Προδοσια απο ολους - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Ημουν στο παρελθον τετοιος χαρακτηρας, προβατο θες να το πεις εσυ, μπουφος το λεω εγω, η ουσια τερμα ηλιθια!!!! Αυτο που συμπερανα ειναι οτι πρεπει να εισαι σκυλα στην ψυχη, να μην συμπονας κανεναν, να μη βοηθας κανεναν, να μην εμπιστευεσαι ΚΑΝΕΝΑΝ και οτι κανενας δεν προκειται να χαρει με την επιτυχια σου ή με τη χαρα σου

Senior Member
    Καλά άραξε.
    Δεν είναι και τα 7 dis δαιμονισμένοι και κακιασμένοι...
    Συνήθως παίρνουμε αυτό που δίνουμε,και από τι βλέπω,μέχρι τώρα δεν έχεις πει τίποτα καλο για κανένα,όλοι σε κακοποιούν και σε αδικούν για κάποιο λόγο...
    Ακόμα και μαθηματικά να την δεις την φάση,απλά δεν στέκει.
    Μπας και πρέπει να κοιτάς πως συμπεριφέρεσαι εσύ στους άλλους πρώτα?
    Μια ιδέα....

Senior Member
    Οχι βεβαια, ποιος το ειπε αυτο??? δεν σημαινει οτι σε αυτη τη ζωη οτι θα δωσεις θα παρεις και τα αναλογα! Τις περισσοτερες φορες οχι μονο δεν θα παρεις οτι σου αξιζει αλλα θα εισπραξεις και την αχαριστια και την προδοσια και το φθονο!
    Και επειδη το εθεσες μαθηματικα και γνωριζω και πολυ καλη στατιστικη σαφως και υπαρχει και το σφαλμα δειγματοληψιας αλλα ειναι παντα πολυ μικρο απο 1 εως 5 %. Εμενα στο "δειγμα" το δικο μου ολοι μα ολοι με οδηγησαν στο ιδιο δυσαρεστο συμπερασμα!
    Και συγνωμη κιολας αλλα δεν εχω καθολου απαιτησεις απο ατομα με τα οποια εχω αποφασισει να μην εχω σχεσεις χρονια τωρα χωρις ομως να τους ενοχλω! απλα αδιαφορω αλλα επιθυμω και να μην με ενοχλουν.
    Πως να μην τους θεωρω κακους οταν μαθαινουν οτι ειμαι καλα στη ζωη μου και ετοιμαζομαι να παντρευτω και ξαφνικα εμφανιζονται κατω απο το σπιτι μου καθημερινως και ολημερις και κανουν "κουμαντο" για το πως και αν θα γινει αυτο? Γιατι αν ψοφησει η κατσικουλα του γειτονα θα φανουμε εμεις πιο πανω! Πρωτα πρεπει να αποκατασταθουν τα δικα μας τα παιδια, τι?!!! με τι μουτρα καποιοι θα πηγαινανε στις οικογενειακες συγκεντρωσεις και θα ακουγανε οτι η κορη της... Ε παντρευτηκε και ειναι χαρουμενη οταν τα δικα τους ειναι μεγαλυτερα ανεργα και ανυπαντρα???? δεν ειμαι εγω η κακια ουτε ανταγωνιστηκα ποτε κανεναν τους απλα καταλαβα πως σκεφτονται οι αλλοι με τη χαρα σου και την επιτυχια σου!

Το αν τα παιδια τους ειναι μαγαλύτερα, άνεργα και ανυπαντρα πρόβλημα τους! Το ενδιαφερον τους για σενα δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μορφη εκφρασης ζηλιας, ήτοι το να ακουσουν επιτελους οτι κατι, έστω κι ασημαντο, σου πήγε στραβο, για να νιωσουν ανακουφιση μεσα στη δυστυχια τους. Καταλαβε, λίγοι πολύ λίγοι χαιρονται πραγματικα με τις επιτυχίες σου.
    Καπου διαβασα παλια ενα γνωμικο που μου κανε την εντυπωση, στη ζωή δεν είσαι ότι αξίζεις αλλά ότι ζητήσεις. Κάνε το βίωμα σου όσο είσαι νεα και σου ρχονται ευκαιρίες, αρπαζε τις ευκαιριες χωρις να σκεφτεσαι τι θα πει ο ενας και πως θα αντιδρασει ο αλλος, διοτι οσο παιρνανε τα χρονια τα περιθωρια στενευουν. Κατευθυνε τη σκεψη σου στο να διεκδικας και να χαιρεσαι με τις επιτυχιες σου κι οχι στο να ασχολεισαι με το πως οι αλλοι θα αντιδρασουν μ αυτες. Η ζηλια τους ειναι αποδειξη της επιτυχιας σου και απο μερους τους αναγνωριση σου ως καλύτερης τους.
    Αν σε ενοχλουν με τη σταση τους κανε το εμφανες με τη συμπεριφορα σου ότι δεν ανεχεσαι, θα κερδισεις ετσι το σεβασμο τους κι οποιος δε γουσταρει ας φυγει.
    γιάννης

Page 2 of 2 FirstFirst 12