Νιώθω τόσο ΜΟΝΟΣ.Έχω ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast
Results 196 to 210 of 216
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σκεφτομαστε ότι υπάρχουν και χειροτερα για να δικαιολογουμε τη θέση μας, τα λαθη μας, αυτα που μας έβλαψαν κλπ και να νιωθουμε καλύτερα. Αμα κοιταζεις τους αλλους εκει εξω που εχουν προβληματα όχι για σκοπους βοήθειας και συμπαραστασης προς αυτους αλλα για να νιωθεις ανακουφιση στον πονο σου αφου "υπαρχουν και χειροτερα" και κανεις συγκριση του εαυτου σου με τα "χειροτερα" τοτε σημαινει πως εχεις προβλημα. Δεν εισαι καλα με εσενα, δεν εισαι ευχαριστημενος με σενα ασχετως του οτι αλλοι σε καταντησαν σ αυτο, και συναμα μια παθητικη σταση ζωης, εισαι αδρανης.
    Καταθλιπτικος προϋποθετει ευαισθητος.
    Αυτοι που δεν εχουν ψυχολογικα και αυτοι που προκαλουν σε αλλους ψυχολογικα δεν εχουν αναγκη το φορουμ, δεν μπαινουν εδω ούτε καν απο φιλανθρωπία.
    Αυτος που εχει ψυχολογικα μπορει να ειναι κατα πολύ ικανοτερος σε πολλους τομεις ζωης απ αυτους που δεν εχουν και αλωνίζουν και παριστανουν τους καμποσους, τα ψυχολογικα ομως τον κραταν σε αδρανεια, τον κανουν να θεωρει τον ευατο του ανικανο ακομα και για πραγματα ευκολα. Το ζητημα ειναι να βρει μεσα του το κουραγιο και να ξεκινησει σιγα σιγα να ξετυλίγει το κουβαρι. Στην καθε υπέρβαση που κανει συνηθως ανακαλύπτει ποσο ευκολο ηταν τελικα αυτο που αμεσως πριν θεωρουσε βουνο. Αυτο ειναι αποδειξη του οτι εχει τις ικανοτητες.
    Γιαννη επαναλαμβανομαι αλλα φαινεται να εισαι σωστο ατομο και μπραβο σου για αυτο! Το δυσκολο ειναι να βρεις το κουραγιο να συνεχισεις να ζεις με τη ζωη και τα δεδομενα με τον τροπο που διαμορφωσαν καποιοι αλλοι για σενα, που αποφασισαν αλλοι, που επιθυμησαν αλλοι και οχι με αυτη που θα ηθελες εσυ και ειχες καταφερει να δημιουργησεις.
    καλως ή κακως οι απογοητευσεις στη ζωη, ναι μεν, ειναι στο προγραμμα αλλα σε φυσιολογικα πλαισια. Διοτι οταν ειναι μονιμες ή επαναλαμβανομενες και μαλιστα τις προκαλουν οι κοντινοι σου υποτιθεται ανθρωποι, σκοπιμα με ενα ειδος εμμονης εκ μερους τους ( σαν να μην σε αφηνουν να αγιασεις που λεει ο λαος μας) ερχεται η στιγμη που λες με "νικησαν", δε μπορω αλλο πια!

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Γιαννη επαναλαμβανομαι αλλα φαινεται να εισαι σωστο ατομο και μπραβο σου για αυτο! Το δυσκολο ειναι να βρεις το κουραγιο να συνεχισεις να ζεις με τη ζωη και τα δεδομενα με τον τροπο που διαμορφωσαν καποιοι αλλοι για σενα, που αποφασισαν αλλοι, που επιθυμησαν αλλοι και οχι με αυτη που θα ηθελες εσυ και ειχες καταφερει να δημιουργησεις.
    καλως ή κακως οι απογοητευσεις στη ζωη, ναι μεν, ειναι στο προγραμμα αλλα σε φυσιολογικα πλαισια. Διοτι οταν ειναι μονιμες ή επαναλαμβανομενες και μαλιστα τις προκαλουν οι κοντινοι σου υποτιθεται ανθρωποι, σκοπιμα με ενα ειδος εμμονης εκ μερους τους ( σαν να μην σε αφηνουν να αγιασεις που λεει ο λαος μας) ερχεται η στιγμη που λες με "νικησαν", δε μπορω αλλο πια!
    Γινεται οι κοντινοι σου ανθρωποι να προκαλουν απογοητευσεις στη ζωη σου και μαλιστα επαναλαμβανομενες?? πως γινεται αυτο?? ενταξει δυσκολιες σιγουρα εχουμε περασει ολες αλλα δεν πιστευω οτι μπορει να θελουν να σε πληγωσουν εσκεμενα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γιάννης Σ. View Post
    Γινεται οι κοντινοι σου ανθρωποι να προκαλουν απογοητευσεις στη ζωη σου και μαλιστα επαναλαμβανομενες?? πως γινεται αυτο?? ενταξει δυσκολιες σιγουρα εχουμε περασει ολες αλλα δεν πιστευω οτι μπορει να θελουν να σε πληγωσουν εσκεμενα...
    και ομως γινεται...ειναι να μην βρεθεις σε τετοιο περιβαλλον και οσο και να το αποφευγεις οπως εκανα εγω, παλι θα βρουν τροπους να ανακατευτουν στη ζωη σου και στο σπιτι σου. Εμενα ο ιδιος μου ο πατερας προτιμαει να ειναι καλα και ευχαριστημενα τα αδερφια του εισβαρος του παιδιου του. Μονο αυτους αγαπαει και τον εαυτο του, εμενα ΚΑΘΟΛΟΥ . αυτο φυσικα δεν ηθελα να το πιστεψω αλλα εδω και ενα περιπου χρονο εγιναν τοσο ασχημα πραγματα που πλεον το εχω αποδεχθει.

Senior Member
    έχουμε περάσει όλες? ω! λανθάνουσα γλώσσα π@@@@@α!!! γουστάρω! προφίλ, τηλέφωνο, e-mail address ποιανού είναι? tres interresent! o tempora, o mores!!!

και ομως γινεται...ειναι να μην βρεθεις σε τετοιο περιβαλλον και οσο και να το αποφευγεις οπως εκανα εγω, παλι θα βρουν τροπους να ανακατευτουν στη ζωη σου και στο σπιτι σου. Εμενα ο ιδιος μου ο πατερας προτιμαει να ειναι καλα και ευχαριστημενα τα αδερφια του εισβαρος του παιδιου του. Μονο αυτους αγαπαει και τον εαυτο του, εμενα ΚΑΘΟΛΟΥ . αυτο φυσικα δεν ηθελα να το πιστεψω αλλα εδω και ενα περιπου χρονο εγιναν τοσο ασχημα πραγματα που πλεον το εχω αποδεχθει.

Σ αυτο δεν εχω να σου απαντησω κατι πραγματικα, απλα μου φαινεται πολυ περιεργο.Ενταξει και γω εχω περασει ζορικες στιγμες με πολυ πονο σε αυτα τα θεματα περασαμε κρισεις αλλα ποτε δεν πιστεψα οτι ο πατερας μου δεν μ αγαπαει..ισως καποιες στιγμες χανονται στο δρομο ως προς την εκφραση των συναισθηματων τους γιατι ο καθε γονιος περναει τα δικα του αλλα νομιζω τωρα με πιο καθαρο μυαλο βλεπω τι πραγματικα γινεται.Εγω θεωρω πως μονο η οικογενεια θελει το καλο σου αληθινα και χωρις να εχει καποιο οφελος..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tonya View Post
    έχουμε περάσει όλες? ω! λανθάνουσα γλώσσα π@@@@@α!!! γουστάρω! προφίλ, τηλέφωνο, e-mail address ποιανού είναι? tres interresent! o tempora, o mores!!!
    Η αληθεια ειναι οτι και γω το ειδα αυτο το "ολες" και παραξενευτηκα αλλα οκ...απο ψευτια αλλο τιποτα...εγω δυστυχως ειμαι η unlucky και οτι γραφω ειναι αληθεια....

Quote Originally Posted by Tonya View Post
    Σ εχασα...δεν σε πιανω...

Η αληθεια ειναι οτι και γω το ειδα αυτο το "ολες" και παραξενευτηκα αλλα οκ...απο ψευτια αλλο τιποτα...εγω δυστυχως ειμαι η unlucky και οτι γραφω ειναι αληθεια....
    Καλα βρε λαθος εκανα..δεν χρειαζεται παραπανω αναλυση...

Banned
    unlucky να ρωτήσω κάτι, γιατί οι 'κοντινοί' αυτοί άνθρωποι παραμένουν κοντά σου? Κατανοώ το να έχουν σκοπιμότητα και εμμονή, αλλά για να έχουν τη δύναμη να προκαλούν επαναλαμβανόμενες απογοητεύσεις, αυτό σημαίνει ότι είσαι κι εσύ στάσιμη κι έτσι τους δίνεις καλό στόχο. Δεν ξέρω βέβαια λεπτομέρειες, γι' αυτό και σε ρωτάω.

Πάντως η στιγμή που 'νικά' ένας κακοπροαίρετος άνθρωπος, είναι η στιγμή που γίνεσαι ίδια με εκείνον. Αν κάποιος σε αδίκησε unlucky, αν κάποιος σου επιτέθηκε, αν σε συκοφάντησε ή ό,τι άλλο, έχει κανένα νόημα να κάνεις κι εσύ το ίδιο σε άλλους ανθρώπους? Το λέω γιατί η πικρία σου ξεχειλίζει και μερικές φορές νομίζω πως δεν σε αφήνει να δεις καθαρά και ίσως άθελα σου συμπεριφέρεσαι με τον άδικο κι αυθαίρετο τρόπο που σου φέρθηκαν.

Γιάννη Σ. δεν συμφωνώ μαζί σου ότι μόνο η οικογένεια θέλει αληθινά το καλό σου και μάλιστα χωρίς κανένα όφελος. Δυστυχώς δεν είναι ετσι ανιδιοτελείς και γεμάτες αγάπη όλες οι οικογένειες και όλοι οι γονείς. Εύχομαι να είναι βέβαια έτσι η δική σου οικογένεια, αλλά μιας και είναι και σχετικό με το θέμα σου, ακόμα κι αν είναι έτσι βλέπεις ότι δεν αρκεί για να νιώθουμε ευτυχισμένοι και γεμάτοι :)

Eγω σκεφτομαι οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα απο μενα, περισσοτερο για να συνηδητοποιω οτι τελικα δεν ειμαι σε τοσο ασχημη θεση οσο νομιζω..δεν ειναι θεμα δικαιολογιας απλα ρεαλισμου περισσοτερο..Δεν μ αρεσει να μιζεριαζω σε οποια φαση και αν ειμαι πιο πολυ ομως προβληματιζομαι απ το οτι συνεχιζω να ειμαι σε ενα τελμα..Ξερω τι θελω και ξερω τι θελω να κανω στη ζωη μου απλα ισως χρειαζεται να βρεθει κατι για να κανω ενα ξεκινημα..Νομιζω η ευρεση εργασιας ειναι το μυστικο...
    Το να βρεθεις σε συνθήκες τετοιες οι οποίες θα είναι το καταλληλο περιβαλλον για σενα για να κάνεις πράξη τα θέλω σου, κι αυτές οι συνθήκες για σενα πολύ πιθανό να ναι η εργασία. Μια εργασία στην οποια θα νιωθεις ότι δημιουργεις κι αυτο θα σε γεμιζει ικανοποιηση, ότι αξιοποιείς τις ικανοτητες σου και ετσι πετυχαινεις κατι, αλλα και θα σου παρεχει την ευκαιρια για κοινωνικοποιηση και ετσι το βλεπεις και σαν την ευκαιρια η οποια θα σε υποβοηθησεις στο να σου προκύψουν φιλίες. Ειναι η αδρανεια, λόγω έλλειψης δουλειας και χομπι καθώς και η έλλειψη καταλληλων για σενα ατομων με τα οποια να ευχαριστιεσαι επικοινωνια που σου εχουν ριξει την ψυχολογια. Αυτα ειναι που θελεις και η ελλειψη τους σου προκαλει ολα αυτα τα αρνητικα συναισθηματα τα οποια καθημερινα μας περιγραφεις. Η επικοινωνια που βρισκεις εδω ειναι αυτη που πραγματικα θα θελες στην καθημερινη σου ζωη. Όπως σου ειπα και σε πιο παλιο μηνυμα μου θα πρεπει να ξεκινησεις απο καπου.
    γιάννης

Αυτοι οι αλλοι για τους οποιους μιλας διαμορφωσαν τη ζωη σου (μου και πολλων αλλων...) μεσα απο τις ενοχές (εκανες λαθος, τι ειναι αυτο που πας να κανεις, μην δεις εκεινο, μην πας εκει γατι θα παθεις κακο, το μικρο λαθος που σου το αναγαγουν σε καταστροφη κλπ) , τη χαμηλη αυτοεκτιμηση (δεν κανεις εσυ γι αυτο, δε θα τα καταφερεις), τις επιπλήξεις και τις κοροιδίες, τις λαθος συμβουλες (αυτα που ποτε οι ιδιοι δεν εκαναν σου τα παρουσιαζαν ως τις καλυτερες επιλογες για σενα), τις υποτιμησεις και το γυρισμα της πλατης και πολλα αλλα συναφη τα οποια δεν μου ερχονται τωρα στο νου. Σε καταρρακωσαν ψυχολογικα μ αυτο τον τροπο. Και μ αυτο τον τροπο σε κατευθυναν στη ζωη χωρις να το παρεις ειδηση οτι σου συμβαινει κατι τετοιο, επειδη όλες οι ευκαιριες/επιλογες που σου παρουσιαζονταν στη ζωη παιρνούσαν μεσα απ αυτο το φασμα ψυχολογίας. Το καταλαβες μονο μετα που ηρθε η συνειδητοποιηση. Ομως ηδη ειχες χασει ευκαιιρες. Το ζητημα ειναι να μην εχουν στενεψει τα χρονικα περιθωρια αλλιως μπορεις να διορθωσεις πολλες καταστασεις.
    γιάννης

Quote Originally Posted by marina38 View Post
    .....

Πάντως η στιγμή που 'νικά' ένας κακοπροαίρετος άνθρωπος, είναι η στιγμή που γίνεσαι ίδια με εκείνον. Αν κάποιος σε αδίκησε unlucky, αν κάποιος σου επιτέθηκε, αν σε συκοφάντησε ή ό,τι άλλο, έχει κανένα νόημα να κάνεις κι εσύ το ίδιο σε άλλους ανθρώπους? Το λέω γιατί η πικρία σου ξεχειλίζει και μερικές φορές νομίζω πως δεν σε αφήνει να δεις καθαρά και ίσως άθελα σου συμπεριφέρεσαι με τον άδικο κι αυθαίρετο τρόπο που σου φέρθηκαν.

Γιάννη Σ. δεν συμφωνώ μαζί σου ότι μόνο η οικογένεια θέλει αληθινά το καλό σου και μάλιστα χωρίς κανένα όφελος. Δυστυχώς δεν είναι ετσι ανιδιοτελείς και γεμάτες αγάπη όλες οι οικογένειες και όλοι οι γονείς. Εύχομαι να είναι βέβαια έτσι η δική σου οικογένεια, αλλά μιας και είναι και σχετικό με το θέμα σου, ακόμα κι αν είναι έτσι βλέπεις ότι δεν αρκεί για να νιώθουμε ευτυχισμένοι και γεμάτοι :)
    Μαρινα καποια σχολια... Ο κακοπροαιρετος ανθρωπος σε νικα οταν σου εχει καταρρακωσει τη ψυχολογια, οταν εχει κατορθωσει να σου εξαφανισει τις εσωτερικες αντιστασεις. Οταν η ζημια σου ειναι πλεον τετελεσμενο γεγονος. Το θυμα δε σημαινει απαραιτητα πως υιοθετει τον τροπο συμπεριφορας του κακοπροαιρετου ως τον σωστο. Η ιδιοσυγκρασια και ο χαρακτηρας του θυματος μπορει να καταδικαζουν τετοιες συμπεριφορες.
    Η οικογενεια δεν θελει το κακο του παιδιου αλλα αυτο που θεωρουν ως σωστο για το παιδι μπορει να του ειναι καταστροφικο επειδη κατι τετοιο δεν αρμόζει, δεν κανει για το παιδι. Δε μιλαω βεβαια για καταστασεις βιας, εγκλεισμου και καταπίεσης οποτε θα συμφωνουσα μαζι σου. Σε μια οικογενεια, όπως της Unlucky και του Γιαννη, με βαση τα στοιχεια που μας παραθετουν, νομιζω πως συμβαινει το πρωτο.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μαρινα καποια σχολια... Ο κακοπροαιρετος ανθρωπος σε νικα οταν σου εχει καταρρακωσει τη ψυχολογια, οταν εχει κατορθωσει να σου εξαφανισει τις εσωτερικες αντιστασεις. Οταν η ζημια σου ειναι πλεον τετελεσμενο γεγονος. Το θυμα δε σημαινει απαραιτητα πως υιοθετει τον τροπο συμπεριφορας του κακοπροαιρετου ως τον σωστο. Η ιδιοσυγκρασια και ο χαρακτηρας του θυματος μπορει να καταδικαζουν τετοιες συμπεριφορες.
    Η οικογενεια δεν θελει το κακο του παιδιου αλλα αυτο που θεωρουν ως σωστο για το παιδι μπορει να του ειναι καταστροφικο επειδη κατι τετοιο δεν αρμόζει, δεν κανει για το παιδι. Δε μιλαω βεβαια για καταστασεις βιας, εγκλεισμου και καταπίεσης οποτε θα συμφωνουσα μαζι σου. Σε μια οικογενεια, όπως της Unlucky και του Γιαννη, με βαση τα στοιχεια που μας παραθετουν, νομιζω πως συμβαινει το πρωτο.
    Οχι στη δικη μου περιπτωση δεν θελουν να κανουν το σωστο, θελουν να μειωνουν τους αλλους για να φαινονται αυτοι πιο πανω, θελουν να επεμβαινουν , να επιβαλλονται, να λενε τις παρατηρησεις και τις κακιες τους και να καταστρεφουν. Οσο μικροπρεπες και αν ακουγεται ετσι ειναι..Αν δεν ειναι ψυχολογικη βια και εκβιασμος να καθεται ενας συγκεκριμενος συγγενης καθε μερα και ολη μερα στη γωνια ή εξω απο το σπιτι σου και να δινει οδηγιες ( για την ακριβεια διαταγες κουνωντας νευρικα το χερι...) για τα ΠΑΝΤΑ στον "πατερα" σου και ο "πατερας" σου να τον θεωρει προτυπο και να μην υπολογιζει τα συναισθηματα και τη ζωη του παιδιου του , τοτε τι ειναι?
    Ειναι τραγικο να ξερω οτι και να πεθανω θα του πει ο αδερφος του και τα αλλα δυο αδερφια του "ε τι να κανουμε? παει πεθανε αυτη, ετσι ειναι η ζωη..." και μετα ο "πατερας" μου θα χαζογελαει σαν να μην τρεχει τιποτα.
    πραγματικα ανρωτιεμαι αν γινεται να ειναι τοσο τερας ή τρελος????

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    unlucky να ρωτήσω κάτι, γιατί οι 'κοντινοί' αυτοί άνθρωποι παραμένουν κοντά σου? Κατανοώ το να έχουν σκοπιμότητα και εμμονή, αλλά για να έχουν τη δύναμη να προκαλούν επαναλαμβανόμενες απογοητεύσεις, αυτό σημαίνει ότι είσαι κι εσύ στάσιμη κι έτσι τους δίνεις καλό στόχο. Δεν ξέρω βέβαια λεπτομέρειες, γι' αυτό και σε ρωτάω.

Πλεον δεν βρισκονται κοντα μου, αλλα και να βρισκοντουσαν τι χειροτερο να μου κανουν πια?!

ναι ημουν καλος στοχος εχεις δικιο, δεν φανταζεσαι μαρινα ποση υποκρισια κουβαλανε αυτα τα "ατομα".. πραγματικα οταν θελουν να σε ξεγελασουν το κανουν με τετοιο τροπο υπουλο και "χαμογελαστο" και η τεχνη τους ειναι οι απειλες, απο απειλες αλλο τιποτα! Σου ασκουν ψυχολογικη βια και σε εχουν του χεριου τους και μολις αντιδρασεις ειναι ολοι τους ειναι με το "θα πληρωσεις!", "καλαααααα θα δεις!"

Banned
    Γιαννη! ευχομαι μερα με την μερα να νιωθεις ολο κι πιο καλα! ολο κι πιο λιγο μονος! Ειναι μια πολυ καλη λυση να γραφεις εδω, η σε οποιο φορουμ θες, η να γραφεις σε ενα χαρτι! κανει καλο να βγαζεις απο μεσα σου διαφορα συναισθηματα που σε κανουν χαλια!ειναι θεραπεια αυτο! Προσωπικα με εχει βοηθησει, μου το εχουν πει σχεδον ολοι οι θεραπευτες ,οι ψυχιατροι που εχω παει! - βλεπεις ειμαι εξαρτημενος απο ουσιες "σε αναρωση"ομως, αλλα ειτε πνω ειτε δεν πινω ειμαι εξαρτημενος συμφωνα με το γιατρομου-
    Γιαννη εισαι μαγκας κι ζηλευω την δυναμη σου! ζηλευω το οτι εσυ δεν εψαξες την ευκολη λυση οπως εγω, τα ναρκωτικα δλδη! εσυ ξαχνεις το προβλημα στην ριζα του, και οχι να το βαλεις κατω απο το χαλι οπως εγω! γτ. εμενα τα προβληματα μπορει να μην τα εβλεπα λογο της βοηθειας των ουσιων αλλα δεν σημαινει οτι τα εσβηνα! απα τα εκρυβα και με τον καιρο μεγαλωναν ! ετσι οπωτες εμενα καθαρος κι επρεπε να τα αντιμετοπησω ηταν πολυ πιο ασχημα πο πριν! για αυτο λοιπον βρηκα την λυση τα τελευταια 3-4 χρονια να μην σταματησω σχεδον καθολου τις ουσιες ( εκτως απο καποιες φορες που εκανα προσπαθηες να κοψω,ειτε σε ψυχιατρεια, ειτε σπιτι παρεα με μια κοπελα-να νε καλα που με αντεχε, αληθεια πως με αντεχε? ¨)¨), μονο σαν τεσταρισμα στον εαυτο της μπορω να το δικαιωλογσω!),ετσι λοιπον βλεπω σε σενα εναν δυνατο ανθρωπο που του λυπει μονο τ ξεκηνημα!
    Η μοναξια ειναι κατι το πολυ ασχημο! το περναω κι εγω ξανα! κι σε νιωθω! βεβαια δε ξερω τι ακριβως παιζει στον καθενα μας, αλλα κι εγω πλεον - ειδικα τωρα που ο κολητος μου μετακομοισαι στις κυκλαδες για 1 χρονο λογο δουλειας! ,βλεπεις οπως ξερεις πλεον ια δουλεια αναγκαζομαστε να την κανουμε ! το ιδιο κι μια φιλη μου οπου πηγε και αυτη στην επαρχια για λογους διαβιωσης - καλα αυτη πηγε γτ. τη γουσταρει καποιος κι επειδη ειναι 30 κατι¨), "τρεχει" να παντρευτει!! μην χασει!! μην δεν μπει και αυτη στο σορο!!.
    Αποτελεσμα ειναι να μην εχω καποιον που να ξερει το προβλημα μου, καποιον που να μην ντρεπομαι, καποιον να μπορω να του ανοιχτω τις μερες που η τρελα!! τις μερες που θελω καποιον στο πλευρο μου! εστω για μια κουβεντα! να με κανει να ξεφυγω απο τις διαβολο σκεψεις!!να μπορω να ξεχασω τις ουσιες! δεν εχω !! οσους εχω δεν ξερουν για το προβλημα μου, μαλιστα οταν με βλεπουν να ειμαι τελειως νταουν, να μην εχω ορεξη για τυποτα με βλεπουν σαν καποιον τελειως ξενεροτο κι αναγκαστηκα με αποφευγουν!! και δεν τους κατηγορω! απεναντιας τα καταλαβαινω τα παιδια! ειτε κι τις κοπελες ,πως θα περασουν καλα με καποιον που ειναι μελαγχολικος στα καλα καθουμενα? γ. ετσι ειναι με αυτα! εκει που γελαω μπορει να αρχισουν να μπενουν στο μυαλομου διαφορα! και να χανω καθε ορεξη!! Τους τελευταιους 2 μηνες βλεπω ολο κι πιο πολλους εφιαλτες!! μαλιστα βλεπω καταστροφες!! και βλεπω οτι παθαινω ασφιξια!! εχει τυχη πολλες φορες να ξυπνησω ιδρομενος! ειναι τοσο αληθηνα αυτα τα ονειρα που νομιζω οτι οντος θα παιθανω!! το πιο τρομερο ειναι αυτο που επαθα το καλοκαιρι , για 3 μερες καθε βραδυ εβλεπα στον υπνο μου οτι επεφτα με την μοτοσηκλετα και παιθενα! τελικα μετα απο 3 μερες επεσα , εφτυχος δεν ετρεχα, συρθηκα κατω στην ασφαλτο ,δεν χτυπησα σοβαρα, ομως διεσχησα τον δρομο, πηγα προς την αντιθετη κατευθυνση ετσι ωστε να περασει πολυ κοντα απο το κρανος μου η ροδα του αμαξιου που πηγαινε αντιθετα!! ηταν σοκ!!
    Το κακο δεν ειναι οτι εγινε κατι που εβλεπα στον υπνομου, το κακο ειναι οτι μπορει να εχουν περασει ολες αυτες οι σκεψεις στο υποσυνείδητο μου! ετσι ισως προκαλω εγω το ατυχημα μου, χωρις να το θελω. Αυτο μπορει να με φερει στον θανατο χωρι να το κανω σαν αυτοκτονια!
    Γιαννη ,βγες εξω! κανε βολτα! πηγαινε στην πλατια, σε καποιο παρκο της πολης σου! και χεσε τα λεφτα! οι γκομενες που θελουν να τις κερνας -ειδικα αυτην την εποχη - δερν αξιζουν! εχουν τη ιδια αξια με τις πορνες!! το ιδιο πραμα ειναι! και στις 2 θα χαλασεις λεφτα, απλα στην μια, μπορει να σε παει πρωτα για φαη,μετα για ποτο ,αρα μπορει να μην ειναι συγουρο τα ποσα θα θες! Ακομα εχει καλοκαιρι! ετσι λοιπον μην κολας βγες εξω! υπαρχουν πολλες κοπελες εκει εξω που ειναι στην ιδια φαση, που ειτε θα εχουν το σκυλο τους για παρεα ,ειτε θα κανουν κι αυτες βολτα!!κι πιστεψε με, ετσι μπορει να γνορησεις πολυ πιο αξιολογες κοπελες απο οτι σε κανα κλαμπ! οπου θα εχει παει για να δειξει τον κωλο της, οπου θα σου κανει τα γλυκα ματια κι σαν την πλησιασεις "την δυσκολη" .
    Δε ξερω πως θα ακουστει αυτο που θα γραψω, αλλα στεναχοριεμαι ρε φιλε ! ναι!! δεν θελω να βλεπω παιδια που εχουν αξιες, παιδια που δειχνουν πως εχουν ηθικες αρχες! να ειναι μοναχικοι!! αυτο ειναι ασχημο!! γτ. δειχνει την καταντια αυτου του τοπου!! Πωε δε θα το περημενα να ξεφτηληστει τοσο πολυ αυτος ο τοπος!! μονο οι ξεδιαντροποι, μονο οι λεφταδες και οσοι πατουν τα συναισθηματα των πιο εαυαισθητων να πετυχενουν!!
    Δε κανω τον καλο κι τον συναισθηματικο! απεναντιας εχω κανει κακα πραγματα σε συνανθρωπους μου! πραγματα που ντρεπομαι! που θα με κυνηγαν παντα ! αλλα δεν παει να πει οτι δεν αλλαζει καποιος, η οτι δεν μπορει να παραστρατησε! ομως οσους μου εχουν σταθει ετσω κι λιγο! τους ευχαρηστω! ακομα κι αν με παρατησαν στα δυσκολα! ακομα κι αν με κακολογουν στα χωρια τους, τους συγχορω!! κακια δεν μπορω να κρατησω ! και χερομαι που δεν μπορω!!¨)

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast