Results 1 to 15 of 25
Thread: κάτι περίεργο συμβαίνει...
-
22-08-2013, 00:43 #1
κάτι περίεργο συμβαίνει...
σαν κοριτσάκι κι εγώ όπως τα περισσότερα πάντα θέλαμε έναν άντρα σαν τον Edward απο το twilight...ένα βράδυ στο χωριό μου το οποίο βρίσκεται στη Χαλκιδική γνώρισα έναν τύπο πολύ περίεργο ο οποίος μόλις τον είδα είπα οκ είναι ίδιος με τον Edward στο μελαχρινό,φορούσε μαύρη καμπαρντίνα και κοιτούσε όσο περίεργα κοιτάει και ο Edward στη ταινία,γνωριστήκαμε και μου την έπεσε,του είπα ότι μοιάζουν πολύ και γέλασε επήσεις όπως ο Edward στη ταινία...μου είπε να πάμε μια βόλτα και εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον τύπο,μου είπε ότι είναι 22 χρονών(κρατήστε το είναι σημαντικό) το όνομα του και κανονικά όλα...αλλά όταν έκατσε κάτω απο μια λάμπα χώρια ότι ήταν κάτασπρος γενικότερα τα μάτια του στο φώς άλλαζαν χρώματα απο μαύρα καστανά και μετά μελί...επείσης παρατήρησα όταν με φίλησε τα δύο δοντάκια που πεταγόντουσαν λίγο πιο έξω σαν τα vampire και δεν με φιλούσε όπως φιλάνε όλοι αυτοί που έχω φιλιθεί αλλά κάπως πολύ περίεργα σαν να μην μπορούσε καλά καλά...του είπα ότι είναι περίεργος και μου απάντησε πως κάποια στιγμή θα μάθω πολλά...την άλλη μέρα εξαφανίστηκε δεν τον ξαναείδα απο τότε,φέτος το καλοκαίρι που πήγα τον είδα καταλάθος σε μια καφετέρεια και ήρθε να παίξουμε χαρτιά μαζί φορούσε τα γυαλιά μέχρι και που νύχτωσε και μετά ξαφνικά νευρίασε και πήγε σπίτι του...το βράδυ που τον είδα ήταν φυσιολογικός...και όταν μου ζήτησε να πάμε βόλτα(και φυσικά εγώ πήγα γιατί ήταν αποθιμένο μου) με πήγε σε ένα έρημο σπίτι που δεν πατούσε ψυχή και με έβαλε να κάτσω πάνω σε ένα ψηλό παράθυρο και συνεχώς με ρωτούσε αν τον φοβάμαι...όταν το πράγμα προχώρησε και πήγαμε να κάνουμε σεξ είδα το σώμα του που επέμενα να βγάλει τη μπλούζα για πολύ ώρα και παρατήρησα ότι είναι πολύ άσπρος και σκληρός,είχε τόσο κρύο εκείνο το βράδυ αλλά αυτός δεν κρύωνε ενώ εγώ είχα πουντιάσει...τον ρώτησα τη φάση είναι και μου είπε πως αμα σου πω τι τύπος είμαι θα σηκωθείς να φύγεις τρέχοντας...εγώ επέμενα μέχρι που μου είπε ότι είναι 20 χρονών και όταν τον ρώτησα γιατί πριν δυο χρόνια μου είπε ψέμματα δεν μπορούσε να μου απαντήσει είχε πάρει εκείνο το ύφος του Edward το είμαι κοιμισμένος και ψυλοχαμογελούσε...το θέμα είναι ότι ποτέ δεν τον είδα να τρώει και απο της 7 ώρες που είχαμε περάσει μαζί δεν μου είπε ότι πεινάει,γενικότερα με δάγκωνε πολύ στο λαιμό όχι με φιλούσε και ήταν όλα περίεργα,επείσης δεν τον έχω ξαναδεί έξω με ήλιο ή να είναι γενικά μέρα...πάντα βράδυ...το τελευταίο βράδυ που ήμουν μαζί του...καταλάβενε τι σκεφτόμουνα ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ,πετύχαμε στο δρόμο ενώ κάναμε βόλτα κάτι παιδιά και εγώ σκέφτηκα ότι δεν θέλω να πούνε κάτι στη ξαδέρφη μου που είμαι μαζί του,αυτός με κοίταξε και μου είπε,μην αγχώνεσαι δεν θα πουν τίποτα,μετά σκεφτόμουν ότι μπορεί να είναι και επικίνδυνος και γύρισε και μου είπε μη φοβάσαι εσένα δεν θα σου κάνω κακό,δεν είμαι κακός...είχα πάθει σοκ,επείσης κάθε φορά που έφευγα απο αυτόν μου έλεγε πρόσεχε και με κοιτούσε για ατελείωτα λεπτά στα μάτια κι εγώ σκάλωνα χωρίς να γυρίσω το κεφάλι μου...ο τύπος περπατάει πάρα πολύ ίσια δεν κάνει τη συνηθισμένη καμπούρα όπως όλοι οι άνθρωποι και είναι πανέμορφος,πολλές φορές με αποκαλούσε Μπέλα του και μου έλεγε μη με εμπιστεύεσαι πολύ,εγώ τρόμαζα...το έχω συζητήσει με φίλες μου και μια μεγαλύτερη σε ηλικία μου είπε πως κάποτε κι αυτή γνώρισε κάποιον περίεργο...το θέμα είναι ότι έψαξα στο ιντερνετ για vampire και έβγαζε πολύ περίεργα πράγματα...δεν ξέρω ας μου πει κάποιος αν υπάρχουν κάποιοι ''παράξενοι'' που έχουν γνωρίσει ή αν έχουν φίλους...
- 22-08-2013, 00:54 #2
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...FdCu59QYb4Uu5c
ασημένιες σφαίρες και σκόρδα οπωσδήποτε.
Και μη φοβάσαι τίποτα βρε!Stand and fight, live by your heart.
Always one more try
I'm not afraid to die.
Stand and fight ,say what you feel.
Born with a heart of steel
22-08-2013, 00:55 #3
μα μου είπε ο γλυκός μου ότι εμένα δεν θα μου κάνει κακό...:(
22-08-2013, 01:00 #4
φύλαγε εσύ τα ρούχα σου Χρυσάκι...
Κυκλοφορούν κάτι βαμπίρ εκεί έξω, όνομα και μη χωριό....Stand and fight, live by your heart.
Always one more try
I'm not afraid to die.
22-08-2013, 01:03 #5
είναι πανέμορφος και είμαι λίγο κολημμένη μαζί του,αλλά δεν ξέρω τίποτα για αυτόν ενώ αυτός όλα...μόνο την ηλικία και το όνομα του...που κι αυτά δεν ορκίζομαι ότι είναι αληθινά,κανένας στο χωριό δεν γνωρίζει για αυτόν ούτε το κινητό του δήνει στους φίλους του...
22-08-2013, 01:16 #6
παντος μπωρω να πω οτι απολαυσα τη περιγραφη σου κολησα μεχρι τη τελευταια λεξη...
22-08-2013, 01:18 #7
με αυτον μαζι μη φοβασαι τιποτα χαχαχαχαχ http://1.bp.blogspot.com/-Yoh81Iia71...1600/rambo.jpg
22-08-2013, 01:20 #8
ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ σε ευχαριστώ,ξέρω να γράφω πολύ όμορφα μου το λένε όλοι,είναι πανέμορφος,μη μου λετε να μη φοβάμαι,δεν φοβάμαι ακριβώς απλά θέλω να μάθω τι γίνεται με τον τύπο...:)
22-08-2013, 01:23 #9
δες αυτο πμ και θα σου πω
22-08-2013, 01:24 #10
Ζήσε τον έρωτά σου και μην ακούς κανέναν...
το πολύ πολύ να σαι μετά βαμπιροκαμμένη...
εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος βρεεεStand and fight, live by your heart.
Always one more try
I'm not afraid to die.
22-08-2013, 01:28 #11
Προχώρα! Δεν είδες στο Dark Shadows τι έγινε στο τέλος?? ;)
22-08-2013, 01:29 #12
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μπα,εξαφανίζεται και τον βλέπω λίγες φορές,είναι ένας θεός...ζω το παραμύθι μου,επεισης κανει παρεα και με αλλους περιεργους που κοιτανε σαν αυτον:p
22-08-2013, 01:33 #13
οχι,δεν βλέπω τέτοια έργα γενικώς μόνο twilight XAXAXA
22-08-2013, 01:39 #14
http://www.youtube.com/watch?v=Uj7mlxoHxdU
πάρε το κινητό σου και πήγαινε στο παράθυρό του για καντάδα...
έχει και πανσέληνο απόψε...
τι πιο ρομαντικό απ τη Βίσση ν αλυχτάει υπό το σεληνόφως;;Stand and fight, live by your heart.
Always one more try
I'm not afraid to die.
22-08-2013, 01:40 #15
"ν αλυχτάει" ΧΑΧΑΧΑΧΑ