Results 31 to 38 of 38
Thread: Αυτο πως να το εξηγησω;
-
04-09-2013, 19:58 #31
Κατα την unlucky δεν ειναι γυναικείο το να προτείνει μια γυναίκα κάτι τέτοιο...
Γιαυτό άλλωστε δεν μου έχει προτείνει και εμένα να βγούμε ενώ κατα βάθος το θέλει. Και κατ'επεκταση γιαυτό και εγώ την ποθώ κολασμένα. Γιατί όσο αντιστέκεται τόσο περισσότερο γυναίκα είναι!
- 05-09-2013, 09:05 #32
Καλημέρα! Το να ξέρεις τι θέλει ο άλλος από σένα δεν ειναι απαραιτητα σκοπος για το που πάει αυτή η σχεση κλπ... Ειναι καποια αλλα βαθυτερα νοηματα... Τωρα δε θα ειναι ετσι και αλλιως ευκολο να δω τι θα γινει γιατι επεστρεψα στη πολη που σπουδαζω για να τη τελειωσω καποια στιγμη... Ο χρονος απλα θα δειξει....!
Ευχαριστω οσους μπηκαν στο κοπο και μου εξηγησαν καποια πραγματα... οσους μου εδειξαν μια αλλη οπτικη γωνια...
Οσο για το αν ειμαι ανασφαλης και ζω μεσα στα σεναρια του μυαλου μου... καλο θα ηταν να μη προβαινετε σε τετοιες δηλωσεις εαν δε ξερετε τον συνομιλητη σας! :)
05-09-2013, 10:15 #33
Μπερδεμένη είσαι σίγουρα ...μπερδεμένη :P
Τι "βαθύτερα νοήματα"? :P
Μια απλή ερώτηση έκανες σαν τις χιλίαδες άλλες τέτοιες που έχουν γίνει κατα καιρούς στο φόρουμ αυτό....
Όσο για τα σχόλια που έκαναν κάποιο για τα σενάρια που αναφέρεις σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δικαιολογήσω κανέναν αλλά, όταν ζητάς δημόσια την γνώμη των άλλων εκθέτεις τον εαυτό σου σε σχολιασμό οπότε .....
"καλο θα ηταν να μη προβαινετε σε τετοιες δηλωσεις εαν δε ξερετε τον συνομιλητη σας! "
α)τοτε δε θα έπρεπε να μιλάει κανείς με κανέναν εδω μέσα η και στο internet γενικά γιατί ειμαστε όλοι άγνωστοι
β)ουτε τον "φιλο" σου τον ξέρει κανεις αλλα ζητησες δημόσια να σχολιάστει η συμπεριφορά του..:P
05-09-2013, 10:23 #34
ektoσ απο τους αγνωστους στο φορουμ κυκλοφορουν και μυστικοι πρακτωρες.. δεν επιδιωξε να συναντηθειται γιατι δε σας συνεδεε κατι παραπανω εκτος απο το σεξ δες αυτο για να καταλαβεις τι λεω http://www.faysbook.gr/site/sxeseis-...h-tha-kratisei http://www.newsbomb.gr/blogs/story/2...vriskoyn-tairi http://cdn4.freepik.com/image/th/98207.jpg
05-09-2013, 11:33 #35
Μπερδεμένη, αν πλέον υπάρχει και γεωγραφική απόσταση, θα είναι μάλλον δυσκολότερα τα πράγματα. Γι' αυτό σου εύχομαι να βρεις κάποιον που και να σου αρέσει και να συντονιστείτε ευκολοτερα.
Νομίζω πως γενικά, η καλύτερη προσέγγιση είναι η ευθεία, να λέμε δηλαδή τι σκεφτόμαστε και να ζητάμε αυτό που θέλουμε από τον άμεσα ενδιαφερόμενο.
Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν κατάλαβα τι ακριβώς συνέβη με τον συγκεκριμένο: μέσα στον ένα μήνα που μιλάτε (μετά το σεξ), εσύ του έκανες κάποια πρόταση να ξαναβρεθείτε και το απέφυγε?
Υπήρχε στις συζητήσεις κάποια ερωτική χροιά, ή ήταν περί ανέμων και υδάτων?
Από εκεί και πέρα, φυσικά και μπορεί να σε εκτιμά και να σε συμπαθεί κάποιος και να μένει εκεί κι όχι παραπέρα.
Όταν όμως εσύ επιθυμείς κάτι άλλο ή κάτι διαφορετικό, χρειάζεται ή να το εξηγήσεις / ζητήσεις, ή να απομακρυνθείς.
05-09-2013, 14:55 #36
Μπερδεμενη συγνωμη κιολας αλλα μονο απο μια 18 χρονη το πολυ 20χρονη θα μπορουσα να δικαιολογησω τυχον "αμφιβολιες"! Οταν αρεσεις σε καποιον θα επιδιωξει να σε δει δεν θα περιμενει ενα μηνα και μαλιστα να σου μιλαει απο το ιντερνετ! για την ακριβεια οπως ειπες εσυ να του μιλας γιατι αυτος ειναι κλειστος χαρακτηρας... Περναει την ωρα του και εσυ πεφτεις στην παγιδα... αυτο ειναι ολο
07-09-2013, 14:14 #37
κοριτσάκι μην εισαι καθόλου μπερδεμένη!!!
Κάνατε έρωτα, και 'είδε' ότι δεν κολλάγατε. Παράλληλα πιθανόν να έχει και κάτι άλλο να παίζει τόσο καιρό.
Δεν σε θέλει για σχέση, οπότε ξεπέρασέ το, και βρες τον επομενο!!!
08-09-2013, 03:11 #38
Μπερδεμενη , sorry που στο λεω , αλλα ειμαι 52 , κ εχουν δει πολλα τα ματακια μ , χανεις τον χρονο σ , ξεχασε τον. Το γιατι κ το πως να μην σε απασχολει .