Results 16 to 20 of 20
Thread: κουραστηκα
-
08-09-2013, 19:19 #16
το να κάνεις υπομονή είναι κάτι που θα το ακούσεις χιλιάδες φορές στη ζωή σου και θα στο πω κι εγω. Πολλές φορές δεν έχουμε άλλη λύση εκτός του να κάνουμε υπομονή αι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ανεργη υπήρξα κι εγω για μεγάλο χρονικό διάστημα. ¨οταν με είχε πάρει απο κάτω αποφάσισα να αλλάξω τρόπο σκέψης: αφού είναικατι που δεν μπορώ να αλλάξω θα συμβιβαστώ και θα κάνω οτι μπορώ για τον εαυτό μου. Αυτό το διάστμα λοιπόν έμαθα ξένη γλώσσα μεσω ιντερνετ (δωρεαν) και το έριξα στην γυμναστική. Μια επίσης καλή ιδέα ειναι να αρχίσεις να προσφέρεις εθελοντική εργασία κάπου ωστε να νιώθεις χρήσιμος και οτι προσφέρεις. Οσο για τα κιλα???Τι λες???Εχεις δει πόσσοι παχουλοί έχουν σύντροφο? Για καλή σου τύχη εμεις οι γυναικες δεν στεκόμαστε μόνο στην εμφάνιση. ρίξε λίγο τα στάνταρ σου.μη περιμένεις την μπελούτσι και σίγουρα θα βρεις κατι.Οσο για τις σκεψεις να αυτοκτονήσεις προσπάθησε να τις πολεμήσεις (.κι εγω εχω τέτοιες σκέψεις που και που). να σκέφτεσαι οτι ΤΙΠΟΤΑ δεν μένει ίδιο και μετα απο λίγο που όλα θα εχουν αλλάξει θα έχεις μετανιώσει για αυτές τις σκέψεις. Πάνω απο όλα όμως προσπάθησε να κάνεις φίλους οι οποόι θα σε στηρίξουν και θα μπορέσεις να αντλήσεις δύναμη απο αυτούς. Τα αγαθά στη ζωή κόποις κτώνται. Είμαστε πολλοί που θέλουμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αυριο και γιατί οχι να μην το καταφέρουμε!!
- 08-09-2013, 20:36 #17
Σε ευχαριστω ανλακι για τα καλα σου λογια.Εαν ξεκοψω θα κοψω τα φαρμακα και θα ειμαι πολυ καλυτερα
08-09-2013, 20:43 #18
Γεια σου φεγγαρακι υπομονη και μονο υπομονη.Εγω εχω ξεκινησει γερμανικα και γυμναστηριο και ολο τον χειμωνα σκοπευω να ασχοληθω με αυτα τα 2.
Για τα κιλα εχεις δικιο δεν παιζει πρωταρχικο ρολο στις γυναικες η εξωτερικη εμφανιση αλλα οταν εισαι 20 κιλα πανω απο το ιδανικο σε επηρεαζει.
Θες να μου πεις την σελιδα που εμαθες ξενη γλωσσα
08-09-2013, 20:59 #19
Μπραβο!!!!! Πολυ χαιρομαι που το παλεύεις!!! Συνέχισε ετσι.!! Τα κιλά νομίζω ββαια οτι κυρίως εσενα εππηρεάζουν. Πολυ σημαντικο να κάνεις σωστη διατροφή και οχι χαζές δίαιτες γιατι μετα τα ξαναπερνεια τα κιλα...η σελιδα ειναι www.livemocha.com . Μαθαίνεις αρκετάπραγματα.
Και να χαμογελάς εστω και ψεύτικα!!! Στο τέλος ο εγκέφαλος το λαμβάνει σαν πραγματικό και νιώθεις καλύτερα!!!
30-11-2015, 18:57 #20
Κι εγω καποιες φορες κουραζομαι απο πολλα μια ζωη θυμαμαι να προσπαθω και παντα οι λυπες να ειναι πολυ περισσοτερες απο τις χαρες μα ετσι ειναι η ζωη θυμαμαι την γλυκια μου πεθερουλα στα τελευταια της που βασανιζοταν και ειπε δεν μπορω κουραστηκα δεν με παιρνει ο θεος και μετα απο λιγο να λεει δοξα σοι ο θεος αυτο μου εμεινε