Results 16 to 30 of 38
Thread: Αυτο πως να το εξηγησω;
-
04-09-2013, 00:39 #16
γιατί δεν τον ρωτάς τον άνθρωπο στα ίσια;
εμείς δεν ξέρουμε, αυτός ξέρει να σου απαντήσει σίγουρα...Stand and fight, live by your heart.
Always one more try
I'm not afraid to die.
Stand and fight ,say what you feel.
Born with a heart of steel
- 04-09-2013, 01:11 #17
Τι νόημα έχει Leda? Αφού λέει πως του έκανε μια αναφορά και δεν απάντησε....
Απλά δεν θέλουν τα ίδια πράγματα, δεν είναι κακό...δεν της φέρθηκε άσχημα απο οτι περιγράφει, απλά δεν είναι ξεκάθαρος. Προσωπικά μιλώντας αν είχα κοιμηθεί με κάποιον (:P) με δική του πρωτοβουλία και μετά δεν αναζήτησε το ίδιο για έναν ολόκληρο μήνα θα οδηγούμουν στο συμπέρασμα πως ...παίρνει αλλού την δόση του. Να κάτσω να αναρωτηθώ γιατί δεν θέλει σχέση μαζί μου? Ε..γιατί δεν θέλει!
Το γιατί και το πως...τι νόημα έχου? Το μονο που έχει νόημα (απο καθαρά προσωπική μου και πάλι πλευρά καθότι δεν μου άρεσαν ποτέ οι γενικεύσεις) είναι πως εγώ στην θέση της εφόσον δεν θέλουμε τα ίδια πράγματα απλά θα το παράταγα αντί να κάθομαι να σπάζομαι.
Αν εκείνη είναι συμβιβασμένη με την σχέση του σεξ καλώς. Σημασία έχει να κάνει και εκείνη αυτό που την ευχαριστεί...όχι το γιατί είπε έτσι ο άλλος, γιατί αντέδρασε αλλιώς, γιατί δεν είπε το ένα γιατί δεν έκανε το άλλο...κλπκλπ...εκεί ξεκινά το άρλεκιν κλαι το κουτσομπολιό και τελειώνει η ουσία.
Σε κάθε περίπτωση το μονο που έχει νόημα είναι να κάνει ο κάθε ένας αυτό που τον κάνει να νιώθει ευχάριστα.
04-09-2013, 02:20 #18
η αναφορά είναι το "του είπα πως δεν αντέχω τη συμπεριφορά του και δεν απάντησε ενώ είδε το μήνυμα;"
ή έχασα κάποιο άλλο ποστ;
αν ναι...φασκελοκουκούλωστα...
βγεεεεεεεες έξω να γνωρίσεις καναν άνθρωπο...Stand and fight, live by your heart.
Always one more try
I'm not afraid to die.
Stand and fight ,say what you feel.
Born with a heart of steel
04-09-2013, 02:45 #19
αυτη την απορια εχω κι εγω μια ζωη..να στο πει να ξερεις που βρισκεσαι.ειναι πιο απλα τα πραγματα ετσι.δε περιμενεις τιποτα.απορω γιατι ΚΑΝΕΙΣ δε το λεει
04-09-2013, 02:46 #20
04-09-2013, 05:02 #21
βασικα δε γινετε να κανει καπιος σχεση διαρκειας λεγοντας σε θελω μονο για σεξ για αυτο δε το λεει φοβουμενος οτι δε θα φανει τι σκοφτετε γιατι αν πει καπιος κατι σαν αυτο η θα φοβαται οτι δε θα πετυχει το σκοπο του η θα παραδεχτει οτι δεν εχει κατι ιδιαιτερο να σε συνδεει μαζι του.
04-09-2013, 09:45 #22
Καλημέρα... Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις... τελικα τι ειναι καλυτερο να εχεις φιλους ή να λες το προβλημα σου στο ιντερνετ και 5-10 αγνωστοι να σουν λεν απευθειας τη γνωμη τους χωρις φοβο και παθος; :P Η αληθεια ειναι οτι μερικα τσιμπηματα ττα ενιωσα πρωι πρωι... μου φτιαξατε τη μερα.. :P Δεν ειναι οτι δε τα εχω σκεφτει ολα αυτα που λετε... τα σεναρια ειναι παρα πολλα... εγω εκεινο που δε μπορω να καταλαβω ειναι οτι σε ΟΛΑ ημουν απολυτα ξεκαθαρη απεναντι του... και μου το εχει αναγνωρισει!! Ακομα και την αληθεια για τον εαυτο του, σε πραγματα που καταλαβαινω απο μονη μου, τα εχει παραδεχτει, λεγοντας μου πως εχω δικιο... ΑΛΛΑ γιατι ΠΟΤΕ μεχρι τωρα δεν μπηκε στη διαδικασια να μου πει τι ειναι αυτο που θελει... δε περιμενω ενας κλειστος χαρακτηρας να αρχισει να αφηγηται την ιστορια της ζωης του αλλα...............
Για το μονο που ξερω σιγουρα ειναι πως δεν ειναι παντρεμενος... εχουμε κοινους γνωστους... μικρη πολη βλεπετε... αλλα ειναι μυστηριο τρενο ο ανθρωπος και το εχουν παραδεχτει και αλλοι αυτο... Τωρα εαν εχει σχεση, ειναι αρραβωνιασμενος κλπ δεν μπορω να το μαθω, ειναι πολλα τα σεναρια τι παιζει να ειναι.......
Οσο για το σεξ... εκει ειναι που εχω τις αμφιβολιες μου... γιατι δε επιδιωξε ξανα να συναντηθουμε? παιρνει αλλου τη δοση του λεει ο tomhet... ωραια... εκει που τρελαινομαι ομως ειναι οτι ποτε δεν μου εχει κανει νυξη ερωτικη οσο μιλαμε και πολυ πριν γνωριστουμε απο κοντα... ακομα και τωρα δεν εχει αναφερθει ποτε στο γεγονος αυτο...
Δε μπορω να ειμαι στο μυαλο του... αρα δε θα καταλαβω ΠΟΤΕ τι σκεφτεται... και μαλλον ηρθε η ωρα να απομακρυνθω... εαν τα καταφερω... το θεμα ομως ειναι και τι θελω ΕΓΩ....?
04-09-2013, 12:15 #23
Όπως είπα κοπελιά...
Αν ο τύπος είναι εμφανίσημος, ο ένας μήνας "αποχής" ειναι πάρα πολυς. Οπότε προφανώς παίρνει την δόση του αλλού.
"εκει που τρελαινομαι ομως ειναι οτι ποτε δεν μου εχει κανει νυξη ερωτικη οσο μιλαμε και πολυ πριν γνωριστουμε απο κοντα... ακομα και τωρα δεν εχει αναφερθει ποτε στο γεγονος αυτο..."
Γιατί τρελαίνεσαι δεν καταλαβαίνω? Δηλαδή αν σε ένα παράλληλο σύμπαν οι άνθρωποι ήταν τέζα ειλικρινής δεν πιστεύεις πως θα μπορούσε κάλλιστα να σου απαντήσει "κοιτα, προτιμώ να κάνω σεξ με κάποια άλλη που έχω, παρά με εσένα...οπότε κάνω ακριβώς αυτό".
Τι το μυστήριο έχει η στάση του?
Δεν θέλετε τα ίδια! Αυτό λέω απο την αρχή αλλά εσύ έχεις κολλήσει στο τι ειναι αυτό που θέλει αυτός. Τι διαφορά θα σου κάνει αν το μάθεις? Σε νοιάζει να ξέρεις τι θέλει η αν εισαι εσύ αυτό που θέλει? Γιατί προφανώς δεν εισαι εσύ αυτό που θέλει....Οπότε τι σε νοιάζει απο εκεί και πέρα τι θέλει εκείνος? Κάτι άλλο θέλει!
Το οτι εσύ ήσουν ξεκάθαρη σε όλα, όπως βλεπεις εκ του αποτελέσματος δεν λέει τίποτα γιατί προφανώς εκείνος δεν ήταν και το ήξερες αλλά παρόλαυτα (επειδή εσύ ήθελες) το συνέχιζες. Και καταλήξατε σε αυτό που καταλήξατε..
Για εκείνον προφανώς ειναι ξκεκάθαρα τα πράγματα προς τον εαυτό του.
Να σε βοηθήσω όμως λίγο ακόμα....δεν σε ξενερώνει το οτι
α)κοιμήθηκε μαζί σου και εσύ περιμένεις ακόμα να ξανασυμβεί ενώ αυτός όχι?
β)εσύ μοιράστηκες τόσα που λες για εσένα μαζί του και εκείνος τίποτα?
γ)κατα πάσα πιθανότητα συντηρεί και άλλες ερωτικές σχέσεις και εσύ κάθεσαι και "τρελαίνεσαι" με μηνύματα σε φορουμ?
Απο όσα έχεις γράψει θα υποθέσω πως η απάντηση και στα 3 ειναι "ναι". Οπότε .....τι λες?
04-09-2013, 15:31 #24
Μπερδεμενη γεια σου και παλι! Νομιζω οτι ολοι συμφωνουμε οτι πρεπει να σταματησεις να ελπιζεις σε κατι ουσιαστικο με το ατομο αυτο! Πρεπει καποια πραγματα να μαθουμε να τα παιρνουμε αποφαση οσο και αν μας πληγωνουν και να μην αναλωνομαστε και γινομαστε μαριονετα του καθενος! Αν σε γουσταρε θα ειχατε ξανασυναντηθει τοσο καιρο εστω και μονο για σεξ αλλα απο οτι φαινεται ουτε και εκει "δεσατε". Οποτε το καλυτερο θα ηταν να προσπαθησεις να τον αφησεις πισω σου και να μην τον σκεφτεσαι καθολου ομως!
Εγω θα ηθελα να σταθω και σε αυτο που ειπες οτι δεν εχεις φιλους και μοιραζεσαι τους προβληματισμους σου στο ιντερνετ με αγνωστους... Απο την εμπειρια μου θα σου πω οτι τα οποια "προβληματα" σου σε αυτη τη ζωη θα τα λυνεις μονη σου δυστυχως! Αν εχεις καλη σχεση με τη μαμα σου μπορεις να μιλας με εκεινη θεωρω οτι θα σου δωσω την πιο ωφελιμη συμβουλη και θα ειναι η μονη που θα σε καταλαβει. Απο φιλους, φιλες κτλ μην περιμενεις και πολλα....
04-09-2013, 17:02 #25
Καλησπερα...
Δηλαδη ολοι σχεδον συμφωνειτε πως εαν ηθελε να δειξει κατι απλα θα το ειχε δειξει.... Μαλιστα...
Σε μια αντιστοιχη ερωτηση που του ειχα κανει, μου ειχε πει πως τοσες ωρες που περναει μαζι μου θα επρεπε να εχω καταλαβει πως με εκτιμαει και δεν ειναι απλα ενα κωλοπαιδο...
Σε οτι αφορα τους φιλους unlucky απλα εναν συνειρμο εκανα... μπορει να εχω ελαχιστους, μπορει να αργησα να το καταλαβω αλλα δεν εννοουσα αυτο που καταλαβες...
Τελος παντων... παιδια ευχαριστω... μπορει να μη συμμεριζομαι τις αποψεις σας... μπορει να πεταω σε συννεφακια... αλλα ειχα αναγκη να μου επιβεβαιωσει καποιος τα σεναρια του μυαλου μου.... νομιζα πως μονο εγω σκεφτομαι ετσι... αν και δε εχω καταφερει να πεισω τον εαυτο μου πως ειναι λαθος ολη αυτη η κατασταση..... καλο απογευμα! :)
04-09-2013, 17:20 #26
Προφανως Μπερδεμενη δε γινεται να γνωριζουμε οοοοοολους τους διαλογους που εχετε κανει με το ατομο αυτο! Ομως απο λογια και παραμυθατζηδες να φαν και οι ορνιθες που λενε!!!! Τοσες ωρες που περναει μαζι σου που???? στο ιντερνετ???? Ποσο μα ποσο αστειο Θεε μου!!!! Δεν σε εκτιμαει φιλη μου απλουστατα περναει την ωρα του! Σε λιγο καιρο δεν θα λετε ουτε καλημερα κατα 99%...
Δεν ξερω πως το εννοουσες το διλημμα αν ειναι καλυτερο να εχεις φιλους ή να λες το προβλημα σου σε αγνωστους χωρις φοβο αλλα αυτη η προταση μου δειχνει οτι γενικα εισαι ανασφαλης, φοβασαι και εισαι επιρρεπης στην κριτικη...
Νομιζω οτι ανηκεις στην κατηγορια των ανθρωπων που τους αρεσει να παραμυθιαζονται..Θες να ζεις με τα σεναρια του μυαλου σου και οχι με την πραγματικοτητα η οποια δε σε ικανοποιει
καλο απογευμα
04-09-2013, 17:56 #27
Μπερδεμενη εγω δε βλεπω καποιο προβλημα. Δεν καταλαβαινω τι παραπανω θελεις. Αρχισες απο τωρα τις γκρινιες και τις υπεραναλυσεις τυπου που παει η σχεση μας και τετοια? Και αμα εχεις καποια απορια για τη ζωη του πολυ απλα ρωτα τον. Τι σου φταιει δεν καταλαβαινω. Μπορει να ναι ο τυπος του που δε μιλαει πολυ για τον εαυτο του. Που ειναι το κακο? Δεν εξαφανιστηκε μετα το σεξακι για να πουμε οτι κατι τρεχει και μιλατε τοσες ωρες καθημερινα. Αμα δε σε ηθελε θα ηταν εξαφανισμενος τωρα. Δε μπορει ο αλλος να ειναι οπως θελουμε εμεις. Εσυ μπορει να λες περισσοτερα για σενα σε μια σχεση, αλλοι οχι. Πρεπει να αλλαξεις δηλαδη επειδη το θελει ο αλλος? Ελεος.
04-09-2013, 19:35 #28
04-09-2013, 19:48 #29
Σωστα βρε Κερασι τι προβλημα υπαρχει???? Ολα ωραια! αυτος καταβαθος την θελει αλλα εναν μηνα τωρα δεν εχει νιωσει την αναγκη να συναντηθουν απο κοντα εστω και για ενα καφε! Τηλεσχεση που λεμε... ωραια!!! και η μπερδεμενη αναρωτιεται με θελει ή δε με θελει????
04-09-2013, 19:50 #30
Γιατι του ειπε η κοπελα να βρεθουνε και το αποφευγει? Καθε μερα μιλανε. Ας το προτεινει η ιδια.