Results 16 to 30 of 54
Thread: Πολυ μπερδεμενος με κοπελα
-
06-09-2013, 23:48 #16
- 07-09-2013, 03:25 #17
λες? εκεινη με ειχε ρωτησει γιατι χωρισα με τη πρωην μου και της ειχα πει! απλα επειδη ηταν με καποιον το διπλασιο χρονο απ οτι εγω με τη κοπελα και επειδη οπως ειπα την ειδα λιγο σκαλωμενη με το θεμα "αντρας" θεωρησα πιο σωστο εκεινη τη στιγμη να μη ξυσω πληγες...ισως εκανα λαθος και τωρα να ηταν ισως λιγο πιο ξεκαθαρα ολα! τωρα πως να τη φερω εκει παλι τη συζητηση δε ξερω ... δε θελω να αισθανθει και ασχημα
07-09-2013, 13:17 #18
και τοτε πως θα τα φτιαξετε αν κατσεις ετσι στα αβγα σου.αμα ειναι σκαλωμενη με τους αντρες οπως μαντεψα τα προβληματα δε λυνονται με την επιφυτηση του αγιου πνευματος μια αλλη λυση ειναι να κατσεις στα αβγα σου ετσι να μιλατε και να της το πεις αργοτερα καπια ευκαιρια θα βρεις να μιλησεις
07-09-2013, 15:57 #19
Γεια σου και απο μενα. Κοιτα,οτι και να σου πουμε εμεις απο εδω ειναι περιττο... Το θέμα ειναι να αρχισεις να βγαινεις με τη κοπέλα συχνα. Το αν σε γουσταρει και θέλει να σε γνωρισει περισσοτερο ή αν σε βλέπει φιλικά ειναι κατι που θα το δεις στη πορεία [μονος σου.Μη τη πιέζεις αλλά μη της εκφράζεις και την επιθυμία σου για αυτη μέσω ιντερνετ. Γενικα στις γυναίκες μας αρέσει να μας τα λεέι καποιος στα ίσα καιι ας φάει χυλόπιτα.Τουλάχιστον φαινεται τι εχει α.... Επίσης δείξε της το καλό σου εαυτό ΜΗ ΜΙΛΑΣ για ΠΡΩΗΝ σου ποτε και δείξε της τι θα χάσει αν δεν ειναι μαζίσου. Να το πιστεύεις όμως οτι αυτή θα χασει. Αρα,προς το παρόν φλέρταρε διακριτικά,βγείτε βόλτες,για φαγητό και καμιά εκδρομούλα (χαλαρουν εκει οι γυναικες) καλό θα έκανε.Ακόμα κ να μην τα βρείτε θα γίνει φίλη σου κ θα περνάτε καλά.
07-09-2013, 16:36 #20
και αν τελικα της τα πω και απο κοντα και καταληξουμε να ξεκοψουμε? δεν ειμαι σιγουρος πως θα αντιμετωπιζουμε ο ενας τον αλλο σε περιπτωση που ξαναβγαιναμε
07-09-2013, 19:18 #21
δε νομιζω οτι εχει διαφορα να της πεις κατι και να κυνδινεψετε να ξεκοψετε απο το να μη της πεις και να μη κανετε σχεση.
07-09-2013, 19:46 #22
ρε παιδια.... αμα δν γουσταρε θα τν επαιρνε να παει για καφε??? μηπως απλα τν ψηνει....??? ή προσπαθει να τν γνωρισει καλυτερα??? ή ντρεπεται να πει στα ισα τι θελει???
ειναι πολλες που δν λενε ναι... κ απλα περιμενουν απ τν αλλο να τα παρει ολα πανω του.... να κανει παιχνιδι μονος του!!! δν ξερουμε τι τυπος ειναι η κοπελα!!!ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
…………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!
07-09-2013, 19:50 #23
07-09-2013, 23:13 #24
Multikara ,εγω θα εδειχνα εντονο ενδιαφερον , διακριτικα παντα , κ μετα θα εξαφανιζομουν για αρκετο καιρο , με κανα τηλεφωνακι στο ενδιαμεσο του στυλ ' πως παει ' κ χωρις προταση για συναντηση . Παλια κ δοκιμασμενη συνταγη ( να της προκαλεσεις απορια για το ποιες ειναι οι προθεσεις σ ) . Αν δεν δουλεψει κ αυτο , αστα .
08-09-2013, 00:26 #25
08-09-2013, 01:00 #26
της ειπες οτι σου αρεσει,μετα της ξαναειπες οτι σου αρεσει.και?απλα το ξερει.αρα ξερει οτι εισαι εκει και περιμενεις.εσυ περιμενεις να δεις αν αλλαξει η αντιμετωπιση της απο φιλικο επιπεδο σε ερωτικο.σωστα?απο κει και περα μηπως να περνουσες σε πιο επιθετικη σταση?να την διεκδικησεις -διακριτικα ομως- οπως ειπε και ο φιλος μου παραπανω?
08-09-2013, 13:40 #27
παιδια δε ξερω, νομιζω πως της αρεσει να φαιρεται καλα στους αλλους...δεν ειναι μονο με μενα τοσο καλη κτλπ νομιζω... και οσο για το καφε μπορει να το πε και φιλικα...της αρεσει να μιλαμε και να με βλεπει οπως σας ειπα! μου χει πει πως αν ηταν να ειναι με καποιον δε θα ηθελε με τιποτα αυτος να προσπαθησει να την αλλαξει ή να τη πιεζει σε φαση "γιατι δε σε ειδα σημερα?π ησουνα?παλι με φιλους σου?" και επισης να αρεσε σε καποιον για αυτο που ειναι... και μενα αυτο με τραβηξε σε εκεινη...το οτι ειναι καλος ανθρωπος,το οτι νοιαζεται πολυ για τους αλλους,η εξυπναδα της,το χιουμορ της...πραγματα που δεν ειχα παρατηρησει ποτε πριν σε αλλη κοπελα..μεχρι και η κοινωνικοτητα της,που ισως αλλες φορες να το ζηλευα αυτο... η κοπελα μου ας πουμε να γνωριζει τοσο κοσμο! και εγω δεν ειμαι και ο πιο κοινωνικος ανθρωπος... και επισης το τελευταιο μηνα οταν με πιανουν τιποτα ψυχολογικα ή ειμαι λιγο νταουν, με εκεινη το συζηταω...ειναι το πρωτο προσωπο που μου ερχεται στο μυαλο! και με βοηθαει πολυ αυτο! δε ξερω τι σημαινει αυτο... αλλα απ την αλλη οπως ειπατε και εσεις εχω παρει και αυτα τα "μηνυματα" να το πω ,οτι ισως ολο αυτο ειναι φιλικο και τιποτα παραπανω...απλα να της αρεσει πολυ η συναναστροφη μαζι μου... και αναρωτιεμαι αν μπορει να μου πει καποια κοπελα εδω μεσα... μιλατε με ενα παιδι για καιρο,γελατε,λετε πανω κατω τις ιδιες χαζομαρες,διαφερετε μεν σε καποια πραγματα αλλα κατα τ αλλα εχετε μια παρα πολυ καλη επικοινωνια και γνωριζετε οτι του αρεσετε κιολας... και αυτος δεν ειναι ουτε κακασχημος ή οτι αλλο... και επισης τον βλεπετε και σοβαρο οταν σας μιλαει και οχι επιπολαιο... οσο φιλικα και να το βλεπετε δε θα σας παιρνουσε και κατι αλλο απ το μυαλο? οτι ισως ειναι λαθος να μεινει απλα μια φιλια? να παρεις ενα ρισκο , κατι
08-09-2013, 13:42 #28
και συν τις αλλοις οτι δε τον ξερετε και χρονια ... κατι μηνες μεσα απ τ ιντερνετ περισσοτερο
08-09-2013, 15:22 #29
xmm μου θυμιζεις τον εαυτο μου αρα πετυχαν οι μαντεψιες μου για την ωρα.η εξυπναδα ειναι ενα νομισμα με δυο οψεις απο τη μια μερια σου δινει και απο την αλλη σου παιρνει.εγω πιστευω οτι αμα επιμενεις να της μιλας καπια στιγμη θα ανοιχτει αφου οσο μιλανε οι ανθρωποι ερχονται πιο κοντα και ας μη το καταλαβενουν οποτε καπια στιγμη θα γυρισει ο τροχος και κατι θα συμβει και σε εσενα ευτυχως αν φυσικα εχεις υπομονη να περιμενεις και να επιμενεις... εγω που σκαω γαιδαρο δε θα τα παραταγα τοσο ευκολα.θα μπωρουσα να μαντεψω οτι ειχε καπιο επισοδειο με καπιο πρωιν της η οτιδηποτε αλλο προσοπο και θα ειχα καπια ασχημη σεξουαλικη εμπειρια εμενα ετσι μου κανει ολο το θεμα και ισως τωρα φοβαται να ξαναδοθει σε αντρα. εσυ ελεγες οτι σκαλωνει με τους αντρες αρα ειμαι ευστοχος.
08-09-2013, 15:33 #30
ναι μαλλον σ αυτο επεσες μεσα! αλλα τι εννοεις να ανοιχτει? ποσο ακομα? ισως δε το ανεφερα αλλα μιλαμε παρα πολλες ωρες και εχουμε πει χιλια δυο πραγματα και για τη προσωπικοτητα μας και για διαφορα...γενικα αισθανομαι οτι τη ξερω αρκετα καλα ενω γνωριζομαστε κατι μηνες! και οπως λες με την επιμονη...και εγω ετσι ειμαι...γενικα ειμαι πολυ δυσκολος ανθρωπος στο να βρω καποια να μου κανει εντυπωση, να μου αρεσει να της μιλαω κτλπ...δε μου συμβαινει συχνα!