άγχος εγκυμοσύνης
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Junior Member

Post άγχος εγκυμοσύνης

για σας έχω λίγο άγχος για το αν θα μου έρθει η περίοδος.. πριν από δυο εβδομάδες έκανα έρωτα για πρώτη φορά με το αγόρι μου. άλλα υπήρχε ένα πρόβλημα με το προφυλακτικό άλλα τελικά καταφέραμε και το βάλαμε. έχω μια μέρα καθυστέρηση ξέρω ότι δεν είναι πολύ άλλα συνεχεία σκέφτομαι πως κάναμε κάτι λάθος. υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος ?

Banned
    teleiwse mesa s?alla kai mesa s na teleiwse ligo duskolo apo th prwth fora...

Senior Member
    Γιατι δεν παιρνεις ενα τεστ εγκυμοσυνης?

Senior Member
    Καλα παρε τεστ εγκυμοσυνης κ ηρεμια!

Junior Member
    geia sas oxi den teleiwse mesa panta otan einai na teleiwsei stamatouse kai teleiwne eksw.. aplos fwbamai mhpws kaneme kati lathos..

Junior Member
    geia sou oxi den teleiwse mesa panta otan einai na teleiwsei stamatouse kai teleiwne eksw.. aplos fwbamai mhpws kaneme kati lathos..

Senior Member
    Mηπως εσπασε?

Banned
    μηπως σου ελεγε η μανα σου συνεχεια προσεχε μη μινεις εγκυος κλπ και σε αγχωσε και σκεφτεσε συνεχεια την εγκυμοσυνη?

Junior Member
    όχι δεν νομίζω να έσπασε δεν θα το καταλαβαίναμε? όχι δεν μου λέει κάτι απλώς εγώ σκέφτομαι συνεχεία ότι κάναμε κάτι λάθος.. και όταν το κάναμε πάντα ελέγχαμε άμα έχει σπάσει μόνο την πρώτη φορά δεν είδαμε.

Junior Member
    Όχι δεν νομίζω γιατί δεν καταλάβαμε κάτι. Και ελέγχαμε μόλις τελείωνε το αγόρι μου μόνο την πρώτη φορά δεν το είδαμε.. Άμα έσπαγε την πρώτη φορά δεν θα το καταλαβαίναμε??

Senior Member
    Πάρε χάπι της επόμενης μέρας και όλα καλά .... θα ηρεμήσεις και δεν θα υπάρχει θέμα ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.... επίσης εξασκηθείτε με τα προφυλακτικά λίγο πριν την κρίσιμη στιγμή .... Επίσης τα προφυλακτικά προστατεύουν 98% από εγκυμοσύνη!
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Junior Member
    Έχει περάσει καιρός δεν θα κάνει τίποτα.. λέτε να είμαι??

Senior Member
    αμα δεν τελειωσε μεσα σου και δεν εσπασε το προφυλακτικο ολα οκ.απτο αγχος σου εχεις καθυστερηση λογικα.ας πουμε οτι εσπασε ομως.εαν δεν τελειωσε μεσα πως να μεινεις εγκυος?απο προσπερματικα υγρα?πολυ δυσκολο εως απιθανο.εδω τελεινουνε μεσα εχει σπασει το προφυλακτικο και παλι πολλες γυναικες δεν μενουν.Μην φρικαρεις.παντως αν θες να ηρεμησεις στα σιγουρα,παρε ενα τεστ εγκυμοσυνης,δεν ειναι τιποτα,ουρεις πανω στην μια ακρη και μετα απο 5 λεπτακια βλεπεις την ενδειξη.εχει και οδηγιες.

το χαπι της εγκυμοσυνης δεν ειναι καραμελα να το παιρνουμε οποτε θελουμε κλειδισκεψης.

Junior Member
    δεν ξέρω γιατί έχω ακόμη καθυστέρηση?? ευχαριστώ παντός για την βοήθεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Piece Of Mind View Post
    αμα δεν τελειωσε μεσα σου και δεν εσπασε το προφυλακτικο ολα οκ.απτο αγχος σου εχεις καθυστερηση λογικα.ας πουμε οτι εσπασε ομως.εαν δεν τελειωσε μεσα πως να μεινεις εγκυος?απο προσπερματικα υγρα?πολυ δυσκολο εως απιθανο.εδω τελεινουνε μεσα εχει σπασει το προφυλακτικο και παλι πολλες γυναικες δεν μενουν.Μην φρικαρεις.παντως αν θες να ηρεμησεις στα σιγουρα,παρε ενα τεστ εγκυμοσυνης,δεν ειναι τιποτα,ουρεις πανω στην μια ακρη και μετα απο 5 λεπτακια βλεπεις την ενδειξη.εχει και οδηγιες.

το χαπι της εγκυμοσυνης δεν ειναι καραμελα να το παιρνουμε οποτε θελουμε κλειδισκεψης.
    Να ζητήσω συγγνώμη γιατί υπάρχει ένα λάθος στην απάντηση μου... νόμιζα πως η κοπέλα έγραφε πριν 2 ημέρες στο ποστ της...ενώ γράφει 2 εβδομάδες... οπότε το χάπι της επόμενης μέρας δεν θα είχε καμιά χρησιμότητα. Τις πρώτες 24 ώρες η επιτυχία του χαπιού φτάνει το 95%, στις 48 ώρες πέφτει στο 85%, ενώ αν ληφθεί από 49-72 ώρες μετά την επαφή τα ποσοστά επιτυχίας κυμαίνονται στο 58%. Αν πάρουμε το χάπι μετά τις 72 ώρες, δεν θα έχουμε κανένα αποτέλεσμα. Τώρα για το σχόλιο με το αν το χάπι είναι καραμέλα θα απαντήσω είναι μια μέθοδος επείγουσας αντισύλληψης και όχι αντισύλληψη. Το «χάπι της επόμενης ημέρας» πρέπει να λαμβάνεται στις ειδικές εκείνες περιπτώσεις που παρουσιάστηκε πρόβλημα στη χρησιμοποιούμενη αντισυλληπτική μέθοδο. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ελεύθερα έρωτα και μετά να ακολουθούμε την επείγουσα αντισύλληψη. Καλό είναι το χάπι της επόμενης ημέρας να μη χρησιμοποιείται περισσότερες από μία φορά κατά τη διάρκεια ενός κύκλου. Όχι γιατί κρύβει κινδύνους, αλλά γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος του. Η συχνότερη λήψη της επείγουσας αντισύλληψης μπορεί να γίνει αιτία να αδιαθετήσουμε τρεις με τέσσερις ημέρες νωρίτερα ή αργότερα από την αναμενόμενη ημερομηνία. Ουσιαστικά, λοιπόν, η επείγουσα αντισύλληψη δεν ήρθε για να υποκαταστήσει καμία άλλη μέθοδο αντισύλληψης.

Φίλη μου κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης και μακάρι όλα να πάνε κατ ευχήν...και είπαμε λίγη εξοικείωση με τα προφυλακτικά θα βοηθήσει.
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/