Δεν ξέρω τι να κάνω... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Member
    Originally posted by krino
    spiritandsoul,

Καταρχην προς τι ολο αυτο το ερωτοδικειο???

Κατα δευτερον πως τα καταφερες και εκανες ολες τις ιντερνετικες γνωματευσεις που αναφερεις???

Κατα τριτον, σε ολες τις αφηγησεις που αφορουν σχεσεις, προφανως θα υπαρχει και ο αντιλογος, αλλα σε ενα φορουμ πως μπορουμε να λυσουμε αυτο το προβλημα??? Να ψαχνουμε να βρουμε την Χ συντροφο της Χ σχεσης και να την κανουμε μελος με το ζορι για να μπορεσει να πει την αποψη της??? Ετσι ωστε να μπορεσουμε ολοι να εχουμε ολοκληρωμενη και ακριβη εικονα της σχεσης???

Κατα τεταρτον οι τελευταιες ερωτησεις σου, μου θυμιζουν εκπομπη των καναλιων της απογευματινης ζωνης κατι που για μενα ειναι τηλεσκουπιδια.

Κατα πεμπτον, το σχολιο σου, \" διακρινω ένα άτομο το οποίο ζητά βοήθεια για κάτι που έχει ήδη λύσει.\" δεν ισχυει ουτε στο ελαχιστο. Πολλες φορες οταν ημουν προβληματισμενος για μια σχεση και ενω εβλεπα καθαρα οτι επρεπε να την διαλυσω, δεν ειχα την δυναμη να το κανω. Χρειαστηκα την βοηθεια φιλων για αυτο. Και οχι απλα για να μου το πουν, αλλα στην ουσια γιατι μου ελειπε ενα μικρο κομματι απο το παζλ το οποιο εγω δεν το εβλεπα.
    Αγαπητε μου, η επικοινωνια των ανθρωπων ειναι αυτο που λειπει και αυτο που προκρινεις. Φυσικα εδω μεσα δεν εχουμε την πιο σωστη επικοινωνια μιας και οι αληθινοι μας φιλοι δεν μπορουν να αντικατασταθουν απο ενα φορουμ. Ωστοσο οταν βαζεις ενα προβλημα θα μπορεσεις να ακουσεις πολλες γνωμες και οπτικες για αυτο. (οπως και η δικη σου γνωμη/οπτικη) Το πως θα διαχειριστει αυτος που εχει το προβλημα, και αν βοηθηθηκε απο αυτο ειναι κατι που ειναι εντελως προσωπικο και ξεχωριστο στο καθενα μας.

τελος, εγω μεσα απο καμποσες σχεσεις που εκανα στην ζωη μου, εμαθα πως ποτε δεν εφταιγε μονο ενας αλλα και οι δυο.
    Τι σημασια εχει ομως αυτο??? Ας υποθεσουμε οτι φταιει 100% ο ντακμαν και οχι η συντροφος του, τι αλλαζει στην υποθεση???
    Ποσο μπορει να λειτουργησει μια σχεση που ειναι κατω απο ψυχαναγκασμους???
    Σκεφτηκες εσυ τι ψυχαναγκασμους βαζεις οταν λες στον αλλον, \"μην είσαι τόσο σκληρός μαζί της.\"
    Στην ουσια προτρεπεις, να κανει πισω στα θελω του και να ανεχθει συμπεριφορες που δεν του κανουν....
    Θα σου πω ομως οτι σχεσεις που βασιζονται σε υποχωρησεις οι οποιες τις κανουμε οχι γιατι τις θελουμε αλλα επειδη οι περιστασεις ειναι τετοιες (οποιες και να ειναι αυτες) ειναι σχεσεις που αποτελουνται απο καταστραμενους ανθρωπους...
    Με καλυψες απολυτα σε οτι θα εγραφα!

Senior Member
    Ντάκμαν, πρέπει να ήσουν πολύ ερωτευμένος πάντως για να μην ενοχληθείς που σου έκρυψε πως ήταν παντρεμένη, αλλά κυρίως που σου φάνηκε φυσιολογικό να μη θέλει τα παιδιά της όταν εσύ της το πρότεινες κιόλας.Πώς πίστεψες ότι θα ήταν μια καλή μητέρα για να μεγαλώσει το παιδί σου, όταν άφησε δύο παιδιά?

Senior Member
    Originally posted by arktos
    Πώς πίστεψες ότι θα ήταν μια καλή μητέρα... όταν άφησε δύο παιδιά?
    Διαφωνω. Εξαρταται βεβαια απο την ηλικια των παιδιων, αλλα απο το να ειναι τυπικα παρουσα, απο το να βλεπουν μια διαλυμενη οικογενεια χωρις αισθηματα, καλυτερα να εχουν διπλα τους εναν (1) ανθρωπο κι ασ ειναι ο μπαμπας.

Senior Member
    Originally posted by kanenas
    Διαφωνω. Εξαρταται βεβαια απο την ηλικια των παιδιων, αλλα απο το να ειναι τυπικα παρουσα, απο το να βλεπουν μια διαλυμενη οικογενεια χωρις αισθηματα, καλυτερα να εχουν διπλα τους εναν (1) ανθρωπο κι ασ ειναι ο μπαμπας.
    Όχι να βλέπουν μια διαλυμένη οικογένεια βέβαια. Αλλά τη μάνα τους έχουν δικαίωμα να τη βλέπουν... Θα τους στοιχίσει αυτό μετά. Πάντως φαίνεται μία \"ρουτίνα\" που επαναλαμβάνεται και με σένα φίλε. Δηλαδή κάνει παιδιά και μετά τα αφήνει. Τώρα έχεις μια πανέμορφη κορούλα οπότε μόνο λάθος δεν ήτανε. Αλλά δες τι θα κάνεις τώρα ώστε να μη βασανίζεσαι και βασανίζεται κι η μικρή.
    Και τι \"θα σου καταστρέψει τη ζωή\" σου λέει; Ξέρεις τι γοητεία έχει ένας άντρας που μεγαλώνει μόνος του την κόρη του; Σαν τα μούσμουλα θα πέφτουν οι γκόμενες ;)
    Το διακωμωδούμε και λίγο γιατί αν τα πάρουμε όλα σοβαρά.... :)

Senior Member
    Ντάκμαν, πρέπει να ήσουν πολύ ερωτευμένος πάντως για να μην ενοχληθείς που σου έκρυψε πως ήταν παντρεμένη, αλλά κυρίως που σου φάνηκε φυσιολογικό να μη θέλει τα παιδιά της όταν εσύ της το πρότεινες κιόλας.Πώς πίστεψες ότι θα ήταν μια καλή μητέρα για να μεγαλώσει το παιδί σου, όταν άφησε δύο παιδιά?
    καλύτερα να προσέχουμε τις κουβέντες μας γενικά. Δεν τολμώ να εκφράσω άποψη για ένα τέτοιο θέμα και μάλιστα τόσο πολύ επιπόλαια.

Senior Member
    δε θεωρώ πως μίλησα επιπόλαια.γνωρίζω πως είναι λεπτό και σοβαρό ζήτημα.έχω κι εγώ μια κόρη 7 ετών και ο πατέρας της την κράτησε όταν εγώ νοσηλεύτηκα για μεγάλο διάστημα σε κλινική.το μόνο που θα ήθελα να πω στο ντάκμαν, άσχετα από το αν θα πάρει διαζύγιο, καλό θα ήταν με κάποιο τρόπο να βοηθήσει τη κοπέλα, γιατί πάντα θα είναι η μαμά της κόρης τους.

Senior Member
    Originally posted by kanenas
    συμφωνω ας ειναι ο πατέρας. αν ομως ειναι ο πατέρας που δέρνει ειναι το ενδεδειγμένο? κι αν ως μανα το γνωρίζω, κοιμάμαι ήσυχη? και κοιττάω μονο τον εαυτό μου?δεν εχω ευθύνες? κι αν οχι, ποιος έχει για την ανατροφή των παιδιών? απο οσο γνωρίζω οι γονεις:2

Junior Member
    εθελοτυφλήτε, δεν βλέπετε ότι ένα άτομο το οποίο όπως λέει νοιαζεται για το καλο της οικογενειας του, για το καλο του παιδιου του, δεν βγαίνει στα φορουμ να μιλά για το προβλημα του εις βάρος της γυναικας του τη στιγμή που ο ίδιος έιπε ότι έχει πάρει απο ειδικό αν όχι ειδικούς γνωματεύσεις γιατι αφού θέλει τοσο απεγνωσμενα βοήθεια αυτο θα πρεπε να κάνει.
    επισης δεν κατάλαβα προς τι αυτο το\"ντερνετικες γνωματεύσεις και ότι οι ερωτήσεις μου θυμίζουν απογευματινά τηλεσκουπίδια\" όπως αναφέρεται ποιο πάνω,όταν το ίδιο το θέμα του ντακμαν (η ιστορια του) μπορείς να το βρεις και αυτό στα \"τηλεσκουπίδια\" με σύμβουλους και ψυχολόγους να κάνουν γνωματεύσεις λαιβ. αυτό δεν συγκρίνεται με το φορουμ ?
    το ότι η γνώμη μου θεωρείτε από κάποιους \"τηλεσκουπιδι\" είναι αποψη τους όμως δεν γίνεται να λες φρισπιριτ \"Κατα πεμπτον, το σχολιο σου, \" διακρινω ένα άτομο το οποίο ζητά βοήθεια για κάτι που έχει ήδη λύσει.\" δεν ισχυει ουτε στο ελαχιστο.\" πως γνωρίζεις τι ισχύει και όχι για τον ντακμαν? εσύ και αυτός είστε το ίδιο άτομο? πως γίνεται να λες ότι δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο? επειδή αυτό είναι κάτι εντελώςόμως άκυρο δεν το σχολιάζω καθόλου όπως και το γεγονός ότι κατάφερες να στρέψεις ένα τοπικ αποκλειστηκά πάνω σου που έγραψε ένα άλλο άτομο και στο οποίο ζητά απόψεις για να λύσει κάτι σοβαρό αν όντως έιναι έτσι (πράγμα που αμφιβάλλω) κατάφερες λοιπόν να απαντήσεις κάνοντας κριτικές και \"γνωματεύσεις\" κάτι που κριτικάρεις και να μιλάς για δικα σου προσωπικά παραδείγματα. αυτό πόσο εγωιστικό μπορεί να έιναι?

Banned
    Originally posted by spiritandsoul
    εθελοτυφλήτε, δεν βλέπετε ότι ένα άτομο το οποίο όπως λέει νοιαζεται για το καλο της οικογενειας του, για το καλο του παιδιου του, δεν βγαίνει στα φορουμ να μιλά για το προβλημα του εις βάρος της γυναικας του τη στιγμή που ο ίδιος έιπε ότι έχει πάρει απο ειδικό αν όχι ειδικούς γνωματεύσεις γιατι αφού θέλει τοσο απεγνωσμενα βοήθεια αυτο θα πρεπε να κάνει.

Ας το πιασουμε απο την αρχη λοιπον,
    ποιο ειναι το καλο της οικογενοιας του?? η της καθε οικογενοιας??
    και το καλο του παιδιου του συναμα???

Να γυρισει πισω και να την κρατησει ενωμενη???
    Σορρυ αλλα αυτο ειναι πολυ επιπολαιο αν με εννοεις.
    Μια οικογενοια δεν ειναι απαραιτητο να ειναι μαζι για να ειναι καλα.
    Κατα περιπτωσεις αυτο μαλιστα ειναι και καταστροφικο.

επισης δεν κατάλαβα προς τι αυτο το\"ντερνετικες γνωματεύσεις και ότι οι ερωτήσεις μου θυμίζουν απογευματινά τηλεσκουπίδια\" όπως αναφέρεται ποιο πάνω,

δεν καταλαβες το φανταζομαι,
    θα μπορουσες να ανατρεξεις πισω στα οσα ειχες γραψει να τα διαβασεις ακομα μια φορα με διαφορετικη οπτικη γωνια. Ισως δεις κατι διαφορετικο.

όταν το ίδιο το θέμα του ντακμαν (η ιστορια του) μπορείς να το βρεις και αυτό στα \"τηλεσκουπίδια\" με σύμβουλους και ψυχολόγους να κάνουν γνωματεύσεις λαιβ. αυτό δεν συγκρίνεται με το φορουμ ?

φυσικοτατα!!!
    προτεινεις λοιπον να κανουμε το ιδιο??
    να εχουμε την ιδια αντιμετωπιση με αυτο το σκηνικο???
    να λεμε στον Χ ντακμαν, την απατησες την γυναικα σου??
    τι εκανε η μανα σου στην νυφη της??
    Οι φιλες σου μηπως ζηλευαν την γυναιακ σου???
    και αμα θες μπορω να κανω πιο γαργαλιστικες ερωτησεις απο αυτες που εκανες εσυ....

το ότι η γνώμη μου θεωρείτε από κάποιους \"τηλεσκουπιδι\" είναι αποψη τους όμως δεν γίνεται να λες φρισπιριτ

δεν ειναι αποψη της φρησπιριτ αλλα δικη μου.
    Η φρησπιριτ συμφωνησε με τα λεγωμενα μου.
    Επειδη ομως εγω εχω γραψει το κειμενο, οτι απορια / διαφωνια εχεις να την απευθυνεις σε εμενα και ευχαριστως να στην λυσω, εφοσον μπορω να σε πεισω μεσω του διαλογου μας.

\"Κατα πεμπτον, το σχολιο σου, \" διακρινω ένα άτομο το οποίο ζητά βοήθεια για κάτι που έχει ήδη λύσει.\" δεν ισχυει ουτε στο ελαχιστο.\" πως γνωρίζεις τι ισχύει και όχι για τον ντακμαν? εσύ και αυτός είστε το ίδιο άτομο?

επετρεψε μου μεσα απο την εμπειρια της ζωης μου να μπορω πλεον να εκφερω αποψη και να μπορω να διαβαζω περα απο τις γραμμες για τι σκεφτεται ο αλλος.
    Εχω μαθει αν θες να αντιλαμβανομαι τις ανθρωπινες συμπεριφορες μεσα απο τα κειμενα τους.
    Μεχρι τωρα συμμετεχω αρκετα χρονια σε φορουμς, και η κριση μου αυτη δεν με εχει διαψευσει.
    Αυτο δεν το λεω για να σε πεισω, παρα μονο για να σου πω το πως κινουμε.

πως γίνεται να λες ότι δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο? επειδή αυτό είναι κάτι εντελώςόμως άκυρο δεν το σχολιάζω καθόλου όπως και το γεγονός ότι κατάφερες να στρέψεις ένα τοπικ αποκλειστηκά πάνω σου

Καλα τωρα νομιζω υπερβαλειες.
    Δεν βλεπω κανα τοπικ να στραφηκε πανω μου, υπαρχουν αρκετοι χρηστες που εγραψαν την γνωμη τους χωρις να ασχοληθουν με την δικη μου. Ο μονος που ασχοληθηκε ησουν εσυ και η φρησπιριτ.

Κατ εμε, εσυ στραφηκες εξ ολοκληρου πανω μου ελπιζω οχι αποκλειστικα.

Το οτι δεν ισχυει ουτε στο ελαχιστο σου εχω ηδη απαντησει.

που έγραψε ένα άλλο άτομο και στο οποίο ζητά απόψεις για να λύσει κάτι σοβαρό αν όντως έιναι έτσι (πράγμα που αμφιβάλλω)

αν αμφιβαλλεις (δικαιωμα σου) ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι μπηκες στο κοπο να ασχοληθεις με το θεμα.
    Στην θεση σου αν εβλεπα ενα θεμα για το οποιο μου φαινεται ψευδες κατα ενα μεγαλο ποσοστο, ουτε καν θα ασχολιομουν.
    Θα το προσπερναγα και δεν θα ξαναμπαινα.
    το να λες οτι αμφβαλλεις, δειχνεις οτι μονο να βοθησεις το θεματοθετη δεν θες, αντιθετα το μυαλο μου εμενα παει αλλου.

κατάφερες λοιπόν να απαντήσεις κάνοντας κριτικές και \"γνωματεύσεις\"

μπορεις να μου βρεις μια \"γνωματευση\" μου??
    και οχι εδω αλλα σε ολοκληρο το φορουμ??
    θα ειχε ενδιαφερον να την μαθω και εγω....

Οσο για κριτκη, ναι απο αυτη κανω αρκετη και ποτε δεν ειπα οτι ειναι ενοχλητικη.

κάτι που κριτικάρεις και να μιλάς για δικα σου προσωπικά παραδείγματα. αυτό πόσο εγωιστικό μπορεί να έιναι?

δεν ξερω, δεν μετρησα ποτε τον εγωισμο μου.
    Ενδεχωμενα να ειμαι και πολυ μαλιστα.
    Δεν θεωρω οτι το να ειναι εγωιστες οι ανθρωποι ειναι κακο, αντιθετα μερικες φορες κανει καλο.
    Θεωρω οτι ειναι κακο να ειναι παρτακηδες αλλα οχι εγωιστες.

Τι αλλο επιτελους απο το τι ειναι ενας ανθρωπος θα μπει στην πυρα του ψυχολογικου ανακλιντρου???

Καλημερα!

Senior Member
    ντακμαν, ποιοι είναι οι λόγοι που σε οδήγησαν να γράψεις στο φορουμ τότε αφού έχεις ήδη πάρει τις αποφάσεις σου για να χωρίσεις, αφου σε βολευουν όλα όπως γράφεις? εξάλλου φάσκεις και αντιφάσκεις με τις απαντήσεις σου. διακρινω ένα άτομο το οποίο ζητά βοήθεια για κάτι που έχει ήδη λύσει.
    όσο για το γεγονός ότι εμφανίστηκες μπροστα της ως ο καλός σαμαρείτης για να τη σώσεις από τον τρελλο όπως τον αποκαλεί αυτη, ήταν δική σουαπόφαση και δεν βλέπω λόγο να μετανιώνεις αφού ήσουν ο σωτήρας της.
    το ότι προβάλλεις με έναν εγωκκεντρικο τρόπο τα προβλήματα σου, φένεται ο εγωισμός σου για το ότι θες όλοι και οι πάντες να ασχολούνται μαζί σου, και να σου βρίσκουν δίκιο. είναι όμως έτσι? έχεις εσύ δίκιο? δεν ξέρουμε τί έχει να πει και η γυναίκα σου.
    είναι φανερό ότι η γυναίκα πέρασε και μάλλον περνάει στάδιο προσαρμογής , στην αθήνα, στην καινούργια της οικογένεια, στην δουλειά της. μην είσαι τόσο σκληρός μαζί της. αναρωτιέμαι τί σόι βοήθεια της έχεις προσφαίρει ψυχολογικά για να έιναι γεμάτη νεύρα. επίσης οι γονείς σου τί λένε γιαυτην? την αγαπουν? βάζουν λόγια? την θέλουν μαζί σου? με ποιο τρόπο την προσεγγίζεις? γιατι την αηδιάζεις και σε έχει διώξει απο το κρεβάτι σας? το παιδί το ήθελε? ή εσύ την πίεσες να το κρατήσει?
    λες πως έισαι μονογαμικός... ακόμα και τώρα? δεν την απάτησες ποτέ?
    Ρε συ Spiritandsoul βλέπω μια ιδιαίτερη εμπάθεια στο πρόσωπο του Ντακ....Μήπως λέω μήπως είσαι η γυναίκα του;Αλλιώς γιατί τόση κακία για ένα άτομο που δεν ξέρεις;;;Δεν νομίζω πως ο Ντακμαν και όποιος ζητάει λύση σε πρόβλημά του δείχνει εγωκεντρισμό......Αλλά όπως και να έχει βλέπω ότι και εσύ ασχολήθηκες μαζί του......

Administrator
    Αν και ομολογώ ότι διάβασα το θέμα επιδερμικά,
    η πρώτη αίσθηση που μου γεννάται είναι ότι η ένταση οφείλεται σε προβολές και ταυτίσεις του Εγώ με τους \"πρωταγωνιστές\". Ισως λοιπόν θα είχε νόημα να αξιολογήσει ο καθένας, πέρα από το περιεχόμενο της έντασης, τι κρύβεται πίσω από την ένταση, ποια ευαίσθητη \"χορδή\" αγγίζεται, ποιο είναι το σημείο της ταύτισης.
    Μια τέτοια αναγνώριση, νομίζω πως αφενός θα απορροφούσε τους κραδασμούς της έντασης και αφετέρου, θα βοηθούσε στην καλύτερη επικοινωνία του καθένα με τον εσώτερο εαυτό του.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Junior Member
    είναι πολύ απλό να ζητώ να μην κρίνεται η γνώμη μου και να γίνεται σχολιασμός πάνω στην άποψη μου.
    είναι εντελώς απερίσκεπτο να λες στον άλλο να αφήσει την οικογένεια του, την στιγμη που εσύ δεν μπορείς να ξέρεις πραγματικά τι συμβαίνει πίσω απο την πόρτα του σπιτιού τους στην πραγματικότητα.
    αν είχες όντως διαβάσει το πρώτο μου ποστ θα έβλεπες ότι η γνώμη μου είναι να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό. ο ντακ δήλωσε ότι το έκανε αλλά πολυ το αμφιβαλλω... πολύ απλά κάτι δεν πάει καλά στην όλη υπόθεση. αν μόνο εγώ το βλέπω ίσως κάτι περισσοτερο να γνωρίζω.

Banned

αν μόνο εγώ το βλέπω ίσως κάτι περισσοτερο να γνωρίζω.

αυτο ειναι που με ανησυχει....
    :cool:

Senior Member

xexe..

Senior Member

Πολύ καλή ατάκα..Έγραψες ρε...
    Όσο για το σχόλιο του Δωδώνη νομίζω πως επίσης κάτι ξέρει παραπάνω αλλά νομίζω άλλωστε πως ο λόγος που υποστηρίζουμε ή διαφωνούμε με μια άποψη είναι με το κατά πόσο και αν προβάλλουμε το εγώ μας πάνω σε αυτή....

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast