Results 16 to 30 of 49
Thread: Αυτογυναικοφιλία
-
23-08-2013, 09:27 #16
Αν καταλαβα καλα μαζι της εισαι αρκετα χρονια (σχεση? ) και εχετε κανονικη ερωτικη σεξουαλικη ζωη. Όμως υπάρχει κι αυτος ο προσανατολισμος σου με αντρες και η επιθυμια σου μαζι της καποιες φορες να γινεται αντιστροφη ρολων, σωστα? για το δευτερο μην το ρισκαρεις να της ζητησεις, κινδυνευεις να χασεις τον ανθρωπο που αγαπας αφου ήδη εχεις ενδειξεις για το πως θα αντιδρασει λόγω των αρχων της. Το πρωτο οσο μπορεις περιορισε το. Σ αυτο νιωθεις οτι το ποθεις εντονα, σου βγαινει δλδ αυθορμητα ή κατευθυνεις εσυ τη σκεψη σου σ αυτο και μ αυτο τον τροπο σου προκαλειται η επιθυμια?
γιάννης
- 23-08-2013, 09:51 #17
Βίκη,δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω,το έχω δει πολλες φορές έτσι αλλά αυτό με κάνει να κρατηθώ για λίγο καιρό και μετά μου έρχεται ξανά έντονη επιθυμία να το ξανακάνω.
Γιάννη έχεις καταλάβει ακριβως το πρόβλημά μου,μου βγαίνει αυθόρμητα,δε κατευθήνω τις σκέψεις μου.
Είναι φορές που αισθάνομαι γυναίκα μέσα μου και μου αρέσει,δεν ειμαι θηλυπρεπής στην εμφάνιση ούτε στη συμπεριφορά μου.
Είμαι αρρενωπός και αρκετά εμφανίσημος θα έλεγα,δε συμβαδίζει η εξωτερική κου εμφάνιση με αυτό που αισθάνομαι μέσα μου.
Είναι φορές που παρακαλούσα να είχα γεννηθεί γυναίκα,αλλά είμαι σίγουρος πως αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν λεσβία γιατί οι γυναίκες με ελκύουν
23-08-2013, 10:26 #18
Αποψή μου είναι να μιλήσεις στην κοπέλα σου για αυτή σου την επιθυμία. Αν είσαστε μαζί πολλά χρόνια, υπάρχει αγάπη, κατανόηση και συνεννόηση σε όλα τα επίπεδα, δε νομίζεις πως είναι καιρός να κάνετε μαζί κι αυτό το βήμα? Μπορεί να είναι συντηρητική, όπως λες, αλλά η αγάπη κινεί βουνά. Ο καθένας μας αλλάζει και αναθεωρει στην πορεία της ζωής. Εχω υπ' όψη μου παρόμοιες περιπτώσεις.
Βέβαια, πρέπει να της το σερβίρεις με τον κατάλληλο τρόπο. Διάλεξε μιά στιγμή που θα είσαστε χαλαροί και άνετοι και φέρε τη συζήτηση στα ερωτικά. Εννοείται πως δε θα της αναφέρεις τίποτα για τις 6-7 παρασπονδίες σου. Θα της μιλήσεις για το πώς νιώθεις και πως θα ήθελες τη συμμετοχή της, αλλά θα την καθησυχάσεις λέγοντας της πως εαν εκείνη δεν επιθυμεί να συμμετάσχει, η ερωτική σας ζωή δε θα επηρεαατεί καθόλου. Ετσι δε θα νιώσει πιεσμένη. Ακόμα και αν σου αρνηθεί, μη δείξεις πειραγμένος. Αλλαξε ευγενικά θέμα συζήτησης και άσε το πράγμα να "δουλέψει" μεσα της. Αν σε αγαπάει, πιστεύω πως κάποια στιγμή θα δεχτεί να μπει στο παιχνίδι, έστω δοκιμαστικά....
23-08-2013, 10:51 #19
Φίλε nick,στα τόσα χρόνια το έχω κανει και αυτό
Είχα ανοίξει κουβέντα περι ερωτικων και το πήγα παραλία παραλία για να δώ μέχρι που ειναι διαθετημένη να φτάσει στο ερωτικό κομμάτι όπως και κατα τη διάκεια του σεξ δοκίμασα δειλά δειλά κάποια πραγματα.
Η αποψη της είναι πως όποιος θέλει κάτι περισσότερο απο τα κλασικά στο σεξ είναι gay,έχουμε κάνει και extrem πράγματα αλλά πάντα ο κάθε ενας στο δικό του ρόλο,δε υπάρχει πιθανότητα να αλλάξουμε ρόλους
23-08-2013, 10:59 #20
ενα φιλικο μου ζευγαρι ειχε το ιδιο θεμα πριν τον γαμο,παντρευτηκαν εκαναν παιδι κ μετα , μια μερα,η συζηγος βρηκε τον συζηγο στο κρεββατι τους , τον αντρα της (αυτογυναικοφιλος) με ενα φιλο του,χωρισανε, κ η κοπελα εκανε 10 χρονια να συνελθει!!!!!!
Ειναι ατιμο εκ μερους σου, ενα τοσο σημαντικο θεμα να το κρατησεις κρυφο απο τον ανθρωπο σου!
εξ αλλου ειναι σχεδον αδυνατο να το κρυψεις η να το ξεχασεις-ειναι ενστικτο!!!!!Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
23-08-2013, 11:20 #21
Έχεις δίκιο katerinaki,παω να της το πω τωρα
23-08-2013, 11:24 #22
Τις περισσότερες φορές η γυναίκα έχει ανάγκη την παρουσία ενός "γνήσιου αρσενικού", ακόμα και σαν εικόνα, για να λειτουργήσει ερωτικά. Οπότε, είναι δύσκολο να της εξηγήσεις πως η ιδιαιτερότητά σου δεν επηρεάζει τον ανδρισμό σου, έστω και αν το διαπιστώνει κι η ίδια καθημερινά. Αν δεν καταφέρεις να της περάσεις την εικόνα που θέλεις στο φαντασιακό, είναι μάλλον αδύνατο να την αποδεχτεί νοητικά. Δηλαδή, μόνο αν το δει σαν παιχνίδι μπορεί να το αποδεχτεί.
Υπάρχει χιούμορ στην ερωτική σας ζωή ή είναι υπέρ το δέον σοβαρή?
23-08-2013, 11:35 #23
23-08-2013, 11:37 #24
Ναι,υπάρχει χιούμορ
23-08-2013, 11:38 #25
και επιδη τωρα διαβασα και τα υπολοιπα αμα εχει σχεση με κοριτσακι αλλαζουν τα πραγματα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
23-08-2013, 12:07 #26
Κοίτα, εφ' όσον το χιούμορ υπάρχει και επιπλέον έχετε πειραματιστεί με διάφορα, φοβάμαι πως δεν είναι θέμα συντηρητισμού. Ισως απλά δεν της κάθεται η συγκεκριμένη εικόνα, την ξενερώνει. Θα μπορούσες να της ζητήσεις ευθέως να δοκιμάσετε μία φορά για να τεστάρει κι εκείνη το βαθμό ανταπόκρισής της, αλλά αν επιμένει να σου αρνείται, δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο...
23-08-2013, 12:15 #27
Πιστευεις δηλαδη πως αν η κοπελα σου δεχοταν να κανετε ανταλλαγη ρολων , δεν θα ειχες ξανα την επιθυμια να πας με αντρα ?
23-08-2013, 17:54 #28
23-08-2013, 18:01 #29
Μα όπως είπα και παραπάνω,η επιθυμία μου δεν είνα να πάω με άντρα,ειναι η τελευταία μου επιλογή
Αν το κατάφερνα με τη σχέση μου η με κάποια άλλη γυναίκα θα ήταν το ιδανικό,αλλά ούτε με τη σχέση μου μπορώ να το κάνω,ούτε με κάποια άλλη γυναίκα γιατί δεν είναι κάτι που το συναντάς κάθε μέρα.
Πρέπει να πέσεις στην περίπτωση να βρείς κάποια γυναίκα που το θέλει αυτο αλλα που να τη βρείς;
Φαντάσου το σαν εικόνα,να γνωρίσω μία γυναίκα και να της πω: γεια σου είμαι ο Τάδε,θέλεις να αλλάξουμε ρόλους :)
23-08-2013, 18:14 #30
Tags for this Thread
τοξικοι φιλοι η προδότης εγω?
21-06-2025, 03:35 in Σχέσεις και Επικοινωνία