Results 1 to 6 of 6
-
01-09-2013, 23:27 #1
έκτακτες? η κάτι αλλο? εχω παθει εμμονή παω να τρελαθώ
Παιδιά καλησπέρα είμαι 23 και είμαι φοιτητής εδώ και ένα χρόνο περνάω δύσκολα. Μ έχει μπει στο μυαλό ότι έχω πρόβλημα στη καρδιά και Δ μπορώ να ξεκολλησω να είμαι ανεμελος όπως παλιά. Όλα ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο όταν εκεί που καθόμουν ένοιωσα κάτι στο λαιμό σα παλμό δυνατό ένα γκρουπ στο λαιμό χαμηλά αυτό έγινε κ ξαναεγινε τις επόμενες μέρες πήγα στο νοσοκομείο κ όλα καλά καρδιογράφημα μ έκαναν. Από τότε φοβάμαι ότι κάτι έχω. Μια φορα την εβδομάδα περίπου με πιάνει αυτό το γκρουπ που περιγράφεται από άλλους στις έκτακτες συστολές αλλά εμένα με χτυπάει στο λαιμό χαμηλά αιστο πλάι στο λαιμό. Τελευταία χτυπάει Τρεις φορές τακ τακ τακ παύση Γ ένα δύο δευτερα κ παλι τ ίδιο μετά ακολουθεί ταχυ κ αρδία Γ λίγο κ όταν ηρεμω όλα καλά. Τ εσθημα αυτό είναι τρομακτικό κ όταν με πιάνει όλη την υπόλοιπη εβδομάδα φοβάμαι ότι Θ ξανάρθει κ Θ μείνω από καρδιά. Έκανα κ υπέρηχο πρόσφατα κ μ είπαν όλα καλά χωρίς ν μ πολυπροσεξουν πάντως. Είναι αρρυθμίες? Είναι έκτακτες? Τ έχω?
- 01-09-2013, 23:36 #2
Ξέχασα ν πω ότι το παθαίνω πάντα νύχτα μετά από λίγη κούραση ξενυχτάω σαν φοιτητής κοιμάμαι αργά μετά τις 4 συνήθως. Όταν ξαπλωνΩ ανάσκελα η κάθομαι σκυφτός ειναι ποιο πιθανό ν συμβεί help.....
01-09-2013, 23:56 #3
Εάν έχεις χρόνο διάβασε το πόστ μου και θα καταλάβεις τι αντιμετωπίζεις και εσυ επίσης έχουμε κοινό θέμα οπότε γράψε και εσυ εδώ μιας και ολα τα παιδιά ειναι μαζεμένα εδώ οκ μην φοβάσαι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό τον αγώνα !!
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...ος-η-όχι
02-09-2013, 00:37 #4
απο καρδιας φτερουγισματα πολλα αργιρακο...και 100 παλμους να κανει παλι καλα εισαι....δε μπορεις να κανεις κατι τωρα...μονο ηρεμια
Never believe the ever of drunk and everything of lovers
02-09-2013, 11:33 #5
Φίλε Alex έχω διαβάσει όλο τ post σου πολλές φορές κιόλας. Δηλαδή φτερουγισματα έχω κ τ νοιώθω στ λαιμό? Ειναι επικίνδυνα? Έχω κ λίγο υποθυριοδισμο κ παίρνω τ4 των 50 ειναι ρυθμισμενος τώρα Π θυροειδης μου. Γίνεται ν προκαλεί προβλήματα αν κ ρυθμισμενος? Είναι σοβαρό αυτό Π έχω η Δ ειναι τίποτα κ ν μ δίνω σημασία εξάλλου μια φορά Υ εβδομάδα μ πιάνει αν είχα θέματα όπως τ αλλά παιδιά κάθε μέρα τ θα έκανα?
02-09-2013, 14:10 #6
argirisklmt21
Φίλε μου εάν έχεις διαβάσει κατάλαβες οτι εγω περνάω τεράστια δοκιμασία όχι οτι και εσυ δεν περνάς .
Απλά θέλω να σου πω οτι έχω παει σε ενα σορό γιατρούς για να μου πουν τι έχω που αποδεικνύεται από τις εξετάσεις οτι ειναι μια χαρά αλλα εγω δεν μπορω να ηρεμήσω γιατι μου έχει καρπωθεί στο μυαλο οτι κάτι .
Οπότε σε συμβουλευω να μην τρομοκρατησε όταν σε πιάνουν να τις αφήσεις να κάνουν τον κύκλο τους και θα φύγουν ειναι καθαρά αγχος από φόβο εγω αυτή την ερμηνεία δίνω .
Έχω παει και σε ειδικό καρδιολογο να με ελέγξει έβαλα holder το μόνο που μου είπε έχεις αρυθμιες από στρες ηρεμησε δεν έχεις τίποτα .
Αργηρη οπότε φίλε μου μην αγχωνεσε προσπάθησε να κοιμάσαι καλα και να τρως καλα επίσης και περιόρισε τον καφε και το αλκοόλ εάν πίνεις οκ .
Εδώ θα είμαστε να μαθαίνουμε νέα σου !!