χωρις γυρισμο.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Ελινα δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Οτι αμα μαθει η μανα σου οτι το ριξες πως θα ριξει ευθυνη στο φιλο σου?

Η μητερα μ γνωριζει πως το εεριξα και ριχνει τις ευθυνες στον δικο μ..το μεσημερι μ εστειλε μνμ κ μ ειπε ο καθενας σπιτι τ και οταν της εειπα οτι παμε μαζι μ ειπε μονο σαν εεπισκεπτης ενω πριν κοιμοταν σχεδον καθε μερα σε εμας..

Banned
    Quote Originally Posted by ellina View Post
    σιγουρα οχι απλα προσπαθω να εξομαλυνω την κατασταση μεταξυ τους γιατι α την στιγμη που μενω με τους γονεις μου ακομα θελοντας και μη εξαρτωμαι σε πολλα επιπεδα απο αυτους..αν δεν μπορει ο ανθρωπος μου να ερθει ανετα σπιτι μ τοτε τι θα κανουμε,που θα παμε?
    σε λιγο ομως δε θα εξαρτασαι γιατι θα παντρευτεις.θα σου συνηστουσα να αποφυγεις καθε διενυξη παραπανω γιατι βλεπω σε τι κατασταση βρισκεσε καλυτερα πηγενετε εξω μεχρι να ηρεμισει

Banned
    Quote Originally Posted by ellina View Post
    Η μητερα μ γνωριζει πως το εεριξα και ριχνει τις ευθυνες στον δικο μ..το μεσημερι μ εστειλε μνμ κ μ ειπε ο καθενας σπιτι τ και οταν της εειπα οτι παμε μαζι μ ειπε μονο σαν εεπισκεπτης ενω πριν κοιμοταν σχεδον καθε μερα σε εμας..
    πραγματικα μενω καταπληκτος με αυτα που λες σκεφτηκες να πας σπιτι του να μινεις μεχρι να βολευτειτε?

Senior Member
    Για ποιο λογο τον θεωρει υπευθυνο?

δεν ξερω τι θα κανω ουτε πως θα εξελιχθει ολο αυτο, παντως και μονο η διαδικασια με κανει περισσοτερο κομματια απο οτι ηδη ειμαι...παντως σας ευχαριστω για τον χρονο που μου διαθεσατε και τα μυνηματα σας.ελπιζω μονο να πανε ολα καλα γιατι δεν την παλευω αλλο.

πιστευει πως αυτος δεν ηθελε,φοβοταν ή δεν ξερω τι αλλο ενω της εχω πει επανελειμενα πως εγω πηρα την αποφαση και κανενας αλλος..

δυστυχως αλεξανδρε αυτο δεν γινεται γιατι ο δικος μ μενει προσωρινα με την μητερα του μεχρι να φυγει ταξιδι και να νοικιασουμε μαζι σπιτι (ειναι ανθυποπλοιαρχος και θα φυγει σε 3 μηνες) και δεεν μπορω να επιβαρυνω την μητερα του οταν ειναι ηδη επιβεβαρημενη η κατασταση της...

Banned
    αρα να νοικιασετε το συντομοτερο..

μα αυτο ουτως ή αλλως ειναι το πρωτο πραγμα που θα κανουμε γιατι και εεγω που ειμαι της ιδιας σχολης θα αρχισω να ψαχνω για δουλεια..το θεμα ειναι μεχρι τοτε τι κανουμε?

Banned
    να αποφυγεις οπιαδηποτε διενυξη... πανω απο ολα ακομα και εγω φρικαρα αφου σκεφτομουν να αλαξω την υπογραφη μου σε αυτο http://3.bp.blogspot.com/-NDMmyaCXsh...neio_copy.jpeg ελεος για ονομα του θεου...

λοιπον αυτο θα προσπαθησω να κανω και σε ευχαριστω πολυ,μεε βοηθησαν αυτα που ειπες...

Senior Member
    Όσον αφορά το θέμα με τους γονείς, θα σε συμβούλευα να διαλέξεις την πορεία σου χωρίς καμία εξάρτηση -έστω συναισθηματική- από εκείνους, δεν τους οφείλουμε κάτι και τα αισθήματα ενοχών, αλλοιώνουν την φυσική εξέλιξη της σχέσης μας μαζί τους.

Το όλο θέμα της άμβλωσης περικλείεται από ένα τεράστιο κύκλο απόψεων, περί ηθικής και γιατί να το αρνηθούμε πρακτικής πλευράς. Δεν είναι απαραίτητο να παραθέσω την άποψη μου, είναι εντελώς προσωπική και υποκειμενική αλλά βλέπω πως τα άλλα μέλη το έχουν ήδη κάνει και κάτι με θυμώνει για την ροπή της σκέψης τους. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι δημιουργείται μια ζωή, μια καρδιά χτυπάει και η αφαίρεση της είναι μια καθαρή μορφή δολοφονίας για μένα. Κανένας δεν έχει πάει σε σχολή για γονείς, το μόνο που τον κάνει γονέα είναι η αγάπη του για το παιδί του, η ανιδιοτελής φροντίδα, η βλέψη για να το μεγαλώσει και να διαιωνίσει τη μορφή ζωής.. έτσι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τη ζωή και να ευτυχίσουν παλεύοντας μέσα σε αυτή. Από την πλήρη ανυπαρξία, βλέπουμε το φως!

Ο σκοπός μου δεν είναι να σε κάνω να νιώσεις άσχημα, φαντάζομαι ότι είσαι ευάλωτη λόγω της πρόσφατης επέμβασης..Κανείς δεν είναι καταδικασμένος, όσο ζεις μπορείς εφόσον το θελήσεις να επανορθώσεις. Ή να κάνεις παιδιά άμα αισθανθείς έτοιμη ή να το αποτρέψεις πιο αποτελεσματικά με αντισύλληψη αν όχι.

Banned
    Quote Originally Posted by Kortha View Post
    Όσον αφορά το θέμα με τους γονείς, θα σε συμβούλευα να διαλέξεις την πορεία σου χωρίς καμία εξάρτηση -έστω συναισθηματική- από εκείνους, δεν τους οφείλουμε κάτι και τα αισθήματα ενοχών, αλλοιώνουν την φυσική εξέλιξη της σχέσης μας μαζί τους.

Το όλο θέμα της άμβλωσης περικλείεται από ένα τεράστιο κύκλο απόψεων, περί ηθικής και γιατί να το αρνηθούμε πρακτικής πλευράς. Δεν είναι απαραίτητο να παραθέσω την άποψη μου, είναι εντελώς προσωπική και υποκειμενική αλλά βλέπω πως τα άλλα μέλη το έχουν ήδη κάνει και κάτι με θυμώνει για την ροπή της σκέψης τους. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι δημιουργείται μια ζωή, μια καρδιά χτυπάει και η αφαίρεση της είναι μια καθαρή μορφή δολοφονίας για μένα. Κανένας δεν έχει πάει σε σχολή για γονείς, το μόνο που τον κάνει γονέα είναι η αγάπη του για το παιδί του, η ανιδιοτελής φροντίδα, η βλέψη για να το μεγαλώσει και να διαιωνίσει τη μορφή ζωής.. έτσι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τη ζωή και να ευτυχίσουν παλεύοντας μέσα σε αυτή. Από την πλήρη ανυπαρξία, βλέπουμε το φως!

Ο σκοπός μου δεν είναι να σε κάνω να νιώσεις άσχημα, φαντάζομαι ότι είσαι ευάλωτη λόγω της πρόσφατης επέμβασης..Κανείς δεν είναι καταδικασμένος, όσο ζεις μπορείς εφόσον το θελήσεις να επανορθώσεις. Ή να κάνεις παιδιά άμα αισθανθείς έτοιμη ή να το αποτρέψεις πιο αποτελεσματικά με αντισύλληψη αν όχι.
    μη τη φορτιζεις αλλο συναισθηματικα με αμβλωσεις κλπ δεν υπαρχει λογος...

Banned
    πολες φορες λες στους αλλους τη φραση δε μπωρω και δε μπωρουν να τη καταλαβουν αντιμετωπιζα και εγω αυτο το προβλημα τελικα μη μπωροντας να συνενοηθω με ολους εξαρτηθηκα απο καπιους ανθρωπους που με καταλαβεναν ετσι εχω μαθει να γνωριζω αυτες τις περιπτωσεις και να τις αντιλαμβανομαι με ενα τροπο που οι αλλοι δεν μπωρουν να δουν ετσι.

Page 2 of 2 FirstFirst 12