φοβαμαι!!! :( - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    τα παθολογικά συνήθως είναι μόνιμα και δεν φεύγουν, αφού λες μια σου έρχεται μια σου φεύγει καλύτερα να πας σε κάποιο ψυχίατρο

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    λοιπον εχω την εντυπωση οτι καταλαβα τη παιζει αρα επιδη ειναι καπως το ολο θεμα θα ηθελα μια ηλικρινη απαντηση για να κανουμε κουβεντα γιατι αλλιως δεν εχει νοημα εγω να τα λεω μονος μου θα σου πω πμ.
    Τι λες παλι εσυ?? κανεις διαγνωση ότι ζαλίζεται επειδη καθεται μέχρι αργα τα βραδυα μπρος στο λαπτοπ?
    γιάννης

Banned
    liaki, όταν κάτι δεν πάει καλά, είτε στον οργανισμό μας, είτε γενικότερα στη ζωή μας, όλο και κάποιο σωματικό σύμπτωμα θα προκύψει. Αν δεν εγκαταλείπεις την προσπάθεια και δεν απελπίζεσαι / φοβάσαι, άκρη θα βρεθεί. Φυσικό είναι κάτι ασυνήθιστο να μας ανησυχεί, αλλά έτσι είναι, ο τρόπος που λειτουργεί το σώμα μας δεν μπορεί να είναι εφόρου ζωής ο ίδιος.
    Καταρχήν, αφού ο ορθοπεδικός σου είπε ήδη ότι υπάρχει κάποιο θεματάκι, κοίταξε το. Και η κακή στάση του σώματος επί πολλές ώρες αναμφισβήτητα δεν βοηθά.
    Ξεκίνα από τα βασικά και μην μπερδεύεσαι με τα χίλια δυο που ακούς δεξιά κι αριστερά.

Ο ευθειασμος που σου βρηκε ο γιατρος ειναι αρκετος για να σου προκαλεσει ολα αυτα.
    Τα λεω γιατι και γω ειχα ακριβως τα ιδια,ασταθεια ολη μερα μονο οταν καθομουν ηρεμουσα και εμβοη στο αριστερο αυτι.βγαλαμε ακτινες και ειχα ευθειασμο.
    Συμφωνα με τον γιατρο δεν κανει καλη κυκλοφορια το αιμα σε εκεινη την περιοχη λογο του ευθειασμου και δη,μιουργουντε αυτα τα νευρολογικα συμπτωματα.αν βαλεις κ το αγχος μαζι τοτε μιλαμε για εκρηξη συμπτωματων σ εκεινη την περιοχη

Senior Member
    Εγω κοιμαμαι με ζαναξ οταν αντιμετωπιζω εντονη αυπνια ομως για να παρεις απαραιτητα ρωτησε γιατρο να σου πει αν κανει

Member
    παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας όλοι περνάμε δύσκολα ανά περιόδους απλά είναι η κακιά συνήθεια να σκεφτόμαστε το χειρότερο!!! αυτό προσπαθώ να αποβάλω!!! πριν τις ζαλάδες ξεφυσούσα όλοι μέρα κάθε μέρα γιατί μου είχε μείνει άγχος από το στομάχι (όταν είχα κρίσεις παλινδρόμησης) μετά έχω ζαλάδες δεν έχω αναστεναγμούς δεν ξέρω τι να πω! έχω φρικάρει γιατί έχω κάνει τους γιατρούς μόνιμη λύση!!!!

Κ εγω μια απ τα ιδια με τους γιατρους!!! Εχω παθει τωρα κριση πανικου την ωρα που μιλαμε γιατι εχει δυο μερες που κοιμαι κ ξυπναω με την αισθηςη ξενου σωματος στο λαιμο!!!! Εχω παλινδρομηση αλλα ειναι απο κει;;;;;;

Member
    ναι απο εκει ειναι και εγω ετσι ημουν!!!

Εννοεις δλδ οτι ειναι απ την παλλινδρομηση!; Μου ειπαν οτι με διατροφη "σωζεται" μοννο η παλινδρομηση ουσιαστικα! Τωρα ειδα οτι μου απαντησες κ εδω!!!! Εσυ πως πας;

Senior Member
    Ηρέμησε και κάνε απλά πράγματα και θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα. 1) βάλε κολάρο για τον αυχένα κάποιες ώρες την ημέρα... 2) έχε μια καλή διατροφή και προγραμματισμένη και 3) να κοιμάσαι το βράδυ πχ 11 η ώρα το λαπτοπ κλείνει κάνεις ένα ντοαζ, ξαπλώνεις στο κρεβάτι και διαβάζεις ένα βιβλίο και 12 και κάτι κοιμάσαι για 6-8 ώρες, αν ξυπνήσεις πιο νωρίς μείνε στο κρεββάτι και συνέχισε το βιβλίο σου .. μείνε μακριά από οθόνες. Μπορείς επίσης για τον αυχένα να κάνεις κ μερικές φυσιοθεραπείες .... Αν ηρεμήσεις και ακολουθήσεις για 10 μέρες τα τρία αυτά πράγματα θα δεις μεγάλη διαφορά...
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Member
    σήμερα που διάβαζα 5 ώρες συνεχόμενα στο γραφείο σκυφτή σηκώθηκα πάλι και ζαλιζόμουν πολύ!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12