β ο η θ ε ι α!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9

β ο η θ ε ι α!

Σας παρακαλω μ εχει πιασει πανικος! Κατι μου "φραζει"το λαιμο κ δν μπορω να καταπιω εδω κ δυο μερες! Σαν αμμος;;; Τεραστιο πηχτο φλεμμα;;;; Καπως ετσι!!
    Ειμαι εκτος πολης κ τα εχω κανει πανω μου! Ειμαι σε γαμο κ δν θελω να καταλαβει κανεις τι μου συμβαινει!!!! Εχω κανει 3λαρυγγοσκοπησεις! Μαλλον εχω παλινδρομηση αλλα τωρα εχω σουπερ πανικοβληθει!!!! Τι να κανω;;;;;;; Ας απαντησει καποιος please!!!! Ειμαι απελπισμενη!!!

Banned
    σε λιγο θα προσλαβω ενα αραπη για να σου λεει συνεχεια τα ιδια ανεβασε ενα θεμα με αυτα που δεν ηθελες να πεις και θα νιωσεις καλυτερα.

Member
    να χαλαρωσεις να μην το σκεφτεσαι και θα σου περασει!!!! δεν ειναι κατι και εγω το ειχα!!!!! αν ειναι οντως παλινδρομηση θα πρεπει να κανεις αγωγη για σου φυγει τελειως αυτο το αισθημα

Αληθεια το ειχες; Κ τι εκανες; Σ ευχαριστω,ειναι ανακουφιστικο να ξερεις οτι. Καποιος αλλος εχει περασει παρομοια "ζορια"!!! Νιωθω πως ουτε το σαλιο μου μπορω να καταπιω!!!!

Senior Member
    σε επιασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

physiomer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πορτοκαλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο ωρυλα εχει βαρεθει να μας βλεπει!!!!!!!!!!!!!! δεν εχεις τιποτα ματακια μου!!! το ξερεις!!!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    ψυχολογικο μαλλον ειναι αγαπητο μελος μαλλον κυριευμενη εισαι απο εντονο αγχος πρεπει να σκεφτεις τι ειναι αυτο που σε εφερε σε αυτη την κατασταση

Banned
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    ψυχολογικο μαλλον ειναι αγαπητο μελος μαλλον κυριευμενη εισαι απο εντονο αγχος πρεπει να σκεφτεις τι ειναι αυτο που σε εφερε σε αυτη την κατασταση
    ακριβως πρεπει να προσλαβει κανεις ενα μαυρο να της το λεει αυτο μπας και το καταλαβει

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ακριβως πρεπει να προσλαβει κανεις ενα μαυρο να της το λεει αυτο μπας και το καταλαβει
    γιατι απαραιτητα μαυρο αλεξανδρε?

Banned
    γιατι της το ειπα εκετο φορες και το λεω και το ξαναλεω και το ξαναλεω... https://www.youtube.com/watch?v=cqbxiCXDUHc