Άρθρο για την κατάργηση του όρου της Σχιζοφρένειας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 61
    Senior Member
    Ok Remedy.Μου έγινες πλήρως κατανοητός..Πολλά πρέπει πάντως να αλλάξουν αλλά ας ξεκινήσουμε από την ενημέρωση περί Σχιζοφρένειας...

Senior Member
    .....η kassi με το πριονι δεν κολωνει λεμεεεε!κατι ξερω κι εγω ο χανιμπαλ !

Senior Member
    Γιατί ρε Αλκ το λες αυτό;;;Έχεις δει τι γλυκό κοριτσάκι είμαι και ξέρεις;;;Λες να πρέπει να βγει και ταινία μου;;;Η ψυχαναγκαστικοριακή Κάσσι με το αλυσοπρίονο;;;Ρε χαρά μου.......Να φροντίσω μόνο να ζητήσω ποσοστά...

Ok Alk..I\'ve got your last comment...Παίζει όντως πολύ η διαταραχή στον κινηματογράφο..Ο Τζακ Νίκολσον που έπαιζε στο As good as it gets τον ψυχαναγκαστικό ήταν αντιπροσωπευτικό δείγμα όλων των ψυχαναγκαστικών της γης;;;Η Σούζαν Κέησεν η οριακή......και δεν θυμάμαι ποιες άλλες ψυχωταινίες.......Ε αφού πουλάνε αυτό λέω..Να βγω στα ΜΜΕ και να σαρώσω τα βραβεία......Η διαταραγμένη Κάσι σε ένα έργο που .......ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!

Member
    Τα ΜΜΕ μπορούνε να συμβάλουν θετικά στον τομέα της ψυχικής υγείας. Το ίδιο και οι εκπαιδευτικοί όταν βλέπουν κάποια από τα παιδιά να έχουν μια ιδιαιτερότητα (όχι σχιζοφρένεια αλλά κάποια άλλη που μπορεί να συναντάται στις παιδικές ηλικίες). Η ενημέρωση αν γίνει οργανωμένα θα βοηθήσει τα μέγιστα στην αναστροφή του κλίματος προκατάληψης που υπάρχει στην Ελλάδα για την ψυχική υγεία.

Senior Member
    ....ασε μην αλλαζουμε θεμα και φωναζει μετα οeagle βρε!μα κι εσυ χωρις ενα πριονι εστω μεταφορικο πως θα πας hollywood μου λες;δεν ειπαμε οτι παιζει ως θεμα η διαταραχη;βαλε ενα ’’διαβολικη κασση’’ η ενα τιτλο κραχτη whatever και θα δεις!τωρα περι σχιζοφρενειας κλπ εδω φοβουνται ακομα και κλινικοι ψυχολογοι και ψυχιατροι[ορισμενοι] τις ψυχωσεις βρε eagle τι συζηταμε;εχουμε δρομο ακομα μη συζητας!

Member
    Originally posted by Alkmeon
    ....ασε μην αλλαζουμε θεμα και φωναζει μετα οeagle βρε!μα κι εσυ χωρις ενα πριονι εστω μεταφορικο πως θα πας hollywood μου λες;δεν ειπαμε οτι παιζει ως θεμα η διαταραχη;βαλε ενα ’’διαβολικη κασση’’ η ενα τιτλο κραχτη whatever και θα δεις!τωρα περι σχιζοφρενειας κλπ εδω φοβουνται ακομα και κλινικοι ψυχολογοι και ψυχιατροι[ορισμενοι] τις ψυχωσεις βρε eagle τι συζηταμε;εχουμε δρομο ακομα μη συζητας!
    Αντίθετα. Ψυχίατροι και ψυχολόγοι όχι μόνον δε φοβούνται τις ψυχώσεις αλλά οργανώνουν και ημερίδες ενημέρωσης στα πλαίσια του Ψυχαργώς. Θα κέρδιζες πολλά αν παρακολουθούσες μία με το \"Καραβάνι της Αγάπης\" όπου μιλήσανε άτομα με ψυχική ασθένεια.

Senior Member
    Α δεν ξέρω αν όλοι τις φοβούνται..Ο δικός μου ο παλιός μια χαρά τα πήγαινε...Του λέω Γιωργάκη σε απείλησε κανείς με πιστόλι,όπως έχω ακούσει από άλλον;Ναι μου λέει μια φορά.....Αλλά είχε λέει μια εσωτερική ασφάλεια μια σιγουριά και δεν φοβήθηκε...Αν είναι να μας φοβούνται και οι ψυχίατροι να πάμε στους παπάδες για εξορκισμό..Τα πάνε καλύτερα με τα δαιμόνια!!

Senior Member
    ....εμενα μου λες βρε eagle?δεν προσεξες το επιθετο ’’ορισμενος&#8217 ;’ που εβαλα;κατι θα ξερω δεν νομιζεις;

Member
    Και εγώ Alkmeon κάτι θα ξέρω για να γράφω.

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Ok Remedy.Μου έγινες πλήρως κατανοητός..Πολλά πρέπει πάντως να αλλάξουν αλλά ας ξεκινήσουμε από την ενημέρωση περί Σχιζοφρένειας...
    συμφωνουμε :)
    (και ειμαι γυναικα :) )

Senior Member
    Α δεν ξέρω αν όλοι τις φοβούνται..Ο δικός μου ο παλιός μια χαρά τα πήγαινε...Του λέω Γιωργάκη σε απείλησε κανείς με πιστόλι,όπως έχω ακούσει από άλλον;Ναι μου λέει μια φορά.....Αλλά είχε λέει μια εσωτερική ασφάλεια μια σιγουριά και δεν φοβήθηκε...Αν είναι να μας φοβούνται και οι ψυχίατροι να πάμε στους παπάδες για εξορκισμό..Τα πάνε καλύτερα με τα δαιμόνια!!
    Με πιστόλι κι όλας ε?Αλλά ο Γιωργάκης θαρραλέος!!!Ετσι πρέπει να είναι ο ψυχίατρος..ατρόμητος!

Senior Member
    Αχά..Άμα τον...Ήταν αυτός ένας.....Ο σχιζοφρενής ήταν το ορεκτικό...Δεν χαμπάριαζε λέμε..Αν είναι να φοβούνται και οι γιατροί την κάτσαμε Ντάλια...

Senior Member
    Ε eagle o Alkmeon γράφει με την ιδιότητα του ψυχιάτρου..Δεν νομίζεις πως κάτι παραπάνω ξέρει;

Member
    Ε eagle o Alkmeon γράφει με την ιδιότητα του ψυχιάτρου..Δεν νομίζεις πως κάτι παραπάνω ξέρει;
    Όποιος γράφει με την ιδιότητα του ψυχιάτρου γράφει επώνυμα. Και ο Δοδόνης λέει ότι είναι ψυχολόγος αλλά το κάνει επώνυμα. Ανώνυμα και εγώ μπορώ να λέω ότι γράφω με όποια ιδιότητα θέλω. Αλήθεια είναι δεοντολογικό να λέει κάποιος ότι είναι ψυχίατρος χωρίς να δίνει τα στοιχεία του;

Senior Member
    Πω πραγματικά Eagle σε βλέπω να μη μασάς και να κόβεις και να ράβεις....Αλκ εδώ σε θέλω....Στα σκούρα......Βέβαια εν μέρει έχεις δίκιο αλλά από την άλλη ο αντίλογος θα ήταν να καταχωρήσεις επώνυμα και εσύ τα στοιχεία σου για να υπάρχει μια αμοιβαία και επί ίσοις όροις ανταλλαγή απόψεων.....Αν αρχίσουμε όλοι να βγάζουμε τα επώνυμά μας εδώ ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξουμε..Φυσικά σε μία ανωνυμία όπως αυτή του ίντερνετ ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του...Μάτια έχεις και αντιλαμβάνεσαι τι σε εκφράζει και τι όχι......Δεν είναι πάντα τα πιο επιστημονικά σχόλια αυτά που διαβάζονται στον χώρο...αλλά αν αρχίζεις να σκαλίζεις θα ψάχνεις και το κουβάρι δεν θα τελειώνει......Νομίζω πάντως πως ο Αλκ δίνει την ηλεκτρονική του διεύθυνση οπότε για εξακρίβωση στοιχείων εκεί....

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast