Συνεχιζομενο ονειρο.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

Συνεχιζομενο ονειρο.

Εχει τυχει σε κανεναν απο εσας να δειτε ενα ονειρο και το επομενο βραδυ να δειτε την συνεχεια του?Δεν βλεπω συχνα ονειρα αλλα οταν βλεπω λειτουργουν προειδοποιητικα και το συγκεκριμενο ονειρο δεν μπορω να προσδιορισω αν ειναι καλο η οχι:/

Senior Member
    Γεια σου στελλα. Συνήθως τα ονειρα ειναι το υποσυνειδητο μας. Το υποσυνειδητο καταλαβαίνει κάποια πράγματα πριν εμεις τα καταλάβουμε και γι αυτο καποιες φορες θεωρουμε οτι ειναι προειδοποιητικά. Στην ουσία προσπαθει να μας κάνει να κατανοησουμε κάποια πραγματα γρηγοροτερα. Οπότε σκέψου τι μπορει να συμβολίζει το καθε τι στο ονειρο που ειδε χαλάρωσε και θα καταλάβεις.Επίσης προπάθησε να μην αυθυποβάλλεσαι για τη συνεχεια του ονειρου

Banned
    ναι αμε πολες φορες παλιοτερα

Member
    Υπαρχουν πολλες θεωρίες για την προέλευση των ονείρων. Εγω πιστευω οτι 1)κάποιες φορές ειναι η εκδήλωση του υποσυνείδητου που φορτίζουμε εμεις οι ίδιοι εθελημενα ή οχι και 2)αλλωτε η προβολή καταστάσεων που μας προειδοποιούν ή μας δειχνουν κατι.Εαν λοιπον σκέφτεσαι ενα γεγονος παρόμοιο με το ονειρο συνέχεια εαν και ειναι σπανιο, μπορεί να βλεπεις την συνεχεια του ως αναπαράσταση του υποσυνείδητου αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι η 2η περιπτωση οπου κατι πρεπει να προσεξεις, γι'αυτο και συνεχιζεις απο εκει που σταμάτησες. Εαν δεν διαισθανεσαι την σημασια του, τουλαχιστον θυμασαι πως αισθανοσουν? εαν οχι μπορεις να συμβουλευτεις καποιους ονειροκριτες, αν και δεν συμφωνουν απολυτα μεταξυ τους και δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστοι, παρολα αυτα θα σου δωσουν ορισμενες ιδιες
    IGNE NATURA RENOVATUR INTEGRA !!!!!

Senior Member
    αυτά τα όνειρα.. σκέψεις είναι που κάνουμε όταν κοιμόμαστε τα ονομάζω.. αρκετές φορές έχω δει σήριαλ ονείρων.. όταν είμαι συναισθηματικά φορτισμένη ή όταν δίνω ιδιαίτερη σημασία στα όνειρα.. συνήθως τα αφήνω να περνάνε όπως έρχονται.. απλά.. και άλλοτε εύχομαι να ρθουν για να με συνταράξουν και τότε αρνούνται τα άτιμα.. έχω τη γνώμη ότι δεν πρέπει να πέφτουμε με τα μούτρα πάνω τους.. αν είναι νάρθουν, θε να ρθουν, αλλιώς θα προσπεράσουν..:-)

Senior Member
    Το ονειρο το θυμαμαι αρκετα ξεκαθαρα και ακομη πιο ξεκαθαρα τι ενιωθα.Δεν κοιτουσα,καθομουν σε μια γωνια κ ελεγα ''Δεν θελω να κοιταξω μην μου δειχνετε''. Υπαρχουν καποια θεματα στην ζωη μου που νομιζω οτι εθελοτυφλω,μαλλον ηρθε η ωρα να τα αλλαξω.

Senior Member
    καλημερα Στελλα! ναι μου εχει τυχει και εμενα αυτο που λες. Συμφωνω με οσους ειπαν οτι τα ονειρα ειναι κομματι του υποσυνειδητου.. Ομως μου εχει τυχει να δω και ονειρο πολυ ασχημο και να το ζησω στην πραγματικοτητα ( προφητικο κατα μια εννοια...)