Results 1 to 15 of 22
Thread: ερωτικό δίλημμα-τύψεις
-
21-08-2013, 02:28 #1
ερωτικό δίλημμα-τύψεις
jkkk;ll;l;lll
Last edited by magia54; 23-08-2013 at 18:24.
- 21-08-2013, 08:09 #2
1. Ποια ειναι τα θεματα με τους δικους του που πυροδοτησαν καβγαδες αναμεσα σας?
2. Το θεμα της αποστασης βελτιωθηκε αυτο τον 1,5 χρονο ή ειστε εξ αποστασεως? Τι προοπτικη υπαρχει να στε μαζι? (πες οτι βρει αλλη δουλεια που δεν εχει μετακινηση).
3. Πως γνωριστηκατε με τον αλλο μνηστηρα και ποιες ειναι οι προθεσεις του? Σου λεει ας πουμε αν χωρισεις να μεινετε μαζι κλπ ή ειναι φλου?
21-08-2013, 08:28 #3
Πόσων χρονων εισαι?
Η δευτερη σχεση μου φαινεται σαν η κάλυψη του κενου απο την απουσια του φιλου σου στα καραβια. Όπως σε θελει ο πρωτος για σοβαρο σκοπο το ίδιο μου φαινεται πως συμβαινει και με το δευτερο αφου όπως λες ενδιαφερεται πολύ σοβαρα για σενα. Μονο που η δευτερη σχεση ειναι ακομα στα αρχικα της σταδια, δεν τον εχεις γνωρισει πολύ καλα. Όμως συνηθως ενας αντρας γρήγορα καταλαβαινει αν μια γυναικα την ποθει και τη θελει για σοβαρο σκοπό. Η δευτερη σχεση ισως ειναι ακομα σε επιπεδο ενθουσιασμου, δεν τον εχεις γνωρισει στην καθημερινοτητα του και τον πραγματικο του χαρακτηρα, γι αυτο ισως δεν μπορεις να καταλήξεις σε σιγουρα συμπερασματα γι αυτον.
Εξαρταται ποιος απ τους δυο νιωθεις να σε εμπνεει σαν χαρακτηρας και σαν ανθρωπος που θα θελες να προχωρησεις σοβαρα μαζι του. Καποια στιγμη θα χρειαστει να επιλέξεις και θα πρεπει ήδη να εχεις προετοιμασει τον εαυτο σου για το δυσκολο του χωρισμου. Εισαι κι ευαισθητος χαρακτηρας, μου φαινεσαι κι απειρη στις σχεσεις, μαλλο ο ναυτικος θα ταν η πρωτη σου σχεση ή η πρωτη σοβαρη σχεση. Κι ετσι νιωθεις αυτες τις τυψεις. Ολοι κανουμε λαθη ιδιως αμα ειμαστε ενθουσιασμενοι γι αυτο μην φορτωνεις τον εαυτο σου με τυψεις.γιάννης
21-08-2013, 13:43 #4
bjhkjlklklklklk
Last edited by magia54; 23-08-2013 at 18:25.
21-08-2013, 13:50 #5
jnkjlklklkl;k;ll
21-08-2013, 15:25 #6
Δε νιώθεις σα να κοροιδεύεις και τους δύο?
Έχεις δηλαδή δύο άτομα να περιμένουν εσένα πότε θα αποφασίσεις τι θέλεις...Αυτό τι σου λέει για εσένα? Δε πιστεύεις πως όσο ξεκάθαροι είναι (ή τουλάχιστον όσο το παρουσιάζεις να είναι) εκείνοι απέναντι σου άλλο τόσο πρέπει να είσαι και εσύ?
Τον πρώτο, πάει...του την έφερες έδω που τα λέμε και δεν βλέπω να λες οτι έφταιγε και σε τίποτα...Οπότε φταίει σε κάτι για να τον κρατάς μαζί σου εφόσον προφανώς δεν το θες?
Μήπως θα ήταν καλύτερο να χωρίσεις και να πας εκεί που θες να βρισκεσαι ΤΩΡΑ και να αφήσεις το δούλεμα?
Ζητάς απόψεις απο αγνώστους σε κάτι που έχεις ήδη την απάντηση...λες πως δεν θές να είσαι με τον πρώτο αλλά με τον δεύτερο.
Αν ήσουν στην θέση του πρώτου τι θα προτιμούσες? να σε είχε φλομώσει στο κέρατο και να ήταν μαζί σου ενώ δεν θέλει?
Και κάτι ακόμα....όπως ήδη έχεις αφήσει να εννοηθεί, αν δεν ήθελες ΕΣΥ δεν θα είχες μπλέξει με τον άλλο. Στο κάτω κάτω αν έχεις σχέση την οποια θες να κρατήσεις δεν είναι δα και πολύ δύσκολο να ΜΗΝ μπλέξεις με κάποιον.
Οπότε ήθελες...μην τα θες όλα δικά σου. Άστον τον άνθρωπο να πάει στο καλό αφου του την έφερες και άσε τις δικαιολογίες του στυλ "ειναι σε ταξιδι και φοβαμαι κλπ"...ας τα σκεφτόσουν νωρίτερα στο κάτω κάτω...ή μήπως είναι καλύτερα να ζει σε άγνοια ενώ εσύ τον κερατώνεις?
ΥΓ:και κάτι καθαρά προσωπικό δικό μου....έψαχνες φορουμ ψυχολογίας για να πεις το πρόβλημα του οτι είσαι περιζήτητη και δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιον θες?
Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα απο ψυχολογικής πλευράς, εκτός αν το να είσαι σε δίαιτα και να λιγουρευεσαι παστα σοκολατίνα είναι ψυχολογικό πρόβλημα. Γνώρισες κάποιον που σου αρέσει και ήθελες και εμπλεξες μαζι του γιατι απλά σου άρεσε..δεν υπαρχει υπόβαθρο.
Νομίζω το προβλημα απο ψυχολογικής πλευράς θα ήταν ΕΣΥ και οχι το οτι δεν μπορεις να αποφασισεις ποιον απο τους 2 θες. Γιατί δεν βλέπω να ζητάς γνώμη για το με ποιον απο τους δυο πρεπει να εισαι...
Οπότε αν το ουσιαστικό σου θεμα ειναι ΕΣΥ, τότε θα σου πω οτι θα επρεπε να σταματήσεις να παίζεις με τους ανθρωπους γιατί δεν σου χρωστάει κανείς τίποτα.
ΥΓ2: δεν σε βλέπω πουθενα να αμφισβητεις τις προθέσεις του "γκόμενου" πόσο μάλλον εφόσον τον γνωρίζεις πολύ λίγο. Οπότε το ποιο πιθανό ειναι να του αρέσει τρελά ειδικά εφόσον έχετε και διαφορά σχεδον 10 χρόνια! Οπότε για να μην τις αμφισβητεις θα υποθέσω οτι δεν σε ενδιαφέρουν. βουρ στον πατσά λοιπόν.
21-08-2013, 16:42 #7
nhakjsdlakjslaksla
21-08-2013, 17:12 #8
Μαλιστα μαγια. Καταρχην θελω να σε συγχαρω για την ειλικρινεια σου διοτι απεφυγες να παραθεσεις δικαιολογιες για σενα ή για την κατασταση. Υποπτευομαι οτι εισαι γενικα ατομο δοτικο, που αποφευγει τις εντασεις και παιζει να την εχεις πατησει με διαφορες φιλιες στο παρελθον. Στο θεμα μας τωρα, εαν με τον ναυτικο οραματιζεσαι μελλον καλυτερα να το ακυρωσεις διοτι ειναι ενα ατομο που κυριαρχειται ακομη απο τον φαδερ και αυτο μονο προβληματα θα σου παρουσιασει στο μελλον. Και δε φταει απολυτα ο φαδερ. Ο φαδερ ειναι το γενεσιουργο αιτιο. Επρεπε εδω και χρονια να χε ξεκαθαρισει ο ναυτικος. Αν συνεχισεις θα σου βγαλει προβληματα και σε αλλα θεματα στη σχεση που τωρα δε φαινονται.
Ενα αλλο φαουλ δικο σου ειναι οτι προχωρησες και συντηρησες μια σχεση εξ αποστασεως χωρις να σκεπτεσαι τι προοπτικες υπαρχουν. Οι σχεσεις εξ αποστασεως δεν ειναι σχεσεις. Μην παραμυθιαζεσαι απο εφηβικες ρομαντικες ιστοριες. Αρα διδαχτηκες απο δω και περα στη ζωη σου, οταν γνωριζεις εναν αντρας που μενει σε αλλη πολη και δεν υπαρχει αμεσα προοπτικη μετακομισης να μην προχωρας παραπανω απο ενα σεξακι. Με μαθηματικη βεβαιοτητα οι σχεσεις εξ αποστασεως καταληγουν στη ρηξη.
Οσο για τον συναδερφο η γνωμη μου ειναι οτι δεν υπαρχουν σοβαρα θεμελια και να περιμενεις κατι επιπολαιο. Πρεπει ομως να χωρισεις απ τον ναυτικο. Η μονη περιπτωση να σωθει η σχεση ειναι να μεινετε μαζι και να διακοψει επαφες με φαδερ, γτ για να αλλαξει χαρακτηρα ο ναυτικος ή ο φαδερ ειναι αδυνατο. Ακομα κι αυτο να γινει ομως, καλο ειναι να μην επιλεγεις ανδρες με επαγγελματα που περιλαμβανουν μεγαλα διαστηματα απουσιας, διοτι παλι μαθηματικα οδηγεισαι σε δυσαρεστες ατραπους.
Εν κατακλειδι η γνωμη μου ειναι να χωρισεις τον ναυτικο και να διατηρησεις ενα παιχνιδι με το συναδερφο, μη βιαστεις δηλαδη γτ ουτε εκει βλεπω μακροημερευση.
21-08-2013, 17:41 #9
kjlkl;kl;l;l;l;l
Last edited by magia54; 23-08-2013 at 18:26.
21-08-2013, 18:14 #10
Ξαναδιάβασα το κείμενο σου γιατί μου αρέσει να ακριβολογώ και επιμένω οτι δεν βρήκα πουθενά λόγους που σου έχει δώσει ο "ναυτικός" για να τον χωρίσεις.
Σε βλέπω να λες και να ξαναλές για τον "μπαμπα" του...μέχρι και το οτι δεν έβαλε μέσο ο πατέρας του είπες! ήμαρτον...
Ξαναδιάβασε και εσύ αν θες τι έγραψες και θα δεις οτι δεν γράφεις πουθενά να σου έκανε τίποτα αυτός ο άνθρωπος αλλά μονο μιλάς για τον πατέρα του. Αν έχεις σχέση με τον πατέρα του και οχι με αυτόν, να το ξέρουμε....^^
Κατά δεύτερον ελπίζω να γνωρίζεις οτι ειναι συνηθισμένη υπόθεση να χρησιμοποιούν όλοι δικαιολογίες του στυλ "δε ξέρεις τι εχω περάσει εγώ στην ζωή μου". Να την πω και εγώ λοιπόν την δικαιολογία αυτή....
Εσύ λοιπόν μάγια δεν ξέρεις τι έχω περάσει εγώ στη ζωή μου και ποιος είμαι οπότε τι λόγο έχω να τα λέω όλα αυτά που λεω....
ΟΚ? αθανατη δικαιολογία....
Όσο για τις προθέσεις του "νεου" θα παραθέσω δικες σου λέξεις και θα ήθελα πάρα πολύ να τις σχολιάσουν οι υπόλοιποι και όχι εγώ για να δούμε πόσοι έχουν φάει το κεφάλι τους ακριβως με την σιγουριά αυτή που εκφράζεσαι και εσύ.
" χώρισε από τη σχέση του για να είμαστε μαζί, θέλει να συγκατοικήσουμε, λέει είμαι η γυναίκα τς ζωής του .. ντάξει είναι η αρχή και είναι ενθουσιασμένος κι αυτός, απλώς αυτό που θέλω να σου πω, είναι ότι σίγουρα με βλέπει σοβαρά... "
Το μονο σίγουρο λοιπόν είναι το οτι ένας άνθρωπος που γνωρίζεις μόλις 2 μήνες και που σε φλέρταρε ενώ έχεις ήδη σχέση, ενώ χώρισε την δική του σχέση για να ειναι μαζί σου, και ενώ σίγουρα είσαι η γυναίκα της ζωής του (πράγμα που δεν έχει ξαναπει ποτέ κανεις είμαι σίγουρος ^^) είναι το πλέον ηθικό στοιχείο!
Αλλά δε πειράζει....κλασική περίπτωση είναι επίσης να κάνουμε αποδιοπομπαίο τράγο κάποιον που μας την λέει για τις βλακίες που κάνουμε, αυτός ειναι ο ρόλος μου στο φορουμ εδώ γιατί αντέχω να ακούω τους άλλους να μου την λένε και δε μασάω.
ΥΓ:Απο τις λέξεις που χρησιμοποιείς για τον "ναυτικό" επίσης να σου πω οτι μου δίνεις την εντύπωση πως τον λυπάσαι...Είναι ότι χειρότερο. Αν δεν θες να είσαι μαζί του πραγματικά εφόσον είσαι ερωτευμένη με άλλον ειναι αδικο να εισαι μαζι του απο λύπηση.
21-08-2013, 18:49 #11
kjkkolkllklklklk
Last edited by magia54; 23-08-2013 at 18:26.
21-08-2013, 19:11 #12
Αν αισθάνεσαι για τον άλλον αυτά τα έντονα συναισθήματα από 4-6 μήνες και δεν είναι δηλαδή ένας απλός ενθουσιασμός καλό θα είναι να αφήσεις την σχέση σου. Φαίνεται να αγαπάς τον ναυτικό σαν άνθρωπο αλλά είναι μια σχέση που πάντα είχε απόσταση και ποτέ δεν πραγματώθηκε το μαζί... μπορεί να ζήσετε μαζί στο ίδιο σπίτι και να μην μπορείτε να συμβιώσετε. Νομίζω πως σε ερωτικό κομμάτι η σχέση σου είναι τελειωμένη .... και κάτι νέο δημιουργείται. Ακολούθησε την καρδιά σου ....
Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/
21-08-2013, 19:20 #13
φωηξηκξκξλκλκ
Last edited by magia54; 23-08-2013 at 18:27.
21-08-2013, 19:43 #14
Θα αφήσω ασχολίαστα όλα τα "get a life" κλπ καθώς συγχώρεσε με αν κάνω λάθος αλλά ΕΣΥ εισαι αυτή που μπηκε στο forum για να εκθέσει το "προβλημα" της και οχι εγω :P...
Απο ότι φαίνεται το Κλειδί Σκέψης συμφωνεί με ότι είπα καθώς και εγώ σου είπα να αφήσεις τον "ναυτικό" εφόσον δεν τον θες πια, αλλά τσίνισες σαν μικρό πονυ. Επίσης σου είπα εφόσον είσαι ερωτευμένη να κάνεις αυτό που νιώθεις τώρα που επίσης βρίσκει σύμφωνο το Κλειδι Σκέψης στην τελευταία του φράση.
Και ως δια μαγείας το ουράνιο τόξο απλώθηκε παντου πάνω απο τις κοιλάδες των μικρών πονυ και τα στρασάκια γέμισαν τα μαλλιά τους και το γρασίδι απλώθηκε πρασινωπό πρασινωπό παντουυυυυυυυ.......και συμφωνείς και εσύ πλέον. :P
Απλά σου αρέσει να σε χαιδολογούν και το Κλειδί Σκέψεις σου είπε ακριβώς τα ίδια απλά πιο μαλακά... :)
ΥΓ:Μηδέν επιχειρηματολογία για άλλη μια φορά....τα "εσύ κάνεις λάθος και οχι εγω", "ξέρεις ποια είμαι εγω?", "δεν εχεις δικαιωμα" κλπκλπ δίνουν και πέρνουν....αυτά τα χρησιμοποιούσαμε στο δημοτικό γιατί δεν ξέραμε να σταματήσουμε για λίγο και να σκεφτούμε....απο ότι φαίνεται όμως στο Βιλαμπάχο ακομα τρίβουν!!!
22-08-2013, 01:31 #15
Απλά σου αρέσει να σε χαιδολογούν και το Κλειδί Σκέψεις σου είπε ακριβώς τα ίδια απλά πιο μαλακά... :)
tomhet!!! εισαι θεος!!!εγω ξερεις τι λεω? να τους αφησει κ τους 2 γιατι ο ενας ειναι του μπαμπα κ ο αλλος τη δουλευει ψιλο γαζι!!!
αλλωστε μονο 23 εισαι........... εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου!!!ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
…………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!