βοηθεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2

Thread: βοηθεια

Junior Member

βοηθεια

δεν ειμαι καλά από το πρωι και πίνω... εχασα τον πατέρα μου πριν 2 χρόνια... η μάνα μου κατάθλιψη, ο αδελφός μου προσευχες και αγιο ορος έγω ποτό και όλα τα βαρη. παράνομη σχέση πριν 5 χρόνια και με πετά ψέμα στο ψέμα. τα έκανα θάλασσα. ασφαλιστικες δεν πληρώνουν τα φορτώθηκα όλα τα χρέη για χάρη της μάνας μου... ευχαριστώ δεν άκουσα μόνο προβλήματα δεν είμαι καλά.. νιώθω ότι θέλω να βρω το πατέρα μου να του τα χώσω που δεν ξύπνησε καιμμετά να ηρεμίσω....βαρεθηκα να παίζω θέατρο και εγω να υποφερω...

Senior Member
    εισαι στα βαθια... κολυμπα ομως!!! με το να καθεσαι να πινεις δν βοηθας, απλα καθυστερεις στο να βρεις τη λυση του προβληματος! παρε μια κολλα χαρτι κ γραψε τις υποχρεωσεις σου... ξεκινα με τη πιο ευκολη.... κ υποχρεωσε κ τη μητερα σου να ασχοληθει, θα τη βοηθησει κ με τη καταθλιψη της αυτο... ο αδερφος σου ισως βρηκε το δρομο του... κοιτα κ εσυ να βρεις το δικο σου! περασαμε κ μεις τα ιδια πριν λιγα χρονια... λιγοστευει ο πονος με το καιρο αλλα το κενο μεγαλωνει... δν ξερω τι αλλο να πω για να βοηθησω....πες τους πως νιωθεις.... βγαλε κ συ το πενθος σου αν δν το εχεις κανει κ το απεφυγες!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!