ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΛΙ? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
    Senior Member
    Nα 'μαι! ηρθα! ειμαι 32!!!! μεγαλωσα γαμωτο! οντως λειπει απ τη συλλογη μου! εμεις στα μερη μας δν εχουμε τετοια! χαχαχα! ειμαι καλυτερα παντως απο πριν... θυμηθηκα οτι εχω βαλει ενα στοιχημα κ δν θα ηθελα να το χασω! αχ! θα το αποβαλω... τι θα γινει? οντως ποναει συχνα το στομαχι μας! spyroko αν θες στειλε τν αριθμο αλλα αυτη τη στιγμη δν παιζει μια!!! ειμαι κ ανεργη 1 1/2 χρονο τωρα.... θες τν δικο μου να μου στειλεις εσυ?χι χι

περα απ τη πλακα σας ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!! μου δινετε δυναμη χωρις καν να σας γνωριζω!..

καταλαβαινεις φοβισμενη μου ε? τραβηξες αλλο ενα αγχος λογω αγχους, γιατι η γαστριτιδα ειναι απο το αγχος συνηθως!
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
    Last edited by hapydays; 23-08-2013 at 02:25.
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Ασε βικυ μου μόνο καταλαβαινω;;;; Σδ ακτινολογο την εκανα ! Ξερεις τι; Πηγα τελικα σ ενα φιλο μας παθολογο κ ο κακομοιρης μου ειπε οτι απ την αρχη επρεπε να παω σ αυτον να τελειωναμε μια κ καλη!!!! Θα με συμβουλευε κ θα σοβαρευομουν!!!! Ξερω οτι η γαστριτιδα ειναι απ το αγχος,μου το πε κ ο ακτινολογος κ η γαστρεντερολογος κ ο παθολογος!!!! Ακομη κ η βραχναδα στη φωνη κ το φλεμα που υποτιθεται νιωθω!!!!
    Αστα βραστα τοσο νεες κ τοσο χαζες,με το συμπαθειο ε;;;;
    Κ εγω εχει απ το μεσημερι ειμαι πολυ καλυτερα!!! Αρχισα τρωω να φανταστεις!!!χαχα!!!
    Κ εγω ευχαριστω επισης!!! Ειστε τρομερο αγχολυτικο!!!!

Senior Member
    καταλαβα!!! θα ξεκινησω laprazol αυριο... γιατι κ γω να παω το ιδιο θα μου πει!!! λες να ποναει απ τη πεινα? αντε γρηγορα να φας!!!!!!! τι σου εδωσε εσενα?

Επειδη θελω να ξεκινησω προσπαθειες για νινι,δν μου εδωσε τπτ,απλως με διατροφη! Επισης μου πε πως και η παλλινδρομηση κ η γαστριτιδα δν περνανε ουσιαστικα απλως εχουν εξαρσεις ειδικα οταν υπαρχει αγχοςαγχος κ φευγουν οταν προσεχεις τη διατροφη ςου κ οταν χαλαρωνεις!!!
    Τι ειναι αυτο το χαπι που λες;;;;
    Κανεις ψυχοθεραπεια;;;; Ησουν απο μικρη αρρωστοφοβικη;;;εμενα μ εχει πιασει αλλη μια φορα αυτο πριν 6χρονια κ μου κρατησε ενα εξαμηνο!!! Αυτη τη φορα εχω σκοπο να το ξεπερασω γρηγοροτερα!!! Κοντευω δυο μηνες κ ελπιζω εδω να κλεισει η ιστορια!!!
    Να ξερεις πως αν μενει πολλες ωρες το στομαχι αδειο παντως ποναει κ παραγει πολλα υγρα!!!! Γιαυτο οταν πεινας να τρως!!!! Κ μη το σκεφτεσαι καν!!! Δν πονας απο αληθινη αιτια!!!! Πονας επειδη το διαβασες!!!!! Ε;;; Ε;;; Ε;;; Χαχαχα!!! Σε νιωθω τοσο οικεια που νομιζω εγω γραφω!!!;-)

Banned
    απο το τροπο που γραφεις εχω την εντυπωση οτι υποφερουν τα νευρα σου εχω δικιο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by φοβισμένη View Post
    Επειδη θελω να ξεκινησω προσπαθειες για νινι,δν μου εδωσε τπτ,απλως με διατροφη! Επισης μου πε πως και η παλλινδρομηση κ η γαστριτιδα δν περνανε ουσιαστικα απλως εχουν εξαρσεις ειδικα οταν υπαρχει αγχοςαγχος κ φευγουν οταν προσεχεις τη διατροφη ςου κ οταν χαλαρωνεις!!!
    Τι ειναι αυτο το χαπι που λες;;;;
    Κανεις ψυχοθεραπεια;;;; Ησουν απο μικρη αρρωστοφοβικη;;;εμενα μ εχει πιασει αλλη μια φορα αυτο πριν 6χρονια κ μου κρατησε ενα εξαμηνο!!! Αυτη τη φορα εχω σκοπο να το ξεπερασω γρηγοροτερα!!! Κοντευω δυο μηνες κ ελπιζω εδω να κλεισει η ιστορια!!!
    Να ξερεις πως αν μενει πολλες ωρες το στομαχι αδειο παντως ποναει κ παραγει πολλα υγρα!!!! Γιαυτο οταν πεινας να τρως!!!! Κ μη το σκεφτεσαι καν!!! Δν πονας απο αληθινη αιτια!!!! Πονας επειδη το διαβασες!!!!! Ε;;; Ε;;; Ε;;; Χαχαχα!!! Σε νιωθω τοσο οικεια που νομιζω εγω γραφω!!!;-)
    οχι δν ημουν απο μικρη..επειτα απο ενα βιασμο κ το θανατο του πατερα μου σιγα σιγα εγινα... κανω ψυχοθεραπεια κ ημουν κ σε αγωγη. τωρα συγριτικα με παλιοτερα δν εχω τιποτα!!!

Οχι καθολου!!!! Νομιζω οτι σημερα τα ελυσα εντελως τα σωματικατμου!!! Ειμαι ηδη πολυ καλυτερα!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    απο το τροπο που γραφεις εχω την εντυπωση οτι υποφερουν τα νευρα σου εχω δικιο?
    σε αυτη τν ερωτηση δν ξερω αν μπορω να απαντησω αντικειμενικα.... ειμαι πολυ νωχελικη κ λεπτεπιλεπτη απο οτι μου λενε.... εξαρσεις θυμου εχω,ναι! γινε πιο συγκεκριμενος....

Banned
    Quote Originally Posted by hapydays View Post
    οχι δν ημουν απο μικρη..επειτα απο ενα βιασμο κ το θανατο του πατερα μου σιγα σιγα εγινα... κανω ψυχοθεραπεια κ ημουν κ σε αγωγη. τωρα συγριτικα με παλιοτερα δν εχω τιποτα!!!
    ενα βιασμο????? θα σου ελεγα να ανεβασεις ενα θεματακι για αυτο εντελως φιλικα.....

Banned
    σε αυτη τν ερωτηση δν ξερω αν μπορω να απαντησω αντικειμενικα.... ειμαι πολυ νωχελικη κ λεπτεπιλεπτη απο οτι μου λενε.... εξαρσεις θυμου εχω,ναι! γινε πιο συγκεκριμενος....
    βασικα για τη φοβισμενη το ελεγα αλλα για να λες οτι εχεις εξαρσεις θυμου ας το συζητισουμε.. εξαρσεις θυμου εχω και εγω ειμαι πολυ εκρηκτικος τυπος αν εχεις εξαρσεις θυμο ισως να σου αρεσε η ιδεα (υποθετω δε ξερω ) να παρεις ενα σακο του μποξ..

Banned
    Οχι καθολου!!!! Νομιζω οτι σημερα τα ελυσα εντελως τα σωματικατμου!!! Ειμαι ηδη πολυ καλυτερα!!!!
    ωραια.........

Βικυ μου λυπαμαι πολυ για οτι σου συνεβη!!!!
    Ελπιζω συντομα να λυτρωθεις απ τους φοβους σου κ να ξεπερασουμε τα μυαλα μας!!! Δν θα μας κανουν οτι θελουν!!! Εμεις θα τα ορισουμε;;;; Αντε!!!!! Δν θελω τετοια!!!!
    Σας καληνυχτω παιδια να χωθω στην αγκαλια του καλου μου!!! Σας ευχαριστω!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ενα βιασμο????? θα σου ελεγα να ανεβασεις ενα θεματακι για αυτο εντελως φιλικα.....
    ηδη που το ανεφερα δακρυσα...! ειναι δυσκολο πολυ. ακομα δν πιστευω οτι εχει συμβει κ ας εχουν περασει τοσα χρονια!!! γι αυτο ισως νιωθω απειλη απο παντου!!! η κοπελα σου δν ειναι που τιναζετε οταν τν ακουμπας αποτομα?(αν θυμαμαι καλα!) αργοτερα το θεματακι.... δν ειμαι ετοιμη. παντως αν θες να ρωτησεις κατι...ελευθερα!!!

Banned
    ηδη που το ανεφερα δακρυσα...! ειναι δυσκολο πολυ. ακομα δν πιστευω οτι εχει συμβει κ ας εχουν περασει τοσα χρονια!!! γι αυτο ισως νιωθω απειλη απο παντου!!! η κοπελα σου δν ειναι που τιναζετε οταν τν ακουμπας αποτομα?(αν θυμαμαι καλα!) αργοτερα το θεματακι.... δν ειμαι ετοιμη. παντως αν θες να ρωτησεις κατι...ελευθερα!!!
    καλα θυμασαι αυτη ειναι.... οντος ειναι παρα πολυ δυσκολο τοσα χρονια μου βγηκε το λαδι αναποδα με αυτο το θεμα και ακομα δε το ξεπερασε εντελως....

Banned
    Σας καληνυχτω παιδια να χωθω στην αγκαλια του καλου μου!!! Σας ευχαριστω!!!!
    τελεια..........

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast