε λ θ ε κοριτσακι μου!!!! Γαστρεντερολογος μου την εγραψε αλλα δν θα την κανεις!!!! Φτανει!!!! Λειπει απ τη συλλογη σου;;; Αντε να συνερχομαστε!!!!! Το διαβασες κ το χεις! Τα ξερω αυτα!!!! Οση ωρα ημουν στην εξεταση κοντεψα να πεθανω!!!!! Κ τι καταλαβα;;;; Τζαμπα σφιχτηκα κ αλλο!!!!! Εγω ειπα φτανει κ δν θα ξαναπαω σε γιατρο!!! Τελος αυτη η ιστορια!!!!!! Δν υπαρχει εξαλλου ειδικοτητα κ εξεταση που να εμεινε στην ηλθικια μου!!! Ποσο χρονων εισαι;;; Κ αφου εχεις κανει γαστροσκοπηση μια φορα τι θελεις κ αλλη εξεταση;;;;

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast