ΕΡΩΤΗΣΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: ΕΡΩΤΗΣΗ

Member
    Originally posted by Dalia
    Ξαναπάρε εσύ καλύτερα στο Κ.Ψ.Υ γιατί σε βλέπω να περιμένεις για πολύυυυ ακόμα.
    Ξαναπήρα, αλλά μου είπαν πως θα επικοινωνήσουν αυτοί! Μα τι πολιτική λειτουργίας είναι αυτή; Δεν καταλαβαίνω!

Senior Member
    Πιθανόν αν σου ζήτησαν προσωπικά στοιχεία και σε ρώτησαν γιατί θες να δεις ψυχολόγο, να θέλουν να αξιολογήσουν σε τι ειδικότητα είναι καλύτερο να σε παραπέμψουν. Βέβαια γιατι τους παίρνει γύρω στη μια δεκαετία να το αξιολογήσουν, κανείς δεν ξέρει..............

Member
    Καλημέρα!Επιτέλους, μίλησα με την κοινωνική λειτουργό, η οποία μου έκλεισε ραντεβού.Γιατί όμως πρέπει να έχω ραντεβού πρώτα με αυτήν;Για να αξιολογήσει την κατάσταση;Μα, τι σύστημα είναι αυτό;Έχω μείνει άναυδη!

Member
    Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο, αλλά έχω φοβερό άγχος για το ραντεβού με την κοινωνική λειτουργό τη Δευτέρα. Δεν έχω ξαναμιλήσει σε κάποιον ειδικό, εκτός από την ψυχίατρο του πατέρα μου και αυτό για εκείνον. Τώρα αυτό είναι λογικό; Και αν έχω άγχος τώρα με την κοινωνική λειτουργό, τι θα κάνω αν έχω ραντεβού με ψυχίατρο ή ψυχολόγο; Έχει συμβεί και σε σας αυτό;Φοβάμαι πως αυτό μου το άγχος θα καταστήσει πολύ δυσλειτουργική την όλη κατάσταση...

Page 2 of 2 FirstFirst 12