Results 16 to 22 of 22
Thread: ερωτικό δίλημμα-τύψεις
-
22-08-2013, 03:20 #16
αλσδκαλδκαλκδ
Last edited by magia54; 23-08-2013 at 18:28.
- 22-08-2013, 10:57 #17
Πρώτα προσπαθείς να μας μειώσεις λέγοντας "χρειαζεστε απελπισμενα μια αγκαλια ε; Κριμα.." και μετά λες " αν η αποψη σας μετα κι απο αυτες τις διατυπωσεις μου, εξακολουθει να ειναι οτι με "δουλευει ψιλο γαζι", σεβαστη απολυτα".
Θα σε παραπέμψω στο προηγούμενο μου post που έλεγε "επιχειρηματολογία μηδέν"!
Η συμπεριφορά σου είναι πολύ τυπική και δεν θα την σχολιάσω...ούτε θα σου δώσω "δηθεν ευχες" όπως έκανες εσύ...
Μάλλον ήρθες εδώ νομίζοντας οτι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να διαφωνήσει με αυτά που λες και επειδή το κάναμε άρχισες αμέσως τις προσπάθειες για να μας μειώσεις προσωπικά...αστείο.
22-08-2013, 11:35 #18
ηξηςδξδςκλσαξδλακλ
Last edited by magia54; 23-08-2013 at 18:28.
22-08-2013, 11:37 #19
Μάγια, από αυτά που έχεις γράψει προκύπτει (κατ' εμέ τουλάχιστον) ξεκάθαρα οτι έχεις ήδη αφήσει πίσω σου τη σχέση με το ναυτικό. Εχεις ήδη φύγει συναισθηματικά. Λίγο οι αναμνήσεις, λίγο οι ενοχές σου για την παράλληλη σχέση, σε μπερδεύουν, αλλά επιφανειακά. Το μόνο μπλοκάρισμα που βλέπω είναι ο φόβος σου να του ανακοινώσεις οτι θέλεις να χωρίσετε. Γνώμη μου είναι να το κάνεις το συντομότερο. Οσο το αποφεύγεις για να μη νιώσεις εσύ άσχημα, τόσο χειρότερο θα είναι για εκείνον.Αφού τον αγαπάς όπως λες, με την ανθρώπινη έννοια (λες και υπάρχει και άλλη) σταμάτα να σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου...
22-08-2013, 12:11 #20
Είσαι γενικώς ενοχικό άτομο?
22-08-2013, 13:18 #21
Όπως λοιπόν εσύ θεωρείς αυτονόητο πως θα έπρεπε να υπάρχει ευγένεια (και συμφωνώ) έτσι και εγώ θεωρώ αυτονόητο το οτι ο λόγος σου πρέπει να έχει κάποια συνοχή αν θες να κάνεις δημόσια συζήτηση ασχετα με το αν βρίσκεσαι σε χώρο που δοκιμάζονται οι ρητορικές σου ικανότητες.
Το οτι βρίσκομαι σε site ψυχολογίας το γνωρίζω αλλά το θέμα σου δεν βλέπω να αφορά κάποιο ψυχολογικό ζήτημα.
Επίσης το αν ειναι σεβαστή η γνώμη μου φαίνεται απο το πως προσπαθείς να με μειώσεις με οποιο τρόπο μπορείς οπότε το παίρνω απλά σαν ειρωνία.
22-08-2013, 13:46 #22
μαγια νομιζω οτι βιαζεσαι να βγαζεις συμπερασματα... οταν ζητας τη γνωμη καποιου να τη σεβεσαι οταν στη λεει.... κ αν δν συμφωνεις δικαιωμα σου ειναι! δν σου επιβαλει κανεις να κανεις κατι!!! απλα λες οτι δν συμφωνεις κ οτι βλεπεις τα πραγματα απο αλλη οπτικη... δεκτο!
η δικη μου αποψη λοιπον ειναι η ιδια!!! εισαι μολις 23!!! ολη η ζωη ειναι μπροστα σου!!! κανε τις επιλογες σου... οταν αναλαμβανουμε δραση υπαρχει κ αντιδραση... κ παραπλευρες απωλειες(ναυτικος)! δν θελεις να γινεις η νταντα κανενος φανταζομαι! κ τν προσβαλεις ως ατομο κ ως προσωπικοτητα κ μειωνεις κ τν εαυτο σου με το να συμπεριφερεσαι κατα αυτο το τροπο. δν ειμαστε εδω για να τσακωθουμε με κανεναν!!!
κ συνεχιζω... ενας ανθρωπος 35 χρονων δν καθεται να εξηγει στη νυν για το πως χωρισε κ γιατι... ηθελε κ χωρισε! γιατι εκθετει ετσι αυτο που ο ιδιος ειχε επιλεξει? αυτος επελεξε αυτο το ατομο! δν ηταν με το ζορι φανταζομαι... οποτε(αποψη μου παντα) κλεισε αυτο το κυκλο, μαζεψε δυναμεις κ Ζ Η Σ Ε! μν αναλωνεσαι κ χαλας φαια ουσια!!! εκτος κ αν δν αντεχεις χωρις σχεση.... εκει ανοιγουμε ενα ψυχολογικο θεμα!!
μν παιρνεις στραβα τη γνωμη κανενος!!! ολες οι αποψεις βοηθανε.. κ αυτες που μας αρεσουν κ αυτες που δν θα θελαμε να ακουμε!!
να εισαι καλα κ οτι κ αν αποφασισεις να ειναι σωστο για ΣΕΝΑ!ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
…………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!