Το δικο μου story - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    ξεκινάς από εκεί αν δεις ότι δεν σε κάλυπτει πας και σε ψυχίατρο δεν είναι ταμπου τα φάρμακα

δεν τα βλεπω ως ταμπου τα φαρμακα απλα φοβαμαι μην εθιστω οτι θα ειμαι καλα μονο με εκεινα και οταν αναγκαστω να τα κοψω εχω προβλημα. Εδω μεχρι για επιληψιες λενε αμα παθεις στερητικο.

Senior Member
    τα φάρμακα τ αντικαταθλιπτικα δεν είναι εθισμος πιο εθιστικα είναι τα ηρεμιστικα.απλά αν είσαι αρκετά χαλιά σε ηρεμούν για να βρεις χρόνο και δύναμή να λύσεις το πρόβλημα σου....

Απλα δεν θεωρω οτι εχω καταθλιψη kosto πιστευω μια extreme αρρωστοφοβια οτι εχω απλα και υπερβολικο αγχος.

Senior Member
    φιλέ και για το αγχος τα ιδία δίνουν και εγώ αρρωστοφοβια είχα...δεν είναι μονό για την καταθλιψη....

Επισης ξεχασα να αναφερω οτι δεν μιλησαμε πολυ με την ψυχιατρο γιατι πηγα εκει εν μεσω κρισης φουλ αγχωμενος και δεν την παλευα να μιλησουμε. Μου λεει παρε αυτα να ηρεμισεις και τα την επομενη φορα θα μιλησουμε κιολας. Γιαυτο αμφισβητω την διαγνωση της καταθλιψης, για οσους σκεφτουν οτι βγαζω μονος μου διαγνωσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Inked View Post
    Επισης ξεχασα να αναφερω οτι δεν μιλησαμε πολυ με την ψυχιατρο γιατι πηγα εκει εν μεσω κρισης φουλ αγχωμενος και δεν την παλευα να μιλησουμε. Μου λεει παρε αυτα να ηρεμισεις και τα την επομενη φορα θα μιλησουμε κιολας. Γιαυτο αμφισβητω την διαγνωση της καταθλιψης, για οσους σκεφτουν οτι βγαζω μονος μου διαγνωσεις.

αχ!!!
    inked δν εισαι μονος/η!!! ειμαστε πολλοι κ το εχεις καταλαβει... μια καλη μεθοδος ειναι η αποσπαση προσοχης...... οταν αρχισει να ενοχλει κατι σωμα σου κ κατα συνεπεια το μυαλο σου, αρχιζεις τη παρατηρηση πραγματων.πχ. εχεις απεναντι σου ενα πινακα ζωγραφικης....... τι χρωματα εχει κ ποσα? ΜΕΤΡΑΣ!!! ποσα δεντρα εχει? τι χρωμα? ειναι ιδια μεταξυ τους? κ ο κ
    Αυτο λοιπον σε βοηθα να δραπετευσει το μυαλο κ να μν δεινει σημασια στο συμπτωμα το οποιο με το φοβο μεγαλωνει!!! δν λεω οτι ειναι ευκολο γιατι θα κανεις κ δευτερες σκεψεις για το συμπτωμα! ενα ειναι σιγουρο!!! ΔΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!! δεσ το σν μηνυμα ζωης! οι νεκροι μονο δν πονουν! (μακαβρια εγινα)
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

πως πας φιλε inked???
    εισαι καλυτερα; τελικα εκανες ψυχοθεραπεια;

Page 2 of 2 FirstFirst 12