Results 16 to 19 of 19
-
20-08-2014, 21:19 #16
...........gmail.com
Last edited by Alexanderr; 21-08-2014 at 01:33.
- 20-08-2014, 21:27 #17
οκ θα σου στειλω... θα καταλαβεις
26-08-2017, 21:40 #18
Καταρχην μπραβο σου που πηρες την υποθεση πανω σου και δικαιωθηκες.....εχω 2 παιδια υγιεστατα αλλα εχω κολλημα να σκεφτομαι πολυ αρνητικα και επισης εχω το προβλημα πως θα παθω ανακοπη οταν νοιωθω καποιο τραβηγμα πισω αριστερα και θελω να βρω τον τροπο να μη σκεφτομαι αρνητικα
05-10-2017, 10:25 #19
Αλεξανδρε καπως ετσι κι εγω.Οι κρισεις με επιασαν οσο ημουν φοιτητρια.Ειχα βγει απο μια σχεση τρελης καταπιεσης,ημουν πολυ καιρο μονη,βρηκα καποιον ο οποιος δεν μου εκανε καλο,ειχα μεγαλη οικονομικη στενοτητα και σε συνδιασμο με την χαμηλη αυτοπεποιθηση που ειχα ανεκαθεν εγινε το μεγαλο μπαμ.Ημουν για ενα διασημα στα χαμενα.Ολη μερα ειτε εκλαιγα ειτε με επιαναν απανωτες κρισεις.Το καλο ηταν πως ηξερα απο την πρωτη κιολας κριση πως δεν ηταν κατι διαφορετικο παρα μια κριση πανικου καθως ειχα στο κοντινο μου περιβαλλον ατομο που ειχε.Ειπα πως στα 21 μου αποκλειεται να παθαινω εμφραγμα η οτιδηποτε αλλο,επομενως δεν μπηκα σε αυτο τον φαυλο κυκλο.Αυτο που με εσωσε ηταν οι φιλοι μου,με επαιρναν,βγαιναμε βολτες,μου ελεγαν οτι σαχλαμαρα υπηρχε ωστε να αποσυνδεθω απο τα προβληματα μου.Η αληθεια ειναι πως τον πρωτο καιρο δεν τους ακουγα καν,λες και ζουσα σε εναν δικο μου παραλληλο κοσμο.Σιγα σιγα ομως αρχισα να επανερχομαι.Κρατησε ευτυχως πολυ λιγο ολο αυτο.Αποφασισα να στηριχθω στα ποδια μου και να μην παω σε ψυχολογο.Δαβασα πολυ,και δαβασα και ακομα περισσοτερο αργοτερα οταν ηρθαν τα παιδια μου στην ζωη.Αρχισα να συνειδηοποιω τις ρζες των προβληματων μου.Εξ αρχης προσπαθησα να βρω πραγματα που με γεμιζουν,κατεληξα σε διαφορα χομπυ.Εκανα ταξιδια που παντα τα αγαπουσα.Βεβαια το οικονομικο προβλημα παραμενει αλλα παντα ψαχνω να βρω πακετα διακοπων που να μπορω να ανταπεξελθω και ετσι παντα με την πρωτη ευκαιρια τα αξιοποιω.Τελευταια βολευτηκα με τα πακετα της WorldVentures. Ενα αλλο πραγμα που με βοηθησε απιστευτα ειναι να μιλαω ανοιχτα γι αυτο.Δυστυχως στην Ελλαδα του 2017 οποιοδηποτε προβλημα σχετιζεται με την ψυχολογια ειναι ταμπου.Εγω δεν το εκρυψα ποτε.Η παραδοχη του προβληματος το κανει να μικραινει....Ετσι βρηκα κιολας πολλους που αντιμετοπιζουν το ιδιο και αυτο κακα τα ψεματα σε κανει να ασθανεσα οτι δεν εισαι μονος...