Δεν μπορώ να δεχτώ τον χωρισμό
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Junior Member

Δεν μπορώ να δεχτώ τον χωρισμό

Γειά σας,θα ήθελα να σας πω το προβλημά μου για να μου πείτε τι άλλο μπορώ να κάνω,αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν το βλέπω τώρα..Χώρισα μετά απο ένα χρόνο και κάτι με το αγόρι μου και όπως καταλαβαίνετε είμαι στο στάδιο της άρνησης,δεν μπορώ να δεχτώ τον χωρισμό κλαίω ώρες ατελείωτες η κάθε μου μέρα είναι ένας γολγοθάς και απλά δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου για κανέναν λόγο..Να τα πάρω απο την αρχή είμαι 28 και το αγόρι μου 29 μετά απο ένα χρόνο μιας υπέροχης σχέσης χωρίς τσακωμούς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα,μου έτυχε μια επαγγελματική πρόταση σε άλλη πόλη..εγώ το σκεφτόμουν γιατί δεν ήθελα να απομακρυνθούμε ούτε να βλεπόμαστε μια στο τόσο..εκείνος έκανε τα πάντα για να μείνω μου έδινε δύναμη κουράγιο και αγάπη για να μείνω και να τα καταφέρουμε όλα μαζί και μιας και είχε και μια καλή δουλειά μου είπε πως σε κανένα τρίμηνο θα μέναμε και μαζί πιάσω δεν πιάσω δουλειά.Ήρθε σπίτι μου εξέφρασε τα ειλικρινή του αισθήματα,δεν ξέρω αν ήταν κίνηση πανικού για να μείνω..Τελικά έμεινα δεν άντεχα στην ιδέα του χωρισμού..και τα πράγματα προχώρησαν,γνωρίστηκα και με τους δικούς του,γνωρίστηκαν και οι δικοί μας...ως που το τετράμηνο που είχα στο μυαλό μου πέρασε για τη συμβίωση.Μίλησα στους δικούς μου και είπα πως θέλω βοήθεια ως που να πιάσω μια δουλειά να μείνω μαζί του και δέχτηκαν να με βοηθήσουν,έτσι είπαμε να μαζέψουμε χρήματα και σε περίπου 7 μήνες να νοικιάσουμε ένα σπιτάκι να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.Εκείνος ήθελε άμεσα να αρραβωνιαστούμε.Εμένα δεν με μάραινε το δαχτυλίδι στο δάχτυλο και το θεωρούσα τζάμπα λεφτα,επέμενε όμως και είπα εντάξει.Το ανακοίνωσε σε όλους.Τα πράγματα έβαιναν καλώς..Αφου ανακοινώσαμε και δια στοματός του στους δικούς μου πως θα μείνουμε μαζί..ήταν όλα φανταστικά...Ως που πέρασαν 3-4 μέρες και τα πράγματα άλλαξαν..Έκατσε και το σκέφτηκε λέει και δεν βγαίνει για συγκατοίκηση και θέλει να περιμένω 2 χρόνια να μαζέψει λεφτά να παντρεύτούμε γιατι δεν θέλει να παίρνει χρήματα απο τους δικούς μου και όταν τα μαζέψει να παντρευτούμε και να πάμε να μείνουμε ή σπίτι του ή σπίτι μου...Δεν το κρύβω οτι τσαντίστηκα..Τί ζητούσα?Εγώ και εκείνος σε ένα σπιτάκι μόνοι μας κ να περνάμε όπως όλος ο κόσμος σήμερα...στερημένα αλλα ενωμένοι!Τελοσπάντων.. του πρότεινα απο 7 μήνες να το κάνουμε χρόνο μιας και δεν θέλει χρήματα απο τους δικούς μου και αν εγώ έπιανα δουλειά άμεσα να συνεισφέρω εννοείται..ΤΊΠΟΤΑ.Μετά είπε πως για να μείνουμε μαζί πρέπει να παντρευτούμε πρώτα,έτσι δεν γίνεται...Πραγματικά γκρεμιζόταν η γη κάτω απο τα πόδια μου..ΗΤΑΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ. Τελικά ήρθαμε σπίτι να το ξεανακοινώσουμε!Του έλεγα πως τώρα αν μου πει να φύγουμε έφευγα μαζί του θα το έκανα...Αν το προβλημά του ήταν ο γάμος και επηρέαζε την συμβίωση ας κάναμε έναν πολιτικό και να μέναμε σε ένα απο τα δυο σπίτια..Ούτε αυτό δεχόταν..Οι δικόι μου πρότειναν κι άλλες λύσεις.Δεν ήθελε καμία.Είπε πως οι δικόι του θέλουν θρησκευτικό ανοιχτό γάμο και δεν μπορούν να τον βοηθήσουν και θέλει να μαζέψει τα χρήματα.Τελικά εκεί μείναμε.Μου είπε τον πιέζω μαλώσαμε και είπα στα νεύρα μου οτι δεν βγάζει πουθενά.περάσαν λίγες μέρες χωρίς να μιλήσουμε.Τον πήρα βρεθήκαμε μου είπε ειναι απογοητευμένος που δεν τον πίστεψα ξαναείπαμε τα ίδια και φύγαμε με μια υπόσχεση να τα ξανασκεφτούμε και οι δυο.Την άλλη μέρα σκέφτηκα να μην κάνω βιαστικές κινήσεις που θα μου στοιχίσουν αργότερα οτι αν δεν τα ζήσω μαζί του δεν θέλω να τα ζήσω με κανέναν,πως θέλω να περιμένω δυο χρόνια και πήρα τις ευθύνες όλες επάνω μου λέγοντας στους δικούς μου οτι εγώ τον πίεσα να μείνουμε μαζί και για να μην με χάσει είπε ναι αλλα δεν τα υπολόγισε καλα,και όλα αυτά για να καταλαγιάσω τα πνεύματα.Του είπα πως τη βρήκα τη λύση,είπε πως δεν θέλει να την ακούσει είναι μπερδεμένος..δεν του έστειλα άλλο τον άφησα να ηρεμήσει.Βγήκε με κοινό μας φίλο και του είπε πως δεν θέλει ούτε να τον ξαναπάρω ούτε τίποτα έσπασε μέσα του αλλα μαγαπάει και δεν ξέρει αν βρει άλλον άνθρωπο σαν εμένα.Του έστειλα σε μήνυμα τη λύση.Δεν απάντησε.Τον παρακάλεσα να βρεθούμε,δεν ήθελε.Τελικα βρεθήκαμε.Εγώ μες στα κλάματα να παρακαλάω εκείνος να είναι ανένδοτος.Να μου λέει μ'αγαπάει αλλα δεν θα είναι ο ίδιος απεναντί μου..εγώ να του λέω να το δοκιμάσουμε..τίποτα αυτός...Μου είπε με άλλαξαν οι δικοί μου,του είπα πως κι εγώ πίστευα για εκείνον,αλλα και έτσι να συνέβη εγώ είμαι εδώ τώρα και σου λέω να τους γράψουμε όλους και να βάλουμε μπρος το σχεδιό σου.Και πάλι δεν με ενδιαφέρουν ούτε γάμος ούτε τίποτα φτάνει να είμαστε μαζί.Α-ΝΕ-ΝΔΟ-ΤΟΣ.Δεν πίστευα στα μάτια μου..Με φίλησε αρκετές φορές,έκλαψε μαζί μου και με ρώτησε αν αλλάξει γνώμη σε μια δύο τρείς πέντε μέρες θα έχει ελπίδες?του είπα πάντα θα έχεις...φεύγοντας τον πέτυχα σε μια στροφή να κλαίει πάνω στο τιμόνι με λυγμούς κατέβηκα τον ρώτησα αν είναι καλά και αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον είδα.Την επόμενη μέρα του έστειλα παρακαλώντας πάλι μου έλεγε δεν γίνεται κ οι καταστάσεις μας έφεραν εδώ που μας έφεραν και σάγαπάω δεν πρόκειται να σε ξεπεράσω ποτέ αλλα έσπασα μέσα μου..τον ρωτούσα τι μπορώ να κάνω να τα φτιάξω τα πράγματα..τίποτα μου έλεγε δεν γίνεται..οτι δεν μπορει να συνειδιτοποιήσει οτι χωρίσαμε οτι καλύτερα να πεθάνει και πως δεν θέλει να με δει ακόμα δεν είναι καλά και διάφορα τέτοια...και άλλη μια φορά μετά απο δυο μέρες να δω τι κάνει και μου είπε ένα ξερό καλά εσύ.. Απο τότε έχουν περάσει 10 μέρες..ούτε ξέρω πως κρατιέμαι,νομίζω έκανα ότι μπορούσα..αυτή η ελπίδα του να γυρίσει με κρατάει όρθια...Δεν τρώω δεν κοιμάμαι βλέπω εφιάλτες ΔΕΝ ΖΩ! Πιστεύω πως είναι πολύ επηρεασμένος απο τους δικούς του και τα έχει κάνει τόσο μαντάρα που δεν μπορεί να τα ξεμπερδέψει...Οι φίλοι μας τον παίρνουν τηλ και τον ακούνε χάλια..Απορώ που είναι όλη του η αγάπη?Την κατάπιε?Μέσα σε 5 μέρες πώς σπάς?κι αν σπάς γίνεται να αγαπάς τον άλλον?Πώς γίνεται ρε παιδιά να μην σε νοιάζει αν ζει ο ανθρωπός σου και 10 μέρες να μην στέλνει να δει τί κάνεις?Συγνώμη αν σας κούρασα.Περιμένω τη γνώμη σας και ευχαριστώ προκαταβολικά..

Senior Member
    Γεια σου αρετη. Η λυση που σκεφτηκες ποια ειναι?

Senior Member
    Καλησπερα Αρετή."οπως τα παρουσιάζεις ειχατε μια όμορφη σχέση οπότε και σε αγαπούσε.επισης συμφωνα με τις αντιδράσεις του,αυτό καταλαβαίνω. Υπάρχουν τωρα πολλά ενδεχόμενα.Μπορεί πράγματι να τον πιέζουν οι γονείς του η μπορεί να είναι γενικά μπερδεμένος. Οπως και να εχει 1 ειναι η συμβουλή μου. Δωσε χρόνο. Ασε τα πράγματα να ηρεμήσουν,να ηρεμήσει και αυτός. Αν είναι εππηρεασμένος απο τους γονείς του και κάνει οτι πουν αυτοί,αυτό σημαίνει οτι και μαζί να μένατε η σχέση θα ηταν προβληματική γιατί οι γονείς θα επεμβαιναν συνεχώς. Αν πάλι νιώθει μπερδεμένος όταν τον αφήσεις να χαλαρώσει,να σκεφτεί εκεί θα δει αν του λείπεις και αν σε θέλει. Καθένας αντιλαμβάνεται αλλιώς τα πράγματα.Πιο πολλά θα κερδίσεις έχοντας υπομονη. Μην τον παίρνεις.Ακόμα και να ξανασμίξεται ΠΑΝΤΑ θα αναρωτιέσαι αν ειστε μαζί μετα απο δική σου πίεση και οχι γιατί το ηθελε. Το ξαναλέω.Δωσε χρόνο.
    Ο χρόνος θεραπεύει τα πάντα.Αργεί, αλλά κανει πολλή δουλειά.Ολοι εχουμε περάσει απο παρόμοιες καταστάσεις και ευτυχώς επιζήσαμε.Εμεις πάντως ειμαστε εδω να σε στηρίξουμε όπως και να ερθουν τα πράγματα.

Junior Member
    kerasi η λύση που σκέφτηκα ήταν να μην τα τινάξω όλα στον αέρα να μην το δώ εγωιστικά και να περιμένω 2 χρόνια όπως ήθελε..και να επωμιστώ εγώ τις ευθύνες λέγοντας οτι όλα ήταν δική μου ιδέα(ενώ ήταν κοινή μας ιδέα) και πως συμφώνησε για το καλό της σχέσης μας..αλλά τελικά είπε όχι και σε αυτό επειδή δεν συμφώνησα απο την αρχή..

Senior Member
    Μαλιστα. Οταν λες οτι ενδεχεται να εχει επηρεαστει απο τους δικους του,τι εννοεις? Που εντοπιζεις αυτη την ενδεχομενη επιρροη?

Junior Member
    Στο ότι τελευταία φορά που τον είδα μου είπε πως οι δικοί του τον ρώτησαν γιατι δεν τον πίστεψα,πως δεν έφταιξαν πουθενά,στο οτι του είπαν πως για να συζήσουμε πρέπει να παντρευτούμε και στο σημαντικότερο οτι δίνει πολλά χρήματα στους δικούς του,θεωρώντας το υποχρεωσή του και γιαυτό δεν βγαίνει να νοικιάσουμε..

Senior Member
    Αρα απο την τελευταια επικοινωνια που ηταν πριν 10 μερες, δεν εχετε καποια αλλη επικοινωνια, σωστα? ή του εστειλες κατι? Στο φβ παρατηρεις καποια κινηση?

Member
    τι δικη μου ιστορια διαβαζω? :confused: πριν εναμιση χρονο περασα ακριβως τα ιδια.δε ξαναειχαμε ποτε επικοινωνια και ομολωγω πως ακομα δε τον εχω ξεπερασει.δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα ο χωρισμος ηταν τοσο αμεσως και σκληρος εκ μερους του που δε προκειται να αλλαξει κατι.το ατομο αυτο επειρεαζεται πολυ απο τους γονεις του και οσο εσυ νομιζες πως ειχατε την ηρεμη και ομορφη σχεση εκεινος εκρυβε πραγματα μεσα του.απλα τωρα εσπασε το γυαλι.μηπως σου ανεφερε οτι ηταν το κερασακι στη τουρτα?μηπως τωρα ειδες εναν αλλο ανθρωπο απο αυτον που ηξερες και γιαυτο εχεις σοκαριστει τοσο?αν ναι μιλαμε για τον ιδιο τυπο ανθρωπου.μη σου κανει εντυπωση αν σε λιγες μερες αρχισει να κυκλοφορει και να γλενταει.δε θελω να πω αυτο το κλισε πως οποιος αγαπαει μενει,αλλα ετσι ειναι δυστυχως.

Senior Member
    και ομως ειναι αναμενωμενο ολο αυτο...
    ειχατε ποτε συζητησει οι δυο σας που παει αυτη η σχεση πριν απο ολα αυτα?
    οκ περα του οτι ηρθε κ γνωρισε τους γονεις σου,ειχατε πει αλλα κ οι δυο σας οτι θελετε συγκατοικηση?το ειχατε συζητησει?
    μηπως βιαζεσαι και αυτος το εκλαμβανει οτι του ζητας δεσμευσεις που μπορει να μην ειναι σε θεση να στις δωσει?
    επισης συμφωνα με αυτα που λες δεν βλεπω οτι δεν σε αγαπαει..ισα ισα!!!
    κ το γεγονος οτι δεν δεχτηκε να πληρωνουν οι γονεις σου το βρησκω πολυ ωριμο για την ηλικια του!!!
    και τελος μηπως εχεις σκεφτει οτι ανακατεψε τους γονεις του επιδη το εκανες εσυ πρωτα?
    φιλικα στα ρωταω μηπως κ σε βοηθησω...

Junior Member
    alex5 ξαναλέω οτι και η συγκατοίκηση και το να έρθει στους δικούς μου και το να πάω σπίτι του και όοοολα ήταν δική του ιδέα και το να συζήσουμε.Αυτός μου έλεγε θα με κάνει γυναίκα του και το ανακοίνωσε στην οικογένεια μου και στην δική του.εγώ πέρα απο να ζώ μαζί του και να ξυπνάμε μαζί δεν ήθελα τίποτα άλλο...

Junior Member
    kerasi στο φεις μπαινει οφλαιν δεν βλέπω κινήσεις..δεν έχει σβήσει καμία μας φωτογραφία

Junior Member
    και όμως vicky είδα έναν άλλον ανθρωπο...σίγουρα αυτός δεν ήταν ο ανθρωπος που αγάπησα...μου είπε διάφορα που κατάλαβα οτι είχε παρεξηγήσει και μέσα του τα έπλαθε προς το χειρότερο...

Member
    αρετη εχεις μηνυμα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by areti1987 View Post
    .. Πιστεύω πως είναι πολύ επηρεασμένος απο τους δικούς του και τα έχει κάνει τόσο μαντάρα που δεν μπορεί να τα ξεμπερδέψει.....
    αυτό πιστεύω κι εγώ.
    το κακό είναι οτι εσύ πήρες αποφάσεις ζωής, ανέβαλες το ταξίδι σου, βασιζόμενη στην συνεννόησή σας. πολύ ανώριμο εκ μέρους του.

Banned
    Για παρηγορια θα σου πω οτι ολα οσα αναρωτιεσαι τα εχω αναρωτηθει και εγω, αλλα κι πολλοι που ειχαμε την ατυχια η την τυχη να μας αφησει το "αλλο μας μισο".
    Ευχομαι να τι ξεπερασεςι οσο πιο γρηγορα μπορεις και με τον πιο ανοδινο τροπο, φερω οτι πονα! οτι το "γαμωτο" θα σε κουραζει καθε βραδυ!
    Ειδικα οταν δεν εχεις κανει κατι κακο, δεν τον εχεις κερατοσει κι αλλα τετοια.Ειναι πολυ ασχημο να σε αφηνουν!! ειδικα αμα κανεις κι ονειρα με αυτο το ατομο.
    Προσωπικα το εχω νιωσει κι εγω 2-3 φορες! ειδικα οταν σε αφηνουν για να πανε αλλου ειναι πολυ ασχημο, εμενα αυτο που εκανε πολυ κακο! πριν καποια χρονια μια κοπελα με αφησε για να παει στο εξωτερικο! μου ειχε πρωτηνει να την ακολουθησω! αλλα δεν μπορουσα να φυγω εκεινο το δυαστημα! ετσι λοιπον με αφησε! με πονεσαι παρα πολυ! Προσωπικα ενα απο τα πολλα λαθοι που κανω ειναι οταν αγαπαω μια κοπελα, να ειμαι εικανος να κανω το πιο τρελο πραμα! να κανω την πιο βλακεια ! παθιαζομαι κι ακουω την καρδιαμου κι καθολου την λογικη! ετσι λοιπον μετα απο καιρο κι ενω δεν ειχαμε επαφες αφου εκει που πηγε ειχε αλλο νουμερο πηγα κι εγω εκει! στην ιδια χωρα! εψαξα να την βρω, επιασα δουλεια για να μεινω εκει ,αλλα εφτυχος δεν αντεξα εκει, δεν την βρηκα κι μολισ τελειωσαν τα λεφταμου -αφου εκτσα λιγεσ μερεσ δουλεια- γυρισα πισω στην πατριδα μου! γυρησα οχι μονο πισω στην ελλαδα, αλλα κι στην κακια μου συνηθεια, επεσα με τα μουτρα στις ουσιες! μεχρι που βρηκα μια αλλη κοπελα, επεσα με τα μουτρα πανω της, την ερωτευκα πολυ!! αληθινα αλλα κι ανορημα για την ηλικια μου! τα εδωσα ολα -σχεδον ολα,γτ. υπαρχει ενας κανωνας που τον πιστευω, εαν αγαπας καποιον πολυ, κι αμα θες πολυ να μεινει διπλα σου τωτες αυτο θα γινει, γτ. θα φερεσαι κι θα κανεις αυτα που πρεπει για να μεινει.
    Ομως οταν ειχα παρει αποφαση να κανουμε καποια πραματα, οταν τις ετοιμαζα καποιες εκπληξεις , οταν ειμουν ετοιμος να αλλαξω στο φουλ την ζωη μας, την καθημερηνοτητα μας μου ετυχζαν καποιες ασχημες! αρρωστησε πολυ ασχημα ο πατερας μου, ειχα μεγαλα προβληματα κι με την δουλεια, ετσι θα εμεναν λιγο καιρο πισω τα σχεδια μου - ειχα τοσα να τηςδωσωω!! - αυτη ομως με αφησε στα δυσκολα, βεβαια δεν κραταω κακια πλεον ,καταλαβαινω οτι ειναι νεα κι αυτα ειναι για πιο ορημες κοπελες, καταλαβαινω οτι θελει να ζησει ερωτες χαλαρους κι χαβαλεδιαρηδες, ερωτες με αλλου τυπου ανδρες, ευχομαι να εχει βρει αυτο που ηθελε στην καινουργεια της ζωη, το καλο ειναι οτι ειναι χαρουμενη κι πολυ ευτηχησμενη, αν και ειναι δευτερη φορα που τα ειχαμε σπασει, την πρωτη φορα δεν ηθελα να την χασω εκανα πολλα για να κρατω επαφες! εκανα ακομα κι πολλες βλακεις οπου θα μπορουσαν να την κανουν να τρομαξει, πλεον ουτε που θα περναγα απο τα μεροι που αραζει αλλα ουτε κι θα την ενοχλουσα! καταλαβα κατι που με βοηθησαι, αμα καποιοσ δεν αξιζει να ειναι διπλα σου , αμα τον αγαπας πρεπει να τον αφηνεις να φυγει! ν α τον αφηνεις να ζησει με το αλλο μισο που εχει βρει κι περνα καλα! οσο δυσκολο, οσο κι αν πονα να ξερεις οτι αλλος ειναι μαζι με το ατομο που αγαπας πονα πολυ! ,κι αμα ξερεις κι τι ατομο ειναι ο αλλος πονα ακομα πιο πολυ! αλλα αυτα κανει η ζωη.
    Το θεμα ειναι να μας γινετε μαθημα ωστε οταν κανουμε εμεις το ιδιο, δλδη οταν εμεις τυχη να παραησουμε αυτην /αυτον που μας αγαπα , εκεινη την φαση να θυμομασται λιγο πως νιωθαμε κι εμεις οταν το παθαιναμε, ετσι λοιπον πρεπει να ειμαστε οσο πιο προσεχτηκει γινετε οταν "παραταμε" αυτον που μας λατρευει.

Page 1 of 2 12 LastLast